31698

• Anthony001
    Én úgy tudom hogy az FA-ban van visszavágó.
  • grebber
    Vagy mégsem most melyikbe van visszavágo FA cup vagy ligakupában mert erőteljesen villog a livescore-en a FT elött a zöld gomb tehát lesz hosszabitás.
    Pedig itt szokott visszavágo lenni ha jól emlékszem.
    Na mindegy biztos rosszul tudom.
  • Anthony001
    huh
    akkor jó
  • grebber
    Visszavágo van ligakupában.
  • Anthony001
    Csak nehogy hosszabítás legyen
  • grebber
    Amugy ha beérnek és összeszoknak az Arsenal fitalajai akkor nagyon de nagyon jó csapat lesz itt remélhetőleg azért nem semmi amit ezek a 18-20 éves srácok művelnek le a kalappal de ezt a Doncester-t gyürjük még le.
  • grebber
    Persze miért szerinted kurvajók vagyunk nem mindenre képes most a csapat.

73. perc van amugy

63' [1 - 1] Q. Owusu-Abeyie egyenlitettünk.
  • Anthony001
    te jó arsenal drukker vagy:D
  • grebber
    Bl meccs érdekes lesz két a bajnokságban igencsak fostalicska teljesitmény nyujtó csapat csap össze Real is mostanában nagyon fos de igy is lazán szanameg a széjjel vernek majd bennünket.

Hol van már a tavalyi Arsenal ? :(
  • grebber
    Viszlát ligakupa :(

Azért a B csapattal mert Wenger játszatja a fiatalokat és nem nagyképüsködik mint a többi csapat eddig B csapattal mindeg eljutottek minumum elödöntöig.

hát most kiesnek hogy bassza a meg.

Ez az év kurvára de nem a mienk.
  • drowns41
    Ti értitek miért B csapattal játszanak a kupában?
  • zaki
    16. percben vezet 1-0-ra a Doncester
  • báttyó02
    basszameg...
  • 5w0rdf15h
    Ja mer össze-vissza vásárolnak miliókért játékosokat és persze hogy megy a játék ennyi fasza játékossal....erre meg folyton a fasz Mourinhot dícséri mindenki...
  • Anthony001
    Az a baj, hogy nagyon kiegyenlített a mezőny.
    A chelsea meg egy rohadt köcsög, mert rohadt sok pénzük van és össze vissza tudnak mindenhova licitálni..nekem ezzel van tele a tököm, hogy tök nem fer.
  • 5w0rdf15h
    Eh már 0-2, hogy rohadna el Mourinho a csapatával együtt, rühellem őket :((( beképzelt nagyszájú segg
  • Csesza
    főleg hogymár 0-2 :(
  • zaki
    hát igen, nem lesz 1szerű
  • grebber
    R.I.P Arsenal első 5 be nem leszünk idén :(
  • zaki
    ugyanolyan szitu volt, mint a Robben góljánál, csak ott a partjelző beintette a lest, a Chelseanél meg nem. különben 1ik sem volt az.
  • zaki
    tudom :(

Chelsea idén is simán bajnok lesz...
  • Kaplan
    Sajnos én nem látom a meccset... :(
    De közvetítsetek, nyerni sztem nem fogunk. De egy 1-1re jók vagyunk
  • Csesza
    "lehetne" - ez sajna nem sokat segít :(((
  • zaki
    lehetne 1-1 is, ha a bíró megadja Van Persie gólját
  • Kaplan
    0-1 a meccs itt ebben a pillanatban elúszott. Sajnos.
  • zaki
    naja, hiszen Vieira sem volt sportszerűbb :DDDDD
  • 5w0rdf15h
    Csak jó erősítés kell a télen és eliundulunk fölfelé és leverjük a köcsög Mourinho száját :D
  • báttyó02
    jaja...egy csapatnak az a célja hogy minden eszközzel megállitsa a ellenfelet ha arrol van szó....szal elég nagy hülyeség volt ez Wengertől :D
  • Kaplan
    Shearernek most igaza van. Wenger oltári nagy baromságot mondott.
  • báttyó02
    jólenne ma nyerni
  • báttyó02
    Wenger panaszkodik
    Arsene Wenger szokásához híven igen nehezen viselte csapata soros bajnoki vereségét: az Arsenal francia menedzsere kikelt a Newcastle hozzáállása, és legfõképp a "Szarkák" veterán csatára, Alan Shearer ellen. Az 1-0-ra elveszített találkozó után a francia közölte, õ bizony aligha fogja hiányolni Shearert visszavonulása után, és olyan játékosnak nevezte, aki ritkán megy a labdára, sokkal inkább az ellenfélre...
    Ebben tulajdonképpen még van is valami, a menedzser további panaszai azonban némiképp meglepõek annak fényében, hogy már lassan 10 éve dolgozik Angliában...
    - Sokan azt hiszik, hogy ha keményen, fizikai erõvel küzdenek az Arsenal ellen, akkor gyõzhetnek, mert a játékvezetõk ezt engedik nekik - mondta Wenger. - Úgy érzem, rengeteg csapat most már arra megy, hogy ne hagyjon minket futballozni.
    Nem tudni, mire számít Arsene Wenger, elvégre senkitõl sem várható el, hogy hagyja az õ csapatát játszani, és az angol bírók kemény játékhoz való hozzáállása is régóta ismert. A Wenger által "megtalált" Shearer egyébként nem vette szívére a kritikát.
    - A futballban keménynek kell lenni - mondta a veterán csatár. - Nem tudtam, hogy Arsene Wengert ez zavarja, de mi nem tehettük meg, hogy hagyjuk kibontakozni az Arsenal kiváló futballistáit, mert akkor õk gyõztek volna...
  • Anthony001
    Úgyse fogunk.
    Én már csak a BL-ben reménykedem
  • webibebi
    ja de ma nyernünk kell
  • zaki
    1 Chelsea 16 28 43
    2 Man Utd 17 17 37
    3 Liverpool 15 12 31
    4 Tottenham 16 9 30
    5 Bolton 16 8 30
    6 Wigan 17 1 28
    7 Man City 17 7 27
    8 Arsenal 15 9 26
    9 West Ham 17 3 25
    10 Newcastle 17 1 25
    11 Charlton 16 -5 22
    12 Blackburn 17 -5 21
    13 Middlesbrough 16 -3 19
    14 Fulham 17 -4 19
    15 Aston Villa 17 -10 17
    16 Everton 17 -14 17
    17 West Brom 17 -8 16
    18 Portsmouth 17 -13 13
    19 Birmingham 16 -12 12
    20 Sunderland 17 -21 5
  • báttyó02
    jah:(
  • Anthony001
    Nagyon rosszul állunk a bajnokságban
  • Kaplan
    Fő optimistának lenni.
    Márciusig még sok minden történik.
  • báttyó02
    nembiztos
  • grebber
    BL búcsú :(na mindegy FA, vagy liga kupa talán még meglehet bár azt is kétlem :(
  • 5w0rdf15h
    Jó lenne néhány új emberke a középpályára, vmivel ütősebb csapatot kéne összedobni a télen, mer az egy dolog h lenyomjuk a Madridot, de utánna már csak nehezebb lesz