The Regiment

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szeritnem a GRAW is konzolosított arcade vacak lesz
az UBI-nak pénz kell, nem rétegjáték

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

grebber
Az meg csak nyáron jön 😞

Next PC upgrade: 2022

koschwarz
ahogy így visszaolvastam, meg sem próbálom ezt a játékot. tipikus olyannak tûnik, ami már frusztrálóan nehéz. a R6 lockdown is egy rakás ratyi, már csak a ghost recon advanced warfighterben bízom...<#nemtudom><#rolleyes>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Mayday
Olvass vissza. Sokan szidjak. De ha szereted a stilust, es turelmes vagy, akkor persze.

De kinek mit erdemes letolteni...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Örm
Hello!
Milyen a game érdemes letölteni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

leslieboy
Nem bug,igaziból se lõnek mindig a gyakorlaton!A lényeg,hogy a célokra lõjj a fegyverrel,kis kattogáshangokat hallasz majd,az azt jelenti,lõttél!(A tár üres)

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Nekem már a legelsõ traininges pályán sincs lõszerem. Ez normális vagy valami bug, mert lõni abszolúte de nem lehet?! Volt már valakinek ilyen problémája?
Shep
Na már a metrónál tartok, de se az elsõ se a második pályán me tudtam még megcsinálni jóra a 2. verziót.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Törölt felhasználó
Ezért nem lesz népszerû a játék. Ezzel elszúrták az egészet. Akinek nem sikerük 8-10 szerre sem a pálya az hagyja az egészet. DELETE lesz a vége.
Shep
Nem arra gondolt szerintem, hanem hogy mennyi alatt kell megcsinálni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ki van írva az idõ menet közben - fent a képernyõ tetején

Shep
Ez az idõ dolog elég gáz, a második csapattal mennyi a limit?

reaper4
ez azér télleg elég gáz én már letöröltem pont ezért😞 legalább írják ki közben az idõt v mi 😞 lol

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Bemountolod a Daemonba,átmásolod a vinyóra a Daemonból,belépsz a movies mappába és kitörlöd a spanyol moviest,majd kiírod adatnak.arra figyelj,hogy milyen label-t adsz neki.(REGV1)
Mit csináljak nincs hang a játékban milyen kodeket rakjak fel?

Igen, 3 perc körüli idõ kell és hogy lehetõleg ne legyen halott túsz vagy SAS katona. Próbálj meg egy optimális útvonalat kidolgozni.

3 perc körül kell végigrohanni rajta, utánna továbbenged

Törölt felhasználó
Megpróbáltam az elsõ küldetést de bármilyen módon csinálom meg nem enged tovább.
Ez egy kicsit bosszantó, hogy mindent megcsinálsz aztán semmi elõre jutás <#nemtudom>
Megvan!!!Audio--->Software és elindul
Az eax bekavar

\"Az ember sok mindent hajlandó csinálni, hogy szeressék, de mindent hajlandó megtenni, hogy irigyeljék.\"

Hellosztok!!Nekem is ua-t írja ki(Minden beállitással probálkoztam) de érdekes modom a training megy.

\"Az ember sok mindent hajlandó csinálni, hogy szeressék, de mindent hajlandó megtenni, hogy irigyeljék.\"

Hi.Nem indul el az Embassy pálya a végén kidob és ezt irja ki: Cant change resolution device driver locked!! Mi lehet a probléma? Konfig: 3000+A64, 6800GT, 1G ram, LCD TV.
ugy látom senki nem tud erre mit böffenteni.én már megoldottam:dual dvd 1500piz-bõl......
félreértettél:nem a kiirási technikával van a gond/rmps,bwclone:dao4x autoplay../,hanem maga az iso/vagy ha bemountolom az is/fizikailag 20mb-al nagyobb egy "normál"dvd-nél.alcohol kidobja,nero kidobja/ill.dvd tulirást kinál fel:le-ok,ugyanugy kidobja,ahogy eddig még mindig amikor tulirással probálkoztam../
irjon már valaki olyan is,akinek esetleg sikerült kiirnia.
thx.
leslieboy
Ugyanúgy kell kiírni elvileg,mint az SW EAWot!Tehát nézd meg annak az NFOját,és ha úgy se megy,akkor esetleg próbáld meg az alcohollal,mert másnak már bejött!RMPS legyen on!

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

irjon már valaki valamit:itt rohadok helyem nincs a vinyon,ezt a dzsuvát meg nem irja ki...le vagyok löve/chello/ 2napig csöpögött sms-röl most+ még vegyek neki 1500-ért 8.5 gb dvd-t:ráadásul irjátok:rakás fekália az egész!??
hát régen szittam már ekkorát!!
ezt mi a rákra lehet kiirni?a normál dvd-t kiköpi:kicsi...!!??
a.carkey
Nem lényeges.

A medve nem játék.

leslieboy
Azért,hogy elkergesse az olyanokat,akiknek esetleg tetszik!Lásd pl a Rainbow Six 4 topicot!2-3 ember írta,tetszik nekik,a néhány beszóló meg addig szekált,hogy azok már nem írnak oda😞..Pl énse😞...De nem tudom mire jó ez,talán feltünési kényszer😄 Most nem a sima véleménymondókra célzok,mielõtt mindenki nekemesne😄

Mayday
Meg a mai napig nem ertem, hogy miert megy be egy ember egy jatek topicjaba beirni, hogy az milyen szar... <#nemtudom>
Meg a kulturalt velemennyel talan ki is bekulok, de az ilyenek...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Cafu
Nem a mafiának van köze az fps-hez hanem a mafia grafikája olyan mint ezé a játéké de ha figyelmesen elolvastad volna amit irtam.........

Pancser!
a.carkey
Miköze a Mafiának egy FPShez? 😊

A medve nem játék.

Mayday
Hat azert koszonjuk a velemenyt... 😊

Cafu
Hát emberek ez a játék egy nagy rakás SZAR!!!!!!!!!!!!!!!
Már bocs a kifejezésér ocsmány grafika talán a mafia-nak van ilyen grafja szar játékmenet és méfg sorolhatnám!!!<#violent><#gunyos1>

zippofcy
Multiplayer szervert nem tudna vki csinálni hozzá? Mármint olyan akinek normális sávszéle van felfele, nem ilyen ADSL szutyok mint nekem. Haverral próbáltuk,egész jó és egyelõre csítmentes. Bár lehet pont ezért nem lenne elég játékos 😄

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

A valóságban az egész Operation Nimrod kevesebb mint 15 percig tartott...

Meg lehet csinálni, az idõre kell hajtani. A lényeg a terroristák kinyírása, semmi mással nem kell foglalkozni. Nem kell a túszokat megbilincselni, kikisérni, stb. Én vmi 3-4 perc alatt tudtam megcsinálni és úgy étengedett.

leslieboy
Mert nem 75 lett minimum!Csak akkor ad új pályát,ha legalább 75 az értékelés a végén!Nekem eddig 65volt a legnagyobb😄

Casseus
Mi a faszért nem enged tovább az elsö küldetésen? Már megcsináltam jópárszor!

ha te azt tudnád...^^

leslieboy
Nem fake!Én végigvittem az elsõ missiont,persze nem 100asra😄 Az ajtót nem kinyitni kell,hanem megmondani társaknak,lõjék ki,vagy ahogy igaziból is volt,kikell robbantani!Ez a két lehetõség van a bejutásra!

Mayday
Akkor sztem NUKE-olva lenne NFOrce-on! <#confused>

A reloaded verzió ezekszerint fake????

Csak halkan, mert ez illegális...

Casseus
Ezt irja:

Critial Error:
negative delta time

és nem idul el a játék! Szerintetek mia gáz?

ha te azt tudnád...^^

Megbocsájtok.
De tényleg nagyon rossz game, mert már 3gb ot leszedtem?

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Csuhai G
Szvsz nagyon gagyi game...

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
<#idiota> X-DDDDDDDDDDDDDDD
Bocsi!! 😄DD

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Solid Snake
Há ezé "brutál reality" a game <#nezze>
Mayday
Maganak valaszolt... 😊))

leslieboy
Ez a game egy beszarás, hogy mit kell itt teljesíteni továbbjutásokhoz! <#bdead>
Kiváncsi lennék, kikkel tesztelték a játékot😄 Talán a SAS kommandóval?<#idiota><#vigyor>
Õk tudnák csak kivinni úgy, ahogy követeli, fõleg 100asra!<#banplz>

Csuhai G
Õ csak segíteni, akart ! Nem értem miért kellett leugatni te kis ratyi! Ráadásul nem értem, hogy miért nyavalyogsz, ha jó a link!