2325
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#116 írj a [email protected] -
#115 Ez bizony jó kérdés, mert sajnos nem emléxem rá, gondolom a topic-ot is törölték már, mert ugye létezett egy ilyen téma a létrehozás előtt, így aztán meg sem tudom nézni, de a hozzászólás után megnézem. Ha esetleg rémlik vmilyen moderátornak, akkor a témában a kérdés arról szólt, hogy wmv -t avivá szerettem volna konvertálni, és kb egy hónapja volt. -
#114 ki vette el? -
#113 Ha elvették a témanyitási jogomat, azt nem kaphatom vissza sohasem??? :( -
#112 Hey modibácsi ! :)
Ezen topik címe elég lenne annyi, hogy "Háborús filmek", mert nem csak szerdánként vannak :o)
Köc -
#111 Kár Azért köszi Szia -
#110 nem ide tartozik, kérd a [email protected], én a sport fórumot nem tudom szerkeszteni -
#109 Sziasztok nem tudom hogy a Sport Fórum ide e tartozik De ezt kéne:EZT!!!! IDE!!! -
#108 ezt belehetne tenni a tudjátok hova? köszi :) -
Cat #107 ilyenkor én reflexből az adatlapra kattintok :> -
#106 -
#105 te itt ebben a forum-ba mi leszünk az elsők akiknen logója van??? -
#104 logoműhely topic-ban kérj meg valakit. -
#103 tudsz valakit ajánlani?? -
#102 nem igazán banner-nek való kép, kérj meg egy logokovácsot hogy kicsit faragja át. -
#101 ez lehetne a mithbusters topik-ba??
köszi -
#100 100 -
Chaos Mad #99 hell all.
vki plz javitsa át a "Az Álmos völgy legendája" című topikot "Az Álmosvölgy legendája" -vá
szal hogy egbye legyen irva az Álmosvölgy
thx -
#98 Nem mintha fontos lenne, nem nagyon akarok én oda írkálni csak nem értettem a dolgot. Föleg így, hogy már van címe, amíg nem volt én sem tudtam belépni. -
#97 én csak az utolsó hozzászólásokat néztem + eléggé furcsa volt az a topic cím nélkül jópáran be se tudtak lépni..... -
#96 A "Kaptár" nevű topicot 2000-ben nyitották és 190 körüli hozzászólással rendelkezik.
Miért lett lezárni "annak már van topic" címszóval?
Van egy topik ami a Kaptár 2. részével foglalkozi (Resident Evil - Apocalypse), de az 1. résznek most speciel egyáltalán nincsen topicja, lévén hogy lezérattatott, pedig hangsúlyozom 2000-ben nyitották, és 4 évig nem zavart senkit.
Előre is köszi a dolog kivizsgálását, hello srácok! -
#95 Nem baj de azért kösz -
#94 beraktam, de a fejesek törölték a topic-ot. -
Devla #93 Crazy boys topicban torolni kene az utolso 15 hozzaszolast(355-370), mert megint flame lett belole... -
#92 nem de nem kell már lehet törölték én nem találom atopicot -
#91 berakta már valaki? -
#90 Szisztok valaki be tudná tenni ezt= Sziasztok ezt valaki berakja nekem ezt!! a Gyűrűk ura A Harmadkor Című Topicba? Ha Igen kérem rakja be -
#89 Kérlek ugyanonnan töröljétek ezeket is: #24-#30 -
#88 Távolkeleti filmek tápigban a meg nem jelenő képes hozászólásaimat kérlek töröljétek ! #34-
Köszönöm ! -
#87 EZT (banner) kéreném szépen IDE (Slayers)betennni. Köszi -
#86 del... -
#85 Sztem zaki nem fog haragudni, ha mégis, akkor vállalom a felelősséget :D
Itt hibás a cím. Gengszer helyett talán gengszter. -
#84 THX -
#83 Hi Punker!Csináltam neked Star Wars-os bannert, ha tetszik akkor rakd be a topicba.
-
#82 nem :) -
#81 ja, egy szó -
#80 plz shark tale topicot nevezd át cápa mesére kösz -
#79 Ezt nem azt!::Ezt nem azt Köszi -
#78 Sziasztok töröljétek ezt a topicot mert nem tudtam hogy van már ilyen topic Köszi:Ezt Köszi -
#77 tudom,de ha van kedve csináljon belőle egyet ....