2325
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#279 mert reklám volt. -
béricsi #278 LOST uccsó tíz hozzászólását (kb) töröljétek mán lécci, mert olyanokat spoilereznek le (spoiler nélkül természetesen :D), amik még Amcsiban is csak 2-3 hét múlva fognak megtörténni, azt meg nem szeressük.
köszi -
Kate2004 #277 Kedves Moderátorok?
Érdekelne miért lett törölve a hozzászólásom.
Tv, Mozi, DVD - UPC Direct - #1
Mi abban a tilos, hogy egy cég előfizetői tájékoztatják egymást?
Talán maga a UPC Direct kérte meg erre?
Magánszorgalomból felesleges volt.
Tudom, hogy a fórumozók nagy része csak ír és ritkán olvas.
A moderátor is? -
#276 Nem lehetne a ROME az HBO-n (TV) helyett a régi ROME (TV)?
Köszi! -
Vegas #275 inkámb ezt
htx -
Vegas #274 ezt a bannert beraknátok ide ?
htx
vagy nem nagy ez egy kicsit? D:D -
#273 A ROME is (TV) ! -
#272 egypárat kifelejtett:
Rome, Knight Rider, Star Trek, Time Trax, Afterlife, Babylon 5, Helyszinelők ... :)) -
#271 mi? -
#270 Témák. Sry -.- -
#269 Hogyhogy kikerült a témék mögé a (TV)? :o -
#268 del plz! -
qper #267 A Lost topik nézői lassan elkezdik nézni a második sorozatot. Nem lehetne új topikot nyitni pl. Lost akik az RTL-en nézik címmel? Rossz dolog egy topikot nem visszaolvasni a spoilerveszély miatt? -
#266 Az megoldható hogy az általam létrehozott Csajok photoshop nélkül!-t, átrakjátok a saját fórumok közé, hogy szerkeszteni tudjam? -
Kanál #265 del van már ilyen -
pasquale #264 hi plí ezt rakjátokát a tv,mozi,dvd témába köszi internet tv -
#263 most értem haza úgyhogy passzolom a kérdést. -
#262 Valaki törölte a TV! topikból a hozzászólásomat? Ráadásul 2-szer is? 1-szer még csak el tudom képzelni, hogy nem küldöm el, nade kétszer? Meg lezáródott a totyik... -
#261 del -
#260 A Retek klub Telefonos játéka
0681601601
-
Cat #259 hát ilyen értelmes névvel nem is értem -
#258 Melyik moderátornak volt utban a 0681601601 nevü topic?
És miért? -
#257 Felhívnám a figyelmet a Taoista szex topikban MacrosTheBlack összes hozzászólása kimoderálandó szerintem, és ha tovább csinálja, és figyelmeztetést javasolok neki! Emellet az én 117. hozzászólásomat is töröljétek. (112.edik hozzászólástól szerintem az egészet...)
Köszönöm! -
Garfield #256 Stargate topik, #1190: feltétlenül kell az a kép? Viccesnek nem vicces, ellenben nagyon sz*r. -
#255 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1123088449]topic del,+ a témanyitó "csodálatos" megnyilvánulása miatt büntetést please.[/URL] -
#254 jó az úgy :) -
#253 Punker már legalább ötödszörre kérem, hogy írd át a topic címét, kösz -
#252 légyszíves írjátok át a topic címét világok harcára, köszi -
#251 EZT bannernek IDE légyszi!
-köcce- -
#250 Innen töröljétek már a 4983-ast, a nagy örömben elfelejtettem utángondolni a dolgoknak. Köszi. -
#249 ugyan már miért? :( -
#248 "Ki szokott rajzfilmet nézni?" topic #236-es hsz, szerintem ez pontozásra méltó :) -
#247 Delplz. -
#246 késő bánat, örülj hogy nem zártük rögtön, jópár filmnek 1 topic-ja van hiába több részes. -
#245 Én nyitottam jó! És ne maradjünk hűen. Szóval írjátok vissza a régire. THX! -
#244 Maradjunk hűek az első rész topikjának címéhez. -
#243 #240 ? -
#242 Miért kellett átnevezni a Sin City 2 topicot??? -
#241 -
#240 Hi!
Plz írjátok át ennek a topiknak a címét Frank Miller's Sin City 2 -re, és az alcímet pedig Frank Miller sajátos hangulatú krimijének második része.
Köszi!