Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Gag
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
"The trees move. Do you not see it?"
-Ez egy olyan "szeretném, hogy történjen valami ma este" nyakkendõ?
-Próbálj igent mondani, és meglátjuk mi lesz.
-Hali, Jon.
-Nézd a boldog arckifejezésemet.
-Aggódsz már?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
az se rossz.
-Ez a legelsõ karácsonyom.
-Remélem van valakid, akivel a mai napot töltheted, mert nekem van.
-Te vagy az, boldog karácsonyt!
-Rendben, Garfield, hozd vissza!
-Ideje felkelni.
-Na most mit csinálok?
-Nem a könyörületességemrõl vagyok híres.
-Szeretem a péntekeket. (Friday, friday...)
-Vége egy hosszú hétnek, a hétvége (más fordításban itt víkend szerepelt a szóismétlés elkerülése végett) kezdete, tele pihenéssel, tv mûsorokkal és bulikkal.
-Majdnem azt kívánom, hogy legyen munkám.
-Megfogadom, hogy jövõre kedvesebb leszek a kutyákkal.
-Inkább csökkentem a lasagne adagomat.
-Itt az ideje az újévi fogadalmaknak, Garfield.
-Megfogadom, hogy jövõre lefogyok és elkezdek rendszeresen mozogni.
-Miket is beszélek?
-Biztos megõrültem!
-NEM fogok lefogyni és NEM fogok edzeni!
-Kövér vagyok lusta ÉS büszke rá!
-Hol van Garfield?
-Felfalta a büfét és lefeküdt aludni.

KoЯn
- *BÖFÖG* *BÖFÖG* *BÖFÖG* *BÖFÖG*
- *BÖFÖG* *BÖFÖG* *BÖFÖG* *BÖFÖG*
- Abbahagynád?
- A jó dolgok nem tartanak örökké, pajtás.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
(a South Parkot pedig nem néztem, így hiába utalsz rá 😊 )
Ami plusz mókás, hogy azok után, hogy a zoknikról beszélnek, a Télapó mégis a fa alá, dobozokba helyezi el az ajándékot, nem a kandallóra akasztott zoknikra 😊
*Z*
*Ásít*
-Micsoda vacak hely az ébredéshez.
-Tudom, hogy a macskák gyorsak, de ez nevetséges.
-Jon! Gyere gyorsan!
-Garfield Ubullal játszik!
-Tudom, mert befújtam Ubult valamivel.
-Mivel?
-Lasagne kivonattal.
-Lehet talán mégis többet kínál az élet, mint evést és alvást... Talán tapintatosabb lehetnék mások érzéseivel és Ubullal is kedvesebb.
-ÁÁÁ.
-A kaparóoszlopokkal, a fonalgombolyagokkal és gumiegerekkel semmi gond.
-De amikor igazán jó játékokról van szó...
-Ide nekem a karácsonyfát!
-Mit szeretnél karácsonyra, Garfield?
-100 rabszolgakutyát.
-Fogadok, hogy egy bolyhos pamutgombolyagot, amivel játszhatsz.
-Azt hiszem rakok egy piranját a zoknijába. (zsebgarfieldos lábjegyzet, ámerikában a mikulás hozza az ajándékot zokniba.)
-Ho-Ho-Ho
-Lássuk csak mi van itt Jonnak, Lymannak és Ubulnak.
-Ja és Garfield.
-Hogyan is felejthettem el Garfieldot.
-Csak egy ember a földön kérne 30 kiló lasagnet. ( ne tessék az átváltásba belekötni)

- A macskák jobbak a kutyáknál.
- És most bemutatom a másik oldalt, íme Ubul.
- Hé! Nincsenek kölyökkutya-szemek!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
- Nem foglak megharapni
- De tiszteletlen leszek veled a blogomon
- Kölykök
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
- Hééééé
- Elmúlt a fejfájásom
- Megjöttem
- Megjöttek a levelek.
- Ez pedig, a postás pénztárcája.
- Hagyd már szegényt békén!
- Haver,de csúnya volt gyermekkorában.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
-Teendõk: 1. Lemosni a kocsit
2. Kimosni a szennyest
- 3. Kikefélni Garfieldot.
-Macskát tartok.
-És ha az embernek macskája van, egy egyszerû étkezést is egészen más szemszögbõl nézi.
-Tudván, hogy valahol van egy macskaszõr a számodra.
-Kikefélem az összes kihullott szõrszálat a bundádból, Garfield.
-Legalább ennyire számítottam.
*söpör*
-Garfield, még mit csináljak ennyi macskaszõrrel??
-Például csinálj magadnak még egy macskát.
-Van egy olyan érzésem, hogy valami csípõst megjegyzést tett. (itt sem érti csak érzi)
-Jóéjt, Garfield.
-Szakállat növesztesz?
-Karamellát ettem és megpusziltam egy macskát.
-Kedves Garfield! Segíts, az egész lakásom tele van macskaszõrrel. Mit tegyek, hogy Bolyhoska (nem hp) abbahagyja a vedlést?
-Egyszerû.
-Egy jó vastag lakkréteg megoldja a gondt.
*kapar*
-Ajaj.
-Most nézd meg mit tettél a fotelemmel.
-Sokkal jobban kéne figyelned mások tulajdonára.
-Tudom, hogy a macskáknak természetüknél fogva élesíteni kell a karmaikat.
-A halak úsznak, a madarak repülnek, a macskáknak meg karmaik vannak, de csináld inkább kint, jó?
-Garfield?
-GARFIELD!
-Boldog macska vagyok! Boldog macska vagyok!
-Ajaj.
-A fánk hatása túl gyorsan elmúlt.
-Tudod, hogy a macskád a hússzeletemen ül?
-Nem, de hogyha még hümmögsz egy sort akkor megjátszhatom. (esetleg jobb ötlet?)
-Ez egy hosszú hét lesz.
-Mindjárt jövök, Garfield, elugrok a boltba.
-Na jó, jöhetsz te is.
-Viselkedj rendesen a boltban, Garfield.
-Azt hiszem épp most engedtem szabadon az elefántot a porcelánboltban.
-Ez volt az utolsó alkalom, hogy elvittelek magammal bevásárolni.
-Ennyire még soha az életben nem aláztak meg.
-Oké, megettem a sütirészleget, na és?
-Francba.
-Túl könnyû volt.
-Amint Ubul erre jön lekerekítem azt a hegyes fejét.
*nyal*
-Hogyan gyõzhetsz valaki ellen, aki még csak nem is ismeri a játékszabályokat?
-Ide, Ubul!
-Nincs egy kicsit hideg Ubulnak a sétáláshoz?
-Hülyeség.
- Van egy kis maradék vacsorára, Garfield
- Fasírt..
- meg valami sárga
- Mustár. Legalábbis én majd erre gondolok
[/spam]™
- *csahol*
- Ezt ne csináld!
- *csahol*?
- Igen, ezt.
- VAU!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
- Emlékszel, amikor ráléptem a farkadra?
- A kérdés az, hogy NEKED emlékezetes-e?
- Amikor idõjárásváltozás van, még sántítok.
[/spam]™