19716
Világbajnok: Olaszország
-
Tetovator #3033 a Mexikó-Iránra gondolok most épp!
Thx. a válaszotokat4
Üdv. -
Tetovator #3032 Valki tud valami jó internetes tv-t ahol meg lehetne nézni a vb meccset? -
#3031 Latszik, hogy nem ertesz a focihoz. -
#3030 flashback nem irod át az rtl klubbot retek klubbra? az nan teccik amit az előbb ted beneky irt:D -
#3029 Na, jó, viszlát 20:55 -ig, jövök! -
#3028 látszik nem tudod értékelni a focit -
#3027 miért lenne fölösleges?
-
#3026 Döntőknél fog csak igazán elmérgesülni a helyzet itten :p -
a zsírkereskedő #3025 napi 3-4-500 hsz-nél tök fölösleges ide írni
-
#3024 nah, mindegy, este nézünk egy kis Portugál focit -
#3023 Sose.
Ott legalabb voltak helyzetek,kapufa es kapusbravurok.
Itt szinte semmi. -
#3022 Azért az angol se volt kutya.... -
Zséé #3021 szvsz svéd meccs sokkal gyengébb volt -
#3020 Lathattuk a VB eddigi leggyengebb merkozeset, koszonhetoen a Szerbeknek es Hollandoknak.
Bravo. -
Kou #3019 IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN -
Zséé #3018 ezazzzzzz! Szép volt! nem volt nagy meccs, de fő a 3 pont :P -
#3017 nah hajrá C csoport :D -
#3016 vége 1-0 -
#3015 Remélem ebböl a csoportból tovább fog jutni az Elefántcsontpart csapata nagyon jó kis csapat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hajrá OlASZOK!
-
#3014 Hmm, ennek vége, egyértelmű, hogy mindkét csapat csakis a taktikai hibákra játszott. Bár azért érezhetően erősebbek voltak a Hollandok. -
Ted Beneky #3013 A ReTeK Klubbon már működik az emeltdíjas SMS-gólkérés. Ha elég pénz összejön, akkor a szerbek rúgnak egyet . -
#3012 jah nem baj 1:1et tippeltem 1 gól ide vagy oda :D de sztem megérdemelnék már -
#3011 baxamegmár kéne egy Szerb góól -
#3010 de kicsit jobban véd.....nemtom amig az arsenalban votl mennyi ideig nem kapott golt....télleg nemtom de vmi elképesztő....kahn meg minden második meccsén beszopott legalább 1et -
Ted Beneky #3009 Mintha Lehman most ért volna el jó helyezést csapatával a BL-ben. Szerintem ez is számított. -
#3008 szvsz Lehmann sem fiatal már 36 éves h jól tom? :o -
#3007 elhiszem hogy négyéve ezvolt amazvotl és akkor még énis igy gondoltam hogy ő a leggjobb kapus de tod azota eltetl 4 év és kissé kiöregedett.....nem láttad sztem mennyi potyagolt kapott.....mindent a csucson kell abbahagyni -
#3006 na ne mondjál má hülyeségeket....rengeteget köszönhet neki mind a Bayern mind a válogatott....4 éve csak miatta jutottak a döntőig a németek...szal inkább gondolkodj mielőtt hülyeségeket írkálsz -
#3005 Egyáltalán mit keres bent Kahn helyett? Mintha zsenge emlékeim szerint 2002. -ben Kahn volt a VB legjobb kapusa! És mostanába is a helyén van! -
#3004 hanyagoljuk az ilyen megnyilvánulásokat pls, thx
-
#3003 nem.Oliver kahn az egy balfasz sztem jobbis hogy nem azvéd....lehmann sokkal jobb -
#3002 nem, Lehmann de msot megsérült lehet Kahn fog most védeni -.- -
#3001 Németeknél nem oliver K. véd? -
#3000 nem lehet tudni ma még sztem nem...
sztem ezen a meccsen egy döntetlen lesz még, bár jobabn kellene hajtani ahhoz -.-
jah és ték ^.^ -
#2999 Eddig még nem volt 11-es a vb-n szerintetek mikor lesz az első?(szerintem ma az Angola-Portugália meccsen) -
#2998 egyenlőre nem:)
-
#2997 Miért vették le milosevicset???? -
#2996 Mármint VB szereplés, üres utca az mindennapos :) -
#2995 Ilyenkor úgy irigykedek más VB résztvevő országokra :( Mármint, ahogy mesél Hajdú, hogy Hollandiába kiürültek az utcák! Mikor lesz ilyen magyar honba? :( -
#2994 vigyázzadok mer Robben mingyá ide is berobban és leosztja a fejeteket xDD