The Regiment
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Qwerty4
TERROR STRIKE CLOSE QUARTERS COMBAT
én nyomom és ugyaz az mint a regiment, de fut vistán is azon nyomom, és valamivel könnyeb...tovább....
1.Sztem nem csúny a graf
2.Elõször azthittem sose fogom megcsinálni a tutorialt
3.Mégis megcsináltam
4.Most a nagykövetségnél nyomom a harmadik Team-el és eddig 100%-os vok.
Naygon pörög.<#gun>#gun>
3Ds MAX :)
3Ds MAX :)
a számítógéppel. (már robbantottam is) légyszi segítsen valaki!!!!!!!!!!!
egyszerûen nem értem.<#confused>#confused>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp
A játék elég jó,de kurva rövid :I
1 délután alatt végigvittem úgy,hogy pl. az elsõ pályát csak 10.-re tudtam megcsinálni 😊
Aztán végigvittem a tréninget,úgy már könnyebb volt. <#idiota>#idiota>
Szerintem élethübb mint az R6 részek,vagy a Swat,bár mindegyiket szeretem.
A társaim kicsit hülyék,sokszor besétáltak a fegyverem elé,aminek meg is lett az eredménye.A grafika nem túl jó,ennek ellenére nálam néha jól megakadt.
De a fíling ottvan 😊
Kár hogy nincs dupla ennyi pálya legalább :I
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
(úgy emlékszem, nálam nincs ilyen felrakva, de majd megnézem...)
Egyébként ti mit választottatok a hangnál? Szoftver v. hardver?
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Nekem is ugyanez a problémám, és úgy látom, nem jött rá javaslat, hogy mit lehetne csinálni.
Audigy-2 hangkártyám van (természetesen más játékokban semmi gond nincs vele...).
Hiába állítom 100-ra a hangerõ csúszkáját a Beállításoknál, ha késõbb megnézem, akkor visszamegy 1-re, pedig elõtte megnyomom a Save Settings gombot... 😞
Próbáltam azt, hogy Software vagy Hardware van kiválasztva, de egyikkel sem szól, és az EAX-ot is kapcsolgattam be/ki, de semmi hang.
Egyébként ha a Beállítások menüben vagyok, akkor szól valami zene a háttérben?
Senkinek nincs ötlete, hogy mi lehet a baja? Ez lenne az egyik másolásvédelem??
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
Utolsó pálya
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Az idõ abszolút nonszensz módon van meghatározva. Ki van zárva, hogy valaki ezen belül megcsinálja a küldetést és ez azért mindenképp mutat valamit! A társak néha teljesen idióta útvonalakon rohangálnak ami szörnyen idegesítõ!
Ráadásul belemennek olyan tûzharcokba, hogy szépen lelövetik magukat és már buktuk is a küldetést! Vagy véletlenül szorongatott helyzetben lelövik a túszt és már buktuk is a küldetést... És ezekrõl a játékos egyáltalán nem tehet! Sokszor érezetem úgy mintha csak szop@tna a játék, de valószinûleg csak túl keveset tesztelték! Amúgy a koncepció tetszik csak a megvalósítás...
Valahogy egy ilyen akcionak tenylegesen nehany percesnek kell lennie, jolszervezettnek, es k***a neheznek, hogy mindenki tulelje a jofiuk kozul, es a terroristak meg szepen el legyenek teve lab alol.
Szoval osszegezve az eddigieket, amit olvastam, meg lehet, hogy tokjo is ez a game 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...