46743
-
gunji #41337 Csak a cikket olvastam, abból én úgy értettem, hogy egyben 280k. Ha félreértettem, bocs (vártam volna egy 'each'-et (=egyenként) ott), de külön-külön 280k, akkor az még húzósabb. -
Plata #41336 Jön a Lower Deck Miracle Worker hajó.
Lower link.
Plusz új boxos cuccok is.
Na meg videjó.
-
Plata #41335 Szerintem el nézted.Darabja annyi nem? -
gunji #41334 280k diliért 10 vanity shield egyben? Külön nem lehet? Per karakter. Ez így nagyon húzós... -
lammaer #41333 Mint egy falat kenyér :) -
Plata #41332 Meg is jött a hír.
Link.
Na és új cuccok Mudd bótban.
Link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.05.05. 17:07:47 -
Plata #41331 Jön megint vanity shield sale.
Nem tom mikor pontosan,de errű is beszétek sztrímben. -
gunji #41330 És kiszedtem két accra 500 tokent, így egy ideig még jó leszek -
Orbancapitan #41329 bár tény h nem lesz hatékony az upgrade-olás több farm idő több dilit igényel majd ami nekik csak jó -
Orbancapitan #41328 JÁÁÁ nem kell annyira sírni ez csak a főnix lockbox -
Plata #41327 Jaaaah. -
gunji #41326 Úgy értem, hogy engem már csak bottal verhetnek ki a játékból -
Plata #41325 Mi a szösz van a bottal?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.05.05. 08:55:59 -
gunji #41324 Engem már csak bottal -
Kotomicuki #41323 Sz'al, lassan lehet abbahagyni a játékot és mást keresni..., végül is, ha ennyire akarják, akkor miért is ne! -
Plata #41322 Ajaja,basszus,a T5 hajók kivétele szerintem gáz.
Ez már talán T7 előszele. -
gunji #41321 Jó megnerfelik a főnixet is holnaptól, úgyhogy ma még érdemes betárazni a főnix upgrade tokenből. Fontosabb változások:
- kiszedik a T5 hajókat (kivéve aminek van T6 változata, talán egyszer még visszateszik valahova máshova)
- megszűnik a phoenix box 10 uncommonért
- nerfelik a phoenix upg tokent (kevesebb tech pontot fog adni)
- a meglevő uncommon/rare/very rare/ultra rare tokeneket automatikusan upgradelik egy szinttel feljebb (azt nem értettem, h a zöld megszűnik-e)
A srácok továbbra sem értik a játékukat :( -
Plata #41320 Köszi.
A red alert tényleg laza,csakbemész pif paf és kész.
Ez az event nem lesz laza,szerintem az új TFO nyúzós lesz,mert ground ha jól tudom. -
gunji #41319 Az jó, igen, csak a folyamatosan ismétlődő grind már nem annyira. Arra inkább a rövidebb red alert jobb lenne.
Amúgy boldog torta napot! -
Plata #41318 De két új epizód,na és új TFO. -
gunji #41317 Május 10-től új hónapos event új küldivel és tfo-val: Enter the Heart of the Storm
(Jó az az 'Operation: Wolf' tfo, tecc meg minden, de azért annyira nem, hogy idén már harmadszor nyomhatjuk egy hónapig és még csak május )
Utoljára szerkesztette: gunji, 2022.05.03. 22:20:24 -
Plata #41316 Új Event.
Liiiiink.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.05.02. 22:55:30 -
Plata #41315 Reggel is szar volt.mikor én csináltam. -
gunji #41314 A TFO végéig megfagyott minden, aztán mikor már ki akart dobni a TFO-ból a játék, akkorra visszatért minden. Fura módon megadta a jutalmat, s így is nekem volt a legnagyobb dps-sem, de ekkora lagot még nem láttam.
Amúgy kíváncsi vagyok, hogy a korábbi felvásárlásból kifog-e sülni valami jó (nem), főleg annak fényében, hogy a cég ma megvette az Eidos/Square Enix Montreált is (tőlük jött a legutóbbi Tomb Raider trilógiát). Nekem eléggé piszkálja az orrom -
gunji #41313 Jó kis lag van STO-n, kb. fél perce áll minden TFO-n :D -
gunji #41312 Holnaptól egy hétig 'upgrade week' (technology pontokat duplázza): link
(Hm, én dupla xp-re tippeltem ) -
Plata #41311 Ma újra elkezdtem admiraltyzni mindegyik karival,mert tartottam egy kis szünetet,mostanában csak eventes karikkal admyztam,az előbb az egyik klingon karinak sima admy küldiből 15k dili jött,nem tour küldi volt,most sem tudom hogy az ördögbe.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.04.30. 10:19:16 -
Orbancapitan #41310 szerintem egyáltalán nem mert meg van 1-1 vesta t5-t6-ból is a holon mikor volt ajándék kupon t5-ból vesta-t vettem ki aztán a egyik t6-osból is vesta-t mikor jött a terran pack akk se volt elérhető 3 hajó a legen defi a legen long range és a legen galaxy a lexington a hírbe se volt még a tribblin útólag tették fel mikor ki jött a pack -
Plata #41309 Neked nincs meg a T5-T6 vesta tribblin,vagy egyáltalán nem érhető el? -
Orbancapitan #41308 értettem én amit írtál de én meg úgy értem se t5-ös se t6-os vesta sincs a tribblin h meg lehessen nézni. -
Plata #41307 Igen mert a twitteren írták a múlt héten hogy a Vesta bizonyos részei bent vannak és rá lehet tenni.
De nem a hajó van bent,csak egyes részeinek a külseje.
Bár azt is mondták cseten hogy valami bug akadt a vesta külsejével.Amit javítani kell.
Már azt is mondtam hogy ne a hajót keresd,ha nem ha van T6 vesta-d akkor a hajógyárban a testreszabásnál megtalálod a legendary hajó egy két alkatrészét.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.04.28. 20:39:00 -
Orbancapitan #41306 te mondtad h bent van a tribblin Menj el a hajógyárba és ha megvan a T6 Vesta ülj bele és nézd meg a testreszabásnál.
-
Plata #41305 Gondoltma hogy nem lesz bent,a peccsben sem volt róla szó.
Arrú volt szó hogy ezen a héten jön róla hír. -
gunji #41304 Esetleg az éjszakai streamen lesz róla szó, reggelre kiderül. -
Orbancapitan #41303 nincs vesta bent -
Plata #41302 Menj el a hajógyárba és ha megvan a T6 Vesta ülj bele és nézd meg a testreszabásnál.
Lííínk.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.04.28. 07:46:48 -
Plata #41301 Mai Peccs
General:
Resolved an issue that could prevent Discovery captains from being able to start the Kobali Front.
Resolved an issue that was causing the Fleet Project "Weekly Project: Mark Boost" (all ranks) to not work with several types of Reputation Marks.
Resolved an issue that was causing Disruptor and Plasma Quad Cannons to deal Phaser damage while under the effects of Surgical Strikes.
All items obtained in Lvl 65 Captain Boost packs can now be recycled in the replicator.
The 3-pc set bonus in the 8472 Counter-Command space set now passively destroys Undine fluidic space bubbles nearby, instead of only on use of activated power.
Resolved an issue during the “Counterpoint” Task Force Operation where hailing a contact could force a Captain out of cloak.
The wingtip canons of the Kor Bird of Prey will now be appropriately symmetrical if you swap to them in the advanced ship customization UI. -
Plata #41300 Még a múlt héten volt twitteres hír hogy ezen a héten jön talán új infó a legendary vestáról és volt róla fent kép asszem négy. -
Orbancapitan #41299 itt van a mostani nincs vesta nincs új küldi v új tfo itt
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2022.04.28. 02:16:43 -
Orbancapitan #41298 a terran pack előtt másoltam karit és nem volt semmi új tartalom a disco óta tudom mert néztem se terran packos hajók semmi plusz nem lettek semmilyen dolgok készen a holodeck szerveren szóval ez csak blöff mert teszt nélkül adják ki a dolgokat mert nem értenek hozzá már h hogyan kell bugot keresni v bugot javitani és vki észre vette h nincs semmi a tribblen azt ki írta a fórumban és a cryptic pánikolt xd