277
The Regiment - FPS
-
oaken #197 Pancser! -
#196 Miköze a Mafiának egy FPShez? :) -
#195 Hat azert koszonjuk a velemenyt... :) -
#194 Hát emberek ez a játék egy nagy rakás SZAR!!!!!!!!!!!!!!!
Már bocs a kifejezésér ocsmány grafika talán a mafia-nak van ilyen grafja szar játékmenet és méfg sorolhatnám!!! -
#193 Multiplayer szervert nem tudna vki csinálni hozzá? Mármint olyan akinek normális sávszéle van felfele, nem ilyen ADSL szutyok mint nekem. Haverral próbáltuk,egész jó és egyelőre csítmentes. Bár lehet pont ezért nem lenne elég játékos :D -
neuro #192 A valóságban az egész Operation Nimrod kevesebb mint 15 percig tartott... -
Ren #191 Meg lehet csinálni, az időre kell hajtani. A lényeg a terroristák kinyírása, semmi mással nem kell foglalkozni. Nem kell a túszokat megbilincselni, kikisérni, stb. Én vmi 3-4 perc alatt tudtam megcsinálni és úgy étengedett. -
#190 Mert nem 75 lett minimum!Csak akkor ad új pályát,ha legalább 75 az értékelés a végén!Nekem eddig 65volt a legnagyobb:D -
#189 Mi a faszért nem enged tovább az elsö küldetésen? Már megcsináltam jópárszor! -
#188 Nem fake!Én végigvittem az első missiont,persze nem 100asra:D Az ajtót nem kinyitni kell,hanem megmondani társaknak,lőjék ki,vagy ahogy igaziból is volt,kikell robbantani!Ez a két lehetőség van a bejutásra! -
#187 Akkor sztem NUKE-olva lenne NFOrce-on! -
zsotee #186 A reloaded verzió ezekszerint fake???? -
#185 Ezt irja:
Critial Error:
negative delta time
és nem idul el a játék! Szerintetek mia gáz? -
Boroskóla #184 Megbocsájtok.
De tényleg nagyon rossz game, mert már 3gb ot leszedtem? -
#183 Szvsz nagyon gagyi game... -
#182 X-DDDDDDDDDDDDDDD
Bocsi!! :DDD -
#181 Há ezé "brutál reality" a game -
#180 Maganak valaszolt... :))) -
#179 Ez a game egy beszarás, hogy mit kell itt teljesíteni továbbjutásokhoz!
Kiváncsi lennék, kikkel tesztelték a játékot:D Talán a SAS kommandóval?
Ők tudnák csak kivinni úgy, ahogy követeli, főleg 100asra! -
#178 Ő csak segíteni, akart ! Nem értem miért kellett leugatni te kis ratyi! Ráadásul nem értem, hogy miért nyavalyogsz, ha jó a link! -
Boroskóla #177 Na ez meg hogy sikerült béna. -
Boroskóla #176 Akkor amíg nincs rendes törés addig használjátok a Mini imagetés akkor nemkell a Crackelt exe.Így elvileg jónak kell lennie. -
Ren #175 Valamint legalább Corporal minősítésre meg kell csinalni (75%), a továbbhaladáshoz. Pl az Embassy-nal a Blue Two után Blue One utána Red One-ként is végig kell játszani. -
#174 Na akkor fasza lesz mert a training nehezebb mint a pályák :D -
Ren #173 Ha végigcsinálod a teljes tréninget, akkor unlockolja a többi pályát is. -
#172 HEHE akkor hamarosan a securom erősebb lesz mint az sf3 :D -
strebacom #171 Utánna néztem külföldi fórumokon, és tényleg ezek a hibák a securom7 védelem rossz feltörése miatt jelentkeznek!!! -
Kaslerka #170 Vagy azért adták ki még aznap a patchet hogy ezt orvosolja. :) Várjuk az 1.01-es cracket :) -
neuro #169 nekem ugyan ezt csinálja
valószínűleg bénák vagyunk :) -
Kaslerka #168 Nah, most végigmentem arcade-ba is meg Simulation módba is az 1. pályán és minden túsz életben maradt. Nem enged akkor sem tovább. Ráklikkelek a tovább nyilra és szépen betölti ugyanazt a pályát. Crack hiba vagy mizu? Senki nem találkozott még a problémával? -
strebacom #167 No akkor inditás után egy kis idöre game megáll és irja a hibát "negative delta time " error, na ez most miért van talán az X2 miatt HELP !!! -
#166 Idöm na az aztán kurvasok van a meló melet mondhatóm :(
Nagyon nagyon kevés idöm van de megpráblom végigtolni amit tudok és leszedtem.
-
Thanatos #165 elég kifacsart logikád van..., nameg kurvasok időd :P -
Thanatos #164 minden PR osztály ezt mondja szvsz... :) de ha nem is az elglaább feliratozták volna mert tényleg jopofi iylen szempontbol cak érteni lehet alig :D -
Kaslerka #163 Szerintem multiba jó! Közelebb van a multija a Raven shiledhez mint a lockdown az tuti. Azt mondja meg valaki ha végigmegyek a pályán miért nem adja be a következöt? Mutatja lassitott felvételbe az utolsó palit, kiirja, hogy minden király erre ugyanaz a pálya... vagy csak én vagyok balek? -
#162 Na a másik nemesemmi lehet én vagyok überlassa béna de azt irja az első pályánál ideális ídő 1 perc 40. Anyád mire bejutok kb az fél perc.
-
neuro #161 én is a tréninggel szenvedek :)
nem elég gyorsnak lenni, de pontosan kell "rámutatni" a célpontokra is -
priluki #160 Nem olyan szörnyü ez sztm,bár valamiért nem tudom a trainingot megcsinálni pedig már villámgyorsan rontok be azt mondom hogy clear,de ezeknek ugylátszik lassu..:) -
#159 Nekem sem kolinet, meg T1-2-3, meg ilyesmi van, hanem sima ADSL, amire elofizettem :) Csak en ugy vagyok a letoltessel, hogy ha ugyis megy a gep, es van valami arra erdemes, akkor azt letoltom, es kozben meg le tudom kotni magam, tehat ez csak egy "hatterfolyamat". Ugyhogy vegulis, ha nem tetszik valami, nem is sajnalom letorolni (regebben mindent letoltottem, kiirtam, mostmar erosen szelektalok, keves jatek erdekel). Es meg igy is sorban all a sok jatek, ami varja, hogy jatsszak vele, vagy esetleg vegigjatsszam. :) -
#158 Tudod hülyén hangzik de én igy vélekedek ha én is koleszból neteznék meg szerverrel ahol kb 10 per calatt lentvan a game nyugi bele már rég nem lenne a gépemen.Dehát nincs és soha nem is lesz olyan gyors netem :(