The Regiment
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az UBI-nak pénz kell, nem rétegjáték
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
De kinek mit erdemes letolteni...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Milyen a game érdemes letölteni?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Ez egy kicsit bosszantó, hogy mindent megcsinálsz aztán semmi elõre jutás <#nemtudom>#nemtudom>
Az eax bekavar
\"Az ember sok mindent hajlandó csinálni, hogy szeressék, de mindent hajlandó megtenni, hogy irigyeljék.\"
\"Az ember sok mindent hajlandó csinálni, hogy szeressék, de mindent hajlandó megtenni, hogy irigyeljék.\"
irjon már valaki olyan is,akinek esetleg sikerült kiirnia.
thx.
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
hát régen szittam már ekkorát!!
Meg a kulturalt velemennyel talan ki is bekulok, de az ilyenek...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Már bocs a kifejezésér ocsmány grafika talán a mafia-nak van ilyen grafja szar játékmenet és méfg sorolhatnám!!!<#violent>#violent><#gunyos1>#gunyos1>
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
ha te azt tudnád...^^
Csak halkan, mert ez illegális...
Critial Error:
negative delta time
és nem idul el a játék! Szerintetek mia gáz?
ha te azt tudnád...^^
De tényleg nagyon rossz game, mert már 3gb ot leszedtem?
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Bocsi!! 😄DD
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Kiváncsi lennék, kikkel tesztelték a játékot😄 Talán a SAS kommandóval?<#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor>
Õk tudnák csak kivinni úgy, ahogy követeli, fõleg 100asra!<#banplz>#banplz>