277

The Regiment - FPS

• Shep
    Nem az idő a lényeg amúgy, csak beleszámít az értékelésbe, teljesen logikusan.
  • Shep
    Hát nem tudom, nekem eddig 1x halt meg társam, túszt lőttek már le (nem mi), nem mentek elém a társak nem úgy mint a rainbowban, azonkívül értem el 90% os értékelést 2. nekifutásra, szóval csak nem lehetetlen a dolog.
    Az oké lenne, hogy időre kellene megcsinálni de azért lehetett volna egy kicsit több is. Legfejjebb nem kapnál annyi %-ot aztán kész.
  • Nagylaci
    Hát azért a fene nagy realitáshoz lenne egy-két szavam... Szóval marha jó, hogy ezerrel berohannak elém a kedves társaim ami ebben a játékban kb. tízszer olyan idegesítő mint máshol. Akkor megtörtént, hogy berohannak a gránátom elé és visszapattan a hátukról. A hatás garantált. A terroristák pedig egyáltalán nem lövik le a túszokat. Embassy küldetés Red One. Sim. mód!!! Amikor benyitsz a nagykövet szobályába békésen van idő becélozni a szimpla túsz mögötti terrort egy pontos lövéssel kinyírni ÉS EZ UTÁN még lelőheted a nagykövetet abajgató főterrort. Realitás?! Hehe...
    Az idő abszolút nonszensz módon van meghatározva. Ki van zárva, hogy valaki ezen belül megcsinálja a küldetést és ez azért mindenképp mutat valamit! A társak néha teljesen idióta útvonalakon rohangálnak ami szörnyen idegesítő!
    Ráadásul belemennek olyan tűzharcokba, hogy szépen lelövetik magukat és már buktuk is a küldetést! Vagy véletlenül szorongatott helyzetben lelövik a túszt és már buktuk is a küldetést... És ezekről a játékos egyáltalán nem tehet! Sokszor érezetem úgy mintha csak szop@tna a játék, de valószinűleg csak túl keveset tesztelték! Amúgy a koncepció tetszik csak a megvalósítás...
  • Shep
    Igen, teljesen igazad van, és itt tényleg lelövik a túszokat is, ha úgy van, persze van hogy bambán állnak, és tényleg 1-2 perc egy küldi, a farmos volt eddig a leghosszabb az volt kb 4 perc, ja és nem teljesen igaz a 4 küldetés, inkább úgy igaz, hogy 4 helyszín. Az első pályán pl 3 behatoló csapat van, mindegyiknek más feladata van, és máshonnan hatol be az első pályán ezt a 3 lehetőséget tudod végigjátszani, a második a farmos, első csapat adatokat gyűjt be és megtisztít egy istállót+házat, 2. csapat közeli farmon túszmentés, 3. generátor robbantás+ romok között terrorista írtás, a metróban az első túszmentés (itt tartok most)Szóval ha úgy vesszük 4*3 küldetés ezt megszorozzuk átlag 3 perccel akkor ez alig több mint fél óra. De legaláb tényleg nem a fél napig sétálgatok, hanem rohanni kell, reflexből lőni pontosan.
  • Mayday
    Mondjuk igy latatlanban a velemenyem: talan ez lehet az eddigi legrealisabb hasonlo temaju jatek. Mert szamomra az nem realis, hogy ha valahol tuszok vannak (Rainbow Six 4), akkor en 20 percig nyugodtan gyilkolhatom a rosszfiukat, es meg a tuszok mellett is megvarnak, hogy lelojjem oket, a tuszokat meg vigyem ki.
    Valahogy egy ilyen akcionak tenylegesen nehany percesnek kell lennie, jolszervezettnek, es k***a neheznek, hogy mindenki tulelje a jofiuk kozul, es a terroristak meg szepen el legyenek teve lab alol.
    Szoval osszegezve az eddigieket, amit olvastam, meg lehet, hogy tokjo is ez a game :)
  • Mayday
    4 darab nehany perces palya???
  • Shep
    Nem rosz játék ez, csak hát marha rövid 4 pálya? Hát elég gyér, főleg hogy mindegyik pár percig tart csak, első 2 kivégezve sikerült mindet 75% felett megcsinálni, most jöhet a metró.
  • neuro
    Az a baj, hogy a lockodownról is azt nyiltkozták, hogy hú de szuper realisztikus játék lesz, és semmi köze nem lesz a konzolos verzióhoz... én már csak az Armed Assaultban bízom.
  • Shep
    Állítólag nem, de persze ígéretekkel tele van a padlás.
  • neuro
    szeritnem a GRAW is konzolosított arcade vacak lesz
    az UBI-nak pénz kell, nem rétegjáték
  • grebber
    Az meg csak nyáron jön :(
  • koschwarz
    ahogy így visszaolvastam, meg sem próbálom ezt a játékot. tipikus olyannak tűnik, ami már frusztrálóan nehéz. a R6 lockdown is egy rakás ratyi, már csak a ghost recon advanced warfighterben bízom...
  • Mayday
    Olvass vissza. Sokan szidjak. De ha szereted a stilust, es turelmes vagy, akkor persze.

De kinek mit erdemes letolteni...
  • Örm
    Hello!
    Milyen a game érdemes letölteni?
  • leslieboy
    Nem bug,igaziból se lőnek mindig a gyakorlaton!A lényeg,hogy a célokra lőjj a fegyverrel,kis kattogáshangokat hallasz majd,az azt jelenti,lőttél!(A tár üres)
  • comal
    Nekem már a legelső traininges pályán sincs lőszerem. Ez normális vagy valami bug, mert lőni abszolúte de nem lehet?! Volt már valakinek ilyen problémája?
  • Shep
    Na már a metrónál tartok, de se az első se a második pályán me tudtam még megcsinálni jóra a 2. verziót.
    Ezért nem lesz népszerű a játék. Ezzel elszúrták az egészet. Akinek nem sikerük 8-10 szerre sem a pálya az hagyja az egészet. DELETE lesz a vége.
  • Shep
    Nem arra gondolt szerintem, hanem hogy mennyi alatt kell megcsinálni.
  • neuro
    ki van írva az idő menet közben - fent a képernyő tetején
  • Shep
    Ez az idő dolog elég gáz, a második csapattal mennyi a limit?
  • reaper4
    ez azér télleg elég gáz én már letöröltem pont ezért:( legalább írják ki közben az időt v mi :( lol
  • bujdy4
    Bemountolod a Daemonba,átmásolod a vinyóra a Daemonból,belépsz a movies mappába és kitörlöd a spanyol moviest,majd kiírod adatnak.arra figyelj,hogy milyen label-t adsz neki.(REGV1)
  • Glasses
    Mit csináljak nincs hang a játékban milyen kodeket rakjak fel?
  • Ren
    Igen, 3 perc körüli idő kell és hogy lehetőleg ne legyen halott túsz vagy SAS katona. Próbálj meg egy optimális útvonalat kidolgozni.
  • neuro
    3 perc körül kell végigrohanni rajta, utánna továbbenged
    Megpróbáltam az első küldetést de bármilyen módon csinálom meg nem enged tovább.
    Ez egy kicsit bosszantó, hogy mindent megcsinálsz aztán semmi előre jutás
  • eldiaz
    Megvan!!!Audio--->Software és elindul
    Az eax bekavar
  • eldiaz
    Hellosztok!!Nekem is ua-t írja ki(Minden beállitással probálkoztam) de érdekes modom a training megy.
  • Matt9HUN
    Hi.Nem indul el az Embassy pálya a végén kidob és ezt irja ki: Cant change resolution device driver locked!! Mi lehet a probléma? Konfig: 3000+A64, 6800GT, 1G ram, LCD TV.
  • cenci
    ugy látom senki nem tud erre mit böffenteni.én már megoldottam:dual dvd 1500piz-ből......
  • cenci
    félreértettél:nem a kiirási technikával van a gond/rmps,bwclone:dao4x autoplay../,hanem maga az iso/vagy ha bemountolom az is/fizikailag 20mb-al nagyobb egy "normál"dvd-nél.alcohol kidobja,nero kidobja/ill.dvd tulirást kinál fel:le-ok,ugyanugy kidobja,ahogy eddig még mindig amikor tulirással probálkoztam../
    irjon már valaki olyan is,akinek esetleg sikerült kiirnia.
    thx.
  • leslieboy
    Ugyanúgy kell kiírni elvileg,mint az SW EAWot!Tehát nézd meg annak az NFOját,és ha úgy se megy,akkor esetleg próbáld meg az alcohollal,mert másnak már bejött!RMPS legyen on!
  • cenci
    irjon már valaki valamit:itt rohadok helyem nincs a vinyon,ezt a dzsuvát meg nem irja ki...le vagyok löve/chello/ 2napig csöpögött sms-röl most+ még vegyek neki 1500-ért 8.5 gb dvd-t:ráadásul irjátok:rakás fekália az egész!??
    hát régen szittam már ekkorát!!
  • cenci
    ezt mi a rákra lehet kiirni?a normál dvd-t kiköpi:kicsi...!!??
  • a.carkey
    Nem lényeges.
  • leslieboy
    Azért,hogy elkergesse az olyanokat,akiknek esetleg tetszik!Lásd pl a Rainbow Six 4 topicot!2-3 ember írta,tetszik nekik,a néhány beszóló meg addig szekált,hogy azok már nem írnak oda:(..Pl énse:(...De nem tudom mire jó ez,talán feltünési kényszer:D Most nem a sima véleménymondókra célzok,mielőtt mindenki nekemesne:D
  • Mayday
    Meg a mai napig nem ertem, hogy miert megy be egy ember egy jatek topicjaba beirni, hogy az milyen szar...
    Meg a kulturalt velemennyel talan ki is bekulok, de az ilyenek...
  • Cafu
    Nem a mafiának van köze az fps-hez hanem a mafia grafikája olyan mint ezé a játéké de ha figyelmesen elolvastad volna amit irtam.........