The Regiment
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
valószínûleg bénák vagyunk 😊
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Nagyon nagyon kevés idöm van de megpráblom végigtolni amit tudok és leszedtem.
Next PC upgrade: 2022
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
nem elég gyorsnak lenni, de pontosan kell "rámutatni" a célpontokra is
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Furcsa, na 😊)))
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
(Meg azt sem ertem, hogy mi a "leszenvedes"; rosszul voltal addig a nehany oraig, amig a szamitogeped letoltotte? Vagy csak egyszeruen nem tudtad semmi massal lekotni magad, amig ezt toltotted le?)
Egyébként nem lenne rossz, csak a grafika és az animációk gyengék sajna.
a game ronda de legalább szarul optimalizált,a videok jók csak a faszi elsõ mission bevezetõjében oylan akcentussal beszél hogy az már jaj, meg felvehettek volna oylan szinészt akinek 2nél több foga van..., tutorial egy bazi nagy lol, ha 3mm-el odébb álsz mint ahova a készitök gondolták már nem fogadja el a céltáblára nézést..., hang az van de szakadozik, csörögö zörög, zug, etc, ultraszar kategória...
szal ez iylen tipikus 10percesa game..., installal és uninstallal együtt...
Ja,szerintem is egyenlöre a swat 4 van a tronon.
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=rld-treg!rar
Középen online mirrorról.
Ráklikkelsz a linkre bejön az oldal ott a FREE-re kell menni alul bejön az oldal beirod az üres mezõbe a kiirt kodot és download és már tölti is.
Amúgy most játszottam a Commandos Strike Force demo-jával, és hihetetlen jóra sikerült, nézzétek meg! Co-operativeban nagyon király lesz, szerintem lehet, hogy ütni fogja az eddigi II. vh.-ús fps-eket!
Suzuki Swift GL 1.3
HELP!Valaki nem linkelné be a letöltött Crack-ot? Nekem nem indul erröl a Rapid izé-röl!
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
nekem amugy multi nem megy, ráállok a szerverre és nem tok belépni. nem történik semmi... klikk, duplaklikk, enter .... a szim modnak tényleg nem sok értelme van, játékmenetben legalábbis ... ugyhogy én árkádban állok neki 😊
Forza.
szvsz nem annyira rossz mint az rb4 😊 adok pár pályányi esélyt neki ...
Forza.
Forza.
A grafika nem is tudom milyen.Annyira nem rossz,de hát valahogy hiányzik belõle valami hogy azt mondjam jo igy.Asszem a konzolos körökben erre mondhatják hogy "olyan élettelen pc-s grafika".
A hangokról nem tudok érdemben nyilatkozni,ugyanis nálam csak a saját lövésemnek van hangja valamiért,meg néha megszólal valami társ egyszer-egyszer.De amugy semmi.Lehet meg lehetne oldani,de nem sok késztetést érzek rá.
A játékmenet meg...
Pár helyen "ultra realisztikus"-nak titulálták a játékot,hát ezt én nem nagyon érzem benne.Kipróbáltam a Arcade meg a Szimulácio módot is,de pár perc játék alatt nem sok különbség jött le azon kivül hogy a társak energiáját,meg a töltény mennyiséget nem látjuk.Hát nem tudom,lehet többet kéne menni vele...
Illetve ott a következõ baj hogy az ellenfelek,és a túszok mindig ugyanot vannak.Hát én az elsõ pályának nekiindultam vagy 4x,de eddig minden mindig ugyanott volt.Tehá örökké tudjuk hol,mi lesz.PL. a SWAT4-ben volt jópár variácio,sose lehetett tudni elõre a dolgokat.
Összességében a Swat4 szerintem sokkal jobb (ha stilus közelit nézünk).
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
2006-03-01 PC Game ISOs The Regiment (c) Konami RELOADED 93x50 MB
Suzuki Swift GL 1.3