Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Akkor most kérném, hogy valaki piros körökkel karikázza be a változásokat az új utolsó képsoron. Ha valaki megcsinálja, tisztelni fogom, ha senki, akkor majd én fogom megcsinálni ha hazaértem a munkából. 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

ivan924
Hogy lehettek ennyire szõrszálhasogatóak... 😊

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

Grr1234
😊

CattiBrie
mancs, mellsõ láb.. 😊

[/spam]™

Grr1234
Meg a jobb karja felett eltûnt az a valami.

A jobb fülénél is eltûnt egy vonal.

Dzsini
dehogynem, és hárommal kevesebb szõrszál van a hátán.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Doomista
Én csak annyi különbséget vettem észre, hogy kevesebb kávé van a bögrében.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Grr1234
Szerintem nem... 😛

Dzsini
az orra kicsit összement 😄

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

De õ érzi!😄
Doomista
😄 hát én nem látok különbséget 😄

- Az elsõ csésze kávéig nem vagyok önmagam

-Zutty

-Már jobb
Doomista
<#szomoru2> VIP <#szomoru2>

Ma nem megy a linkelés, inkább abbahagyom. 😄

DJ_HELL

Hell Is Burnin\'

http://images.ucomics.com/comics/ga/1978/ga780806.gif

-Nincs semmi dolgom ma, csak lógni a szúnyoghalón.
-Unatkozom
-Uncsi,Uncsi,Uncsi,Uncsi.
-Uncsi,Uncsi,Uncsi,Uncsi,Uncsi,Uncsi,Uncsi,Uncsi,Uncsi.
-Remélem törtnénik már valami.
-GARFILED! EBÉD!!!CSAAP
-Fáj,Fáj,Fáj,Fáj,Fáj.

Doomista

Tartsuk zárva az ablakot

http://www.lysator.liu.se/~gz/images/garfield/ga020331.gif
Tartsuk zárva az ablakot.

Doomista
XD

DJ_HELL
<#worship>

Hell Is Burnin\'

-😄😄😄:

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Dzsini

-FÚJ!
-Soha ne ugorj bele egy nedves levélkupacba.
-JÁÁÁÁJJJ!

#17062: az elsõt nem találtam, a legközelebb még talán ez jár hozzá: 下- azt jelenti "alatt", vagy ez: 丁, ami azt jelenti, hogy "utca" vagy "páros szám"
a második lehet ez: 六 - ami azt jelenti "hat (6)", vagy ez: 大 , ami azt jelenti "nagy" - a kettõ együtt viszont nem fordult elõ csak így magában egyik kombinációban sem.

a továbbiakat rábízom kedves házigazdánkra, neki biztos jobban sikerül, ha már a másik topicból, ahonnan a segítséget gyûjtöttem szintén házigazda 😊

Narxis
😄DDDDDDD ezek nagyon jók

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

DJ_HELL

-Itt az ideje, hogy eldöntsük ki a ház ura!
*paff*
-Ezt, hogy csinálta?

(utolsó képkockához pontos fordítást kérnék Dzsini, ugyanis az nem ment<#idiota> Nem lehet "hadouken", "sonic boom", meg "kia" ezeket nem hiszem el<#ejnye1>)

Hell Is Burnin\'

DJ_HELL

Hell Is Burnin\'

DJ_HELL

-Egér!
-Szék!

-Azt kérem amit õ is iszik.

-Dr. Wilson
-Igen?
-A váróteremben van a barátja egy bendzsóval a kezében.
-Jaj ne.
-Hozhatom a nyugtatópisztolyt?

-Óóó, hát nem aranyos Nermál?
-Figyelj, öcsi. Jon az én gazdám. Ez az én területem. Én vagyok itt az aranyos. Vili?
-Könnyebben meggyõzöl valakit, ha megvan hozzá a megfelelõ testfelépítésed.

-Nermál te vagy a legaranyosabb kiscica akit valaha is láttam.
-Válthatnánk pár szót?
-Senki sem aranyosabb nálam, ha érted mire gondolok...

Hell Is Burnin\'

Most leszedtem egy rakás Garfield és barátai részt illetve a régi rövidfilmeket😊
Kerekes hangja egyszerûen annyira illik Garfieldhoz, hogy csak na😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Doomista
😄DD

csúnya okoskodásom:

"-ÿÿÿןézsǝq ıʞ"

majdnem tökéletes 😄

Grr1234

*szakad* *puff*
-Lekéne fogynod.
-ÿÿÿןézsǝq ıʞ

-Engedjék meg, hogy bemutassam egy közeli barátomat...
-...ezt a sertésszeletet.
-Add vissza!!!
-Ki volt az a fickó?

Doomista
<#nevetes1><#nevetes1>

robotnyk
errõl ez ugrott be rögtön 😊
Dzsini
õ arra gondolt, amit én mondok. hogy merészelne másképp tenni?! 😊

-Rendelni szeretnék egy extranagy pizzát extravastag tésztával ...
-extra szósszal, extra sajttal, extra pepperonival ...
-extra olajbogyóval, extra hagymával, extra paprikával, extra csípõs paprikával...
-extra kolbásszal, extra darálthússal, extra ajókával, és további extra sajttal ...
-...és azt hiszem ennyi.
-Ja, és két diétás kólát.
-Extra jéggel!

jazzy
Mármint azt, hogy õ mire gondolt 😊
Dzsini
tessék
HA iPod Touch 2,3,4. generációs vagy iPhone 3G, 3GS, 4 a készülék
HA a szoftver az új változat (iOS 4.1)
HA ismétlõdõ riasztás lett beállítva még valamikor az óraátállítás ELÕTT
HA az ismétlõdõ riasztás NEM minden napra van beállítva
HA még valami van, amire pontosan nem jöttek rá
akkor késve ébreszt.

szerintem még egyszerûen fogalmaztam 😄

jazzy
Ezt most erõsen túlkomplikáltad.
Doomista
Akkor se...😄
Én pl órát nem hordok, mobilról nézem mindig az idõt, ami digitális formátumban van megjelenítve a mobil fõképernyõjén. Ez már annyira reflex, monotonba megy nekem, hogy sikerült rendesen félreértelmeznem a képregény, hol ott értelmesen le van írva, hogy óra. Szerintem jó kifogás.

Dzsini

Doomista

Dzsini
Poénkodni akart azzal, hogy a nyáriról téli idõszámításra átálláskor bizonyos fajta ébresztõbeállítások az új szoftveres iPhoneokban egy szoftveres hiba miatt elcsúsztak, így 1 órával késõbb ébresztettek. Viszont ott sem az óra átállásával volt gond, az megtörtént helyes idõpontban, tehát végig a megfelelõ idõt mutatta.

Doomista
Úgy értelmeztem a képregényt, hogy a mobilból nézi ki az idõt...😄

Hogy látsz ebbõl mobilt? Egyértelmû óra.

Grr1234
Az egy karóra. <#pias>

Doomista
<#gonosz1>
Az ott nem egy iphone 4g mobil?

Dzsini

-Itt a póktaposás ideje!
-Máris?

-Biztos késik az órám.

LasDen
rövidebbek, de rondábbak....Garfield legyen 2D és ne 3D....nagyon nem tetszik úgy nekem....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Grr1234
Nem adott le sokat, csak elvándoroltak a hurkái. ;D

Shiwo
az elsõ kép nyitóképkockáit kellene megmutatni Jonnak és Liznek, és nem piszkálnák Garfieldot folyton azzal, hogy fogynia kellene, hisz mennyit leadott '78 óta

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../