2325
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#359 A #338 és a #340-est (please már régóta kérjük megcsinálnátok)??? -
#358 köszönöm szépen -
#357 köszönd meg a 2,5 éves unoköcsémnek, mert neki tetszett :) -
#356 ismételten megkérnék valakit, hogy a hellsing topic 49. hozzászólásában a harmadik képet tegye új sorba, és hogy a Spongya Bob topicnak tegye be ezt, mint logo:
köszönöm -
#355 Ja... A modik szabin vannak... Karácsonyi szünet. :) -
#354 OK, de azóta sem történt semmi :D -
#353 #349-es hsz... :)) Már szóltam :DD -
#352 Hali!
A LOST topicban elszabadult a pokol, please valaki tegyen rendet...
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1096655905 -
#351 fuh, ma nagyon aktív vagyok
hálás lennék, ha a spongya bob topicnak beraknátok ezt mint logo:
ismét köszi -
#350 A hellsing topic #49-es hozzászólásban a harmadik képet betennétek új sorba? véletlenül nem nyomtam enter-t!
köszi -
#349 Ajánlom figyelmetekbe a Lost topic legutóbbi 30 hozzászólását! Sztem nem ártana egy takarítás és néhány büntipont kiosztása sem... :)) -
#348 köszönöm! -
#347 Hello!
Kérem tegye be valaki a hellsing topic logójának ezt:
thx -
#346 ki zárta be? megint flémeltetek? -
#345 miért kell bezárni folyton a gyözikéről szoló topikokat??
Nem beszélhetünk erről a müsorról ? -
#344 A #338 és a #340-es kivánságot tudnátok nekem teljesíteni jótündérek??? -
#343 del -
#342 MERT van már ilyen -
#341 Töröljétek a DVD topikot -
IStexI #340 Hali! Ezt a képecskét be tudnátok rakni bannernak a back to the future trilogy topicba?
http://w3.enternet.hu/rto/backtothefuture.jpg -
#339 Légyszíves a "Billy, Mandy és a Kaszás" Nevezzétek át "Billy és Mandy kalandjai a Kaszással"-ra. 30 karakteres limit miatt nem tudtam ezt a nevet adni.
Bannernek meg ezt légyszi:
-
#338 Kösz szépen nagyon jó lett csak még annyit, hogy másodlagos címnek ezt a linket betudnátok rakni?
http://visszaajovobe.lap.hu/ -
#337 Szeretném ha átvarázsolnátok a Vissza a Jövőbe fan fiction!!! topicnak a címét >>> Back To The Future Trilogy címre ha ezt megtennétek nekünk nagyon hálásak lennénk! Előre is thanx! -
#336 Kérném, hogy itt, a logot lecserélnétek erre?
Előre is köszönöm!
-
#335 Kérném a következők #1477, #1478 törlését innen: Star Gate
Köszönöm. -
#334 kicsit elírtam a címét :)))))))))
át tudnád írni?
köszönöm szépen :) -
#333 csak elmagyaráztam, hogy tudd hogy működik a rendszer. -
#332 mondtam, hogy ne szidj le -
#331 gondolkozz már, nyitott 1 tök szabályos topic-ot, azért mert éppen még nem vette észre más akit érdekel csukjuk be? ha ő az egyetlen aki azt nézi majd elsüllyed, de ezér tnem zárunk/törlünk topic-ot! -
#330 mit? hogy miért kell egy embernek topik?
hat óra óta nem szólt hozzá senki:(
aszthittem ilyenkor ez a teendő, hogy szólunk....
da ne szidj le... csak segíteni akartam....
BOCS! TÉNYLEG
-
#329 ezt miből is gondolod? -
#328 senki nem szólt még hozzá csak a témanyító! egy embernek nem kell egy topikot fenntartani!:Ð DELPLS -
#327 mennyi értelmetlen topik:( törölhető ezi szerintem -
#326 Kérném a ROME az HBO-n (TV) topicban a #139, 136, 131, 89-es hozzászólásom törölni, és ha lehetséges, bannernek betenni a #140-es hozzászólásomban lévő képet.
THX! -
#325 kultúráltan! -
#324 Szeterném ha megnyitná valaki a Győzike topicot. Mostanába furcsa dolgokat hallani felőle amit jó lenne kitárgyalni!!! -
#323 nem hiszem, hogy a gyilkosságot le lehet reagálni normális hangnemben!! de ha neked megy, akkor ezekszerint képes vagy gyilkolni, börtönben a helyed már megelőzésképpen is. hogy a fenében tudnak egyesek ilyen szívtelen vérengzőek lenni??? -
#322 Ha normális hangnemben tetted volna, egy büdös szót sem szóltam volna... -
#321 aztán miért? mert fel merem emelni a szavam az állatok miatt? és mert sajnálok egy szerencsétlen állatot? besúgó.... áruló.... nem féreg dolog az ilyen? -
#320 [url=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1100034170]Tobacco megérdemel egy figyelmeztetést a #160 miatt? [/url]