46695
-
#3909 Tud valaki adni nekem, egy pontos es atfogo leirast adni arrol, hogy mi is ez az uj dfleetes dilithium mine, mit lehet ott csinalni es mire is jo pontosan ? -
Kolln #3908 Stowiki -
#3907 Van bővebb FAQ, vagy melyik a legjobb wiki a STO-hoz? Így két év után lvl 45-ön újrakezdeni egész vicces :D -
Zero 7th #3906 "It's not your father's Star Trek"...
Ennyi. StarWarst csináltak belőle.
Mi haverral toltunk a hónap elején egy újST maratont, 2009-es film, kapcsolódó játék coopban (kettő óra volt összehozni hogy menjen a multi warezzal, de sikerült! :P), aztán moziban 3Dben az új film.
Nem rossz összességében, de nagyon nem Star Trek. Meg a lens flare-től hülyét lehet kapni. -
#3905 Az, de nekem is igazabol azzal volt a bajom, hogy az "űr" helyett inkabb volt egy foldi akcio film. A megvalositas reszletei engem annyira nem erdekel, hogy egy fantasmagoriaba belekossek a mai tudomanyos kutatasok eredmenyeit nezve. -
SovereignXY #3904 Jó még mindig a ketegóriás film de akkor is. :) -
#3903 En lattam. Nem olyan rossz bar nekem voltak hianyerzeteim. Mondjuk en koztudottan nagyon finnyas vagyok. -
Plata #3902 Én még nem láttam. -
SovereignXY #3901 Kis off. Látta már vki az új "Star Trek" filmet? Hát... - spolierek nélkül - oké, hogy már az előző is egy a Star Trek világában játszódó sci-fi volt de... most már a sci-t is kihagyták egyre jobban az egészből. Mármint ha már nem sok köze van az eredeti Star Trekhez legalább a tudományos rész maradjon meg úgy ahogy. Azon már nem akadok fenn, hogy Föld és Kronos 45-60 perces út. De hogy már a fézerek sem azok amik voltak meg hogy a hajó ha leáll az energia - ergó volt nincs mesterséges gravitáció - akkor az emberek miért repkednek benne ballra jobbra? Eből fakad a következő WTF. oké, hogy ez egy alternatív univerzum de itt olan hülykék élnek akik a hajót úgy tervezik, hogy legyen benne 30-40-120 méeteres üres tér meg egy két korlát. Hogy ha vmi baj van akkor hagy haljanak csak ez emebrek bele a zuhanásba?
Ó! És persze a reaktor az nukleáris. Persze... -
#3900 Megtörtént, mind email cím, mind kódcsere :) -
Plata #3899 Szerintem is ilyen lehet,mert minek vennék el a cuccaid?De akkor szerintem cserélj kódot,mert bármikor újra lenyúlhatják. -
#3898 Benne van a pakliban :) -
#3897 Szerintem lenyúlták az accod..nekem is megvol minden mikor visszajöttem.. -
#3896 Passz, hogy mi történt, az acc-hoz nem fért hozzá senki, és csak a hajó volt kipucolva, a karakterek/officerek nem, így, hogy 0 energy creditem volt, sok mindenbe nem tudok belekezdeni, marad az újrakezdés :) -
Plata #3895 De nem értem hogy tűntek el a cuccaid,nekem is van egy accountom amit szinte sosem használtam,ugye F2P accon alapból 2 kari lehet,én Engivel kezdtem,kiakartam próbálni a tac-ot is ezért új accot kreáltam,felhúztam 50-re,de közben az első accomon már sok dilit farmoltam amiből bővítettem az accomat.Így ott is hagytam az újat,és több mint félévig felé se néztem,amikor kaptam egy levelet hogy vár vissza STO és kaptam egy kódot amit ha beváltok egy TOS Enterprise ruhát kapok.Nem tűnt el semmi a karakterről,se a hajóról. -
#3894 Lehet, hogy kénytelen leszek az elejétől újrakezdeni :S mondjuk, hogy átlássam és beletanuljak, lehet, hogy jobb is... -
Plata #3893 Esetleg új karit kezdesz,egy romát,roma küldikkel kapsz majd lila roma boffot,pár misiért eladhatod. -
Plata #3892 Úgy látom előfizető vagy hiszen 10 boff helyed van.De érdekes hogy a cuccaid eltűntek. -
#3891 Király, sikerült is belépnem a játékba, az egyetlen gondom (király, se pénz, se cucc a hajón :S ) ilyenkor mégis hogy gondolták miként tudom újrakezdeni az egészet?
-
#3890 Hát pedig engem semmi mással nem engedett be, csak az email címemmel... de végül is mindegy :) elképzelhető, hogy belekeveredett a rendszer a sok Vismajor-ba, mert eredetileg ez volt a username, majd a PW-re már egy másikat kellett regisztrálnom, mert ott már felhasználta valaki... így az oldalon a Welcome után van egy Vismajor17, a launcherben látható egy Vismajor, ha az oldalon megkérem, hogy mutassa meg a felhasználónevemet, akkor meg az email címemet adja be :)
-
Kolln #3889 Launcherben nem kell @-ot írni! :) A felhasználóneved az amit megadsz, a @xyz pedig a displayname, amit mások in-game látnak. -
#3888 nah, megvan, hát maga az email címem a felhasználónevem és nem az, mint amit kiír a honlap... good to know... -
#3887 Egyik oldalra sem enged be felhasználónévvel :S mindenhová az email címemet kell beírnom, hogy beengedjen... a launcherbe meg továbbra sem tudok @-t írni, a PW-s felhasználónevemhez meg nem fogadja el a megadott jelszavamat... ahhoz képest, hogy Free to Play, rendesen megnehezítik a dolgomat... -
#3886 De, pont az a gond... most átregisztráltam, összevontam, és a launcher továbbra sem fogadja el az új PW-s acc/pass-t...
De már legalább a régi accounttal küzdhetek.... -
Plata #3885 Nem lehet hogy Cryptic accountod van?Mert már csak Perfect World accountal lehet belépni. -
#3884 Én elhiszem, hogy másnál nem ilyen szerencsétlen a helyzet... mindössze gyorsan létrehoztam egy új felhasználót, amíg megtalálom a régi acc.-omat... de azért nem adom fel, előbb-utóbb meglesz ez :) -
Plata #3883 Én mindig felhasználónévvel lépek be. -
#3882 Ejj, de nehézkes ez a bejelentkezés, letöltés... felhasználó névvel nem enged belépni az oldalra sem, csak email címmel, a launcherbe nem tudok @-ot írni... a felhasználónevet meg ott sem fogadja el...
Amit adott kliens downloadert meg már régi... ST.25.20121026a.8_EN.exe
Launcher meg login nélkül nem tölt le semmit... -
Plata #3881 Mert zajlik az élet STO-ban,egymás után jönnek az újdonságok,na persze s7-et fel dughatnák maguknak,de romulus meg s6 nem rossz. -
#3880 Annyit írtok mostanában, hogy kedvet kaptam újra játszani... már csak az accountomat kellene kitalálnom és újra aktiválnom :) -
Plata #3879 Klingonra szoktam járni,mert most nagyon építjük a klingon bázist,és esténként szoktunk járni farmolni,beindult kicsit az élet a klingon flottában is. -
#3878 Az Advanced Combat Tracker progit ismeritek ?
-
#3877 Nem is Ákosra gondoltam, menyél be egy SB defense-re ha szerencséd van a mi bázisunkat dobja elég durva tűzereje van :D -
Plata #3876 Nem szoktam leszedni a pajzsát csak betekerem finom metreon gázzal és begyújtom.Utána meg nyúl cipő mert jön Ákos és hátsón billent. -
#3875 Hát a bázis megtámadását nem javaslom, lévén olyan elhárítással rendelkezik, hogy a pajzs 10%-át se szednéd le :D -
Plata #3874 A bázist főzzem meg Regentel vagy téged a bázis közepén egy nagy kondérban?
-
#3873 Ha szeretnéd megadom a címem és küldhetsz kaját :D
Vagy köv. Flotta találkozón, te fogsz főzni. :P -
Plata #3872 Ha 50 lettél és vége a küldizésnek szükséged lesz még a boffokra,Foundry és egyéb célokra.Ha F2P vagy 6 boff lehet a hajódon,én vettem fedes karinak boff hely bővítőt,hogy jobb away teamet rakjak össze.Engi karakter 4 engi boffal,csupa lila ground doffal iszonyatos tűzerő.Egyszer próbáld ki,milyen az amikor 15 mortar és 15 turret van egyszerre van lerakva.Van egy olyan gondom,hogy szeretem gyűjteni a kajákat és a piákat,ezért képes vagyok farmolni is,hogy mért ne kérdezd,de már WOW-ban is ilyen voltam,kedvenc szokásom volt pecázgatni meg főzőcskézni.Mondjuk sokan szerették,mert ritka és különleges receptjeim is voltak,amiket néha kőkemény farmolással szereztem meg.Szerettem az esti raidekre sütni olyan kajákat ami az egész csapatnak adott buffot,de a kedvenceim a fun kaják voltak,az amelyiktől harc közben tüzet okádtál vagy hasonló.Dragonbreath Chili-ért néha órákig kellett sárkányokra vadásznom,de jó poén volt,vagy karácsonyi sütit sütni,almabort készíteni szintén ünnepekkor.Legtöbb achievmentet pecázással és főzéssel szereztem.
Kár hogy STO-ban nincs főzés. -
Kolln #3871 A kérdésed a jelenlegi játékfelállásban jogos. Valóban a Lila, Kék, amelyek rendelkeznek ritka, csak általuk tudott, máshonnan nem tanítható skillekkel. De ez már önmagában is elég szerintem. Saurian és Human volt anno ami megérte Space traitjeik miatt, de mindkettőt lenerfelték a p*csába, így semmit sem érnek, ezért jogos a kérdésed.
Valóban, storyline-on kívül nem használod semmire sem őket. De mindig van olyan pillanat, amikor valami miatt mégis meg kell csinálni, pl nekem a Skirmish-t meg kell csináljam már nem tudom hanyadszorra, mert a Subspace modulator-ért megyek, mert anno átugrottam, és hasonló okok.
A mai exchange árak mellett, pedig kijelenthetem, hogy lilára mindenkinek van EC-je. Kék-re meg pláne. Tehát a spórolás nem jó ellenérv.
A kérdés tehát nem az, hogy megéri-e hanem az, hogy használod-e még valaha, azt pedig sosem tudhatod. Emellett a teljesség kedvéért Én személy szerint a karaktereimet "maxos-ra maxolom" azaz, pl BOFF-okból különleges/változatos fajok, természetesen lilák (+ lila gear nekik is), továbbá accoladek kihúzása, Repu-k kihúzása, Doff-okból is kék-lila állomány felépítése... :) -
Zero 7th #3870 Sőt, még azon is finomítanék, hogy engem meg kell győzni egyáltalán. Komolyan, kurvára nem célom vitatkozni. Csak egyszerűen tudni szeretném, hogy mi maradt ki, mi kerülte el a figyelmem. Azért írtam le már sokadszor azt is, hogy hogy gondolom, hogy könnyű legyen megkeresni benne a hibát, vagy a hiányosságot.
De úgy baszott nehéz ám, hogy ha csak lebaszást kapok, információt meg nem.