52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#8590 Bemész a truck part shopba, és a kiegészítők közül kiválasztod a konténert. -
akela #8589 Léci valaki8431-re -
#8588 Sorry -
#8587 De állatak! -
#8586 Tegnap volt egy érdekesség a gammában. Magánzóvá váltam és vettem egy magnumot. Sárgában. Nem tudom, kokrétan ezzel lehet esetleg összefüggésben, éjjszaka, amikor kigyulladt a közvilágítás, mindn jármű eltűnt az útról, kivévea motorosokat.:) Eléggé mókás volt. Egy játék újraindítás megoldotta.:) -
#8585 Ja, van egy trabim, ami rettenetesen csúf:
Ja meg a kedvenc taxim :)
-
#8584 Ennek textúrázásával nem lesz gondom, mert Szombathelyen minden úgy volt egyszínűre festve, mintha mártogatták volna... :)
-
#8583 Az ai autó fényezésén nem lehet javítani. -
#8582 Kicsit az autó fénylésén javithatnál! -
Gerob #8581 Aztán hozta a DAF a RÁBA-nak a fülkét. Azok voltak a "VASSORRÚAK" ha jól tudom -
#8580 Jaa!!és a legelső Rába fülkék nem MAN-ék csinálták!!hanem a franciák!!! -
#8579 Ha jol informált vagyok akkor a fülkét tőlünk kapták elejinte és gondolom a késöbbiekben megkapták a gyártosorunkat is!!Mert az első fülkék még jok voltak de hallottam olyat hogy a "mostani"széria beázik és rohad!!A motor saját fejlesztésük!!A legerösebb is 300-310 le-s volt!!De van cumins motoros is 16 fokozatu eaton váltoval ami 400lőerőt ad a szekérnek de ez is kevés a kb40 tonna össznek!! -
#8578 Igazad van, de legalább lesz a közlekedésbe!!! -
#8577 Király! -
#8576 Még nem tökéletes, de csak ai carnak csinálom meg. Kamionos játékba felesleges autókat pakolni
-
#8575 Ez a romanvégül is ugyan az mint a rába ede nem? MAN fülke,rába motor. -
#8574 Igen !!látványnak is rossz!!Gondolj bele a nem tehetős román cégek ilyen csodákkal járnak ide oda!!Bár én egy ilyen szerelvénnyel határt nem lépnék!! -
Gerob #8573 A második kép nagyon dúrva!!!!!! -
Gerob #8572 LADA 1200 - jjeeeee, Moszkvics, Trabi, Wartburg, Skoda, Dacia mikor lesz????? -
#8571 Ez király, mikor lesz letőlthető???????? -
#8570 De, DAC665T. Ezzel csapattam Szombathelyen a savariaba...
Ja, nem én csináltam a modellt.
Még valami (ezt sem én csináltam) ai carnak akarom berakni (jo gepkocsi:
-
#8569 Itt van még pár kép de gyomor kell ehez a látványhoz!! -
#8568 De jol tudod!!AZ a romániai technikai fejlődés egyik remekműve volt a sereg részére!!!De itt van a nemzetközis jármüvük is amivel még 5-6 éve járkáltak!Anno még Fernettiben (szlovén olasz) határon láttam utoljára egy hasonlo méregerős Roman diesel-t!De a dac is ua!! -
Gerob #8567 Ez nem az a teherautó, amit a románok csináltak? Asszem DAC a neve talán, de nem 100% -
#8566 Ezek rohadt jól néznekki! Grat a munkához! -
#8565 te csináltad? -
#8564 -
#8563 Hoppá! Az egyik kétszer van -
#8562 -
#8561 -
#8560 -
#8559 -
#8558 A kamion elég csufi de a helyszín jól néz ki -
#8557 Állat! -
#8556 Ilyennel csapattam a seregbe:
-
truck driver #8555 hogyan lehet előhívni a cheat menüt a játékban? -
#8554 Ha letöltöd, akkor először az 1-estaztán a 2-est, aztán a peccset, majd a kamiont.
Mielőtt felteszed, a dokumentumok/18 WoS Pedal to the Metal mappából törölj ki mindent, és úgy másold bele a cuccokat. Ha new gamet kezdel, csak a két ÚJ város közül válassz. -
#8553 Az semmi nekem behalt az egész gém...
Fekete fehér semmibe pörgök!!! -
#8552 Nekem a 379-esre azt írta, hogy hibás csomagolt file. -
#8551 Nem tudom, deINNEN LETÖLTHETŐ