46722
-
Plata #41076 Na egen,azt írták új küldi.Meg sztori meg bla bla bla.
Egyébként olvastátok a kiírást?
Tegnapi patch hazavágta egy napra a konzolos sto-t.
A mai frissítésben meg az eventes küldik lettek bugosak és crashel a játék tőle.
Náluk is event van,csak az ami nálunk egy hónapja vót kb.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.17. 00:08:58 -
gunji #41075 Akkor miért írnak megint hüleséget? Költői kérdés volt -
Chak #41074 Nem lesz holnap semmilyen új küldi. Ez ugyanaz az event mint az első terrán-os. Annyi eltéréssel, hogy mostmár a counterpoint tfo is benne van. Meg egy Mirror Janeway boff reward a végén. -
Plata #41073 Kíváncsi vagyok a sztori merre megy tovább.
Vajon ki raboltatta el az android csaj-t.
Lehet hogy Data volt az?
Talán feleségül akarja venni.
Vagy borg királynő jött el érte,mert féltékeny rá hogy ő nem olyan randa robotbanya.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.16. 20:34:08 -
Plata #41072 És doff meg craft event is lesz. -
gunji #41071 Hát mégiscsak holnap jön az új epizód új eventtel, igazad volt: Reflections of Empire
A kéthetes farm díja egy Janeway hologram, s ez egyben része az ötrészes nagydíjért folyó végtelen farmnak. -
Plata #41070 Úgy néz ki a konzolos frissítés nagyon jó lett:
"There is a technical issue on Console this morning that is causing some crashes, so we're going to keep Xbox and Playstation locked until it's fixed. More information as it comes in, keep an eye on this thread." -
Plata #41069 Figy,az ilyen eventes ruha a store-ban nem biztos hogy látszik.
Nekem is van olyan ruha amit kaptam giveaway-el,unlockoltam meg is van de store-ban nyoma sincs.
Ha vettél Mudd-os packot az acc wide szintén,minden cucc amit vettél vele az automatikusan minden karidnál ingyenes. -
gunji #41068 Mert ott szokott lenni. De igaz, ahány forrás, annyi helyen kell nézni: ez ingyenes ajándék volt, így a promotions-ban kellene nézni (ott sincs )
Mondjuk egy ideje keresem, melyik karakterrel vettem tavaly egy Mudd-os packot, de nem találom a hajókat. Aztán lehet, hogy vénségemre annyira hülye lettem, hogy elfelejtettem, hogy mégsem vettem semmit.
Új küldetés szerintem csak 31-én jön, a Kapcsolatfelvételes event kapcsán. -
Plata #41067 Lehet hogy ma jön az új halálcsillag lock box.
Vagy ma kiderül ki lesz az új emperor.
Esetleg jön a terrán frakció.
De lehet hogy az ESD melletti lifetimer féregjárat átváltozik mirror kapuvá és jön az invázióó.
Avagy ma kirúgják az összes régi alkalmazottat és jön az új zombi csorda. -
Plata #41066 Egyébként fura ez a leállás.
Mikor csináltam a képet kiírta 10 perc és leállás.
Ilyen korán nem szoktak leállni.
Na és miért ilyen sokáig.
Patch notes asszem nincs.
Velem is ki tolt,5 körül szoktam admiraltit tolni. -
Plata #41065 Minek c storeban ha kivetted egy karival?
Akkor az már acc wide.
Szerintem mivel eventes ruha így a Mudd shopba kerül majd be vagy 8k zenért. -
gunji #41064 Egynél néztem, ott valóban ott van (a leállás miatt kellett az idő a diliaratásra). A zavaró szerintem az, hogy a c-storeban keresi először az ember, ott meg nincsen, s nem hiszem, hogy két éve nem tudják betenni oda.
S azt se, hogy előre nem tudták, hogy ma délután hosszú leállás lesz és nem tudták volna meghirdetni. André menj haza. -
Plata #41063 Jól sejtettem,ha egy karival unlockoltad az összes karidnak meg van.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #41062 Figy,ha egy karival ki vetted,az összes kari meg kapta.
Legalább is azt hiszem,úgy rémlik a ruhát engi karival unlockoltam,ez meg sci.
Majd megnézem másik karival is. -
gunji #41061 A c-storeban néztem, ott nincs, s másik karakterrel nem is reclaimelhető. A craptic megtalálta a megfelelő módot e problémára: nem szabad beszélni róla, így nincs is semmi gubanc.
Amúgy 13.00-18.30 között leállás. Gratz, mindig olyan jó érzékkel az európai játékosokkal szabnak ki... -
Plata #41060 Bent van,de csak felső és combadge.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.15. 09:36:11 -
Plata #41059 Wiki szerint létezik.
Link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.15. 08:21:10 -
DrSoong #41058 Ez a ruha nálam a storeban sem szerepel... Most látom először. Pont a múlt héten próbálkoztam Odyból összerakni egy Picard féle ruhát.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2022.03.15. 07:19:51 -
Plata #41057 Elvileg megvan. -
gunji #41056 Erre gondolok, ez ingyen volt: Claim the Uniform of Star Trek: Picard! -
Plata #41055 Az a Picard bundlihoz járt nem? -
gunji #41054 Chaten felmerült a Picard-sorozatos egyenruha: 'Starfleet 2399 uniform'. Nektek megvan még? Nem találom -
Plata #41053 Diszkós repus torpedót próbáld ki,sokat nem vesztesz,csak egy kis dilit.
Szerintem nagyon jó és könnyebb vele megcsinálni a küldit.
De már egy gw1-el is tudsz sebezni.Csak ne red alerten próbáld.Inkább valami patrolon.
The ninth rule elég jó erre.
Red alerten nincs sok esélyed mert oda sokan járnak az event miatt és hamarabb lelövik minthogy betudbád fejezni a küldit.
Főleg ha kicsi a sebzésed,esetleg a skilled a gw-hez vagy torphoz. -
Kotomicuki #41052 Mert az összes SCI karim (is) a "nemrég" - azaz pár éven belül - beszerzett kardassziai és temporálos hajók olyan verziójában ül a trait megszerzése miatt, amire nem lehet, vagy nem raktam GW-t.
Amúgy az adott karakternek (tac' a lelkem) már volt ez a "küldetése" és az akkor kapott pár pontot most is jóváírta a lapján - anno nem sikerült a kívánt mennyiséget "begyűjtenem" - , ezért akartam volna vele megcsináltatni. -
Chak #41051 Nem hozták vissza Sisko-t, csupán megemlítik az új conföderációs idővonalom.
Ez a totalitárius állam szervezet olyan mint egy szegény embör terran birodalma csak kevésbé vérengzős. -
gunji #41050 Igen, a Jabberwocky-ban (kardassziai történetszál). -
Plata #41049 Tegnap is 60 voth volt az endevor nehéz küldi,ma is 60 voth.
Uncsi.
-
Plata #41048 Megnézem,ha minden rész ki jön.
Addig nem.
Az első évadot is így néztem,meg a Star Wars sorozatokat is,megvárom míg az egész kint van akkor,utálok várni két rész közt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.14. 11:04:04 -
Orbancapitan #41047 csak sisko-t és csak szóban és a konfederációs verziót. nézni kéne a picard-ot plata -
Plata #41046 Minek,majd jön egy hülye klón és fel világosít.
Egyébként meg csak azt írtam le milyen marhaságokat hallottam a cseten,ezt nem vetted észre.
Bár nem csodálom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.14. 10:43:29 -
Crasher99 #41045 Mond te egyáltalán veszel 5 másodperc fáradtságot, hogy ellenőrízd is a sok baromságot amit összehordasz itt a fórumon vagy tudatosan hagyod, hogy vég nélkül ömöljön a szar a szádból amikor kinyitod? -
Plata #41044 Valami küldiben? -
gunji #41043 Lol, bezártam a dínóm mirror-Leeta mellé a mirror Bajoron. Nem bántották egymást. -
Plata #41042 Délelőtt le toltam endevorokat,egyiknél el kellett dysonban vacakolnom.Közben csetet is figyeltem,ment rajta a sok hülyeség.Vitatkoztak hogy ki lehet az emperor.
Mondták Picardot is,de szóba jött Kirk és Sisko is.
Állítólag a Picard sorozat visszahozta Sisko-t vagy mi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.13. 16:21:25 -
Plata #41041 Disco lorca torp erős,nem kell hozzá torp build és párlövéssel megvan.
De van tetryon torpedó is.
Viszont úgyrémlik a nukara repus képessèg is tetryon sebzést tol.
Ui:Mobilról retek szar a fórum.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.13. 14:52:42 -
Daeus89 #41040 Hát de még a sima buildekbe is meta a torpedó aszem a dsc lorka szet miatt :D meg van hozzá trait meg minden
ui: nekem a tetrional szokott ez lenni :D
2. ui amúgy meg kristály genyó
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2022.03.13. 14:23:38 -
Plata #41039 Minek ahhoz torpedó?
Gravity well és kész.
De az eventes szett képessége is jó. -
Kotomicuki #41038 " Need 150k Kinetic damage" - gondoltam, bemegyek Tholian RA-re és jól leabáltatom magam, aztán lekérem a hajó-segítséget, az majd megcsinálja, mer' nekem nincs torpedós/aknás build-om mostanság - kedvem meg pláne, hogy egyet is összerakjak...
Hát, mire az első Borg kockákról fordulnék lefele, írja, hogy a zakció akomplished..., a jó....-kat az ilyeneknek, amikor negyed órán át szenvedett a csapat 1 csoporttal, akkor sehol sem voltak, most, hogy nem kellenének, egyből itt teremnek és "segítenek"! Ó, hogy trancszekszuálódnának meg a zilyenek! -
Plata #41037 Szerintem jem hadar karionak fun hajó lenne,de ennyit nem ér.Sztem.