46722
  • Orbancapitan
    Vigyáz mert egy császár rövid élettű volt kivéve phillipát xd
  • gunji
    Vagy Jar Jar
  • Plata
    A-a.Az emperor egy cylon lesz.
  • gunji
    Sisko nem hiszem, hogy jönne, több helyen írták, h szakított a Star Trekkel. Most meg ugye elvileg próféta. Mondjuk igaz, érdekes csavar lenne, ha kiderülne, hogy tulajdonképpen anno Emperor lett a tükör túloldalán
    Kirk megsértődött régebben a Crypticre, ki tudja mennyire emlékszik még.
    Picard-t látom esélyesebbnek, ő talán a legnagyobb név az elérhetők között, ha színészt írunk. De írták még Riker-t, Data-t és Sulu-t, meg Ilia miatt várnám Decker-t. De aztán lehet, hogy végül Emperor V-Ger lesz.

Szerk: a redditen írják, hogy Kael szerint nem egy színészre gondoltak a 'legnagyobb hír a STO történetében' dologgal. (Emperor Kael is confirmed )
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2022.03.02. 21:16:01
  • Daeus89
    Vagy Emperror Siskor esetleg Neelex náluk ez is nagynak számít sajna. Kirket nem tudom elképzelni hogy mivel tudnák rá venni. Bár hogy a marvel filmet beválalta lehet hogy itt is megkaták picardra
  • gunji
    lol
  • Chak
    Ezt már szeretem.

Xd
  • Orbancapitan
    long live for empreor
  • Chak
    Hát nem tudom. Ha egy nő hátsóján hiányos a ruházata nem panaszkodom.
  • Plata
    Nekem most is rossz.
    A vállán eltűnik ruha ha lehajol vagy harcol.
    De drozanán láttam nő karinak a hátsóján volt hiányos.
  • Chak
    Emperor Chak.

Plata:
    Megnéztem tailorban az új ruhákat.
    Felrakva a karira egyik sem látszik bugosnak. Persze ettől még lehet hogy az.
    Mikor kijött a pack úgy rémlik hogy redditen panaszkodtak a jem hadar karikra. Mert a ruhák miatt láthatatlan volt a teste fele.
  • Plata
    Meglátjuk hogy mi lesz.
    Sw ToR-ban elég sok fasságot csináltak,aminek semmi értelme.
    Nincs meg az új kieg,de szerintem nem is szerzem meg.
    Arról nem is beszélve hogy valami miatt szar az accom,ez a steam-es összekötés be tett neki,már promókódot sem tudok aktiválni az accomra,nem hogy előfizetést.
    Új accot nem fogok kezdeni az fox.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.02. 13:15:22
  • gunji
    Erre mondták azt, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

- STO történetei (vagy egy része) bekerül a kánonba -> ennek ellentmond, hogy tíz évvel a Picard sorozat után kezdődik
    - kánon lesz az Odyssey vagy valamelyik másik STO hajó (bekerül a sorozatba) -> erre utalhat a stáblistába bekerült két fiatalember
    - jön az új küldetés és megismerjük a császárt odaátról, akit úgy hívnak, hogy Emperor Picard vagy Emperor Kirk
    - minden idők legnagyobb kieg-jét jelentik be
    - vagy a STO2-t

Mondjuk nem ártana, ha nem lőnék le, messze nem végeztem a karakterekkel és nagyon depis lennék, ha a SWTOR elcseszése után ennek is vége lenne (pláne a jelen politikai helyzetben)
  • Plata
    Mi az a Le.
    Ha csak nem,Lökött Einstein.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.02. 12:22:33
  • Chak
    Le.

*Ban plz*

Még nem is néztem a ruhákat. Van egy fed alien Orion zöld terran csaj karim. Disco terran ruhában. De akkor megnézem az új ruhát h nálam mit művel.

Én anno a Gorn karimnál úgy játszottam ki a tailort h nem az alap nagydarab gorn-t akartam hanem a kis vékony-t. Szerkesztőben nem lehetett. Viszont gorn boff van olyan. Így a boff elmentettem, és rátöltöttem a karimra.
    Lehet h az ilyen torz karikat is hasonló módon generálják le.
  • Chak
    Le.

*Ban plz*
  • Plata
    Azt mondják a twitter üzenet jelentése az hogy a STO történetének legnagyobb híre jön.
    Mi van lelövik a STO-t?
  • Plata
    Ha megvan a terran pack,a ruhát próbáltad?
    Az én vulkán karimon is bugos,de ma láttam alien karin mennyire durván bugos tud lenni.
    Mondjuk a kari is maga szerintem egy kurva nagy bug volt.
    Kb 1.8m magas romulán karim a banknál állt drozanán,erre a bank felett ott ált egy debella nagy zűrlény csaj,nyomta a diszkót,hát elég sok helyen hiányzott róla a ruha és elég érdekes helyeken volt rajta lukas.Legalább másfélszer nagyobb volt a karimnál,de inkább magasabb,nem tudom hogy a rákba csinálta.
    Múltkor meg egy olyan törpe karit láttam hogy csak néztem.
    Nem tudom hogy a szöszbe tudják kijátszani a karakter szerkesztőt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.02. 08:55:58
  • Plata
    Vicces,a hír már nincs is kint.
    Valamit elbasztak?
  • Plata
    Jah jönnek.
  • Plata
    Na meg Mudd marketbe új cuccok jöttek.
    Link.
  • Plata
    Állítólag új epizód jött ki Pc-re ma este.
  • gunji
    Április elejére várok új küldetést (a Kapcsolatfelvétel évfordulójára). Ezért kicsit visszafogott vagyok a tekintetben, hogy most a héten kiderülne az Emperor személye, már ha az, akit sokan várnak.
  • Chak
    Nem rég jött ki az új küldi meg az anniversary event és tfo. Szóval pár hónapig nem lesz content csak a sok event egymás után libasorban.

Esetleg újabb hajókat azért dobálnak majd.
  • Plata
    Nekem aztán tök nyóc minek híjják,kánon vagy cannon,de akár lehet nikon is.
    Vagy babfőzelék,egy a lényeg mi jön,csak a Picard sori vagy valami érdekes is STO-ba.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.01. 11:38:24
  • Chak
    Ezt a 2 kifejezést bárhol is nézem legyen az reddit vagy valami chat szinte mindig rosszul írják.
  • Plata
    Kronoszról transzwarpoltam a flotta bázisra hogy vegyek 144 doffot projectbe,megvettem a doffot és betettem a projectbe és vissza mentem normál űrbe,a játék meg kitett Gon'cra systembe.Na ez hogy jött össze.
  • Plata
    Kicsit off,de láttátok a Dűne filmet?
    Megnéztem a moziban annak idején,meg most itthon is.
    Nekem nem világos ami benne van,amikor a bolygó felett ott az a brutális nagy cső alakú valami,az most akkor a zűrhajó maga vagy az csak egy ugrókapu féleség amin közlekednek?
  • Plata
    Passzolom.
    De azt mondják a Picad sori produkciós dizájnere,vagy mi a rosseb megköszönte bizonyos emberek munkáját,Hector Ortiz valamint Thomas Marrone neve is a listán van.Ezek meg valami STO hajókészítő kisiparosok.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.01. 09:23:05
  • gunji
    Ellenben valaki felhívta a figyelmet, hogy a kis promóvideókban 'cannon' szerepel kettő n-betűvel (=ágyú) és nem 'canon' (=kánon). De hogy ez jelent-e valamit, vagy csak a szokásos helyesírási hiba, esetleg direkte így írva, azt még nem tudni
  • Chak
    Pár napja már nekem is meglett a terran pack.

Ha valóban kánonizálnak sto storykat az egy jó döntés lehet. Hiszen a játék tele van sok jó story arccal. Iconian pedig az egyik legjobb szvsz.
  • gunji
    Hm, akkor lehet, hogy mégis érdemes lenne elkezdeni a 4. évadot
  • Daeus89
    Emlités szinten vannak benne a 4. évad fő eseményére még a q kontinuumal meg 2 másik emlitésel akik képesek olyan eszkörz csinálni ami a 4. évadba van bár szerintem itt fog kapcsolódni a prodígivel a disco :D menő lenne. jut eszembe ott legalább meg adták kathryn janeway-nek az új hajót nem még mindig egy 40 éves ladikal csapatja mint stoba :D
  • Plata
    Ikóniai túlélők?
    Olyan mondjuk fed túlélők akik túlélték a háborút,vagy olyan ikonyok akik túlélték a háborút?
    Ha utóbbi akkor hogy néznek ki?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.28. 17:49:24
  • Daeus89
    már disco 4. évad eleje óta canon hogy vannak iconiai túl élők. Amúgy a feltuningolt Stargazerre is lehet számitani mivel szerepel majd a picardba
    Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2022.02.28. 17:23:19
  • Plata
    Ma is volt red alert vidió,valaki azt írta a twitteren hogy az ikony háború a kánon része lesz.
    Átveszik azt is a STO-ból.
  • gunji
    A játékban ők hajót terveznek, val'szeg az ő hajójukat vették át a Picardba
  • Plata
    Ma hallottam,állítólag a Nova és Steamrunner modelljeit a STO-ból vették át.
    Valami Marrone meg valami Ortiz(?) szerepel a Picard-ban.
    Lehet hogy a neveket nem jól jegyeztem meg.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.28. 13:15:10
  • Plata
    Na ugye,mondtam én hogy lassan de elkel.
    Csak nem szabad piszkálni.
  • gunji
    Mára elkélt, így most már megvan a 12. évfordulós pack árának fele