Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergely1991
butának buta de olykor elégé ravasz😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Hát igen... ez tényleg érthetetlen... pláne, hogy a készítõ férfi😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Doomista
Mint mindig...😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Grr1234
Biztos éhes volt.

CharrDen
Lehet hogy buta, de vidám 😄 Amúgy valóban nem értem, hogy lehet hogy nem zavarja hogy ubul telenyálazta a kajáját.

Grr1234
Egyébként tök jó, ahogy Garfieldet beállítják ilyen emberfeletti, nagy hatalmú macskának, Ubult meg a buta dögnek... 😄

w77d
garfieldot nem zavarja hogy ubul nyála belecsorgott a kajába? XXXD

CharrDen
de aranyos 😄😄😄

Grr1234

Dzsini
hol van aznapi Garfield magyar fordításban?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ezt magyarban úgy fordították, hogy remélem cédrus vagyok. Elég szabad fordítás.
Narxis
😄DD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ivan924
Egyik kedvenc! Köszi! 😊

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

DJ_HELL

-Egyszer majd egy magas fa leszek.
-Egyszer majd felmászom rád.
-Valaki azonnal vágjon ki!

Hell Is Burnin\'

DJ_HELL

-Mit csinálsz akkor amikor olyat találnak ki ami nincs benne a kezelési útmutatóban?

-Ezt figyeld! Ubul és én pofákat vágunk.
-Ha így folytatod, úgy marad az arcod.
-Ezt csak MOST mondod?!

-HaHa! Mondtam, hogy úgy marad az arcod.
-Ez nem vicces.
-Akkor miért mosolygok?

-Ki hitte volna, hogy tényleg úgy marad az arcunk.
-Az összes anyuka a világon.
-Akarsz randizni?
-Úgy gondoltam, akkor már röhögök egy jót.
-Te beteg vagy...

-Talán megoldható ez a probléma, ha ellazulunk.
*Sóhaj*
-Ez így jobb...talán...
-Az orrom belelóg a kávéba.

Hell Is Burnin\'

w77d
igen ez volt XXXD ááá gyerekkorom emlékei elõtörnek XXD

papi08
Neeeee, ez nagyon jól esett így. Köszönöm😊

13 éve itt. Szép idő.

Grr1234
😄 😄

HappyHunter

-Jon egy harangot akasztott a nyakamra.
-Azt hiszi hogy ezzel megakadályozhat a madarak elkapásában.
-Valószínûleg igaza van.

Be happy. :) Running!

HappyHunter

*Ásít*
-nyekk
-Ez a jelenség "hideg padló sokk" néven ismert.

-Készülj a taposásra százszorszép!
-Miért a kisebbel kezdesz?
-Százszorszép a méretemben?
-Hé Luther!
-Engem szeretnél kiscica? Gyere,gyere!
-Ébredj Garfield! Éééébreeedddj!

Doomista
😄DDDDDD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

-Jobban teszed, ha nem tépsz le macska...
-...mert különben szólok a bátyámnak!
-Kérlek, kegyelmez

(Tudom nem erre gondoltál, azt még keresem, mert emlékszem rá.)

w77d
amúgy ha jól emlékszem valamikor régen volt egy olyan rész, hogy garfield belekötött egy kis virágba és valami rokona a virágnak megjelent és egy ilyen izmos benga növény volt karján egy matróz tetkóval XXD

w77d
ááá ennél is nagyobb talán XXXD

Grr1234
Ekkora. <#nevetes1>

w77d
aztakurva az mekkora egér lehet XXXD

Narxis
😄

Doomista
<#smile>

Grr1234
<#nevetes2>

HappyHunter

-Hát ez lenne az. A világ legjobb ébresztõórája.
-Foszforeszkáló mutatói vannak.
-És szundi gomb három napos késleltetéssel.

Doomista
Lasagnet.

-...
-zzzzz
-Mit fogok én ezért kapni

Narxis
😄DDD

loool, izé amerikai még váltani se tudnak és izé és ja ööö már megyek is az autó-motor topikba xD

Dzsini
csak be ne induljon az automata vs. kéziváltó vita... ha valaki válaszolni akar vigye át az autómotorba 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

LasDen
köcsög amerikaiak....még váltani is lusták....fater mesélte, hogy mikor amerikában dolgozott, egyszer egy autót kellett volna felpakolniuk...egy régi sebváltós kocsi volt....csak néztek egymásra, hogy most akkor mi lesz....és akkor jött apám a fehér lovon és elvezette...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

-Jaj ne, közeledik!
-Tol tol
-Tol tol, ütközik
-Jaj ne!Elkapott! Nincs menekvés!
-ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
-Garfield, mi történt?
-A reggel újra megtalált.

-Szálj le az ölembõl, Garfield
-Sose vezethetek

-Garfield! Látod azt a biztonsági övet?
-Nem indulunk el addig, míg nem használod!
-Igen uram
-Csapjunk a lovak közé!

-Ez az Garfield! Biztonságosabban érzed már magad?
-Azt mondom a biztonsági öv, még oké.
-De ez egy vállheveder

-Gyerekek! Miután beszálltok az autóba, sose felejtsétek el a biztonsági övet bekapcsolni.
-Miután ennek mesterévé váltatok.
-Ne felejtsétek el kicsatolni

-Nagyobb lábtér kell nekem
-NYOM, LÖK
-Állítsd vissza az ülést Garfield (Amerikában kormányváltó van elterjedve és azok is automaták, ezért egy csomó autóban az elsõ ülések egyben vannak, akárcsak a hátsók)

-Hmm
-Meg kell húzni az övemet
-Hopsz, úgy látom ez a tied.

CSUKLIK

-VACSORA!
-Dufdufduf
-Patypatypaty
-Bang
-Wokawokawokawoka
-Kis összeszerelés szükséges

Doomista
.

ivan924
..., but never gives it to anybody

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

LasDen
de létezik...Google has it.....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Doomista
<#pias><#pias><#nyes>

Dzsini
tényleg? <#wow1>

Doomista
És tudod, hogy miért nincs meg? 😄 Azért, mert nem létezik. 😄

Dzsini
...amitõl új, részletesebb adatok jelennek meg a képen ugye? Nekem nincs meg a CSI-féle profi szoftver, bocsi.

Doomista
Konvertáld át 1080p HD minõségbe, aztán neki is eshetsz a különbségszûrésnek ;D

Dzsini
ha vektoros vagy legalább jóval nagyobb felbontású lett volna az eredeti, akkor talán jobban sikerül 😊

amikor rápakoltam a másikra már láttam, hogy nem nyert, de ha már nekikezdtem... mindenesetre bõven van különbség, de a legnagyobb része a kicsinyítés eredménye

Doomista
Majdnem sikerült, de asszem ez lesz a végleges:

Köszönöm a fáradozásotokat!

Doomista
Hm...:-) Ez most pont olyan volt, mint ha én azt mondtam volna neked, hogy autózz le Soltról Bajáig...ahelyett, hogy szépen végigmennél a fõúton, te átmész az M9-es úttal a Dunántúlra, majd lemész Bátaszékre és onnan ismét átmész a Dunán, így odaérve Bajára. <#smile>

Grr1234
Remélem bekarikáztam az összeset.

Dzsini
egyszerûbb lenne a két képet egymásra tenni, és csinálni egy különbségszûrést...
csak mivel pixeles és nem vonalas a két kép, így az eredmény se túl szép:
(próbáltam még a lehetõ legjobban fedésbe hozni a kettõt)