46695
-
SovereignXY #3749 Egyeltalán lehet csatlakozni a szerverhez ennek ellenére? Mert ha nem akkor tök mindegy. Mivel a lancser se nagyon akart indulni- mikor hogy - így gondolom azzal is vannak gondok. -
Kolln #3748 Azt ajánlom, fél órával a kiírt leállás vége előtt lépj be a launcherbe (hacsak nem lesz lekapcsolva), mert a patch szervert általában fél órával előbb benyomják. -
#3747 Én pont fordítva tapasztaltam, rátenni nem tudsz, viszont néha valahogy egy-egy ability eltűnik róla (vszeg az akció hevében mellényomok, kihúzom, vagy hasonló) -
Kolln #3746 Nem igazán értem a problémát, úgy érted, hogy a játékot ha később beindítod, a skillek visszaugranak?
Amúgy pár lehetőség: ha még fejlődsz és osztod el a skilleket a fádon, megjelennek plusz képességek, karrierenként más és más, de pár azonos, mint BFI. Először I szinten, aztán további fejlődéseddel ezek is elérik a III szintet, ha közben kidobálod, de lép egy szintet valószínűleg visszaugrálnak így.
Avagy, O betűt a klaviatúrán lenyomod, és Lock Tray-t kipipálod, akkor zárolja a tálcát és nem lehet levenni róla semmit, rátenni azt hiszem igen, de ez utóbbi nem biztos.
"Last but one", esetleg ha BOFF skillekről beszélsz, akkor csak akkor tűnnek el, ha cseréled őket és/vagy a skilljeiket retraineled, akkor tűnhetnek még el.
Végső eset, valami régi és/vagy új dolog/bug kavarodása következett be, volt már ehhez hasonló eset a múltban. -
#3745 Akkor mi lesz 3-4 nap mulva amikor jon allitolag egy nagyobb fix. -
Kolln #3744 Persze, mert elég sokan cuppantak rá a patch szerverre, az meg még ennyire sincsen felkészítve, mint a Holodeck... -
#3743 Szerintem masnak se. :P Az elejen lejott 22mb, aztan megszakadt a kapcsolat, azota egy bytenyit nem szedtem le, mert meg osszekapcsolodni se nagyon akar. -
SovereignXY #3742 Jó 14 perc alatt nem végzett 35 megával... -
SovereignXY #3741 Hm... lehet mire erre jön válasz már nem áll fenn a probléma de nekem per pillanat kb 6 perce szedi a 140 megás patchet... -
SovereignXY #3740 Van ott egy olyan lock tray check box. Próbáld azt bekapcsolni. Mikor csinálja ezt? Nekem megtartja szerencsére pedig semmit sem állítotam. -
#3739 Bocsi Skacok! #3674-re valaki?? Mit bénázok el??? -
Zero 7th #3738 Teljesen megéri. El is kezdem majd. :) -
Plata #3737 Kannibál tribbli kell,beteszed triblik mellé kannibál tribblit és tribbli kaki lesz belőlük,10 kakiért kapsz latinumot. -
Kolln #3736 Changeling avagy Foundert, a The New Link (kardasszai szekció) küldetés végén kaphatsz. Akkor kell megküzdeni egy Alakváltóval, majd a maradékot belőle felszedni. Azt hiszem nem ad semmi érdekeset amúgy a DOFF assignment... De maga a küldi jó, ad 10% chance-es tetryon beameket. :) -
Zero 7th #3735 Na ja, eldobni el tudom. :P
Van egy küldetés, amit a szekus csóka ad, akinél le lehet adni a csempészárut dilítiumért. Na, ő ad 1000 latinumot 10 döglött tribbliért. Tribblim meg van szarásig, csak ki kéne őket nyírni.
Ahogy a játékot már ismerem, gondolom valami spéci cucc kell hozzá, ami ritka, egyszer használatos, és végtelenség kifarmolni... Valami olyasmit ír a leírás, hogy nehéz őket megölni, és hogy talán valami vegyszerrel próbálkozzak...
Ugyanitt van legyőzött changeling leadós küldetés, changelinget hol találok? -
Kolln #3734 Jobb klikk és Discard. :) -
Zero 7th #3733 Hogy lehet kinyírni a tribble-ket? -
Zero 7th #3732 Dhelan és Mogai is eléggé tac felszereltségű... A Mogainak jobb az egyik tac stationje, a Dhelan meg jobban fordul. -
#3731 DPS-re inkabb.Ha'apax-om van, de nagyon nem szeretem, mert egy lomha dog, meg hogy RCS is van rajta es a DPS-etol se vagyok elajulva. A zent meg mar kitermeltem, szoval nem gond a store-os hajo. -
#3730 Nem értem benne a logikát, de biztos. -
SovereignXY #3729 Akkor én is így tezsem fel a kérdést. Roma tac melyik store hajó? Vagy inkább várjak. Mint lentebb írtab a hapaax adv. warbired van terítéken így egyenlőre. -
Kolln #3728 A Ha'apax hajó elég jó egy dps enginek. Nem feltétlen kell egyből Sotre-os hajó, de amúgy jó lenne, ha megmondanád mire használnád? DPS, vagy support? Akkor egyszerűbb segíteni. -
#3727 Roma engineernek, melyik zstore-os hajot ajanlanatok ? Vivodom mwert igazabol a didi-rexlenne az engi hajo, de az meg szanalmasan lassu. -
Kolln #3726 Én nekem van sebző sci-m aux maxxal. Egyrészt arra építve, hogy visszaadom a beérkező sebzést, másrészt torpedó genyázással. :P -
Plata #3725 Ó a Sci egész másképp sebez és egész másban jó. -
SovereignXY #3724 Sci karaktert próbáltam volna de nekem már az engi fos DPS-e is zavaró. Meg ugye ott auxra rakjál de akkor mi megy fegyverre? szóval... lehet hogy ki lehet ügyeskedni a dolgot de... -
SovereignXY #3723 Csak farmolni kell :) -
Plata #3722 Igazság szerint az a sci hajó amire nagyon vágyom az a varanus fleet változata,a sima varanus is rohadt jó,akkor milyen lehet a fleet változat. -
Plata #3721 Hát az a pack úgy érzem már nem lesz meg.Nincs már sok dili tartalékom,és roma sci max arra kellene hogy pénzt keressek vele doff küldikkel. -
SovereignXY #3720 Forumon amit találtam ott volt 2 kép miszerint iylen 3as dreadnoufght pack érkezik. Vagyis úgy tűnik. -
#3719 Allitolag zarolva van es nem lehet venni, kikapcsoltak a forum szerint a roma kieggel es csak azok erik el akiknek mar volt. -
Plata #3718 Van 30-as store dideridex, és van 50-es.És jön új sci roma hajó scimitar. -
SovereignXY #3717 Ö.. nem tud vki vmit az új romulán hajókról? Forumon van róla szó, hogy jön c-stoe hajó. scimitar szerű dreadnoughtok. -
SovereignXY #3716 a 30as sima didi. 50esnak van console. Egész szép dologra képes. De a 30ast nem éppen értem. Van vmi 30as store vagy...? lehet én vagyok a hülye de nem világos vmi :) -
Plata #3715 Didi a roma ürhajó.
D'Deridex -
SovereignXY #3714 Nem. -
Zero 7th #3713 Didi Eidrex. Nem ismered? Híres táncosnő. :P -
SovereignXY #3712 Az a didi mi a tököm arra gondoltam :) -
Plata #3711 Szerintem rossz mert randa,de amúgy nem tudom.A didi konzol szettet 30-as és 50-es didi adja ha megveszed storeból.A két konzol együtt szett lesz.Amúgy is nagyon jók de együtt még erősebbek. -
SovereignXY #3710 A hakooan adv warbidöt akarom megvenni roma karinak. Rossz ötlet vqagy...? :)