52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#8990 És jó az autód? Váltóskén mész vagy egyedül? -
#8989 nem tudom okosabb lennél-e ha nem válaszolnál mindenre külön! -
#8988 ohh csatlakozot még egy német is -
#8987 Nagyautón (16t) 1.5 hónapja vagyok előtte kis autón voltam (7.5t)
belföldön 1 évet .. -
#8986 nyugi rast te se vagy épp inyemre enyi erővel te is elmehetnél innen nyugodtan semmi hasznod -
#8985 Köszi RAST. Te mióta vagy soför? -
#8984 A srác csupán egy tipikus kamasz újreg :) -
#8983 Jelenleg 600e. HUF
Összesen .. + Fuvarszervezés .. -
#8982 Mennyibe kerül egy hivatásos jogsi kb? -
#8981 Feltéve ha felvesz valamelyik cég rutin nélkül ..
-
#8980 Ha jól megnézed akkor a lámpákon látszik, hogy kamu mert nagyon kirikít a képből. Egy igazi autón vagy kamionon nincsennek ilyen rikító lámpák. na meg a kerék se túlzottan odavaló, látszik, hogy bele van vágva a gumiba egy másik felni. -
#8979 Bár szerintem mindenkinek jobban esne ha lelépnél innen ..
Végülis én keveset vagyok itt ha dolgozom, de az öcsém közvetit általában, és a kocsimban is van laptop tehát figyelemmel tudom követni az eseményeket hétvégén, ha kinnragadok, és kicsit idegesítenek az ilyesféle tagok .. -
#8978 egyet nem értek! Mit kell itt parázni? Van valahol egy dühöngő topic asszem,menjetek oda vitázni,ne "görgessétek" le a többiek mondanivalóját!
nohát... -
#8977 még durván kb 1,5 év és találkozunk az utakon rast tesó -
#8976 nyugi engemse hogy ki minek nevez -
#8975 én egy 15éves kisfiu vagyok.na jó egy pár ével ezelöt az voltam -
#8974 Felőlem azt húzol amit szeretnél, nem úgy nézel ki mint aki 15-nél több lenne ..
Aki ismer tudja, hogy sofőrködöm, és ez nekem teljesen elég ..
Nem érdekel mások véleménye .. -
#8973 cb dávid 18 kösz hogy legalább te nem gecizel velem nem ugy mint egy pár ember -
#8972 kisfiu?felölem ha neked igy jó.daf-al dolgozol?én meg egy mclaren-el huzok egy tartálykocsit erre varjál gombot. -
#8971 Én most az öccse vagyok ..
De az előbb ő volt a hozzászóló ..
De dolgozik, csak tegnap volt müszakin a pótkocsi, aztán még nincs fuvar .. -
#8970 RAST!Nem dolgozol? -
#8969 Figyelj, ténylegesen jobb lenne ha visszafognád magad, senkit sem érdekelnek a képek .. Itt a játékról van szó .. Nem pedig egy kis 15 éves kisgyerek álmairól .. -
#8968 Magnum!! Jók a a Volvos képek meg a Magnumok. -
#8967 Nehéz a felfogásom ? Ehh ..
Kisfiú, én ilyen autóval dolgozom .. Köszönöm, hogy kioktasz ;) -
#8966 Gerob!
MSN-en nem tudnánk átküldeni a cuccokat?
Ja egy kérdés: a kamionok fizikáját hol lehet állítani?
Mondjuk a Renault Magnumnak,mert ahogy lenyomom a gázt akkorát ugrik mint valami szökellő szarvas,szóval nem túl élethű és élvezhető!
Szivesen visszavennék a speed adagolásból.... -
#8965 csak elég ideges voltam más hülyeségén elég hamar felkurom az agyam -
#8964 nah most már bocsi gerob lehült az agyam remélem nincss harag -
#8963 ja és az iveconál meg a magnumnál nem a sulyra értettem hanem a magaságára de inkább nem rakok be több képet ide mert láttom nem veszik jó néven -
#8962 nem azért reggeltem hogy veszekedjem veletek beraktam egy-két képet ez olyan nagy baj?mert szerintem ez kurvára nem baj.még hogy a daf fülkéket nevén nevezni?nevén is neveztem méretszerint ha jobban utána nézzel szinte mindenhol igy nevezzik öket (ha csak a fülkéröl van szó)nem hiszem el hogy más ember hülyeségén felbasszom az agyam -
#8961 gerob te veréb nem kell okoskodnod ki vagy te hogy itt intézkedsz?admin?vagy moderátor?egyiksem akkor meg ne ugass már te okostojás ja és már legalább 4éve szeretem a kamionokat és 3éve a magnum-ot ugy hogy nem vagyok kis geci mukso csak te kicsit szebben irtad le de gondolom erre céloztál -
#8960 HAMMER VIRTUÁLIS TUNING MŰHELYE
H V T M -
#8959 azok mind kamuk te őrült, hát a HVTM az egy virtuális tuningműhely -
#8958 Öcsém! 1 hétig nem vagyok és felfördúl a világ?
gumikacsa: a kormányról van még infód?? -
Gerob #8957 Renault Magnum!
Fogd már vissza magad kicsit, ha mindenki akit érdekelnek úgy jobban a kamionok, akkor itt naponta képek 100-ai kerülnének fel szerintem az oldalra és nem a PTTM-ről szólna ez a Fórum.
De nem baj, majd kinövöd, én is ilyen voltam (lehettem).
Jah amúgy tessék rendessen a nevén nevezni a DAF fülkéket, és a Volvo FH12 és FH 16 között csak annyi a különbség, hogy a 12-ben 12 literes, míg a 16-osban 16 literes motor van és mindet ugyanazzal a fülkével szerelik.
Jah és egy 40 tonnás Magnumot és egy 7,5 tonnás Iveco EuroCargot NE hasonlíts egymáshoz.
Az tény és való, hogy az EuroStar fülkéje nqgyobb a Stralisénál, mert a Stralis áramvonalsabb!!!
Nah csá, remélem nem baj, hogy ilyeneket írkáltam. -
#8956 Azta rohadt!! Mennyibe kerül?? -
#8955 az még csak egy kisgyerek még szép hogy akkora -
#8954 nem értem ebbe mi a kamu? -
#8953 Kár hogy ez kamu, mert PhototShopba csinálták. -
#8952 A kissrác akkora mint a kamion hátsó kereke :D -
#8951 unokaöccse