Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
de angolul meg Tokyo 😄 Meg sem fordult a fejemben, hogy a Hepburn átírást követné :]

Egyszerû átírás még a Toukyou, vicces meg a Tohkyoh 😄 (bár ez utóbbi nem tudom, hogy a kyo-nál alkalmazható-e)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Dzsini
Pedig a hivatalos magyar átírás i-vel van (régies átírás szerint pedig Tókió), egyébként meg Tōkyō, amihez viszont a régi két hosszú magánhangzós átírás illik.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

LasDen
érdekes....Tokiónál egy pillanatra nem fordult meg a fejemben, hogy 'i'-vel írjam....valahogy természetes volt, hogy az Tokyo 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS

Tokiót
Bármi, ami _mindent_ megesz

a hapless-re meg elõször azt hittem, hogy elgépelt halpless 😄
Bár ez még mintha kézzel lenne kitöltve

LasDen

- Hajrá! Hajrá! Hajrá!

- Garfield, az a mutáns cápa most ette meg Tokyot, miért szurkolsz neki?

- Bármi ami megesz bármit, nem lehet olyan rossz

- Most éppen mi akarsz lenni?

- Egy újabb szerencsétlen fürdõzõ esett áldozatául a tigris cápának

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LSL
😊 megvolt az a képregény, amiben ez volt. Egyik kedvenc képsorom.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Dzsini
tetszenek a régi képsorok, és tudom mennyi munka van egyáltalán egy valamennyire magyarnak hangzó fordítást összehozni - nem azért, mert néha van mit megvitatni rajta (szerintem egyértelmûen fogalmaztam, de ezek szerint nem)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

😄DD
pedagógus szellem 😄

LasDen
ezt most nem értem 😄 azé tetszenek a fordításaim, me jó meló kijavítani??? 😄

#15578: nálunk is pont ez van...tiszta dzsungel....ma vagy holnap muszáj lesz letolnom 😄

Desiderata
sok esõzés után aktuális

precision
"soha ne edd meg, azt ami szórakoztat" vagy "ne edd meg azt amiben örömöd leled" avagy "ne csesszél ki magaddal" 😄DDD

Bazinga!

Én is kerestem idióma szótárban, hunglish korpuszon, meg rá is gugliztam, de semmi... Elképzelhetõ, hogy ez egy ilyen rögtönzött szólás. Esetleg annyi, hogy az entertainment-et cirkusznak is lehetne fordítani, de ez csak személyes vélemény 😊

mumpic
Én ezért nem próbáltam meg lefordítani, az utolsó kocka biztos hogy valami kifejezés akar lenni, de nem találtam rá semmit. 😞

Az Ol' amúgy az old-nak a déliesen kimondott változata - leírva. Szóval öreg Shecky, vagy jó öreg Shecky, vagy ilyesmi. 😊

dnl89

.Ol'Shecky egy vicces hal volt.Igazán hiányzik.
.Azt hiszem igaz amit mondanak...
."Soha ne edd meg a szórakoztatást".

CattiBrie
Tegnap akartam írni, hogy akkor nem csoda, hogy én nem szoktam fordítani. <#circling> <#crazya>

[/spam]&#8482;

- Vajon milyen lenne, ha a macskák uralnák a világot?

- "Ha"?!

Dzsini
ez eddig se akadályozott 😉 (nehogy magadra vedd, nagyon tetszenek a fordításaid, rengeteg munka kikeresni és valahogy magyarítani a szöveget - a javítgatás pedig itt népszokás, jószándékon alapul)

LasDen
ma nem fordítok me nem vagyok normális....😄

Kicsikiraly
a:SdA:sD:aS:dA:SdA:sdA:sD:As😄aS😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Freddycom
Ne kekeckedj! 😄

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Narxis
rofl

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

gergely1991
<#sniffles>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

😄😄D
Freddycom

-Egy üres etetõtálka.

-A világ legszomorúbb látványa

-És a második helyen, Hölgyeim és Uraim...

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

LasDen
értem én a viccet...fordítok is majd....majd...egyszer....hétvégén talán...😄

gergely1991

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

biomage
még 1 ilyen viccet sem értesz meg? 😄 <#idiota>

nyugodtan fordíthatsz 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

gergely1991
ez még (fura) kölyökkor

Doomista
Atyaúristen 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Kata
béna youtube...

szal még egyszer:

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Doomista
Annak nem VAU! VAU! VAU!-nak kellene lenni ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

LasDen
faszom...akkor nem fordítok többet 😄

Hát eléggé wtf-re sikerült az a mondat, no offense 😄
Meg azt, hogy az köpenyes 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Dzsini
akkor a másodikban a 'kocsi'-t már nem is említem 😊

biomage
mit vártál? ö a tökéletest szereti 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

LasDen
csak bele kellett kötni....hogy dgöjjek meg....😄

RelakS
- Garfield, te egy gyöngyszem vagy
- Oh, köszi Jon

- És tudod hogyan fejlõdnek a gyöngyök a kagylóban?
- Hogy?

- Folyamatos irritációval!
- Jon nem boldog velem

Valami bekerül a kagylóba, azt körbeveszi az izével, és lesz gyöngy. Vagy most kötél? O_o

LasDen
most beteszek 2 sort....agyilag 0 vagyok már....meghaltam, kész, klinikai halál...aki beszól, hogy valamit rosszul fordítottam, megyek és felakasztom magam (igen, ellentét, de bírkozz meg vele)

- Garfield, te egy gyöngyszem vagy
- Oh, köszi Jon

- És tudod hogyan vannak a gyöngyök a kagylóban?
- Hogy?

- Keresztül az állandó irritáción!
- Jon nem boldog velem

- Nincs olyan páfrány, ami ellenálhatna a Galléros Bosszúállónak
--------
- Nyugi fiú, nyugi

- Nah lássuk Ubul, hogy elég rátermett vagy-e hogy a Galléros Bosszúálló villámgyors kocsija legyél

- GYORSABBAN!

- GYORSABBAN!

- ÁLLJ!

- Biztonsági öv....a Galléros Bosszúállónak biztonsági öv kell

chhaya
Sírva fakadok, még az újságban is ly-nak írták a muszájt. 😞

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Desiderata
<#idiota>

CattiBrie
És ezeket fordítsuk angolra? .)

[/spam]&#8482;

=]

Desiderata
<#eplus2>
vótmá 😞

Dzsini

-Kellene neked egy becenév, Garfield.

-Lássuk csak, mi is legyen?

-Mit szólsz ahhoz, hogy "a zsír ura"?
-Tetszik.

RelakS
MEG-NYEREM ... nem inkább MEG-NYERTEM? <#idiota>

mumpic
Akkor még hejesírásellenõrzõ sem volt, annyira régi. 😊