19716
Világbajnok: Olaszország
-
#2828 Forma 1 RULEZ -
#2827 szerintem pedig nem.Stamon ki ment át az eb-n? szeritm a válasz senki... Davids is jó,Seedorf és Makaay ról nem is besézlve....
nya asszme vége az f1 :SS hála! -
#2826 Igen es ennek koszonhetoen Tulipanos FunFunek beegnek es a Szerbek elverik oket. :P -
#2825 akkor itt az idő hogy utána nézz
nem a neveken van a lényeg, hanem a mutatott játékon, és ilyen szempontból sztem van Basten jól döntött hogy otthon hagyta a régieket (Davids,Seedorf,Stam,Reiziger,Makaay stb.), a többségük amúgy is futottak kategória talán kivétel Makaay és Seedorf
de ha a jövőt nézzük, mindenképpen jó húzás hogy fiatalok játszanak többnyire -
#2824 5 perc múlva kezdés van bazza meg%! -
#2823 Milyen interjúk jönnek még? A k****-anyá***isten**** ..! -
#2822 Heitinga vagy ooijer még meg van de Mathijsen az már nem egyészen -
#2821 de ezt a barom Alonsot meg mutogatják.itt ugye van idő a himnuszra.ez a barom f1 van minden évben emberek! -
gergelyanevem #2820 20 perc alatt csak megoldják.... -
#2819 az csak gondolod, a v.Basten ill. Advocaat csapat legnagyobb különbsége a védelmen van, sokkal több hangsúlyt fektet van Basten a védekezésre mint Advocaat anno
név alapján lehet hogy nem ismerősek a játékosok neked, de a VB után már a fél világ ismerni fogja Heitinga vagy Ooijer nevét -
#2818 ez az mikor kiverik Drogbának? :D
nya ezt meg nem tudták leközvetíteni...szerintem elejében nem az izzadság volt,hanem az elefánt képe.utánna meg biztos nem látszott az izzadságtól,ahogy mondtátok -
#2817 Czollner Gyula asszondja h nem csúszank belea a VB meccsbe :o és mindent látni fogunk... hát kiváncsi leszek -.- -
#2816 úristen:DD -
#2815 Háááát a holland védelem elég gyérnek tűnik -
#2814 klikk -
#2813 Vmi felállás a Hollandok felől vki nekem? THX!!
-
#2812 Pisztáciából dirketbe vettem 2 kilót, mert a mecs előtt bezabálom a felét .
Viszont a Brazíl és Francia mérkőzéskre rendesen kis látvány pékséget alakítok a szobámból, felhurcolom a konyhát, a hűtőt.. .. tekerőket rázok és kurjangotok -
Kou #2811 HOLLANDIAAAAAAAA!!!!!!! -
#2810 ezt nevezem:)
Én már a várakozásban elfogyasztottam mindent:DD -
#2809 Forma 1-nek kéna az ünneplését lecsípni és a himnuszt adni! szvsz -
#2808 nah, még fél óra, egy zsák pisztácia, 2liter jeges sör, minden elő van készítve -
#2807 http://www.nemzetisport.hu/Kozvetites_index.php -
#2806 Fédération Internationale de Football Association :D -
#2805 Szerbia és Montenegró - Hollandia 0:1
Mexikó - Irán 3:1
Portugália - Angola 5:0 -
#2804 Sz & M - Hollandia -
Grenzjager #2803 és a hivatalos fifa honlap is zsír -
#2802 :CC -
#2801 én spec a nemzetisport.hura gondoltam, mert tegnap is ott olvastam a svéd meccset, de a betandwin.comon megy angol audio közvetitéssel -
#2800 index.hu :c -
#2799 #2792, #2791: adok minnyá egy linket ahol megy irásban a közvetités -
#2798 sok embernek nincs sport1je vagy sportklubja...ez bunkoság hogy fizetni kell plussz egy csatornát....jobb lenne ha lenne egy eb-vb tv vgay foci tv ami tök ingyenes lenne, de elég ha csak eb+vb menne rajta meg bl mert a sport1 meg 2 ugye viszi a spanyol,olasz stb kupákat és nem vesszük el a kenyerüket:D de azért erős pénzlehuzás amit művelnek -
R9 #2797
:ADS:FAS -
#2796 Jaja, nekem is tetszik! -
#2795 indexen van online közvetítés -
#2794 akinek van tv-je O_O -
R9 #2793
Ezt egy honlapra felkéne töltened és belinkelni a banner alá -
#2792 Ha valaki nézi a Holland meccset plz közvetítsen mert nincs lehetőségem megnézni -
#2791 Ki fogja nézni a holland meccset?
-
R9 #2790 zsír a logod -
#2789 jah hogy lássuk h vereik el a szánkat