2325
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#319 Dominónap 2004 topik átnevezése Dominónap-ra lehet-e? Vagy ne ebben a modtotyikban kérjem? -
#318 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1132241278 -> Hihi, lehetőleg nem bezárni. Esetleg ha walaki megtenné hogyha csinálok egy bannert, berakná vhogy? -
Monoton #317 Ha ez nekem szól akkor bocs!
Legközelebb nem oda rakom. Egyébként nem tudtam!
Bocs! -
#316 milliószor mondtuk már hogy ne a hulladék képfeltöltésre rakjátok, vab saját SG-s galériátok tegyétek be oda. -
Monoton #315 ezt a bannert be tudnátok rakni ide? -
#314 már van Elit alakulatos topik, ezt del, htx. -
Roll #313 Légyszi a Threshold (tv) topikból töröld ki azt a képet, amit véletlenül rossz topikba raktam. Köszi -
#312 töröjjétek má ezt a topikot, mert a szerencsétlen srác NEM HASZNÁLTA A KERESŐT! -
#311 bent -
#310 plz, 10 mp az egész, kösz -
#309 A Lost(tv) topicban a #2099 hsz-ben lévő képet linkelve kellene berakni és kirakni egy spoiler feliratot még mielőtt olyan látja aki még nem látta az adott részt amiből a kép van...
Köszike előre is! -
#308 ezt a bannert plz toljátok be ide, htx
[nemtutta betenni saját maga] -
#307 ja és moderátor topicban nem tékelünk
hellosziaszevasz -
#306 sebességláz ökörségedet..... -
#305 és tessék^^ -
#304 ezek után már egészenbiztos hogy nem kapsz bant:c -
Sanya52 #303 MIT?
-
#302 csak hogy tudd kis barátom nem én töröltem azt a topic-ot. -
#301 látom nem érted :D -
Sanya52 #300 mert utálom az igazságtalanságot!!
Ez a köcsög kétszer levett,mert azt hiszi,hogy warez fórum,de nekem csak kellene a SEBESSÉGLÁZ C. film!!!nem akarom letölteni,csak megkapni!!
Ki a fasz ez a punker,azt hiszi ő az isten?KÖCSÖG GECI!!!! -
#299 most miért rontasz a helyzeteden? :| -
#298 :| -
Sanya52 #297 a k..... életbe,te igazán nagy f... vagy!Basszál egyedül!!!!! -
#296 warez topic-ot nyitottál. -
Sanya52 #295 Punker!
Most,hogy priviben megbeszéltük a részleteket,akár törölhetnéd is a büntimet!Vagy csak kiosztani lehet?????? -
#294 amúgy ki írogatja ki a (TV) jelzést a topic címekhez? :) -
#293 "A házigazdai jogok kiosztásának elvei
A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelősség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetőséget:
-legalább 500 hozzászólás legyen a témában
-a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált
-az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
-a kategóriában jelen lévő moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberről van szó, vétójogot kapnak
A pozitív elbírálást jelentős mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését.
A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérő felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.
A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELŐSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.
Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe."
-
#292 :ÐÐÐ -
#291 kockaujreg -
#290 ez rövid válasz volt. akkor ki gondoskodik arról, hogy ne csesszék szét a topikot? -
#289 nem -
#288 Kérhetek valahol a S.O.S. New Orleans! topikomba moderálási jogot? Rögtön az elején belepiszkítanak, szeretném törölni a piszkos üziket, mert tereli a témát hülyeségbe.
-
Takezó #287 értem én, csak a flémet nem így szoktátok volt eddig kezelni : ) -
Vlala #286 sziasztok, van egy Vilgágfalu című topic... ki kellene javítani a címét Világfalu-ra. Köszi! -
#285 ott van az indoklás az uccsó üziben, gondolom folyamatosan anyáztak a népek. -
Takezó #284 ezt miért is kellett bezárni? :\ -
#283 reklámot lát mert információt nem közöltél...... -
Kate2004 #282 Ez volt pillanatnyilag a két legfontosabb információ.
Magát a topikot itt nem szeretném feléleszteni újra.
Érdekelne viszont, hogy aki nem előfizető, vagy nem ismeri a szolgáltatást, az hogyan képes dönteni arról, hogy ez információ vagy reklám?
-
#281 ha hajladó vagy hasznos információkat adni akkor nincs baj, reklámozós topic-oknak nincs itt helye. -
Kate2004 #280 Tulajdonképpen örülök, hogy az egész "UPC Direct" topikot töröltétek.
Ez az Internet szégyene volt.
Gyakran megkérdezik tőlem:
Mi a jó egyáltalán az Internetben?
Többnyire ezzel kezdtem:
Megoszthatunk egymással olyan információkat, amire szükségünk van, de egyébként nehezen hozzáférhetőek.
Erre volt példa a próbálkozásom:
Leírtam, hogy régi felhasználóknak (én is az vagyok) milyen kedvezmények járnak.
Ezek nem köztudottak.
Feltehetőleg nem is járna jól vele a szolgáltató, ha mind a 150 ezer felhasználó igénybe venné.
Ugyancsak leírtam, hogy kinek kell aggódnia, ha nem kapja meg az új kártyáját.
A moderátor szerint ez reklám ...
Ha a moderátor olvasott volna egy kicsit, talán meg tudta volna különböztetni, hogy a szolgáltató vagyok vagy egy felhasználó ...
Visszatérve az alapkérdéshez, továbbra is elmondom, hogy mi a jó az internetben.
Legfeljebb ezután hozzáteszem:
Vannak azért helyek, ahol ez még 2005-ben sem megy ...