Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Efreet
hát a fehér nem tökéletes 😊 valaki mond egy hónak való szín#-t?
(plusz egyelõre a script oldaláról lopom a .js-t, majd jó lenne saját hely neki)

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Grr1234
A középsõ képkockában az a fej... <#taps> Úgy értem Garfield feje.

CattiBrie
Nálam egy hónapja még IE6 volt. 😉

[/spam]&#8482;

Dzsini
egy mai böngészõnek már nehogy gondot okozzon - erre gyúrnak évek óta, hogy a Javascript futtatás villámgyors legyen 😊

...aki ie8-at használ, meg régi rókát, annak ott lesz a "kikapcsol" gomb.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Grr1234
Elsõ nagyon jó. 😄

CattiBrie
Dzsini: Ez nem lassítja be az oldalt?

Shiwo: Én fel tudom tenni olyan helyre, ahonnan nem lassú.

HappyHunter: <#eljen>

[/spam]&#8482;

HappyHunter
Hogy a sok technikai dolog mellett legyen egy pár képregény is 😊

-Közeleg a karácsony. Jól viselkedtél?
-Én sem.
-Ez legyen a mi kis titkunk.

-Grafield, gondolkodtál már azon, hogy mit szeretnél karácsonyra?
-Túl sokat gondolkodsz.

Be happy. :) Running!

Shiwo
van atw-s helyem, de onnan nekem valamiért nem akarództak menni a flashek, lehet a reklám-keret miatt...ezért is teszem õket az uw-ra..meg az is ingyenes, ergo nem gyors

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Grr1234
Ez tetszik. 😊

Dzsini
ez mondjuk még jobb is, valahova felrakjuk (Catti?) a snowstorm.js-t, és már eshet is az egérirányú esõ az egész topicban 😊
Egy stop gombot meg be lehet dobni a fejlécbe.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Grr1234
Atw?

Shiwo
mondjuk ahogy elnézem, 104 kb, manapság ennyinek nem kellene gondot okozni, lehet inkább az a baj, hogy uw-s tárhely, és esetleg az a lassú...tud valaki egy gyorsabb helyet, hogy leteszteljük ?

Dzsini
hát randomot nem 😊 de javascripttel lehet az egész oldalra csinálni 😊

CattiBrie
programozott png.. 😊 hátha lehet rá random hóesést csinálni 😊

[/spam]&#8482;

Grr1234
OFF
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Adnál linket a tutorialhoz?

ON

LasDen
már a 2. kép után is so-so voltam....kerestem ihletet, de ezután már semmi értelme...nem vagoyn PS-es...0 szavazatot meg nem akarok 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Dzsini
animált PNG? Bár az Safarin meg Chromeon nem látszana... Firefox meg Opera már tudja egy ideje 😊

Dzsini
dehogynem, hajrá! Sose baj, ha van több, amibõl lehet szavazni 😊

az a baj, hogy nekem idáig mind a három tetszik, és sajnálnám, ha nem szerepelne mindegyik... 😛

Shiwo
van, csak gifként 256 szinû lenne, a hóesés nem lenne random és nem mûködnének a linkek (html-alapú megoldás kellene akkor hozzá, ahhoz meg te értesz)

Shiwo

nehéz megmondani pontosan, gondoljuk csak végig...

képek keresgélése hozzá ~ fél óra
photoshopban körbevagdosni, összetákolni a háttér nagyját ~ 1 óra
a karácsonyfaégõk kiszínezgetése (3 kép ismétlõdik) ~ fél óra
flashben összetákolni ~ fél óra
hóesés elkészítése tutorial alapján ~ fél óra
rájönni, hogy cs4-ben hogy mûködik az a qva gomb-link ~ másfél óra

úgy összesen 4 és fél óra körül lehetett...csak volt közte egy nagyobb (közel 1 napos) szünetem, míg a gépem technikai problémájával szívtam...

amúgy mint említettem, még kezdõ flash-ezõ vagyok, egyre jobban/gyorsabban megy, inkább csak az olyan dolgokon tökölök el sokat, amit még nem próbáltam benne összehozni..

CattiBrie
Nincs olyan funkció h save as gif? 😛

[/spam]&#8482;

Grr1234
Nekem mûködnek a linkek. Hány óra volt ezt összedobni?

Shiwo
nyah, csak összejött a 2 link is bele... ha nem menne, akkor próbáljátok frissíteni a banneres topikot (esetleg a cookie-kat törölni)

LasDen
nah ezek után már biztos nem csinálok.....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Shiwo
még a linkeken szenvedek 1 sort 😊

Shiwo
hát igen, megvan az a hátránya, hogy nem pici

Grr1234
Kell! <#taps>

CattiBrie
Nekem nagyon tetszik! Viszont nagyon lassan töltött be. Csupán azért, mert flash?

[/spam]&#8482;

Shiwo
megoldható persze 😊

Dzsini
az ugye belefér, hogy amíg a szavazás van, addig ott hagyod? 😊 Tetszik ez is, háromból már lehet valami szavazásfélét rendezni 😊

Shiwo
majd még a két linket beleügyködöm

<#taps><#taps><#taps>
<#eljen><#eljen><#eljen>

Shiwo
nah, úgy tûnik, valami a videókarim driverével okozott összeakadást és memória-túlcsordulást, de sikerült elhárítanom a problémát..

szóval így elsõ nekifutásra:

flash-banner

Kód Lvileg, amit beköll tenni:

<embed src="http://shiwo.uw.hu/flash/garfield_banner/Garfield_Xmas.swf" quality="high"
bgcolor="e1ebf3" width="786" height="230" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /> </embed>

Dzsini
mivel eddig 2 pályázat futott be, szerintem bõven belefér 😊

Shiwo
technikai problémáim adódtak, 5 perc használat után elmegy a monitoromon a kép...azon még vizsgálódom, hogy a videókarim halt-e be, a monitor, vagy valami fura szoftveres memóriaprobléma (percekre áramtalanítanom kell, hogy legyen újra kép, különben még a bios-t se tudom behozni, mert csak sötét az egész..)

azért igyexem a pályázatommal estig kész lenni (ha megvan a probléma), de ha nem jön össze, akkor esetleg szeretnék kérni holnapig egy kis halasztást...

DJ_HELL

-Ubul most megmutatja, hogy mi a kulcs a boldog élethez.
-Szerintem inkább válasszátok a boldogtalanságot.

Hell Is Burnin\'

gergely1991
ebbe gondolom lesz még JavaScript is😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

CattiBrie
Ne reklámozz, ban jár érte! 😄 <#wave>

[/spam]&#8482;

Shiwo
Catti inkább HTML királynõ 😊 én meg csak kontárkodok egyelõre a flashbe..

(de azért flash-es karácsonyi bannerrel készülök, majd meglássuk, hogy sikerül..)

Dzsini
flash =/= HTML, a kinevezést pedig már más kapta 😉

CattiBrie
És flessbõl elég alultáplált vagyok. 😊

[/spam]&#8482;

Narxis
Akkor kinevezlek a topic "kedvenc HTML mágusának".

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Dzsini
azért nehogymár egy ilyen egyszerû dologhoz flash kelljen 😊 rozsdás ágyúval verébre...

Shiwo
flash-sel tuti, már csináltam olyat

CattiBrie
A két kép nem kép, hanem HTML (hiszen nem csak kép van benne, hanem linkek is), de szerintem is megoldható. 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
😄 😄

[/spam]&#8482;

DJ_HELL

-A mikulás nem idióta, remélem tudod.
-A helyedben kétszer átgondolnám mielõtt elküldeném azt a levelet neki.
-Lehet, hogy ki kéne húznom, hogy megnyertem a Nobel Békedíjat.
-Tényleg? Kezet foghatok veled?

Hell Is Burnin\'

Dzsini
Ja, és ha valaki lemaradt volna róla, bannerpályázat van a decemberi banner szerepére, még 2 napig - szerda a határidõ!

Eddig két alkotás érkezett, ha nem lesz több (én azért számítottam olyan 5-6 darabra, hogy legyen mire szavazni), akkor szerintem szavazás helyett elosztjuk a hónapot, vagy felkérjük a topic egyik kedvenc HTML mágusát, hogy programozza le nekünk a véletlenszerû betöltõdését a két képnek 😊 (biztos meg lehet oldani)

LasDen
én szeretem az ilyen poénokat...ebben is és másban is...😄

Dzsini
ez most a "döntsük le a negyedik falat" képsorok hete? 😊