Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Egen. De - egyelőre legalább is úgy tűnik - nem rontották el 😉
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
De, mintha picit nagyobb lenne az ablaka 😉
Maelstrom torpedó meg szimplán kapott sebzés nerfet,nem töltődik gyorsabban.
CLR—Infected Space Elite<7:02>7:02>— Dmg(DPS) —T'pic 139 407 184(330 349) T'Por 86 642 336(205 314) Jorja 21 682 740(51 626) JoeTex 8 371 236(20 220) Timava 6 922 369(23 075)
Bundle sale.
Ez aztán nagyon jó link.
Ami nagyon jó híííííííííír.
Jön az új hajó,legyen klingon legyen klingon legyen klingon legyen klingon legyen klingon. XD
Nagyon rég.
Ds9 vagy Voyagerre jobban emlékszem.
Nem tudom most melyik tévé csatorna ad Star Treket.
Csak tudod én egy kicsit torpedó bolond vagyok,meg akna,de azt nem lehet úgy tolni ahogy szeretném,sosem jött aknázós hajó.
Én mindig arra vágytam hogy egy lövéssel minél nagyobbat tudjak sebezni,több évet tököltem el azzal hogy a nauszzi kalózomat egyre jobban és jobban felszereljem és tovább hegyezzem a sebzését,nem a DPS-t,hanem a max one hit-et.
A hajójára rengeteget költöttem és minden szart megszereztem ami az én elmeroggyant saját buildemhez kellett.
Na és igen csoda szépen haladtam.Már egészen megelégedett voltam vele,amíg aztán a kari be nem bugolt és azóta nem nagyon játszottam vele,erre most a recruit karim a maelstrom torpedóval és a lökött hibrid sci-tac buildjével nagyobbat lő egy süket torpedóval.Kicsit szomorú vagyok hogy a sebzését vissza veszik.
Megint olyanba nyúlnak bele, amibe nem kéne -> bugos -> majd kiveszik javíthatatlanság címén (l. naptár), ahelyett, hogy a hibákat javítanák, amiket a múlt héten okoztak a launcherben. Az EV suit-bugra már gondolni sem merek. Kontár banda. 😞
Mai peccs:
Updates for Maelstrom Quantum Torpedo Launcher: Recharge time halved, damage reduced to compensate with overall dps unchanged.
Increased the Hull Penetration from stacks of Analysis and the Shields gained by the ship using the Console - Advanced Science - Energy Field Gradient Projector.
It is clear these were underperforming, and while the math for the advanced consoles is still ongoing, this case was clear enough to make an early buff here safe.
Plasmatic Biomatter Auto-Turret can now be re-engineered.
Resolved an issue that was preventing Prolonged Engagement Phaser Dual Cannons from activating while under the effects of Surgical Strikes II.
Resolved an issue that was preventing damage increases from any +damage bonuses on the Console - Universal - Brancher Crystal Fragments.
Resolved an issue where Holographic Bridge Officer Dr. Beverly Crusher was still locking out torpedo abilities after triggering High Yield.
Improved the layout for the Admiralty and Duty Officer windows.
Kíváncsi vagyok mi az az admiralty meg doff újítás.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.07.13. 06:36:44
Eszem megáll,a macskává változástól a karim be bugolt. XD
A levegőben jár floater nélkül és úgy fut mintha rakéta lenne a seggében. 😄
Nem tudok vele leszállni a földre sem.
Olyan idiótán fut hogy azt még Benny Hill is meg irigyelné ha élne. 😄
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.07.11. 14:46:40
Csak ki tudja mi igaz belőle.
Chak meg mindig tudott pár fülest.
Kíváncsi vagyok mennyi lesz a dili mire ki jön. 😄

Le mentem hard zónába és jöttek velem elacsi ökrök.
Persze ev suit nélkül,ezek ott grasszáltak és le vadásztak a környéken mindent. 😄
Gyakorlatilag csak ott dekkoltam míg ezek lepuffantottak mindenkit.
Úgyis megjegyzi acc nevet.
Meg hogy miért kevés helyen jött elő. De akkor lehet, hogy ahol megy, ott nem a launchert indítják? Nálad mivel indul? Steammel?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.07.09. 14:26:01
#43713: Ez jó ötlet volt, köszönöm: feltettem a brit angol nyelvet is, de ugyanúgy nem működik az altgr a launcherben.
Közben már a fizikai gépre is új windows került (más ok miatt), de ott is ez van. Egyelőre több ötletem nincs, marad a barkács.
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2023.07.09. 09:38:47
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.07.09. 09:22:33
Nekem pár napja a STO miután kiléptem még mindig azt írja hogy fut.
Voltam fent megcsinálni a napi vackot és kiléptem mentem Sw Tor-ban is megcsinálni heti conquestet egy karival és közben még mindig azt írja STO-ra hogy fut.Már valamelyiknap is vacakolt de most is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A frissítést itthon szerdán letiltottam más okból, de pl. melóhelyen frissítve volt és egyik helyen sem jó. A vírusellenőrzőt nem tudom a hibához kötni, ahogy a helyesírás ellenőrzőt és a szótárazást se. Egyáltalán minek azok egy felhasználónév/jelszó bevitelhez?
Nekem az jár a fejemben, hogy valahogy az altgr + betű kombináció tiltódott le (@ = altgr + v), mert a bal alt + 064 (numerikus padon) működik ott. Másrészről viszont a debug.logba az alábbi hibaüzenetet teszi be minden induláskor:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kíváncsi leszek, reagálnak-e a hibára valamit a devek (spoiler: nem 😊
Ugyanolyan mint neked meg Fred-nek.

És nekem az account name/password mezőkben lehet jobb egérgombot nyomni, ami angol nyelvű menüt ad a szokásos copy-paste lehetőségeken kívül szótárral és helyesírásellenőrzővel. Pluszban alá is húzza vörös hullámos vonallal a beírt szöveget 😄
Nektek is? (Bocsi, csak gondolkodok, mit sz*btak el Crypticnél :\
Sőt vannak fiókok akiknek az acc neve az emailcíme.
#43699: Igen, ez volt benne a jó (és biztonságosabb), nem értettem már akkor, mikor megváltoztatták.