277
The Regiment - FPS
-
Gabe18 #77 Kösz,kiprobálom eszerint. -
gesa #76 Az RMPS opció engedélyezésével írtam ki.
Ezután a CureRom 1.3.0b-vel létrehoztam egy új profile-t az alábbi beállításokkal:
Application: ...Konami\The Regiment\system\sas.exe
Image Mounting Software: I do Not want to use....
Aztán csak next és save.
A létrehozott profile-al indult a játék DVD-ről. -
Gabe18 #75 Én kiirtam de ugy is.
De az lehet hogy és se jól állitpk be valamit. -
#74 Nem értem,egyszerűen nem megy,akármit állítok be a cureromnak az a válasz,ha start,hogy please the original disc!Ti hogy állítottátok be nála?Vagy előbb tényleg kikell írni?!:S -
#73 A fehér ház ajtaját, ami zárva van, hogy lehet kinyitna? Mert a space (action / use) nem nyitja, és command-ot sem tudok adni a többi társnak. :D -
#72 A grafika korrekt, az hogy a csávókám a levegőben lóg, már kevésbé. -
#71 Hát igen nem valami szép a game.
-
#70 -
#69 Please insert the original disc a válasza:S Pedig curerom+dt4et alkalmaztam:( -
Veelee #68 Kiírtam sima dvd-re alcohollal az infoban írtak szerint RMPS-t engedélyezve és curerom lite -t alkalmazva indult a game. -
#67 1024-ben maxra nyomtam a graphot aniso filteringgel a Geforce 6600-amon:
cc. ~ 20 FPS.. :) -
#66 CureRom?Azt mondták,az valami spyprogram az sw empire at war topicban! -
#65 Ezek a képek már bocs de szerintem senkit nem érdekelnek inkább full graffal ingame képeket.
-
#64 Kemény dió, az tény. -
#63 CureRom 1.0.3b + Daemon Tools v4.03 -
#62 -
#61 Talán meglehetne probálni a jó őreg regedites átállítást is. -
#60 Hogy csináltad?Mivel indult el?Nálam azt mondja,hogy emulation software detected! -
#59 Nah, nálam fut szépen a game:
-
#58 System Request:
Minimum:
xp/2000
1,8 ghz
256 ram
128mb directx 9 gfx or compatible
directx 8 soudncard
recommended:
2,8 ghz
512 ram
256 mb gfx directx 9 compatible
soundcard x-fi series
lowest supported gfx on the case is
geforce 3
mx is not supported
lowest ati 9500
Külföldi torrent oldalakon sokan irják hogy nemnagyon indul pedig ott is probálták ezeket (SR7.Stop.v1.2.exe , AntiSecuROM.exe(securomloader) and CureROM_1.30)
Akinek megy az csak annyit ir hogy a grafika nem 2006-hoz illő de a játékmenet jobb mint a RS Lockdowné.
-
Gabe18 #57 Még megpróbálom Alcohol-al kiírni egy ujrairható DVD-re,mert Nforce-on valami olyasmi van az infóban.
-
#56 Securom loaderrel probáltátok a Star Wars megy azzal?! -
#55 CureRom 1.30-al nálam nem indul!
-
Gabe18 #54 Én leszedtem,meg se nyikkan...
Vagy inkább -
#53 Na aki leszedte ne fogja vissza magát zuzza az infokat és pár ingame képet! -
#52 Volt olyan nem SF-es game ami úgy ment csak :) -
#51 LOL ezt megint benéztem :( Nem sf-es. -
#50 Lehuztad a meghajtókat előtte? -
#49 CureRom 1.30-al próbáld, hátha... -
#48 Ez nem müx. CureRom v1.2.2-vel és DT4-el sem. -
#47 épp most szedem majd irjunk kinek milyen!
-
pinehead #46 remélem igen,mert 2h49min múlva leér, és a Toca3 helyett "vásárolom" éppen... -
#45 na írjatok,hogy milyen érdemes e -
RMarvin #44 bocs, a wco-st inkább hagyjátok ki!
-
RMarvin #43 http://wco.89.hu/isogames.php -
RMarvin #42 bocs, de én nem lelem sehol. mi a pontos cím? -
#41 Tényleg. -
#40 Képek: http://www.gamespot.com/pc/action/theregiment/screenindex.html -
#39 Features
* An intense, fast paced first person shooter based on real-life tactics and procedures of the CRW (Counter Revolutionary Warfare) wing of the British Special Air Service (S.A.S.)
* Designed in collaboration with former S.A.S. staff instructor Rhett Butler.
* In-game video briefings given by John MacAleese - S.A.S. veteran of the Iranian Embassy Siege
* Real-time ordering system: Take command of an S.A.S. assault squad and guide them through brutal close quarter battles! Your mission - to save the lives of the hostages!
* Action focused gameplay from insertion to extraction! No need for tedious mission planning, as in real-life once the S.A.S. get deployed - negotiations are over!
* High realism AI - realistic terrorist, hostage and squad behaviour.
* Single player campaigns based on a variety of historical and fictional scenarios - including a recreation of the Iranian Embassy Siege of 1980
* Train in the world famous S.A.S. 'Killing House'. Learn room clearance skills and perfect the dark art of double tapping!
* PC and PlayStation 2 multiplayer game modes
* Multiplayer team training - hone the skills of your multiplayer team before going online and challenging others
* Community based "The Regiment" web site featuring individual player and team rankings - compare yourself against the best of the best!
* PlayStation 2 voice-over IP support (requires USB headset)