46722
-
gunji #40956 Hm, mobilra 'Star Trek: Lower Decks: The Badgey Directive' -
Plata #40955 Nem.
Valami Lower Deck-es játék. -
gunji #40954 A Resurgence? -
Plata #40953 Jön az új Star Trek játék,most olvastam a hírt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.27. 21:19:19 -
Plata #40952 Én nem tudom mi van de mind kettőre láttam példát,azt mondták hogy lesz Picardban STO hajó,meg jön Picard cuccok sto-ba,meg hogy az eredeti Kirk visszatér,meg hogy visszatérnek DS9 szereplők,bár ezt nem értettem,mert mintha azt mondták volna hogy filmen.Plusz valami volt azzal is hogy a STO kánon lesz.Meg volt valami arról hogy akik STO-ban dolgoztak hajók megalkotásán mentek a CBS-hez is melózni,szal lehet hogy STO hajó tényleg lesz benne,vagy valamelyik idősíkon a STO sztorija bent lesz,mert ugye Q egy gyökér és az ídósíkokat összevissza kuszálja. -
gunji #40951 Ki tudja. A Picard 2. évad stáblistája komolyabb kapcsolatot mutat a Cryptic és a CBS között (reddit link), talán csak STO hajók kerülnek be a sorozatba, talán hamarabb jön a játékba valami cucc a sorozatból. De vannak vadabb teóriák is (pl. kánonná teszik a STO egy részét, vagy jön egy igazi nagy név a STO-ba), passz.
Vagy csak bejelentik, hogy Rick Berman a jövőből érkezett és a First Contact c. film valós alapokon nyugszik. -
Plata #40950 Jah,azt már hallottam hogy jön a Star trek online 2:More money pls.
Vagy valami hasonló nevet írtak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.27. 17:02:29 -
Chak #40949 Bezár a játék. -
Plata #40948 Csak ennyi?
Mi köze Picard sorozatnak STO hajókhoz?
Minden nap egy hajó van elrejtve a képen.
Eszem faszom megáll.
Azt hittem új kieg jön,talán terrán frakció,vagy a francos fene tudja,de mindenestre új sztorit vártam.
Most úgy kiábrándultam mint a szösz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.27. 16:59:26 -
gunji #40947 Az a Picard 2. évadjának bemutatója (március 3.) -
Plata #40946 Elég tré az új textúra.
Szerintetek mi a fene lesz ez a visszaszámolás?
Már csak 4 nap és lesz valami,minden nap kiadnak egy új red alert videót valami értelmetlen felirattal és rejtett hajókkal.Ma egy galaxy x van elrejtve ha igaz. -
Orbancapitan #40945 csak nálad discozik a lexington és a tac cubenak új damaged texturája van -
Plata #40944 Észrevettétek hogy a borgok furák lesznek stf-en ha megdöglenek?
Borg kocka olyan mintha meg lenne rozsdásodva.
Nem olyan mint régen,tök furán rozsdás kinézete lesz még akkor is ha dark matter torpedóval lövöd le.
Na és meg esik hogy a tac kockát ha lelövöd nem is egy hanem két roncsot látsz.Egymásba esve két roncs látszik néha.
Érdekes,ez most bug vagy mi a szar?
Másik hogy ISA-n néha eltűnik a borg kapu újabban.
Nem tudom mit mókoltam a borg stf-ekkel de valamit kurvára elbasztak és bugosak néha.
Ha már bug,a lexington nekem még mindig diszkó hajónak képzeli magát.
Nem igazán zavar,csak poén.TOS kari terrán hajóval diszkó módra warpol.
Ui:Terrán rövidgatya is bugos,a vulkáni karimon furán áll,néhány helyen a bőre átüti a naci textúráját.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.27. 10:01:58 -
gunji #40943 Na, ma benyelte az Infected a Dreadnought endeavort, s sikerült megint meghágni az 50k-t. Kis lépés ez egy hajónak, de óriási ugrás magamnak -
Plata #40942 Megnéztem K13-on,ott speckó doffok vannak,de ugyanúgy néznek ki mint a sima. -
Plata #40941 A flotta bázis doff sima,a k13 doff nem tudom,ott még mindig elfelejtettem megnézni a doffokat.
Flotta bázison ha veszel lila doff packot az bármilyen lila doff lehet.Akár nagyon sok millát érő borg is.Csak ne tac engi vagy sci packot vegyél,hanem olyat amiből bármilyen eshet,az mázlisabb.Ha van sok fölösleges flotta kredited sok pénzt kereshetsz így.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.26. 18:59:50 -
GaborST #40940 Oksa köszi. Kár majd megjegyzem valahogy. :) -
Plata #40939 Nincs köztük különbség.
Ha simát veszel legalább is. -
GaborST #40938 Srácok egy kérdés bár lehet hülye de lehet nem látom, hogy tudom megkülönböztetni a sima és flottás doffokat? -
Plata #40937 Liiiiiiink.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.24. 18:57:31 -
Plata #40936 Bocs off.
Steamen a pharaoh remaster demó korlátozott ideig elérhető. -
gunji #40935 Egy új új nemzedék kéne, dehát... :( -
Orbancapitan #40934 egy covid, másik patrick stewart kezd nagyon öreg lenni, 1. évad végén emiatt volt a kis pánik hogy nem lesz 2. évad mivel patrick mondta h érzi hogy már.... -
Plata #40933 Most olvastam hogy nem sokára kész a Picard befejező évada.
Miért csak három évadot csinálnak belőle? -
Plata #40932 Mai peccs:
General:
Captains who did not receive earned Event Campaign progress from the Borg Resurgence Event despite participating will automatically be granted the progress.
If you bought the 12th Anniversary Bundle you should now be able to use the Starfleet version of the Lexington, Cygnus, and Trailblazer as intended even if you do not have the Yorktown, Andromeda, or Pathfinder.
Updated the displayed Binding Rules on all reward boxes pertaining to Event Campaign III and IV, so that it's clearer that all included rewards are Account Bound, and may be traded using the players' Account Banks.
The only character-specific rewards contained - the actual Ships, not their Rewardpacks - only bind once they are commissioned.
Resolved an issue that was preventing the Galaxy-class Saucer Separation console from properly functioning on the Cygnus Battlecruiser.
Resolved an issue that was preventing the Console - Universal - Dispersing Nanoprobe Assimilator from dealing its plasma DoT.
Resolved an issue causing the Destabilized Dimensional Rip console to have only a 1min cooldown, instead of the standard 2min cooldown of most other universal console abilities.
The "Agony Redistributor" console may no longer be activated if the target foe is already under the effects of the same power from a different source.
The tooltip on “Agony Redistributor” now correctly says it lasts up to 12 seconds (instead of the incorrect "up to 15 sec")
“Agony Redistributor” now only affects up to 10 foes (down from 20) near the target.
Increased range of Control Expertise Skill granted by Controlled Aggression (Starship Trait) from 5-30, to 10-60.
Increased Exotic Particle Generators Skill granted by Weaponized Exotic Particles (Starship Trait) from +50 to +75.
The damage portion of Agony Redistributor console will no longer interact with Confuse targeting, preventing players from accidentally damaging their allies with this power.
The base duration of the Banish on the Destabilized Dimensional Rip console has been slightly reduced, and will no longer attempt to Banish certain enemies that are intended to be unaffected by Control abilities, or those that are very large.
Captains can no longer use Acheron parts on the Styx.
These parts were given to players in error.
Added both Odyssey interior options to the Terran Lexington Dreadnought Cruiser.
Resolved an issue where the small event preview window was displaying the wrong event end date. -
Plata #40931 -
Plata #40930 Jól el van cseszve a rendszer.
Kíváncsi vagyok most mi a tökömet fognak kitalálni.
Olyan eszement teóriát is láttam ma hogy a Picard sorozatban látott borg kocka is benne lesz a játékban,az lesz a borg frakció otthona.
Plusz ha igaz akkor egy rakás hajó jön megint.Az ötrészes csomag csak előétel volt.Ha igaz akkor még jobba rákapcsolnak a csomagokkal mint eddig.Várható egy csomó régebbi T6 hajó zenesítve vagy átszinezve. -
Kotomicuki #40929 Wazze, téged kifognak zárni a ferengi üzleti kamarából!
Pont aztat írtam, hogy mindig az aktuális utolsó határozza meg mindegyik végét: ha a Jupiterről gyütté', akkor a borgos ideje is a Jupiteri lesz! -
Plata #40928 Nem,nincs igazad,először voltam a borgoson aztán mentem a jupiterre.
De az ablak tényleg bugos.
Másik karinál már március 10-ig tart.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.22. 09:00:18 -
Kotomicuki #40927 Mer' a másikról jöttél vissza és az tényleg akkor ér véget - menek is begyüjtögetni a betevőt...
Ezt írtam alább!
Menj egy borgosat és megtudod, hogy az mikor ér valójában véget, most így működnek a dolgok az STO-ban! -
Plata #40926 Nekem most azt írta ki a játék hogy 2 nap 10 óra múlva vége a borg eventnek,még a felénél sem tartok.
Jelenleg 6/14. -
gunji #40925 Pedig először megette, másodjára már nem. Akkor lehet, h első volt bugos :D Gyenge még ez a kari, a normál is sok neki. :( -
Plata #40924 Az eventes infected normal,azt nem érzi annak,advancedet menj. -
gunji #40923 Hétvégén tettem ki dilit, kíváncsi vagyok, mikorra kél el :)
Amúgy az endeavor az ITC-ben nem regisztrálta a végső kockát, mint dreadnought-ot, úgyhogy hagyom inkább :( -
Orbancapitan #40922 vagy csak nem figyelted -
Plata #40921 Tudom hogy kap,de mindig is romulán volt,ekkorát nem kapott eddig. -
Orbancapitan #40920 ilyenkor kap bónuszt főleg a romulán kari -
Plata #40919 Valami zavart én is éreztem.
Csak nem tudom bizonyítani.
Mióta újra lett rakva winfos nem megy a combatlog
Pár napja a simitár ha kijövök álcából furán sokat critel.
Saccra 90% fölé tenném.
Mivel nem tudom mérni így pontosan nem tudom.
De azt látom hogy szinte csak critical sebzéssel van tele a képernyő.Stat szerint az űrben 42% asszem a kari critje.
Ami kb pasdzol is addig míg álcába nem megyek és vissza.Akkor minimum 90.Eventen dekkolok az egyik ponton és védem álcában jönneknterránok kijövök álcából és bumm. -
Kotomicuki #40918 1-2 hét után megjött a Zen-em nekem is.
A küldetéssorozatok befejezési időpontja aszerint változik, egyszerre, mindkettőnél, hogy melyikről jövök épp vissza.
Sz'al, van némi zavar a zerőben a játékkészítőknél! -
Plata #40917 Az nálam nem gond,mert be van kapcsolva az automata tüzelés és célkeresés.
Egyébként úgy néz ki jön még újdonság.
Jön a felújított Yamato is.
Gondolom ez egy új Galaxy X-et jelent.