19716
Világbajnok: Olaszország
-
#2788 akarod mondani Irán ellen -
#2787 Nem vagy egyedül én sem vettem észre, pedig van rajta télleg, ezen a képen is - habár nem a legjobban - de látszódnak az elefánt vonalai. Az izzadtságtól pedig még nehezebben volt észrevehető.
-
#2786 mai tippjeim
2-2 holland -szerb meccs
mexikó győz 2-1 re japán ellen
Angola 1-3 ra kikap :D -
#2785 najah -
#2784 kár hogy ezt a képet idén se kell ide berakni az eredményeknél:(
-
#2783 az elefántot észre se vettem tegnap.
de marha jól nézz ki. -
#2782 Subsidesports -
#2781 Jah, de télleg, egy másikat linkeltem ki... Itt a puma mez, képzeljétek oda -.- -
#2780 ezeket a mezeket honnan vezed?:) -
#2779 Elefántok nem Puma mezben játszanak? -
#2778 2008 EB-MTV-ről nincs cikk? -
#2777 jesz 2008-as EB MTV.
köszönöm mindenkinek a B.SZ-t:)
hát igen nagyon lol az RTL.félidőben berakják az angol-magyar góljait.meg bemutatóknál is azt adják mert mi már a fél világ előtt leégettük magunkat.
-
#2776 "A 2008-as eb-t az Mtv vette meg ..., ... köztévénél ezt presztízkérdésnek vették ... "
-
#2775 Argentína - Elefántcsontpart 2 - 1 ( 2 - 0 ) ( C csoport )
VS
Hamburg, 2006. jún. 10
Játékvezető: Frank De Bleeckere (Belgium)
Nézőszám: 49480
| 24' H. Crespo [1 - 0] | 38' J. Saviola [2 - 0] | 82' [2 - 1] D. Drogba |
Highlights: 8min4secs HQ Xvid1200kbs (77MB) Splitted in 2 WINRAR Parts (Part1, Part2)
| Part 1 (40MB) | Part 2 (37MB) |
-
#2774 Trinidad és Tobago - Svédország 0 - 0 ( 0 - 0 ) ( B csoport )
VS
Dortmund, 2006. jún. 10
Játékvezető: Shamsul Maidin (Singapore)
Nézőszám: 62959
Highlights: 8min48secs HQ Xvid1200kbs (80MB) Include Interviews
| Highlights | -
Paparazzi20 #2773 A 2008-as eb-t az Mtv vette meg,töbszörösen rálicitálva az Retek klub-ra,a köztévénél ezt presztízkérdésnek vették,így még erős ráfizetés árán is bevállalták.....hát én cseppet sem bánom!!!!A 2012-es Eb-t(reméljük mi rendezzük) meg már talán a digitális jövő függvényében nem kell ilyen szutyok csatornán végigkísérni..mondjuk akkor azokat helyszínről:) -
#2772 Anglia - Paraguay 1 - 0 ( 1 - 0 ) ( B csoport )
VS
Frankfurt, 2006. jún. 10
Játékvezető: Marco Rodriguez (Mexico)
Nézőszám: 48900
| 3'C. Gamarra (o.g.) [1 - 0] |
Highlights: 14min8secs HQ Xvid1200kbs (140MB) Include Interviews Splitted in 2 WINRAR Parts (Part1, Part2)
| Part 1 (69MB) | Part 2 (67MB) |
-
#2771 hát igen, több játékosna kez az utsó VB-je... egyértelmű h élvezni szeretnénk -.- -
#2770 nem kötekedni akarok, de én nem átvészelni akarom a VB-t, hanem élvezni. -
#2769 reklám az kell:@ -
na ez lol:D
Tippjeim:
Szerbia-Montenegro - Hollandia : 2 - 3
( bár nem hiszem, hogy ilyen gólgazdag meccs lesz :) )
Na, ilyet még nem hallottam, megtippeled, a meccs eredményét, de szeriented nem annyi lesz:DD -
#2767 Tényleg a Fóma-1 is Lveszi az időt! Megin nem lesz himnusz.De ha nem vette volna el sztem akor se lett volna. -
#2766 nem gáz... ezt átvészeljük sztem türhető eddig aztán a kövi nagy eseményt (Eb-t) már nem az rtl-nek adják hanem valami jobbnak agyon örülnék ha a Sport 1 kapná:))) -
#2765 "Engem meg az idegesít legjobban hogy minden meccsen elmondják hogy mire hívták fel a bírók figyelmét lefogadom hogy ma is minden meccsen elmondják."
Meg ami népszerű még az az, hogy milyen magas és mi a beceneve az illető játékosnak, ezeket is elég sokszor hallani...
Tippjeim:
Szerbia-Montenegro - Hollandia : 2 - 3
( bár nem hiszem, hogy ilyen gólgazdag meccs lesz :) )
Mexikó - Irán : 2 - 1
Angola - Portugália : 0 - 2 -
#2764 Igen
2004-ben volt,mekkora kérdés :D
-
#2763 a fociban bmi megeshet. -
#2762 Angola veri Portugáliát?
Szép:)
-
#2761 Engem meg az idegesít legjobban hogy minden meccsen elmondják hogy mire hívták fel a bírók figyelmét lefogadom hogy ma is minden meccsen elmondják.
a másik:A félidőben és a meccs végén elemezzük az eseményeket.A félidőben beszének 3 percig baromságokat a többi időben reklám.A meccs végén még annyit se...nagy elemzés -
R9 #2760 "Angola–Portugália 2-1" wtf? -
#2759 nem.
de van.
vhogy így hangzik.
"Igaz-e, h Portugáliában zajlott a 2002-es EB?" -
#2758 láttom nem vok 1edül a gondolataimmal.
azt hittem már én kattantam be (ami jogos így vagy úgy)
egyébként tegnap, asszem az esti meccsen, hallható volt a himnusz, miközben Kokó vigyorgot mint egy vadalma, de beadtak, többek közt, egy tampont reklámot; nehogy már hallhassa az emberfia.
tippjeim
Szerbia és Montenegró – Hollandia 1-2
Mexikó–Irán 2-0
Angola–Portugália 2-1
Montenegroban nem a múlt héten volt népszavazás a függetlenné válás kapcsán?
amire "igen" -nel szavazott a többség. -
#2757 Ti nem hiányoljátok az SMS játékokat? -
#2756 szeirntem ma még nem fog...
-
Paparazzi20 #2755 valszínű a 3-órás meccsen ma sem lesz himnusz,ugyanis a forma 1-ből fognak beleesni a meccsbe,és a kötelező reklámokat megint le kell adniuk(vodafone 600 ezerszer stb...)szóval talán kezdőrugásra odaérnek...jó lenne,ha végre megin hajdú pista közvetítene,remélem hazért már nyitómeccsről! -
#2754 hát az bizti,hogy szar,hogy nincsenek himnuszok,meg 1001 más hiba is van.de szerintem örülhetünk,hogy magyar nyelven nézhetünk vb-t.(most lehet sokan azt mondjátok,hogy ilyen színvonalon...inkáb bne lenne).azért a kommentátorok beszólási inkább nevetséges,mint hogy feltekerjen.a sok reklám,meg v.milyen szinten megérthető,mert akkor is csak abból élnek meg,mivel privát tv csatorna.bár a anémet rtl-től ingyen kapnak mindent,csak a kommentálást kell fizetniük akkor tényleg nagy barmok,hogy ennyi a reklám -
#2753 igen, Hajdú B
-
#2752 csak Léderer miadt mondtam, aki szerint nem volt les
-
#2751 idióták -
#2750 felkötném azokat,akik eladták ennek a legalja retekklubnak a közvetítési jogokat
A kommentárok kritikán elúliak,kivétel persze Hajdú B.-t. -
#2749 szeirintem egyszerűen elfelejtették , mert a következpn már volt