The Regiment

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ez meg hogy sikerült béna. <#boxer>

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Akkor amíg nincs rendes törés addig használjátok a [url=http://m0004.gamecopyworld.com/games/pc_the_regiment.shtml#The%20Regiment%20%20No-DVD/Fixed%20Image]Mini imaget[/url]és akkor nemkell a Crackelt exe.Így elvileg jónak kell lennie.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Valamint legalább Corporal minõsítésre meg kell csinalni (75%), a továbbhaladáshoz. Pl az Embassy-nal a Blue Two után Blue One utána Red One-ként is végig kell játszani.

grebber
Na akkor fasza lesz mert a training nehezebb mint a pályák 😄

Next PC upgrade: 2022

Ha végigcsinálod a teljes tréninget, akkor unlockolja a többi pályát is.

grebber
HEHE akkor hamarosan a securom erõsebb lesz mint az sf3 😄

Utánna néztem külföldi fórumokon, és tényleg ezek a hibák a securom7 védelem rossz feltörése miatt jelentkeznek!!!<#nezze>

Vagy azért adták ki még aznap a patchet hogy ezt orvosolja. 😊 Várjuk az 1.01-es cracket 😊

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

nekem ugyan ezt csinálja
valószínûleg bénák vagyunk 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Nah, most végigmentem arcade-ba is meg Simulation módba is az 1. pályán és minden túsz életben maradt. Nem enged akkor sem tovább. Ráklikkelek a tovább nyilra és szépen betölti ugyanazt a pályát. Crack hiba vagy mizu? Senki nem találkozott még a problémával?

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

No akkor inditás után egy kis idöre game megáll és irja a hibát "negative delta time " error, na ez most miért van talán az X2 miatt HELP !!!<#help>

grebber
Idöm na az aztán kurvasok van a meló melet mondhatóm 😞
Nagyon nagyon kevés idöm van de megpráblom végigtolni amit tudok és leszedtem.

elég kifacsart logikád van..., nameg kurvasok idõd 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

minden PR osztály ezt mondja szvsz... 😊 de ha nem is az elglaább feliratozták volna mert tényleg jopofi iylen szempontbol cak érteni lehet alig 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Szerintem multiba jó! Közelebb van a multija a Raven shiledhez mint a lockdown az tuti. Azt mondja meg valaki ha végigmegyek a pályán miért nem adja be a következöt? Mutatja lassitott felvételbe az utolsó palit, kiirja, hogy minden király erre ugyanaz a pálya... vagy csak én vagyok balek?

grebber
Na a másik nemesemmi lehet én vagyok überlassa béna de azt irja az elsõ pályánál ideális ídõ 1 perc 40. Anyád mire bejutok kb az fél perc.

én is a tréninggel szenvedek 😊
nem elég gyorsnak lenni, de pontosan kell "rámutatni" a célpontokra is

Nem olyan szörnyü ez sztm,bár valamiért nem tudom a trainingot megcsinálni pedig már villámgyorsan rontok be azt mondom hogy clear,de ezeknek ugylátszik lassu..😊

Mayday
Nekem sem kolinet, meg T1-2-3, meg ilyesmi van, hanem sima ADSL, amire elofizettem 😊 Csak en ugy vagyok a letoltessel, hogy ha ugyis megy a gep, es van valami arra erdemes, akkor azt letoltom, es kozben meg le tudom kotni magam, tehat ez csak egy "hatterfolyamat". Ugyhogy vegulis, ha nem tetszik valami, nem is sajnalom letorolni (regebben mindent letoltottem, kiirtam, mostmar erosen szelektalok, keves jatek erdekel). Es meg igy is sorban all a sok jatek, ami varja, hogy jatsszak vele, vagy esetleg vegigjatsszam. 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

grebber
Tudod hülyén hangzik de én igy vélekedek ha én is koleszból neteznék meg szerverrel ahol kb 10 per calatt lentvan a game nyugi bele már rég nem lenne a gépemen.Dehát nincs és soha nem is lesz olyan gyors netem 😞

No nekem már lejött még az éjszaka, hazamegyek a munkából és felteszem és kipróbálom, majd irok egy kis véleményt!!<#eljen>

Mayday
Nekem tokmindegy, felre ne erts, nem akarok beleszolni, de ez olyan hulyen hangzik, hogy "had toljam már végig mégha nem is tetszik" 😊))
Furcsa, na 😊)))

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

grebber
Tudod nekem nem gyors internetem van és kb 12 óra mire lejön egy DVD és ha már leszenvedtem = kivártam ezt a 12 órát had toljam már végig mégha nem is tetszik = nem veszik kárba ez a 12 óra. Igy már érthetõ?

Mayday
LOL, ha rossznak tartod, miert jatszol vele? Mazohista-e vagy? <#wilting>

(Meg azt sem ertem, hogy mi a "leszenvedes"; rosszul voltal addig a nehany oraig, amig a szamitogeped letoltotte? Vagy csak egyszeruen nem tudtad semmi massal lekotni magad, amig ezt toltotted le?)

grebber
Te jó ég ez milyen rossz game.
No mindegy ha már leszenvedtem végigtolom.

Nekem pont az akcentusa tetszik - legalább hiteles 😊
Egyébként nem lenne rossz, csak a grafika és az animációk gyengék sajna.

A faszi az elején NEM szinész...

jah és lockdownban énis csalodtam sajnos, de még az is ezerszer veri midnen szempontbol ezt...

huh hát sajnos kiprobáltam..., ez a game még egy floppy-t se ér nemhogy egy dvd-t, tulképp az abszolut nulla a müfajban 😛
a game ronda de legalább szarul optimalizált,a videok jók csak a faszi elsõ mission bevezetõjében oylan akcentussal beszél hogy az már jaj, meg felvehettek volna oylan szinészt akinek 2nél több foga van..., tutorial egy bazi nagy lol, ha 3mm-el odébb álsz mint ahova a készitök gondolták már nem fogadja el a céltáblára nézést..., hang az van de szakadozik, csörögö zörög, zug, etc, ultraszar kategória...
szal ez iylen tipikus 10percesa game..., installal és uninstallal együtt...

már nekem is félig lennt van,remélem nem bánom meg hogy leszedtem,a lockdownál elég nagyot csalodtam..
Ja,szerintem is egyenlöre a swat 4 van a tronon.

Crack:
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=rld-treg!rar
Középen online mirrorról.
A multija állat 😊 Most nyomom haverral 😊

grebber
Mi az hogy nem indul simán tölti.
Ráklikkelsz a linkre bejön az oldal ott a FREE-re kell menni alul bejön az oldal beirod az üres mezõbe a kiirt kodot és download és már tölti is.

Annyira télleg nem rossz, de a Swat4 mögött nyugodtan elbújhat. Azért 1 teljes dvd-s játéktól kicsivel többet vártam. Kb fél órát verettem vele, úgyhogy még érhetnek meglepetések (vagy az lesz a meglepetés, hogy nincs több meglepetés:-)

Amúgy most játszottam a Commandos Strike Force demo-jával, és hihetetlen jóra sikerült, nézzétek meg! Co-operativeban nagyon király lesz, szerintem lehet, hogy ütni fogja az eddigi II. vh.-ús fps-eket!

bepe79
Nem rossz ez, így elsõ ránézésre. Nem nagyon tetszik, hogy a mission közben nem lehet menteni. Viszont bejön, hogy a suspectet nem csak megölni lehet, hanem ha megsebesült, akkor meg is lehet kötözni. Tetszik még, hogy bármelyik fegyver felvehetõ, és én is tudom használni onnantól kezdve.

Suzuki Swift GL 1.3

Sgtfathi

HELP!Valaki nem linkelné be a letöltött Crack-ot? Nekem nem indul erröl a Rapid izé-röl!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

kirol
Zsír!<#eljen>

Unofficial soundtrack <#buck><#buck><#buck>

The Regiment
Sgtfathi
HELP!Valaki nem linkelné be a letöltött Crack-ot? Nekem nem indul erröl a Rapid izé-röl!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

arty
izé, krekket 😊

nekem amugy multi nem megy, ráállok a szerverre és nem tok belépni. nem történik semmi... klikk, duplaklikk, enter .... a szim modnak tényleg nem sok értelme van, játékmenetben legalábbis ... ugyhogy én árkádban állok neki 😊

Forza.

arty
1.1-re pecselt gémre ne tegyétek a peccset, mert akkor lesz irreálisan gyors .... 😊

szvsz nem annyira rossz mint az rb4 😊 adok pár pályányi esélyt neki ...

Forza.

bepe79
Na de már csak 9 nap a SWAT4 kiegészítõ CD-ig. <#gun>

Suzuki Swift GL 1.3

arty
egyértelmü, eddig a swat4 a király ... most örülök h még nem toltam végig, lesz mivel játszani, mivel a rainbow six 4 is vicc lett ... 😞

Forza.

arty
csak nekem olyan rohanás az egész, mint egy burleszk? 😄

Forza.

Hát a crack-el elindult,de bár ne tette volna.
A grafika nem is tudom milyen.Annyira nem rossz,de hát valahogy hiányzik belõle valami hogy azt mondjam jo igy.Asszem a konzolos körökben erre mondhatják hogy "olyan élettelen pc-s grafika".
A hangokról nem tudok érdemben nyilatkozni,ugyanis nálam csak a saját lövésemnek van hangja valamiért,meg néha megszólal valami társ egyszer-egyszer.De amugy semmi.Lehet meg lehetne oldani,de nem sok késztetést érzek rá.
A játékmenet meg...
Pár helyen "ultra realisztikus"-nak titulálták a játékot,hát ezt én nem nagyon érzem benne.Kipróbáltam a Arcade meg a Szimulácio módot is,de pár perc játék alatt nem sok különbség jött le azon kivül hogy a társak energiáját,meg a töltény mennyiséget nem látjuk.Hát nem tudom,lehet többet kéne menni vele...
Illetve ott a következõ baj hogy az ellenfelek,és a túszok mindig ugyanot vannak.Hát én az elsõ pályának nekiindultam vagy 4x,de eddig minden mindig ugyanott volt.Tehá örökké tudjuk hol,mi lesz.PL. a SWAT4-ben volt jópár variácio,sose lehetett tudni elõre a dolgokat.
Összességében a Swat4 szerintem sokkal jobb (ha stilus közelit nézünk).

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Köszi igy már megy.<#worship>

THX
Mayday
Mostmar kinn van az NFOrce-on 😊) (Elirt datummal)

2006-03-01 PC Game ISOs The Regiment (c) Konami RELOADED 93x50 MB

ThugEdge
akkor meglesem

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

bepe79
Nekem annyira nem jön be, mint a SWAT4, nálam az a király. Még jó, hogy nemsokára jön a SWAT4 kiegészítõ. Ott a SWAT alakulat máshogyan mûködik, és az elsõdleges cél a suspect/perpetrator elfogása, nem pedig a megölése. És a terroristák viselkedés-módja is rengetegféle. Ebben a Regimentben pedig már a legelsõ pályán a nagy fehér háznál az erkélyekrõl tüzet nyitottak ránk a suspectek AK-47-esekkel, meg M60-asokkal, és a csapattársak is viszonozták a tüzet, így senki nem maradt életben. Szóval annyira nem tetszik, mint a SWAT4, de a maga mûfalyában jó ez szvsz.

Suzuki Swift GL 1.3