277
The Regiment - FPS
-
#117 nem ér meg ez a fos 1 dvdnyi adatot lehúzni -
#116 2 napon belül úgyis kint lesz a crack gamecopyworld-ön ha van ilyen -
Lazlo #115 te figy ne cibáld le az egész reloaded-et hanem be lehet állítani hogy csak az nfo-t szeggye le. vagy adj torrent linket pls nfo-ból kiderül hogy valós-e és hogy tartalmaz-e crack-et -
zso23 #114 Az egy dolog hogy nincs nforce, de máshol már van.. :) -
#113 De nekem is jo lenne a crack,nincs kedvem lecibálni ujra! -
#112 hol láttad? Torrent? -
#111 Nforcon még nincs fent de van RELOADED-es verzió:
The.Regiment-RELOADED 50x96 -
gilaba #110 Az lehet mert nálam se megy. -
Lazlo #109 thx nvidia -
#108 Ne mondjátok már, hogy én vagyok az egyetlen ember, akinél fut! -
#107 a bitumenes oldalon fent van a relodedes, hogy most ez kamu -e nem tudom, mármint, hogy reloded-es e -
#106 Nincs crack hozzá -
teamwork100 #105 Feltenné valaki a crack-et? THX! -
pinehead #104 tegnap éjjel leért, ma de. már "anyázok" miatta.
sem bepe, sem gesa leírása nem jó nálam, SW-sem indult, szal várock... -
#103 Ezt hol latod? NFOrce-on csak a CloneDVD van fenn! -
#102 Igen. Itt van: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=049c9dbe-3b8e-4f30-8245-9e368d3cdb5a&DisplayLang=hu -
Lazlo #101 nvidia tudsz adni linket sp2 ről? mert a winfosba nekem valamiért nem müxik az auto update:S -
zso23 #100 reloaded felnyomta! Már csak a Crack kell. :P -
Lazlo #99 süti akkór tényleg csak azon füt -
#98 yeah of course -
Lazlo #97 nvidia neked sp2-d van??? -
Lazlo #96 végül is haosnló helyet foglal mint a rainbow six :lockdown és remélem jobb :) mert azt is leszedtem de elég gázos......ennek a gémnek viszont a screenshotjai alapján vártam már naon :)
-
Lazlo #95 hát remélem többre képes az x850 xt-m :) kivi vok mennyi fps-em lessz maxon -
#94 Azért az jól kész van, hogy Gef6600 + 1 giga RAM + 2.53 GHz-es P4-esen 15-20 FPS-el fut.. -
#93 http://www.fraps.com/download.php -
Lazlo #92 thx
-
#91 fraps -
Lazlo #90 és miaz amivel kiíratod az fps-ed???elfelejtettem a nevét :) frap vagy valami hasolnó kéne mert megkukkolnám én is mennyi lessz az fps-em :) -
Lazlo #89 rendben :) amúgy tényleg van multia??? mert az nfo azt írja hogy van multiplayer :S -
#88 Nekem megy, meg raktam is be egy halom screenshotot ide, de ha neked is megy, megírhatnád majd, hogy hogy kell a nagy fehér házba az első pályán bejutni. -
Lazlo #87 na 8 perec és lent van a gamma. majd teszek ki screenshotot mert ez a sok ökör csak annyit tud közölni hogy szép és hogy nem megy :) remélem a multia remek lessz :D -
#86 Kiirással sokaknak elindul persze nekem is menne igy biztos csak a gépem nemnagyon szereti az RMPS funkciót mert állandóan kifagy az irásnál tőle.
Na mindegy előbb utóbb csak lesz crack addig meg elfér vhogy a gépemen. -
#85 sztem sem ronda a game!
pecset feltettétek? PATCH 1 -
#84 Na ahogy olvasgatok kezd ugy állni a helyzet hogy fordul a kocka eddig SF3-as gamekkel volt a gáz márha az volt erre securom is megmutatta van új a nap alatt :(
Nekem még nem jött le mert amióta szarrá éget egy kábel a gépembe nemmerem éjjelre bekapcsolva hagyni. -
gesa #83 Csak az a baj, hogy nálam így nem indult, ezért írtam ki. Így legalább nem kell a 4GB-os image-t a vinyón tárolni. Mindig kevés a hely. -
#82 Nekem úgy megy, hogy a curerom 1.3.0b profilban beállítottam az options-nál, hogy a Daemon Tools 4.03-al mountolja föl a .iso-t, és rejtse el az optikai és SCSI drive-okat. És utána azzal a curerom profillal ment, nem kell kiírni semmit sem. -
gesa #81 Ez bizonyára igaz, nálam is fel van telepítve az SP2. -
#80 Feltétel a Gamehez Windows Service PAck 2!!!!!!!!!! -
Gabe18 #79 Na ez nálam nem akarja az igazságot,ugyhogy asszem mára elég volt belőle.
Ébresszük fel a Reloaded-es bandát... -
#78 Próbáltam,nem megy!Kiirni meg nem tudom,mert csak cdíróm van!:(