Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- Az elsõ csésze kávéig nem vagyok önmagam
-Zutty
-Már jobb

-Nincs semmi dolgom ma, csak lógni a szúnyoghalón.
-Unatkozom
-Uncsi,Uncsi,Uncsi,Uncsi.
-Uncsi,Uncsi,Uncsi,Uncsi,Uncsi,Uncsi,Uncsi,Uncsi,Uncsi.
-Remélem törtnénik már valami.
-GARFILED! EBÉD!!!CSAAP
-Fáj,Fáj,Fáj,Fáj,Fáj.
Tartsuk zárva az ablakot
Tartsuk zárva az ablakot.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
-FÚJ!
-Soha ne ugorj bele egy nedves levélkupacba.
-JÁÁÁÁJJJ!
#17062: az elsõt nem találtam, a legközelebb még talán ez jár hozzá: 下- azt jelenti "alatt", vagy ez: 丁, ami azt jelenti, hogy "utca" vagy "páros szám"
a második lehet ez: 六 - ami azt jelenti "hat (6)", vagy ez: 大 , ami azt jelenti "nagy" - a kettõ együtt viszont nem fordult elõ csak így magában egyik kombinációban sem.
a továbbiakat rábízom kedves házigazdánkra, neki biztos jobban sikerül, ha már a másik topicból, ahonnan a segítséget gyûjtöttem szintén házigazda 😊
-Itt az ideje, hogy eldöntsük ki a ház ura!
*paff*
-Ezt, hogy csinálta?
(utolsó képkockához pontos fordítást kérnék Dzsini, ugyanis az nem ment<#idiota>#idiota> Nem lehet "hadouken", "sonic boom", meg "kia" ezeket nem hiszem el<#ejnye1>#ejnye1>)
Hell Is Burnin\'
-Egér!
-Szék!
-Azt kérem amit õ is iszik.
-Dr. Wilson
-Igen?
-A váróteremben van a barátja egy bendzsóval a kezében.
-Jaj ne.
-Hozhatom a nyugtatópisztolyt?
-Óóó, hát nem aranyos Nermál?
-Figyelj, öcsi. Jon az én gazdám. Ez az én területem. Én vagyok itt az aranyos. Vili?
-Könnyebben meggyõzöl valakit, ha megvan hozzá a megfelelõ testfelépítésed.
-Nermál te vagy a legaranyosabb kiscica akit valaha is láttam.
-Válthatnánk pár szót?
-Senki sem aranyosabb nálam, ha érted mire gondolok...
Hell Is Burnin\'
Kerekes hangja egyszerûen annyira illik Garfieldhoz, hogy csak na😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
csúnya okoskodásom:
"-ÿÿÿןézsǝq ıʞ"
majdnem tökéletes 😄
*szakad* *puff*
-Lekéne fogynod.
-ÿÿÿןézsǝq ıʞ
-Engedjék meg, hogy bemutassam egy közeli barátomat...
-...ezt a sertésszeletet.
-Add vissza!!!
-Ki volt az a fickó?
-Rendelni szeretnék egy extranagy pizzát extravastag tésztával ...
-extra szósszal, extra sajttal, extra pepperonival ...
-extra olajbogyóval, extra hagymával, extra paprikával, extra csípõs paprikával...
-extra kolbásszal, extra darálthússal, extra ajókával, és további extra sajttal ...
-...és azt hiszem ennyi.
-Ja, és két diétás kólát.
-Extra jéggel!
HA iPod Touch 2,3,4. generációs vagy iPhone 3G, 3GS, 4 a készülék
HA a szoftver az új változat (iOS 4.1)
HA ismétlõdõ riasztás lett beállítva még valamikor az óraátállítás ELÕTT
HA az ismétlõdõ riasztás NEM minden napra van beállítva
HA még valami van, amire pontosan nem jöttek rá
akkor késve ébreszt.
szerintem még egyszerûen fogalmaztam 😄
Én pl órát nem hordok, mobilról nézem mindig az idõt, ami digitális formátumban van megjelenítve a mobil fõképernyõjén. Ez már annyira reflex, monotonba megy nekem, hogy sikerült rendesen félreértelmeznem a képregény, hol ott értelmesen le van írva, hogy óra. Szerintem jó kifogás.
Az ott nem egy iphone 4g mobil?
-Itt a póktaposás ideje!
-Máris?
-Biztos késik az órám.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár