Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
nem a likeért csináltam meg 😊 csak a munkám miatt korán kelek és gép elõtt vagyok már 6:30 -tól...
bocsánat? 😄
Bazinga!
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
1. Liz, mondtam már, hogy milyen gyönyörûnek tartalak?
2. Kb. 30 másodperccel ezelõtt
3. Oh, tényleg... - Próbáltál már jegyzetek nélkül randizni?
Bazinga!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
-Azt szeretnéd, hogy megegyem ezt a hamburgert, Mici?
-És a csirkét? És a lasagnet?
-Sok idõnek kell eltelnie, míg találsz egy olyan jó macit, mint Mici.
-Hé, te! Gyere vissza és harcolj plüss medvéhez méltóan!
-Miket beszélek?
-Legyünk õszinték, Mici. Szerinted is kezdek kicsit szélesedni középtájt?
-Nem egy nagy személyiség de azt tudja mikor kell csendben maradni.
-Táncoló medve?
-Legközelebb én vezetek.
-Sétáljunk egyet kis barátom.
-Nos, Mici sem szereti a kutyákat.
-Oké, ki verte le a páfrányom az ablakból?
-A hazugsága fele annyira sem bosszant fel, mint amennyit feltételez az intelligenciámról.
-Ez elég kell legyen egy idõre a macskarajongóknak.
- Készen állsz a randinkra, Liz?
- De elõbb értesítenünk kell a tûzoltóságot.
- Mert az ajkaim tûzben állnak.
- Talán még a zakójára is átterjed.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
- nos... milyen a zabpelyhed?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
- <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
- Mi jár a fejedben, Garfield?
- Ö..
- Be vagy drótozva?
lehallgatókészülék
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
-Óvakodj a kutyától
-Ekkora jelzéssel, nincs szükséged kutyára <#nevetes1>#nevetes1>
szabad fordítás, tessék nem belekötni <#eplus2>#eplus2>
nagyon szépen köszönöm
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
- Garfield, maradt hely benned a desszertnek?
- Nos, megetted az egész vacsorádat?
Vivimos por ti, vence por nosotros.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
(én még mindig azt a képregényt keresem 2 éve,mikor lasagne-t esznek és Jon megkérdezi Garfield-et hogy kér e még.erre nemleges a válasz és 8képkockányi nevetés van.évente egyszer beírom ide.hátha belinkeli valaki😄)
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
-Erõs paprika evõ verseny
-Jalapeño!
-Cayenne!
-Habanero!
-Perui halál paprika!
*VUFF*
-Nyertél...
-Akkor miért nem vagyok boldog?
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
-Ügyes próbálkozás... halandó.
1. *büfi*
2. *BÖFÖGÉS*
3. Nem kell mindenben versenyezni... - Mondja a vesztes!
#19681: thx 😊
Bazinga!
1.
2. Még mindig tél van...
3. Folyamatosan tájékoztass
(esetleg vmi jobb fordítás a "keep me posted" -ra jöhet, így korán reggel jobb nem jutott eszembe 😊)
Bazinga!
-Ma nem a bebújós cimpõmet fogom viselni...
-Fûzõs cipõt fogok felvenni!
-Ne hõsköjél, Jon!
- Rendben, feltekerem a fûtést.
- Nézd, valaki vette a célzást.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!