52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#8790 Ja, olvastam. Köszi szépen, érdekes. De ezt hogy olvasta, ezt csak elírta ugye? Ne magázzzz... :P -
#8789 Srácok segítsetek pls. Hány megás eredetileg ez a játék? találtam belőle a neten 127 megás iso-t is, meg 450 megás bin fájlt, és a kettő között csomagolt verzióból is széles a szórás. -
#8788 szuper, amúgy olvasta a riportokból készített jegyzetem? -
#8787 Még egy apró kieg tőlem, az egyre jobban elterjedő diszkontok közül egy. Még nagyon nincs kész, de majd lesz. :)
-
#8786 Scania longline (luder - illetve az a vadrács oly ismerős valahonnan...):
Egy érdekes pót (luder):
És egy szépség (na vajon ki?...)
-
#8785 Na ja, a kerekek berakása is megér egy misét..... -
#8784 készül(getne). Sajnos néhány elem lerakása után az egész el kezd villogni, és szaggatni, és sajna nem tudom, ennek mi az oka. De azért csinálgatom, s talán majd sikerül konzultálnom vagy luderrel, vagy azzal a sráccal, aki a rignroll-os térképet készítette (nincs egyszerű dolgom, mert sem németül sem angolul nem tudok).
-
#8783 aham akkor szép lassan készülget a magyar pálya? -
Gerob #8782 Figyujatok!
A MAN-nál azt a 2 külön fájlt amit a wheels mappába kéne rakni ne nagyon tegyétek fel, mert ha jóól gondolom, akkor prism3d hibával nem tölt be majd a játék. Nálam legalábbis ez van. Viszont a Kamion szobában a Főmenüben gyönyörűen mutatja a MANcit. -
Gerob #8781 Akkor Te nagyon zsíros cégnél dolgozhatsz!! Ott biztos kolbászból fonják a telephely kerítését.
Sok állandó nemzetközis több hétvége kint töltésével keres meg annyit, amennyit te itthon belföldön.
De várj, alkalmazottként dolgozol valami cégnél vagy csak simán maszek vagy és saját autód van? -
#8780 Esetleg nem jött rá valaki, hogy a kereszteződések, meg ilyenek miből épülnek fel? Mert azoknak nem találtam a psm file-jait. -
#8779 Egy magyaros település icpic részlete.... :) -
#8778 Azta! Komolyan?? -
#8777 Ja úgy ok!
Akkor további jó utat!
Én már végeztem! -
#8776 most ez mi a akar lenni?? [remélem az amire gondolok(álmodok)] -
mrtcsapat #8775 MÁR MEG VAN A VÁRVA VÁRT MAN F2000! WEBLAP AHOL LETÖLTHETED:HIVATALOS OLDAL -
#8774 Lejöttem hegyeshalomig srácok ;) Osztráknak szerencsére :)
Kraz nem egész hónapot dolgozok, hanem csak 2 hetet. Ez vagy 1 vagy 2 fuvar .. A 80e. Az fix ;) -
#8773 Rast ugye nem gondoltad komolyan,hogy 80 rongyot keresel?
Én belföldön megkeresem a 220000E-t! -
#8772 3DARTPOL
MAN F2000
-
#8771 Igen. Ez az úgynevezett TIR.
Most már 110e. HUF-ot kérnek ezért a vizsáért ..
Na srácok majd hétvégén leszek valószinü .. Mire hazadörgetek németből lesz szerda este. Jó esetben ..
Majd azért igyekszem befigyelni :) -
#8770 Öööööö. Nem tom. Letöröltem a játékot.
A milkás nagyon baró! -
#8769 Az a TIR, ugye? Nekem ilyenek nincsenek sajna, csak az alap C+E. Annakidején voltam egy barom, hogy nem csináltam meg ezeket. -
#8768 Amikor én csináltam a nemezetközi árufuvarozói vizsgát (99'-ben) akkor volt 85e. HUF ..
-
#8767 Szetm ezek nélkül most sem állnak szóba veled. Nekem volt olyan szerencsém, ('91 óta van jogsim), hogy a seregen belül -akkori MHSZ utód- sikerült megcsinálnoma C+E jogsit. Akkor belekerült 21.000 forintomba.:)) Mostanra kissé elszaladtak az árak. -
#8766 Még nincs fuvar :(
1-kor fognak visszarakni .. Utálom pfuj :(
ON: Mit csináltál, hogy jó legyen ? -
#8765 Hát ez nagyon LOL!:))))))))))
-
#8764 Apám! Ez nagyon állat! -
#8763 Szemelvények: (csak röviden a lényeget mondom, körítés nélkül)
- Már 4 éve fejlesztitek a játékot, mikorra várható a megjelenés?
- Nem kell sokat várnotok, 2005-ben megjelenik
- A fizika, balesetek, stb?
- a kamionok 12 fő részből épülnek fel, motor, fék, váltó, elektronika..., ezek 5-6 "kellékből" állnak majd, amelynek 3 állapot szintje lesz: normál, sérült, kritikus, egy kamion működés több mint 100 paraméterből adódik össze. pl. ha elromlik a hűtő, akkor túlmelegszik a motor, egy idő után füst csap fel a motortérből, majd leáll a motor.
A játékot szeretni fogják azok, akik szeretik a kalandot, a versenyt és a szimulátorokat.
Egy speciális effektre kérdezve a srác elmondja, hogy lesz egy úgynevezett "fekete jég", amely a magas hegyekben fordul elő. Az út nedvesnek látszik, pedig egy vékony jégréteg van rajta. A kamion nem fog engedelmeskedni semminek, óvatosan kell kezelni a pedálokat és a korményt.
kb a lényeg ennyi, ha valakinek van ereje szó szerint is lefordíthatja de hirtelen ennyit vettem ki amit fontosnak láttam. -
#8762 király a pálya... -
#8761 Velem is volt ilyen.... -
#8760 Skacok, ha nem nagy kérés, valaki lefordítaná magyarra (rignroll)?:
An interview about Rig’n’Roll
in “Molniya” newspaper, #6 (64), Saratov Russia, February 18, 2005
“Dalnaboyshiki 3” (Rig and Roll)- Exclusive and only Here!
In one of the last issues of our newspaper we already told you about a new gaming project of this year-
“Rig and Roll”. We decided to chat with the director of the group working on this game, Igor Belago, in
order to get the honest truth first hand.
Hello, Igor. It has already been more then four years, all the Russian gamers are waiting
impatiently for the release of the game “Rig and Roll”. How much longer do they have to wait?
The work on the third part of the game began in the end of 2001. Before that we were busy working on
another part of another game we made previously. There is not much longer left to wait, in 2005 the
game should hit the shelves.
What is new, compared to the previous “Dalnaboyshiki” project that will appear in this game?
As you probably already know, now our truckers will try their hand in a new territory. This is
America. The state of California. New roads, new cities, new traffic rules. This is a new world and the
gamer will have a lot to learn to survive this world, for example, To be jealous of new friends, to
defeat enemies, and to finally win the game.
How real will the “physics” of the cars and trucks be? Will we be able to crash the Trucks and
have accidents? Will we be able to fix the Trucks? Will the accidents and engine problems have
an effect on the drive ability of the trucks?
Each of the cars and trucks in the game will have, in the viewpoint of a physical model, a set of 12
main subsystems (such as engine, braking system, transmission, steering system, electronics, and etc.)
Each of these subsystems will have 5-6 accessories. Each of these accessories is a parameter of the
main system, and can exist in one of three modes – Normal, Damaged, or Critical. The way a car or
truck will behave and its visuals depend on the present condition of these subsystems (And that’s over
100 parameters). For example, with critical damage to the radiator, if the player doesn’t pay attention
to the temperature gauge and the warning light, then after a certain amount of time, smoke will come
out from underneath the hood, then the engine will die from overheating, and the truck or car will
stop.
The English translation of this interview was written by Yevgeniy (Ubaku in TruckPol Forum)
Many gamers are wondering about the adventures and quests of the new truckers? How true are
the expectations?
The game has many different endings. We will hope that the game will satisfy the expectations of the
lovers of adventures, racing, and simulation alike.
We understand that the question is not completely answerable, considering that the game is not
finished yet, but can you share with us at least one (cool thing, or Special Feature) that will be in
the game?
Do you know what is, “black ice”? The weather is terrible, you are high up in the mountains. The
road looks wet, but the car is going steady, and suddenly you are practically being dragged off the
road. That is “black ice”- a thin and transparent layer of ice on the road. Visually it’s practically
impossible to tell the difference between “black ice” and a wet road. Pay close attention to the other
cars. If the splashing suddenly disappears from the tires, that is “black ice”. Don’t make any sudden
moves, not with the steering wheel, not with the pedals. Very carefully decrease your speed. Do you
also know what hydroplaning is? I sure hope you do!
Do you have any plans for your long on going “Dalnaboyshiki” series?
We have many plans and ideas, but it’s too early to speak of that yet.
I would like to thank the press of the “1C Company” for helping with this interview.
This is an English translation of the Feb. 22, 2005, Igor Belago interview for "Molniya" paper. You can find the original
Interview in Russian at the following link: http://rignroll.com/?type=news
The English translation of this interview was written by Ubaku .
If you have any problems understanding any part of the translation or any problems with the interview at all, please contact
me at [email protected]
.
The English translation of this interview was written by Yevgeniy (Ubaku in TruckPol Forum) -
-
#8758 Szisztok! itt, vagy privátban tudnátok segíteni? Kéne pár darab textura ebből a játékból, hűtőrács, felni, pár lámpa. Gondolom van pár olyan oldal, ahol modelleket texturával együtt le lehet szedni a játékhoz. előre is köszönöm. -
#8757 Ja, meg 1 kis páv (ha van még...) Nem árt a TIR vizsga(ha van még...) meg az ADR. Legalábbis mikor én tanultam, majd 10 éve, ezek nélkül szóba sem álltak veled... -
#8756 Meg nekem... :P -
Gerob #8755 Ahhoz kell egy C-s jogsi, meg esetleg egy E is, ha akarsz pótkocsit is húzni (amival játszunk a pttm-ben kamcsival, ahhoz C+E-s jogsi kell). Ez a 2 jogsi csak olyan 300 körül van + a többi sallang. Ezzel a papírral ha jól gondolom vezethetsz kamiont áru nélkül és nem fuvarozhatsz. -
Gerob #8754 Szakmásítva lesz igen! A februári Camiont Truck&Bus magazin ír róla a lap elején egy cikkben!!! -
MBActros1848 #8753 Hallot valaki valamit arról hogy mostmár szakmásitva lesz a gépjármű vezetés ? Tudomásom szerint eddig még nem volt szakma. Meg apa is ezt mondta. -
#8752 És a sima belföldi mennyibe kerülne? -
#8751 Nem. Ebbe beletartozik minden kategória.
Belföldi, Nemzetközi árufuvarozás, és sorolhatnám ..