Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
-Egyszer majd egy magas fa leszek.
-Egyszer majd felmászom rád.
-Valaki azonnal vágjon ki!
Hell Is Burnin\'
-Mit csinálsz akkor amikor olyat találnak ki ami nincs benne a kezelési útmutatóban?
-Ezt figyeld! Ubul és én pofákat vágunk.
-Ha így folytatod, úgy marad az arcod.
-Ezt csak MOST mondod?!
-HaHa! Mondtam, hogy úgy marad az arcod.
-Ez nem vicces.
-Akkor miért mosolygok?
-Ki hitte volna, hogy tényleg úgy marad az arcunk.
-Az összes anyuka a világon.
-Akarsz randizni?
-Úgy gondoltam, akkor már röhögök egy jót.
-Te beteg vagy...
-Talán megoldható ez a probléma, ha ellazulunk.
*Sóhaj*
-Ez így jobb...talán...
-Az orrom belelóg a kávéba.
Hell Is Burnin\'
-Jon egy harangot akasztott a nyakamra.
-Azt hiszi hogy ezzel megakadályozhat a madarak elkapásában.
-Valószínûleg igaza van.
Be happy. :) Running!
-Készülj a taposásra százszorszép!
-Miért a kisebbel kezdesz?
-Százszorszép a méretemben?
-Hé Luther!
-Engem szeretnél kiscica? Gyere,gyere!
-Ébredj Garfield! Éééébreeedddj!
-Jobban teszed, ha nem tépsz le macska...
-...mert különben szólok a bátyámnak!
-Kérlek, kegyelmez
(Tudom nem erre gondoltál, azt még keresem, mert emlékszem rá.)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
-Hát ez lenne az. A világ legjobb ébresztõórája.
-Foszforeszkáló mutatói vannak.
-És szundi gomb három napos késleltetéssel.
Be happy. :) Running!
-...
-zzzzz
-Mit fogok én ezért kapni
loool, izé amerikai még váltani se tudnak és izé és ja ööö már megyek is az autó-motor topikba xD
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
-Jaj ne, közeledik!
-Tol tol
-Tol tol, ütközik
-Jaj ne!Elkapott! Nincs menekvés!
-ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
-Garfield, mi történt?
-A reggel újra megtalált.
-Szálj le az ölembõl, Garfield
-Sose vezethetek
-Garfield! Látod azt a biztonsági övet?
-Nem indulunk el addig, míg nem használod!
-Igen uram
-Csapjunk a lovak közé!
-Ez az Garfield! Biztonságosabban érzed már magad?
-Azt mondom a biztonsági öv, még oké.
-De ez egy vállheveder
-Gyerekek! Miután beszálltok az autóba, sose felejtsétek el a biztonsági övet bekapcsolni.
-Miután ennek mesterévé váltatok.
-Ne felejtsétek el kicsatolni
-Nagyobb lábtér kell nekem
-NYOM, LÖK
-Állítsd vissza az ülést Garfield (Amerikában kormányváltó van elterjedve és azok is automaták, ezért egy csomó autóban az elsõ ülések egyben vannak, akárcsak a hátsók)
-Hmm
-Meg kell húzni az övemet
-Hopsz, úgy látom ez a tied.
CSUKLIK
-VACSORA!
-Dufdufduf
-Patypatypaty
-Bang
-Wokawokawokawoka
-Kis összeszerelés szükséges
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
amikor rápakoltam a másikra már láttam, hogy nem nyert, de ha már nekikezdtem... mindenesetre bõven van különbség, de a legnagyobb része a kicsinyítés eredménye
Köszönöm a fáradozásotokat!
csak mivel pixeles és nem vonalas a két kép, így az eredmény se túl szép:
(próbáltam még a lehetõ legjobban fedésbe hozni a kettõt)