52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#8670 Király, te csináltad??? -
#8669 -
#8668 -
#8667 A magyarosításban milyen néven van? -
#8666 Ai carnak, hogy kell berakni kamiont vagy pótot? -
#8665 Kajak jól néz ki a Rába + a vonat is -
#8664 Ezeket a cuccosokat a Trainz-ből vagy Train Simulatorból vetted? -
#8663 Hol találom meg NFS Porsche Unreasland-nek a XP-és indítóját??? -
#8662 Állat! -
davidn #8661 sziasztok!tudna nekem segiteni valaki 1-2 kamion ill.pótkocsi bevitelébe a 18wos-be -
#8660 Ez a map saját készítésű lenne, de valami nem klappol, mert villog, meg iszonyúan szaggat.
-
#8659 Az nem german map, az még nem jelent meg, hanem rignroll mod. -
#8658 Honnan tudom megszerezni ezt a German mapot? -
Gerob #8657 Ez hétszentség valami kiegészítő map!
-
#8656 Gerob!
Atlantában van az a töltés. A város elkerülő főút mellet.
-
akela #8655 Húúú gyerekek! kipróbáltátok már azt a germán pályát,amit Gumikacsa mutatott először?Pl.azokba a hangárokba be is lehet állni tolatni,manőverezni királllyyy.Ja és sokkal simábbam megy a játék,nem szaggat még bekapcsolt tükörrel sem.remélem fog bövülni folyamatosan -
#8654 Bázze! Ez a hely hol van?! Én nagyon sokat játszottam de ilyet nem láttam?! Új mappon? Vagy mi? -
akela #8653 Hali!Én megpróbáltam berakni a 18Wos-ból a váltás hangját,az legalább másképp szól,de nem alkalmazta.Lehet rosszul csináltam.Gimikacsa!Ez a vonat hol van?Tudom csak nálad,de az eredeti?Én csak egy gőzöst találtam egy hidon,de elég rosszul látszik.Meg valahol elment mellettem egy vonat egy magas töltésfélén,de már nem tudom hol volt.megirod?Köszi -
Gerob #8652 Úgy ahogy van szerintem szar a váltó hangja, nem kattogni kéne, hanem télleg sziszegni, meg kéne bele felező is..., meg dupla kuplung, meg pofozós ZF váltó...
Ami a féket illeti: szerintem azon is lehetne javítani, mert pl.: ha belelépek a fékbe valahol, akkor "besatuzik" teljesen és csak csikorog a gumija. Az viszont jó, amikor cisszeg a levegő fékezés után. De nekem úgy rémlik, hogy a valóságban fékezés után nem cisszeg semmi (mondjuk légfék típustól függ minden - pl.: az IFA mindig az elején cisszeg, az IKARUS kocka buszok, meg mikor rálépsz a gázba az utána miután állóhelyzetből elindulsz).
Úgyhogy akusztikailag remélem javulni fog a 18 WOS, remélem a 4-ben (ha lesz ilyen), már ilyen dolgokra is odafigyelnek!!!!
Üdvözlettel Gerob! -
Gerob #8651 Támogatom az ötletet Tony!!! -
#8650 Na még egyet Ennél közelebb már nem szabad menni, mert ahoz nagyon lowpoly...:
-
#8649 Megnézném, mikor induláskor pakolgat fölfelé, hogy fékezgetsz... :P
Ja, a vonat már az M41-essel az elején:
-
truck driver #8648 nyomd le a féket (röviden), és aztán válts, akkor fog sziszegni -
#8647 Nem pisszeg, kattan. -
#8646 Az pedig pisszeg.:) -
#8645 Scania? Nekem nagyon bejött! Én egy 143M 450-essel jártam és mindegy volt neki,hogy hegynek felfelé vagy lefelé mentem vele! Egyszer gyöngyösön az ytongba verte magát egy csávó a D10-es Dafjával és úgy alakult,hogy egyszerre mentünk ki az első 20 méteren elhúzott aztán beértem és utána csak ment össze a tükörben!
Ja és 30T volt rajtam! -
#8644 Meg az is jó lenne ha váltáskor pisszegne a váltó! -
#8643 Van zmod2.02. -
#8642 Üdv!
Egy kis OFF, ne haragudjatok érte
A diplomamunkámhoz kellene kitöltetnem jópár kérdőívet. Az emberek motorolaj és kenőanyagvásárlási szokásait próbálom felmérni. Megtennétek, hogy akinek van autója az kitölti ezt nekem. Nagyon jó lenne és nagy segítség is. Azért gondoltam, hogy itt is feldobom a témát, mert gondolom Ti azért értetek hozzá és nagyjából képben vagytok ezügyben. ;-)
Kérdőív
A kitöltött kérdőívet a [email protected] -ra küldje el aki esetleg hajlandó kitölteni.
Előre is köszönöm a segítséget és bocs az OFF-ért
-
#8641 Igen jo felvetésed van!!Izgalmasabbá tenné a kissé lapos külvilágot!!
-
#8640 Lenne egy kér(d)ésem!
Nem lehetne csinálni az útba kátyukat? Mondjuk a városokba legalább,vagy valahova?
Vagy hülye ötlet?
Csak gondoltam jobb lenne egy kis "életszagot" belevinni...
Ja és még valami... Vasúti átkelőket sorompóval nem lehet megoldani ?
Ha van benne már akkor kicsit sűrűbbé tenni....És várakozni kellene a sorompó előtt a vonatokra...
Szerintem meg lehet csinálni pl. úgy mint ahogy a pirosnál megáll a forgalom,tehát a forgalmat is meg lehet állítani a sorompónál...NEM?
Tök jó lenne!
Soprano. -
#8639 És a TruckSimulator 2006-al vagy mivel,mi van? -
#8638 Én már régóta be tudok lépni a Truckpol fórumára,de nincs semmi extra a Convoy-ról....Hablaty,álom volt!
Kívánságlistákból válogattak szerintem.... -
Gerob #8637 Csőzet!
Ha valaki érti a ciril betűs írást, akkor légyszi olvassa el a rig n roll oldalán lévő cikket,mert még nem fordították le angolra, amit a napokban tettek fel az oldalra. Valami cikk az 1ik készítővel szerintem. -
Gerob #8636 Ez íígy van!! -
#8635 Biztos sokat játszotok a PTTM-el és figyeltek mindenre!!
Meg fasza felbonrásban gameltek!
-
#8634 Vasúti sínnel már találkotam de vonattal nem de biztos hogy van!!! -
Gerob #8633 A gémben hol van egyáltalán vonat?? Én még sosem láttam. Még vasuti síneket sem. -
#8632 A truckpol forumba már be tudok lépni, de ha valamelyik témára rákattintok, akkor kiírja, hogy nem jó a jelszóm....
Mellesleg leszedték a convoy témát, azt hiszem, sejteni lehet, miért... -
#8631 Apró kieg, a sárga vonat helyett(csak még egy m41 kell elé...):