46722
-
Orbancapitan #40996 Vigyáz mert egy császár rövid élettű volt kivéve phillipát xd -
gunji #40995 Vagy Jar Jar -
Plata #40994 A-a.Az emperor egy cylon lesz. -
gunji #40993 Sisko nem hiszem, hogy jönne, több helyen írták, h szakított a Star Trekkel. Most meg ugye elvileg próféta. Mondjuk igaz, érdekes csavar lenne, ha kiderülne, hogy tulajdonképpen anno Emperor lett a tükör túloldalán
Kirk megsértődött régebben a Crypticre, ki tudja mennyire emlékszik még.
Picard-t látom esélyesebbnek, ő talán a legnagyobb név az elérhetők között, ha színészt írunk. De írták még Riker-t, Data-t és Sulu-t, meg Ilia miatt várnám Decker-t. De aztán lehet, hogy végül Emperor V-Ger lesz.
Szerk: a redditen írják, hogy Kael szerint nem egy színészre gondoltak a 'legnagyobb hír a STO történetében' dologgal. (Emperor Kael is confirmed )
Utoljára szerkesztette: gunji, 2022.03.02. 21:16:01 -
Daeus89 #40992 Vagy Emperror Siskor esetleg Neelex náluk ez is nagynak számít sajna. Kirket nem tudom elképzelni hogy mivel tudnák rá venni. Bár hogy a marvel filmet beválalta lehet hogy itt is megkaták picardra -
gunji #40991 lol -
Chak #40990 Ezt már szeretem.
Xd -
Orbancapitan #40989 long live for empreor -
Chak #40988 Hát nem tudom. Ha egy nő hátsóján hiányos a ruházata nem panaszkodom. -
Plata #40987 Nekem most is rossz.
A vállán eltűnik ruha ha lehajol vagy harcol.
De drozanán láttam nő karinak a hátsóján volt hiányos. -
Chak #40986 Emperor Chak.
Plata:
Megnéztem tailorban az új ruhákat.
Felrakva a karira egyik sem látszik bugosnak. Persze ettől még lehet hogy az.
Mikor kijött a pack úgy rémlik hogy redditen panaszkodtak a jem hadar karikra. Mert a ruhák miatt láthatatlan volt a teste fele. -
Plata #40985 Meglátjuk hogy mi lesz.
Sw ToR-ban elég sok fasságot csináltak,aminek semmi értelme.
Nincs meg az új kieg,de szerintem nem is szerzem meg.
Arról nem is beszélve hogy valami miatt szar az accom,ez a steam-es összekötés be tett neki,már promókódot sem tudok aktiválni az accomra,nem hogy előfizetést.
Új accot nem fogok kezdeni az fox.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.02. 13:15:22 -
gunji #40984 Erre mondták azt, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- STO történetei (vagy egy része) bekerül a kánonba -> ennek ellentmond, hogy tíz évvel a Picard sorozat után kezdődik
- kánon lesz az Odyssey vagy valamelyik másik STO hajó (bekerül a sorozatba) -> erre utalhat a stáblistába bekerült két fiatalember
- jön az új küldetés és megismerjük a császárt odaátról, akit úgy hívnak, hogy Emperor Picard vagy Emperor Kirk
- minden idők legnagyobb kieg-jét jelentik be
- vagy a STO2-t
Mondjuk nem ártana, ha nem lőnék le, messze nem végeztem a karakterekkel és nagyon depis lennék, ha a SWTOR elcseszése után ennek is vége lenne (pláne a jelen politikai helyzetben) -
Plata #40983 Mi az a Le.
Ha csak nem,Lökött Einstein.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.02. 12:22:33 -
Chak #40982 Le.
*Ban plz*
Még nem is néztem a ruhákat. Van egy fed alien Orion zöld terran csaj karim. Disco terran ruhában. De akkor megnézem az új ruhát h nálam mit művel.
Én anno a Gorn karimnál úgy játszottam ki a tailort h nem az alap nagydarab gorn-t akartam hanem a kis vékony-t. Szerkesztőben nem lehetett. Viszont gorn boff van olyan. Így a boff elmentettem, és rátöltöttem a karimra.
Lehet h az ilyen torz karikat is hasonló módon generálják le. -
Chak #40981 Le.
*Ban plz* -
Plata #40980 Azt mondják a twitter üzenet jelentése az hogy a STO történetének legnagyobb híre jön.
Mi van lelövik a STO-t? -
Plata #40979 Ha megvan a terran pack,a ruhát próbáltad?
Az én vulkán karimon is bugos,de ma láttam alien karin mennyire durván bugos tud lenni.
Mondjuk a kari is maga szerintem egy kurva nagy bug volt.
Kb 1.8m magas romulán karim a banknál állt drozanán,erre a bank felett ott ált egy debella nagy zűrlény csaj,nyomta a diszkót,hát elég sok helyen hiányzott róla a ruha és elég érdekes helyeken volt rajta lukas.Legalább másfélszer nagyobb volt a karimnál,de inkább magasabb,nem tudom hogy a rákba csinálta.
Múltkor meg egy olyan törpe karit láttam hogy csak néztem.
Nem tudom hogy a szöszbe tudják kijátszani a karakter szerkesztőt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.02. 08:55:58 -
Plata #40978 Vicces,a hír már nincs is kint.
Valamit elbasztak? -
Plata #40977 Jah jönnek. -
Plata #40976 Na meg Mudd marketbe új cuccok jöttek.
Link. -
Plata #40975 Állítólag új epizód jött ki Pc-re ma este. -
gunji #40974 Április elejére várok új küldetést (a Kapcsolatfelvétel évfordulójára). Ezért kicsit visszafogott vagyok a tekintetben, hogy most a héten kiderülne az Emperor személye, már ha az, akit sokan várnak. -
Chak #40973 Nem rég jött ki az új küldi meg az anniversary event és tfo. Szóval pár hónapig nem lesz content csak a sok event egymás után libasorban.
Esetleg újabb hajókat azért dobálnak majd. -
Plata #40972 Nekem aztán tök nyóc minek híjják,kánon vagy cannon,de akár lehet nikon is.
Vagy babfőzelék,egy a lényeg mi jön,csak a Picard sori vagy valami érdekes is STO-ba.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.01. 11:38:24 -
Chak #40971 Ezt a 2 kifejezést bárhol is nézem legyen az reddit vagy valami chat szinte mindig rosszul írják. -
Plata #40970 Kronoszról transzwarpoltam a flotta bázisra hogy vegyek 144 doffot projectbe,megvettem a doffot és betettem a projectbe és vissza mentem normál űrbe,a játék meg kitett Gon'cra systembe.Na ez hogy jött össze. -
Plata #40969 Kicsit off,de láttátok a Dűne filmet?
Megnéztem a moziban annak idején,meg most itthon is.
Nekem nem világos ami benne van,amikor a bolygó felett ott az a brutális nagy cső alakú valami,az most akkor a zűrhajó maga vagy az csak egy ugrókapu féleség amin közlekednek? -
Plata #40968 Passzolom.
De azt mondják a Picad sori produkciós dizájnere,vagy mi a rosseb megköszönte bizonyos emberek munkáját,Hector Ortiz valamint Thomas Marrone neve is a listán van.Ezek meg valami STO hajókészítő kisiparosok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.01. 09:23:05 -
gunji #40967 Ellenben valaki felhívta a figyelmet, hogy a kis promóvideókban 'cannon' szerepel kettő n-betűvel (=ágyú) és nem 'canon' (=kánon). De hogy ez jelent-e valamit, vagy csak a szokásos helyesírási hiba, esetleg direkte így írva, azt még nem tudni -
Chak #40966 Pár napja már nekem is meglett a terran pack.
Ha valóban kánonizálnak sto storykat az egy jó döntés lehet. Hiszen a játék tele van sok jó story arccal. Iconian pedig az egyik legjobb szvsz. -
gunji #40965 Hm, akkor lehet, hogy mégis érdemes lenne elkezdeni a 4. évadot -
Daeus89 #40964 Emlités szinten vannak benne a 4. évad fő eseményére még a q kontinuumal meg 2 másik emlitésel akik képesek olyan eszkörz csinálni ami a 4. évadba van bár szerintem itt fog kapcsolódni a prodígivel a disco :D menő lenne. jut eszembe ott legalább meg adták kathryn janeway-nek az új hajót nem még mindig egy 40 éves ladikal csapatja mint stoba :D -
Plata #40963 Ikóniai túlélők?
Olyan mondjuk fed túlélők akik túlélték a háborút,vagy olyan ikonyok akik túlélték a háborút?
Ha utóbbi akkor hogy néznek ki?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.28. 17:49:24 -
Daeus89 #40962 már disco 4. évad eleje óta canon hogy vannak iconiai túl élők. Amúgy a feltuningolt Stargazerre is lehet számitani mivel szerepel majd a picardba
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2022.02.28. 17:23:19 -
Plata #40961 Ma is volt red alert vidió,valaki azt írta a twitteren hogy az ikony háború a kánon része lesz.
Átveszik azt is a STO-ból. -
gunji #40960 A játékban ők hajót terveznek, val'szeg az ő hajójukat vették át a Picardba -
Plata #40959 Ma hallottam,állítólag a Nova és Steamrunner modelljeit a STO-ból vették át.
Valami Marrone meg valami Ortiz(?) szerepel a Picard-ban.
Lehet hogy a neveket nem jól jegyeztem meg.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.28. 13:15:10 -
Plata #40958 Na ugye,mondtam én hogy lassan de elkel.
Csak nem szabad piszkálni. -
gunji #40957 Mára elkélt, így most már megvan a 12. évfordulós pack árának fele