31698
-
#932 Én úgy tudom hogy az FA-ban van visszavágó. -
#931 Vagy mégsem most melyikbe van visszavágo FA cup vagy ligakupában mert erőteljesen villog a livescore-en a FT elött a zöld gomb tehát lesz hosszabitás.
Pedig itt szokott visszavágo lenni ha jól emlékszem.
Na mindegy biztos rosszul tudom. -
#930 huh
akkor jó -
#929 Visszavágo van ligakupában. -
#928 Csak nehogy hosszabítás legyen -
#927 Amugy ha beérnek és összeszoknak az Arsenal fitalajai akkor nagyon de nagyon jó csapat lesz itt remélhetőleg azért nem semmi amit ezek a 18-20 éves srácok művelnek le a kalappal de ezt a Doncester-t gyürjük még le. -
#926 Persze miért szerinted kurvajók vagyunk nem mindenre képes most a csapat.
73. perc van amugy
63' [1 - 1] Q. Owusu-Abeyie egyenlitettünk. -
#925 te jó arsenal drukker vagy:D -
#924 Bl meccs érdekes lesz két a bajnokságban igencsak fostalicska teljesitmény nyujtó csapat csap össze Real is mostanában nagyon fos de igy is lazán szanameg a széjjel vernek majd bennünket.
Hol van már a tavalyi Arsenal ? :( -
#923 Viszlát ligakupa :(
Azért a B csapattal mert Wenger játszatja a fiatalokat és nem nagyképüsködik mint a többi csapat eddig B csapattal mindeg eljutottek minumum elödöntöig.
hát most kiesnek hogy bassza a meg.
Ez az év kurvára de nem a mienk.
-
#922 Ti értitek miért B csapattal játszanak a kupában? -
#921 16. percben vezet 1-0-ra a Doncester -
#920 basszameg... -
#919 Ja mer össze-vissza vásárolnak miliókért játékosokat és persze hogy megy a játék ennyi fasza játékossal....erre meg folyton a fasz Mourinhot dícséri mindenki... -
#918 Az a baj, hogy nagyon kiegyenlített a mezőny.
A chelsea meg egy rohadt köcsög, mert rohadt sok pénzük van és össze vissza tudnak mindenhova licitálni..nekem ezzel van tele a tököm, hogy tök nem fer. -
#917 Eh már 0-2, hogy rohadna el Mourinho a csapatával együtt, rühellem őket :((( beképzelt nagyszájú segg -
Csesza #916 főleg hogymár 0-2 :( -
#915 hát igen, nem lesz 1szerű -
#914 R.I.P Arsenal első 5 be nem leszünk idén :( -
#913 ugyanolyan szitu volt, mint a Robben góljánál, csak ott a partjelző beintette a lest, a Chelseanél meg nem. különben 1ik sem volt az. -
#912 tudom :(
Chelsea idén is simán bajnok lesz... -
#911 Sajnos én nem látom a meccset... :(
De közvetítsetek, nyerni sztem nem fogunk. De egy 1-1re jók vagyunk
-
Csesza #910 "lehetne" - ez sajna nem sokat segít :((( -
#909 lehetne 1-1 is, ha a bíró megadja Van Persie gólját -
#908 0-1 a meccs itt ebben a pillanatban elúszott. Sajnos.
-
#907 naja, hiszen Vieira sem volt sportszerűbb :DDDDD -
#906 Csak jó erősítés kell a télen és eliundulunk fölfelé és leverjük a köcsög Mourinho száját :D -
#905 jaja...egy csapatnak az a célja hogy minden eszközzel megállitsa a ellenfelet ha arrol van szó....szal elég nagy hülyeség volt ez Wengertől :D -
#904 Shearernek most igaza van. Wenger oltári nagy baromságot mondott.
-
#903 jólenne ma nyerni -
#902 Wenger panaszkodik
Arsene Wenger szokásához híven igen nehezen viselte csapata soros bajnoki vereségét: az Arsenal francia menedzsere kikelt a Newcastle hozzáállása, és legfõképp a "Szarkák" veterán csatára, Alan Shearer ellen. Az 1-0-ra elveszített találkozó után a francia közölte, õ bizony aligha fogja hiányolni Shearert visszavonulása után, és olyan játékosnak nevezte, aki ritkán megy a labdára, sokkal inkább az ellenfélre...
Ebben tulajdonképpen még van is valami, a menedzser további panaszai azonban némiképp meglepõek annak fényében, hogy már lassan 10 éve dolgozik Angliában...
- Sokan azt hiszik, hogy ha keményen, fizikai erõvel küzdenek az Arsenal ellen, akkor gyõzhetnek, mert a játékvezetõk ezt engedik nekik - mondta Wenger. - Úgy érzem, rengeteg csapat most már arra megy, hogy ne hagyjon minket futballozni.
Nem tudni, mire számít Arsene Wenger, elvégre senkitõl sem várható el, hogy hagyja az õ csapatát játszani, és az angol bírók kemény játékhoz való hozzáállása is régóta ismert. A Wenger által "megtalált" Shearer egyébként nem vette szívére a kritikát.
- A futballban keménynek kell lenni - mondta a veterán csatár. - Nem tudtam, hogy Arsene Wengert ez zavarja, de mi nem tehettük meg, hogy hagyjuk kibontakozni az Arsenal kiváló futballistáit, mert akkor õk gyõztek volna... -
#901 Úgyse fogunk.
Én már csak a BL-ben reménykedem -
#900 ja de ma nyernünk kell -
#899 1 Chelsea 16 28 43
2 Man Utd 17 17 37
3 Liverpool 15 12 31
4 Tottenham 16 9 30
5 Bolton 16 8 30
6 Wigan 17 1 28
7 Man City 17 7 27
8 Arsenal 15 9 26
9 West Ham 17 3 25
10 Newcastle 17 1 25
11 Charlton 16 -5 22
12 Blackburn 17 -5 21
13 Middlesbrough 16 -3 19
14 Fulham 17 -4 19
15 Aston Villa 17 -10 17
16 Everton 17 -14 17
17 West Brom 17 -8 16
18 Portsmouth 17 -13 13
19 Birmingham 16 -12 12
20 Sunderland 17 -21 5 -
#898 jah:( -
#897 Nagyon rosszul állunk a bajnokságban -
#896 Fő optimistának lenni.
Márciusig még sok minden történik. -
#895 nembiztos -
#894 BL búcsú :(na mindegy FA, vagy liga kupa talán még meglehet bár azt is kétlem :( -
#893 Jó lenne néhány új emberke a középpályára, vmivel ütősebb csapatot kéne összedobni a télen, mer az egy dolog h lenyomjuk a Madridot, de utánna már csak nehezebb lesz