Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Haver, borotválkoznom kéne.
- Miiii? - Elfelejtettem hogy macska vagyok,rendben?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
-Biztonságban érzem magam
-Üdvözlöm önöket Garfield tudományos fantasztikus színházában
-Éhes vagy?
-Nem
-Garfield tudományos fantasztikus színházát látták
1. Hát ez jogos, kimaradt. 😊 Elnéztem, vak vagyok. 😊
2. Tehát nem szúrtam be képként, azaz nem kell fordítani. 😛
3. Ez is igaz.. 😊
[/spam]™
Helytelen, mert:
1. A holnapit nem is linkelted
2. Nem fordítottad le a belinkelt url címekben rejtõzõ képeket amiket képként kellet volna ide belinkelni nem is urlként.
3. Nem hoztál nekem sört.
Ejnye-bejnye C! <#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#pias>#pias>
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
[/spam]™
- Nem csak ezért...
- Kutyákat is.
- Ubul?
[/spam]™
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
-Jól van, rendben...
-De következõre tiétek lesz a gyerekmedence!
-Hé!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
-Egér!
-Nagypofájú!
-Most majd mindenkinek kell egy!
(és nagyon férfiasnak tartotta az egynapos borostáját)
-Túlságosan mozgalmas az életem, Garfield
-Ajjaj.
-Egyszerûsítenem kell.
-Ez nem lehet jó.
-Visszafogom a személyes higiéniámat.
-Valami melegebb tájra költözhetnék.
-El a kezekkel Garfield, ezt Ubulnak tartogatom.
-Jó próbálkozás, öreg.
- Ajjaj.
-Jonnak nem kéne a nyuszipapucsait egyedül hagyni az ágy alatt.
-Ubul, rossz fiú voltál. Megrágtad a fotelt.
-*üt*
-Ez egy privát parti, vagy más is beszállhat?
-Utálom a részlegesen felhõs(borús) napokat.
-Ha süt a nap, boldog vagyok. Ha borús az idõ, szomorú vagyok.
-Egy részlegesen felhõs napon egy egész hétre való hangulatot fel tudok használni.
-Kezd beborulni.
-Ja.
-Esõre áll.
-Ja.
-Ezek az emberek nagyon szûkszavúak.
-Esik.
-Ja.
-És az eszük sem terjengõsebb.
Vagy esetleg: -Ezek az emberek kevés szavat használnak.
-És kevés agykapacitást.
Be happy. :) Running!
- Talán fogyózni kéne
- Ó, igen?!
- ...talán mindannyian tanulhatunk Larry utolsó szavaiból...
"Nicsak, ki beszél dagadék"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
-Ez a védõsisak pont jó lesz a macska ellen.
-Jól mûködött, kivéve... A FÜLEM!