Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*Szagol*
*Ás*
- Ne olyan sebesen csontagyúkám!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
- Ennek a hegynek a tetején egy bölcs ember lakik
- A tetején, mi? <#ravasz1>#ravasz1>
- Hosszú szakálla van és az élet nagy dolgairól mesél.
- Ezt teszi az oxigénhiány.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
- Beszélhetnék a leggyönyörûbb nõvel a világon?
- Õ most nincs itt...jó leszek én is?
- Erre most hogy válaszoljak?
- Én letenném és elbújnék a drapéria mögött
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
- Mintha kicsit lefogyott volna, nem?
- Halszagú a lehelleted
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
- Ubult be kell kicsit hangolni
- Tudod mire gondolok?
- Ó, remélem nem
- Még az én agyamnak is vannak határai
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
2004 Július, 370 HUF vlt.
bazd....
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
- Reggelt Garfield
- Látom fenn vagy
- Ah
- Szóval ezt így hívják
Mi is egérszarnak hívjuk😊
ilyen zizi szerû kemény cukorka.
Kerestem itthon de én nem találtam.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
(de anyám is csak egérszarként nevezte 😄)
-Garfield!
-Garfield, a Fánk Fészer-ben végkiárusítás van.
-EEEEEEEEEEEEEEEE
-EEEEEEEEEEEEEEEE
-Ó, Szent Péter szerelmére...
-EEEEEEEEEEEEEEeeeeeeee
-EEEEEEEEEEEEEEeeeeeeee
-Teljesen meg vagytok huzatva!
*BAMM*
<#sniffles>#sniffles>
*BÍB*BA*BÓP*BADIBÓP*
-Halló?
-Színes cukrost akarok.
(mi a szar ennek a neve? Mert a másikról pl csak az jut eszembe, hogy egérszar 😊 )
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
- jííííííí
- A nagy pókok számára kihagyhatatlan a vasárnapi kiadás😊
- JÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
- Péntek este van!
- Ó-ó...az a gaz Garfield már el is kezdte nélkülünk!
- Szép volt!
- Durva zajok este van!
(its friday, friday, gonna get down on friday...😄)
- Nem értem én a nõket
- Akkor majd úgy teszek mintha érteném õket
- Igen, az mindig mûködni szokott
-Liz és én az éjszakai mozi vetítésre megyünk.
-Szóval ne várj ránk.
-Oké.
-Z
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

-Jon, nem szeretnél kezet fogni?
-Dehogynem!
<#falbav>#falbav><#gonosz1>#gonosz1>
-Egymásét
-Még jobb