19716
Világbajnok: Olaszország
-
Prank #2748 úgy tudom csak azt az embert nézik aki felé továbbítják a labdát, a többieket nem veszik figyelembe... -
#2747 jajajajaja.. néha mintha mesevilágba élnének ugy el vannak tájolva :| -
#2746 ja :| csak nem értem most nagyon sok munkába került volna megcsinálni vagy mi? :| -
#2745 nehogy -
#2744 ráadásul nem is egy volt lesen...
-
#2743 szerb - holland 1:2 lesz sztem :o
csak nehogy meglepi legyen -
#2742 igen ezt furcsáltam énis, hogy beszaladok, mondom megnézem mennyi az állás, erre semmi eredményjelző...
-
#2741 Tegnap a legnagyobb vicc az volt mikor az argentínok lesre futottak, visszajátszás megszólal a nagyokos Léderer, hogy ez szerintem nem volt les, mondom ez hülye hát legalább fél méterrel előrébb volt az argentín, erre megszólal a szaki igen szerintem sem volt les, na mondom ezek most másik meccset néznek vagy mi van? Meg mikor valamelyik csontos rosszul esett és eléggé fájdalmas arcot vágot, megszólala a nagyokos, hogy biztos akkor ütötte meg magát, mikor ütközött a másikkal, na mondom jól van, hozzá sem ért a másikhoz előtte vetődött el, hogy hátha még fejjel eléri a labdát. -
#2740 Hát igen,ha nyugi van,akkor szidjátok a kommentátorokat.Meccs közbe meg megy a buli.Be kellene már tankolni d.u.-ra. -
#2739 meg bírtam hogy nyitómeccsen nem volt kirakva semmi eredményjelző vagy idő :| de az rtlklubos logo persze csillogott vilogott hogy rohadna le -
#2738 Bizstos nincs pénz .... Tiszta szégyen ez a közvetítés egy vicc -
#2737 vagy az volt a nyitó? -
#2736 nemérdemes ilyet feltételezni:)
A lényeg, hogy most nincsennek kinnt, ugyanazt látják mint mi:)), majd lesznek kinnt is:>
-
#2735 pedig tisztán emlékszem hogy valamelyik meccsen beszűrődött a szomszéd kommentátor hangja:P -
#2734 Mit vársz ezektől? :P -
#2733 Én is remélem de erősek a szerbek -
#2732 LOL.Milyen már az h nincsenek ott? a vetítési jogok biztos elvették a jegy árát.Lehet olyan szegény a csatorna mer elfogyott a vetítési jogokra a pénz és reklám kell mer vissza akarják szerezni. -
#2731 így van
-
#2730 az egyenes kiesési szakasztól lesznek kinnt!
-
#2729 Pedig igaz. Csak a nyitómeccset adták eddig a helyszínről. -
#2728 nem -
#2727 hát remélem mától himnusz is lesz az rtl klubon!!mer miaz hogy hülye reklámok miatt nem kapcsolnak be időben a mecsre???!?!!?!
és az igaz hogy nem mentek ki,hanem itthonról közvetítenek?? -
#2726 Kíváncsi leszek erre a megfiatalított holland válogatottra. -
#2725 ha megszerzik...
Elképzelhető, hogy egygólos meccs lesz, vagyis aki megszerzi a vezetést, az valszeg nyerni fog -
#2724 a szerbeg pengék de ha megszerzik a vezetést rögtön nekiállnak nagyképűzni:P -
#2723 Szerbia és Montenegró - Hollandia 1-2
Mexikó - Irán 2-2
Portugália - Angola 2-0 -
#2722 Szerbia és Montenegró - Hollandia 1-3
Mexikó - Irán 0-1
Portugália - Angola 2-0 -
MaT #2721 Szerbia és Montenegró–Hollandia: 0-2
Mexikó–Irán: 3-1
Angola–Portugália: 1-4 -
#2720 szerintem hollandia nyerni fog:)
-
#2719 Hali!
A mai tippjeim:
S&M-Hollandia 2-2
Mexikó-Irán 2-1
Angola-Portugália 0-3
Boldog szülinapot jbal!!!
-
#2718 Mennyibe kerülhet, pl a VB egy meccsének szünetében egy-egy Media Markt reklám?:)
-
#2717 Az egész stábot le kell cserélni...
26%
26% [ 9 ]
?:AS:?_ -
#2716 Sziasztok!
Megérkeztem:)
Nem láttam sok meccset:), mától fogva fogom nézni mert innenstől lesz időm rá:)
Viszont a nyitómeccset megnéztem, nagyon szép volt a németek első gólja
-
#2715 loááál
ezt én is csak ajánlani tudom :DDDDDD
amúgy úgy látom Hajdú B.-t ott is szeretik :D -
#2714 Hát ez tényleg szánalom.tegnap himnuszok se voltak(LOÁL),meg tényleg ezek a reklámok. Ahogy olvastam az uccsó meccs utáni kommenteket tegnap, szólt a TV és hallgattam hogy kb 5x leadták a koton reklámot.Mintha a nőt érdekelné h a férjén milyen gumi csüng,vagy ezek a pelenka reklámok is.kit érdekel h a csaj mivel keni a gyereke valagát,meg miéyen pelenkát ad rá,amit később úgyis össze-vissza telefos.Szal színvonal. -
#2713 Olvassa vki ezt a fórumot? :D
Most akadtam rá, de ez egy aranybánya, ahogy látom... :D
Lol szavazás: Ki a legótvarabb tag az RTL stábjában? "Az egész stábot le kell cserélni.." vezet... :D
-
#2712 akkor meg egyenesen feljelenteném az RTL-t bár most is
amúyg én már nem nagyon mondok semmit az RTL-ről, hozta szokásosat, inkább csinált volna új táncos műsort úgy mint a TV2 a Megaszart... :| -
#2711 Tökéletesen egyetértek veled... mondjuk a közvetítők közzé beraknám még azt aki a Sport 1n szokott közvetíteni, talán ha jól emlékszem az Argentin- MAgyar meccset ő közvetítette :| (elnézést a neve nem jut eszembe)
amúgy az én tippem mára:
Szerbia és Montenegró-Hollandia 1-1
Mexikó-Irán 3-1
Angola-Portugália 0-2 -
#2710 Hét pedig nem lesz, sőt pont akkor fognak odakapcsolni, mikor a kezdőrúgás lesz, a kommentár Léderer lesz hozzácsapják Verebest a végén reklám ezzerrel majd odakapcsolnak mikor éppen feltartják a kupát kb 10mp és jön megint a reklám, hát ennyi lesz aki teheti nézze majd vmi német adón. -
Prank #2709 megmondom mi lesz:
a döntőt nem közvetítik, csak az összefoglalóját éjszaka, helyette győzike-show lesz közkívánatra...