52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#8630 Asszem, 35 sofőr van. :P -
Gerob #8629 Amúgy ezt a TG-A-t és ezt az R-es SCANIA-t csinálja is valaki?? A Skodáról tudok, szerintem jól néz ki, csak nem igazán terjedt el a piacon. -
Gerob #8628 Van egy kérdésem!
Szerintetek az alábbi adatok alapján: 14 alkalmazott (mind TOPLINE-s SCANIA-val jár), levezetett 110 valahányezer kilométer (ez csak az, amit én vezettem, az alkalmazottaké nincs benne), arany csillag, egy millió háromszázezer € pénz - lehet azt mondani, hogy végig vittem a játékot?? -
#8627 -
#8626 -
#8625 -
#8624 -
#8623 Scania:
-
#8622 Skoda:
-
Gerob #8621
Amúgy nincs hír valami új európai kamionról?? -
#8620 Akkor biztos karban tartanak. (Má' nem engem, az oldalt.... Pfúúú ez de gyenge volt.... :P) -
#8619 én sem tudok -
#8618 Más sem tud bejelentkezni a truckpol forumba?
-
#8617 A truckpol fórumon írta ki, mikor be akartam jelentkezni.... -
Gerob #8616 Azt le kell szögezni, hogy a VOLVO jár az élen a biztonságosabb közlekedés fejlesztésében (legalábbis szerintem). Mindig ők jelennek meg a legfrisseb elektronikus kütyükkel. Ezek biztos is, hogy hasznosak nagyon, de a legtöbb a sofőr vezetési stílusától, előralátásától, stb.-től függ... Nah ebbe ne menjünk bele, mert baromi sokat lehet róla beszélni.. -
#8615 Mi mi?? : ) Kisebb eszmecsere!!! -
FiReBoY #8614 Abba a fórumba csak moderátorok és adminisztrátorok szólhatnak hozzá... -
#8613 Gyerekek, ez mi?:
This board is currently in maintainance mode. Only admins and global moderators can access it right now.
-
#8612 Jó neked, egyszer majd én is szeretnék vmi cool géppet vezetni! Egyenlőre még csak a jogsira gyűjtök... :( van egy ismerősöm, aki cementszállítással foglalkozik és múlt héten jött meg neki a két új SCANIA R (fehér, 420 lőerő, aut.váltó, full spoiler) gyönyörűek...majd egyszer, talán... -
#8611 Hát igen! A VOLVO! 2001-ben a lottón hármasom volt! Nyertem kb 32000 Ft, csináltattam belőle egy 18 karátos medált, amin az "új" fh van, most gyűjtök a másik oldalára jön a SCANIA R!!!!!!!! Isteni a gép... -
#8610 Jah, amúgy én Mogyoródon lakom és alkalmam volt látni az összes F1-es kamiont!!! Nem egyszerűek, csodás gépek! Igazi remekművek! Ámulatba ejtőek... csúcsgépek... köztük a régi és az új FERRARIs IVECO-kat is... áááááááá ... gyönyörűek... de a legjobban az tetszett amikor 2000-ben láttam Bernie Eclestone technikai eszközöket szállító ezüst színű mercijeit, 28 full ezüst kamion (a hűtőrácsi is!!!), ezüst pótkocsival (mindegyiken ezüst konténerek, kivéve 2 trailer pótkocsi, ami a konténerek mozgatásához használt kalmárokat, targoncákat vitte(persze ezek is ezüst színüek)) Jah és persze ez rendőri kisérettel!!! csak ámultam, sajna mára már csak 6 kamion van belöle... -
#8609 Igen a scania a king of the road !!ill sztem a volvo is ide sorolhato !!Én lemaradtam a turbostar fülkéjénél ami egy tyukol volt!!: )De láttam dániában olyan turbostart ami fullosan globetrotteros volt!!szépen berendezve csucskabin volt pár éve!persze ez maszek melo nem gyári!! -
#8608 Hy! Nekem a SCANIA a csúcs, de ha 7,5 t felett van, akkor bármi jöhet! Sajnos igaz a hír! Nem nagyobb, hanem kisebb lett! Ha jól megnézed a 2 típust, látszik h a STRALIS teteje jobban le van kerekítve!=>kicsit kisebb a belső tér...! Sajna... Nem rossz, de a régebbi jobb...! belsőre és külsőre egyaránt, szerintem -
#8607 Hát igen nagy a csend!!! Iveco pedig egy patináns olasz kamion!!Az én kedvenceim a régi turbo, illl turbostar!De volt ua fülkés változat csak fiat!! -
#8606 Jó lenne tényleg egy IVECO a game-be! -
Gerob #8605 Nah miaz? Itt mindenki Ferrari, IVECO ellenes, hogy nem írkáltok ide, vagy csak egyszerűen nincs időtök, kedvetek, vagy nincs mit írni?? -
Gerob #8604 Cső! Én ilyen EuroStarral voltam spanyolban (persze nem ilyen Ferraris festésű volt a fülkéje), nekem bejött ez a kamion nagyon, el lehet benne férni normálisan, viszont állítólag a STRALIS fülkéje kisebb.
Viszont már elbírnék viselni egy IVECO-t a játékban!!!!! -
#8603 És így teljes a kép!!!! -
#8602 Ezek a régi EUROSTAR-ok!! DE ezek is csinosak!!! 500le fölötti pacik főleg!!: ) -
#8601 -
#8600 Scania van már ferraris szinekben!!esetleg egy király texturázo a FERRARI szineiben futo STRALIS-t nem hozzná össze?? -
akela #8599 Azt hiszem az oldalán a középső vakablakon is volt egy vöröskereszt.amúgy nagyon szép -
akela #8598 Hehe,előszőr azt hittem ez is nekem szól.Néztem is bután. -
akela #8597 Köszi,Hülye vagyok,hogy nem gondoltam erre,bár siettem,csak megnéztem,hogy mutat a játékban. -
truck driver #8596 amúgy kösz kacsa -
#8595 Akkor jó. -
truck driver #8594 annyira azér nem vagyok én hülyegyerek -
#8593 Most keresni fogja a Tibi könyvtárat. -
#8592 C:\Documents and Settings\Tibi\Dokumentumok\18 WoS Pedal to the Metal\config.cfg-t megnyitod
uset g_console "0"-átírod erre: uset g_console "1"
A játékban 0-át nyomsz (nem a numerikuson.)
-
truck driver #8591 hogyan lehet előhívni a cheat menüt a játékban?