277

The Regiment - FPS

• strebacom
    No nekem már lejött még az éjszaka, hazamegyek a munkából és felteszem és kipróbálom, majd irok egy kis véleményt!!
  • Mayday
    Nekem tokmindegy, felre ne erts, nem akarok beleszolni, de ez olyan hulyen hangzik, hogy "had toljam már végig mégha nem is tetszik" :)))
    Furcsa, na :))))
  • grebber
    Tudod nekem nem gyors internetem van és kb 12 óra mire lejön egy DVD és ha már leszenvedtem = kivártam ezt a 12 órát had toljam már végig mégha nem is tetszik = nem veszik kárba ez a 12 óra. Igy már érthető?
  • Mayday
    LOL, ha rossznak tartod, miert jatszol vele? Mazohista-e vagy?

(Meg azt sem ertem, hogy mi a "leszenvedes"; rosszul voltal addig a nehany oraig, amig a szamitogeped letoltotte? Vagy csak egyszeruen nem tudtad semmi massal lekotni magad, amig ezt toltotted le?)
  • grebber
    Te jó ég ez milyen rossz game.
    No mindegy ha már leszenvedtem végigtolom.
  • neuro
    Nekem pont az akcentusa tetszik - legalább hiteles :)
    Egyébként nem lenne rossz, csak a grafika és az animációk gyengék sajna.
  • Kaslerka #151
    A faszi az elején NEM szinész...
  • Thanatos
    jah és lockdownban énis csalodtam sajnos, de még az is ezerszer veri midnen szempontbol ezt...
  • Thanatos
    huh hát sajnos kiprobáltam..., ez a game még egy floppy-t se ér nemhogy egy dvd-t, tulképp az abszolut nulla a müfajban :P
    a game ronda de legalább szarul optimalizált,a videok jók csak a faszi első mission bevezetőjében oylan akcentussal beszél hogy az már jaj, meg felvehettek volna oylan szinészt akinek 2nél több foga van..., tutorial egy bazi nagy lol, ha 3mm-el odébb álsz mint ahova a készitök gondolták már nem fogadja el a céltáblára nézést..., hang az van de szakadozik, csörögö zörög, zug, etc, ultraszar kategória...
    szal ez iylen tipikus 10percesa game..., installal és uninstallal együtt...
  • priluki
    már nekem is félig lennt van,remélem nem bánom meg hogy leszedtem,a lockdownál elég nagyot csalodtam..
    Ja,szerintem is egyenlöre a swat 4 van a tronon.
  • scheri
    Crack:
    http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=rld-treg!rar
    Középen online mirrorról.
  • Kaslerka #146
    A multija állat :) Most nyomom haverral :)
  • grebber
    Mi az hogy nem indul simán tölti.
    Ráklikkelsz a linkre bejön az oldal ott a FREE-re kell menni alul bejön az oldal beirod az üres mezőbe a kiirt kodot és download és már tölti is.
  • RMarvin
    Annyira télleg nem rossz, de a Swat4 mögött nyugodtan elbújhat. Azért 1 teljes dvd-s játéktól kicsivel többet vártam. Kb fél órát verettem vele, úgyhogy még érhetnek meglepetések (vagy az lesz a meglepetés, hogy nincs több meglepetés:-)

Amúgy most játszottam a Commandos Strike Force demo-jával, és hihetetlen jóra sikerült, nézzétek meg! Co-operativeban nagyon király lesz, szerintem lehet, hogy ütni fogja az eddigi II. vh.-ús fps-eket!
  • bepe79
    Nem rossz ez, így első ránézésre. Nem nagyon tetszik, hogy a mission közben nem lehet menteni. Viszont bejön, hogy a suspectet nem csak megölni lehet, hanem ha megsebesült, akkor meg is lehet kötözni. Tetszik még, hogy bármelyik fegyver felvehető, és én is tudom használni onnantól kezdve.
  • Sgtfathi

HELP!Valaki nem linkelné be a letöltött Crack-ot? Nekem nem indul erröl a Rapid izé-röl!

• kirol
    Zsír!
  • ferenc00765
    Unofficial soundtrack

The Regiment
  • Sgtfathi
    HELP!Valaki nem linkelné be a letöltött Crack-ot? Nekem nem indul erröl a Rapid izé-röl!
  • arty
    izé, krekket :)

nekem amugy multi nem megy, ráállok a szerverre és nem tok belépni. nem történik semmi... klikk, duplaklikk, enter .... a szim modnak tényleg nem sok értelme van, játékmenetben legalábbis ... ugyhogy én árkádban állok neki :)
  • arty
    1.1-re pecselt gémre ne tegyétek a peccset, mert akkor lesz irreálisan gyors .... :)

szvsz nem annyira rossz mint az rb4 :) adok pár pályányi esélyt neki ...
  • bepe79
    Na de már csak 9 nap a SWAT4 kiegészítő CD-ig.
  • arty
    egyértelmü, eddig a swat4 a király ... most örülök h még nem toltam végig, lesz mivel játszani, mivel a rainbow six 4 is vicc lett ... :(
  • arty
    csak nekem olyan rohanás az egész, mint egy burleszk? :D
  • Gabe18
    Hát a crack-el elindult,de bár ne tette volna.
    A grafika nem is tudom milyen.Annyira nem rossz,de hát valahogy hiányzik belőle valami hogy azt mondjam jo igy.Asszem a konzolos körökben erre mondhatják hogy "olyan élettelen pc-s grafika".
    A hangokról nem tudok érdemben nyilatkozni,ugyanis nálam csak a saját lövésemnek van hangja valamiért,meg néha megszólal valami társ egyszer-egyszer.De amugy semmi.Lehet meg lehetne oldani,de nem sok késztetést érzek rá.
    A játékmenet meg...
    Pár helyen "ultra realisztikus"-nak titulálták a játékot,hát ezt én nem nagyon érzem benne.Kipróbáltam a Arcade meg a Szimulácio módot is,de pár perc játék alatt nem sok különbség jött le azon kivül hogy a társak energiáját,meg a töltény mennyiséget nem látjuk.Hát nem tudom,lehet többet kéne menni vele...
    Illetve ott a következő baj hogy az ellenfelek,és a túszok mindig ugyanot vannak.Hát én az első pályának nekiindultam vagy 4x,de eddig minden mindig ugyanott volt.Tehá örökké tudjuk hol,mi lesz.PL. a SWAT4-ben volt jópár variácio,sose lehetett tudni előre a dolgokat.
    Összességében a Swat4 szerintem sokkal jobb (ha stilus közelit nézünk).
  • gilaba
    Köszi igy már megy.
  • teamwork100
    THX
  • Mayday
    Mostmar kinn van az NFOrce-on :)) (Elirt datummal)

2006-03-01 PC Game ISOs The Regiment (c) Konami RELOADED 93x50 MB
  • ThugEdge
    akkor meglesem
  • bepe79
    Nekem annyira nem jön be, mint a SWAT4, nálam az a király. Még jó, hogy nemsokára jön a SWAT4 kiegészítő. Ott a SWAT alakulat máshogyan működik, és az elsődleges cél a suspect/perpetrator elfogása, nem pedig a megölése. És a terroristák viselkedés-módja is rengetegféle. Ebben a Regimentben pedig már a legelső pályán a nagy fehér háznál az erkélyekről tüzet nyitottak ránk a suspectek AK-47-esekkel, meg M60-asokkal, és a csapattársak is viszonozták a tüzet, így senki nem maradt életben. Szóval annyira nem tetszik, mint a SWAT4, de a maga műfalyában jó ez szvsz.
  • ThugEdge
    amúgy sztetek a gém jó vagy olyan groovegames szerű kaki fps?
  • zso23
    Na itt a CRACK (rapidos), ennyi volt.
  • gilaba
    Szerintem jó.
  • gilaba
    Csatlakozom az előttem szólóhoz.
  • Curtis

Jó bannernek? :)
  • Lazlo
    valaki dobja fel vagy a crack-et vagy a torrent linket pls
  • Sgtfathi
    ill. várok 1-2napot annyira nem fontos (addigra meg itt-is ott-is lesz Crack).
  • Sgtfathi
    Hát pedig le szedem mert a rar-ban van a "Crack"nem az Nfo-ban.
  • ThugEdge
    mondjuk én is várnék inkább egy csak angol ripre,mert német már van
  • ThugEdge
    és télleg:

The Regiment (c) Konami

02/2006 :..... RELEASE.DATE .. PROTECTION .......: Securom 7
    1 :.......... DISC(S) .. GAME.TYPE ........: Shooter

Üßß ÜßßÜ ÜßÜßÜ Üßß ß ÜßßÜ ÜßßÜ ÜßßÜ Üß
    ßßßßßßßßßßßßßßßß Ű ß² Űßß² Ű ² ²ß Ü Ű Ű ² ²ß Ű ² ßßßŰ ßßßßßßßßßßßßßßßß
    ßß ß ß ß ßßßß ß ß ß ßß ßß

Specifically you're under the employ of the CRW (Counter Revolutionary
    Warfare) wing of the British Special Air Service (SAS). You'd better have
    nerves of steel to survive The Regiment, because it is much more than just
    a game - what lies ahead is a tense, accurate simulation of close quarters
    combat, based on briefings and scenarios supplied by SAS veterans.

Scenarios in The Regiment challenge you to lead four-man teams in assaults
    on terrorist strongholds, rescue hostages held at gunpoint, recreate the
    deadly climax to the Iranian Embassy Siege of 1980 or fight battles in
    Britain's corridors of power in a daring rescue at the Houses of Parliament.

Gameplay is action-oriented from insertion to extraction. There's no need
    for mission planning; once the SAS gets deployed, negotiations are over!
    The single player campaigns are based on a variety of historical and
    fictional scenarios, including a recreation of the Iranian Embassy Siege
    of 1980.

A real-time ordering system lets you take command of an SAS assault squad
    and guide them through brutal close quarter battles in missions to save
    hostages.

In-depth training modes allow you to train in the world famous SAS
    'Killing House', learning room clearance skills and perfect the dark art
    of 'double tapping'. In multiplayer team training players can hone their
    skills for the whole team before going online and challenging others.

ß ÜßßÜ Üß ²ÜÜ ÜßßÜ ² ² ÜßßÜ ÜßßÜ ²ÜÜ Üßß Üß
    ßßßßßßßßßß Ű Ű ² ßßßŰ Ű Ü Űßß² Ű Ű Ű ² Ű ² Ű Ü ²ß Ü ßßßŰ ßßßßßßßßßß
    ß ß ßß ßßß ß ßßß ßßß ß ßß ßßß ßßßß ßß

1. Unrar.
    2. Burn or mount with Daemon Tools.
    3. Install the game.
    4. Copy over cracked content from the /Crack on the DVD to your install dir.
    5. Play the game.

Üßß ÜßßŰ ÜßßÜ ² Ü ÜßßŰ ÜßßÜ ÜßßÜ ²ÜÜ Üßß Üß
    ßßßßßßßßßßßß Ű ß² Űß² Ű ² Ű ² Űßß Ű ² Ű ² Ű Ü ²ß Ü ßßßŰ ßßßßßßßßßßßßß
    ßß Ű ßß ßß ß ß ßß ßßß ßßßß ßß

" Now hiring Talented Crackers: [email protected] "