46695
  • Zero 7th
    Ez tök jó, köszi szépen. Főleg a második fele, az nagyon jó, hogy számszerűsítve van. De ezt egyébként nem is vitattam, a nézeteltérés a BRIDGE officerek esetében van. :)

Amit én találtam és tapasztaltam róluk(a BRIDGE officerekről) az az, hogy a fehéreknek 4db common traitjük van, a liláknak 2 common, 2 very rare. Plusz a liláknak lehetnek alapból ritka skilljeik, amiket sehonnan máshonnan nem lehet megszerezni.

Viszont ha CSAK ez a különbség köztük, akkor egy egyetlen space trait-es akármilyen színű boff többet ér, mint egy csak földi traitekkel rendelkező lila. Tekintve hogy a földi traiteket kenhetem a hajamra a sztorilájnon kívül, nem jön velem az away team multiba.

Ez utóbbi bekezdésem egy FELTÉTELEZÉSEN alapul, amit már sokadszor kapok meg, hogy nem igaz, csak azt nem, hogy MIÉRT nem igaz? Tényekkel meggyőzhető vagyok, de azt nem fogadom el, hogy "de a lila az jobb és kész".
  • Kolln
    Doff-ok:

Fehér: assigment quality reward bonus = 0%
    Zöld: assigment quality reward bonus = +5%
    Kék: assigment quality reward bonus = +10%
    Lila: assigment quality reward bonus = +15-20%

Vagyis Crictical Succes-t a színesek jobban adják, mint a fehérek, fehérekkel nagyon ritkán lehet Critical Succes-es küldit kapni. Ez előny sok téren, hiszen így több dilit adnak a küldik helyenként, illetve olyan küldiknél jobb loot-ot is. Persze a lényeg az esélyesség, a fenti mondat csak félig ténymegállapítás, a küldetések sokszínűsége miatt!

Továbbá:

Példa: Conn Officer (Tac Team +Buff-os képesség)
    Fehér: +5 Attack Patterns és -2 sec a TacTeam CD-ből
    Zöld: +6 Attack Patterns és -4 sec a TacTeam CD-ből
    Kék: +8 Attack Patterns és -6 sec a TacTeam CD-ből
    Lila: +10 Attack Patterns és -8 sec a TacTeam CD-ből

Hasonlóan Active Space és Ground-on hasonló statokat láthatsz, minden formában, számoktól százalékokig, stb...

Remélem ez így már segített. :)
  • Zero 7th
    Most kérdezem kb ötödször, hogy a skilleken és a traiteken kívül mi még a különbség, de ha nem akarod elárulni, akkor nem kell...

• Plata
    Nem babona,de te eldöntötted hogy a fehér is van olyanjó mint a lila,én meg feleslegesen nem állok le vitázni.És kdf-nél is van.
  • Zero 7th
    Jó, hát konkrétumok nélkül akkor maradjunk annyiban, hogy ez babona.

Akadémián találtam duty officer exchange-et, de ott zöldet, kéket, vagy lilát kellett volna leadnom, egyetlen darabot, és gyengébbeket kaptam volna értük. Pénz kéne másra, úgyhogy venni egyelőre nem fogok, ez a becserélősdi érdekelne.

Másik fele, hogy megteltem fehérrel, de unlockolódtak az első szint zöldjei, akik meg már nem férnek be. Persze vehetnék slotot, meg kirúgdoshatnék fehéreket, de a cserélgetés jobb lenne.

KDF oldalon is tuti van ilyen?
  • Plata
    Ha jó doffokat akarsz menj a flotta bázisra,és vehetsz lilát kéket,amilyet csak akarsz,néha igen igen érdekes és igen csak drága doffot kaphatsz.
  • Plata
    Én erről nem akarok vitázni,olyan boffot használsz amilyen jó esik,de én lilánál maradok.Doffokat az akadémián lehet becserélni jobbra,5 fehér 1 zöd,5 zöd 1 kék,5 kék 1 lila.Ja meg S7 óta kell hozzá marha sok dili is.
  • Zero 7th
    Hogyan és hol van ez a _D_off becserélősdi? Olyat találtam, hogy jó doffokat lebont sok szarrá, de olyat, hogy én adok több szart, és kapok érte színeset, nem találok.
  • Zero 7th
    Akárhol nézem, CSAK a kezdő traitjei és skilljei térnek el egymástól. A traitek meg a ritka skillek persze érhetnek milliókat, de ha szerinted van más különbség is, akkor azt megoszthatnád...

Pl Tovan Khev is lila, pedig nem egy nagy szám. Csak operative, nem pedig special operative.
  • Plata
    Akkor elég felületesen nézted át,én csak lila boffot tartok meg,nem véletlen hogy egy jó lila boff sok sok milla.
  • ronnie89b
    Az én eredeti kérdésem viszont a Boffokra vonatkozott :), és szerintem sincs különbség köztük ilyen szempontból, legalábbis a wikin nem találtam erről semmit.
  • Zero 7th
    Ez meg bug volt, most már írja rendesen a szinguló töltöttségi szintjét.
  • Zero 7th
    Jaa, hogy _D_offokról van szó, nem pedig _B_offokról? Eh.
  • Jakuza1
    A Ship Duty Effect-re.

Teszem azt peldaul itt van a deflector officer effektje: http://sto.gamepedia.com/Specialization:_Deflector_Officer

De ugyanigy igaz a tobbi specre. Ha megnezed a wikin ezeket a hivatkozasokat, latni fogod a kulonbsegeket.
    Persze nem mind ugyanezek az ertekek, mert sok skill van mas tulajdonsagokkal, ami peldaul ido alapuak. De peldaul ez igaz a shield proc eselyrere az Energy Weapons Officereknel is a boffok tulajdonsagaitol elteroen.
  • Plata
    Megint elbasztam.
  • Plata
    Hopp,ez nem jött össze.
    [szin=redITT[/szin]
  • Plata
    Maradjunk annyiban hogy a lila boff mindig jobb.
    Ha bővebben érdekel ITT nézd meg.
  • Zero 7th
    Ez konkrétan mire is vonatkozik?
  • Jakuza1
    Szerintem szamit, de nem olyanban, hogy jobban celoznak e, hanem a tulajdonsagaik minosegeben: Green +2.5% , Blue +3.75% , +Purple 5%

• Jakuza1
    Valoszinuleg te nem on-demand modban jatszol.
  • ntex
    az jó mert nekem csak 650 körül volt
  • Jakuza1
    A patch 934mb
    Nem kicsi.
  • Zero 7th
    Én egyébként úgy csináltam, hogy begyűjtöttem a speckó boffokat, a breent, a remant és a jemhadart, meg vettem egy borgot. Ők az away teamem, amit kb soha többet nem fogok használni, mert kész vagyok a küldetésekkel. Viszont ők fogadnak a bejelentkező képernyőn is, ami tök látványos.

Viszont a romulan tisztek a maguk kis űrbeli +1.5% kritikus sebzési esélyükkel jobbak az űrhajó hídján, mint a speciális tisztek, úgyhogy igyekszem ilyenekkel megtölteni a hajómat. De ez távlati cél, sok kess kell hozzá, meg lila flotta boffok...
  • Zero 7th
    Én úgy tudom, hogy nem. A színe a jelöltség időszakára vonatkozik. Elsősorban a trait-ekre, a liláknak jobb tulajdonságaik vannak, mint a fehéreknek.
    Skillek szempontjából ott jön be a dolog, hogy van néhány skill, amit csak boff candidate-ek tudnak tanítani, ilyen pl a beam overload 3 (ha minden igaz).

Onnantól, hogy szolgálatba állítod őket, és te cserélgeted a skilljeiket, mindegy, milyen színük volt eredetileg. A traitek persze maradnak, az számít végig.
  • mrzoltan
    Dehogy figyel, sima rand.next.int(), azt csókolom.
  • mrzoltan
    Nem kell sokat keresni rajta, majd holnap ránézek.
  • ronnie89b
    Na még valami eszembe jutott. Számít-e a boffok színe a space képességek használata során. Pl.: Torpedo spreadnél egy lila boff pontosabban vagy jobban céloz mint egy fehér? Az űrben számít ez valamit?
  • Kolln
    Need, hogy neked kell, elméletben figyelembe veszi, mid van (itemek invertory-ban meg hajón) és, hogy tényleg kell-e vagy sem, 0-100 között pontoz téged. A Greed, hogy neked közömbös, de ha arról van szó jöhet, ez arra jó, ha nem kell, és mindenki más is Greedelte, akkor a játék kisorsolja. HA a többiek Need-elték, akkor köztük pontoz és adja. ennyi, Pass egyértelműen, az, hogy semmiképp sem akarod. :D Kb így mükszik ahogy Én tudom, de javítsatok ki ha tévedek, csekkold a Wiki-t hátha. :D
  • Zero 7th
    Erről a need/greed rendszerről tudtok valami konkrétat? Eddigi tapasztalataim alapján kurvamindegy, mit nyomok, teljesen random, hogy ki kapja a tárgyat.

Kényelmetlen, mert kapom a sok szemetet, ami meg kéne, azt feszt más viszi el mindig...
  • Jakuza1
    Ja, elo kellene keresni a hazigazdat es javittatni vele ezt a dolgot.
  • Jakuza1
    Es ha igy irom ? :P

Ma jon az elso nagy fix http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=756731
  • Zero 7th
    Na igen, csak ezt az SG stílusa alapból tudja, itt meg valaki _szándékosan_ elkúrta láthatatlanná, hogy ha linkelünk, akkor figyeljünk oda plusz egy lépésre, különben szopik mindenki, akinek a link kell.
  • Plata
    Bár ha a Patch szót így irod lehet hogy rákattintok,vagy esetleg így.
  • Plata
    Jah tényleg látom.Bár ha simán ránézel nem látszik.
  • Jakuza1
    En azt tudom, nem veletlenul linkeltem be. Ha raboksz a patch szora odalinkel, csak annyira gaz ennek a topicnak a temaja, hogy a linket nem lehet latni. Pedig meg ki is emeltem bolddal, de ugy latszik legkozelebb meg ala is kell huznom. :P
  • Plata
    De ez érdekes lesz:
    Matter/Anti-Matter Warp Cores have been added as additional mission rewards to the following Starfleet missions:
    Kuvah'magh
    Spin The Wheel (also available to KDF, and a Singularity Core for ROM)
    Friend of my Enemy
    Seeds of Dissent
    Bár flottás konzolokhoz és core-okhoz képest a sima szart sem fog érni.Valszeg a konzolok ára is drasztikusan lecsökken,hisz egy fleetes konzol sokkal jobb lesz.
  • Plata
    Ma jön a flottáknak a Dili bánya,lehet építeni a bázison egy új dolgot,gondolom jó sok bugot hoz majd.
    Viszont ha felépül lehet majd bányászni dilit a flotta bázison,ha igaz,és olcsóbban lehet flottás cuccokat vásárolni.
  • Jakuza1
    Ma jon az elso nagy fix patch
  • Plata
    1.Skillezésedtől függ,de Maco pajzs borg defi és borg hajtómű jó összeállítás bármire.
    2.Breen shuttlera még elmegy.Egy szett elég többi max akkor kell ha unatkozol.
    3.Én felraktam.
    4.STF-re 40-es hajó tökéletesen elég,nézd meg a sok gyökér barmot aki bejön zenes hajóval és lószart sem ér mert vagy hülye hozzá vagy szarul van felszerelve.
    5.Attól függ tömeget akarsz sebezni vagy egyet de annak aztán csúnyán.
    Ja és a szakértő Kolln,én csak hozzászótam.
  • ronnie89b
    Kicsit leült a topik, ezért kérdezek pár dolgot a szakértőktől.
    1. Borg stf-re maco szett az ajánlott? Azt hiszem itt olvastam, hogy abból sem feltétlen a 12-es kell, elég mondjuk 11-es is?
    2. Breen, assimilated és reman szett. Érdemes megszerezni őket?
    3. Cutting beamet cruiserre feltegyek mondjuk az egyik beam array helyett? elég jónak néz ki a dps-e.
    4. Ha a sima sovereign-nél maradok és nem cserélem le valami zenes v. akármilyen hajóra az nagyon gáz?
    Eddig végülis kibírtam vele normalon, de mondjuk egy elite stf-en nem néznének rám csúnyán? :)
    5. Torpedo spread v. high yield? Melyik a jobb?