36663
  • McFrost
    mondhattam volna azt is , h GilarDINO!
  • DONGUBA
    nana okosan
  • McFrost
    betalált az AlbertoSaurus...
  • DONGUBA
    gila gooooooooooooooooooooooooooooool
  • Kanál
    picsába :(
  • McFrost
    már elfáradt volna az "öreg"?
  • McFrost
  • gabber_saviola
    hajrá Milan
  • DONGUBA
    jeeeeeeee
  • Sheva
    Kaka delighted with AC Milan contract
    tribalfootball.com - September 18, 2005

AC Milan star Kaka is delighted with his newly signed contract this week.

An outstanding goal in the midweek Champions League triumph against Fenerbahce drew plenty of praise for the 23-year-old and his club have managed to find a way to reward the Brazilian sensation.

Get your Free Screensavers now!
    "I am delighted to have signed a contract extension with Milan," said Kaka on the club's official website.

"It gives me more energy to prepare for our next Serie A and Champions League games.

"Now I have signed until June 2010 and I hope that every year I can extend my contract."

It's no surprise that the Rossoneri are keen to keep their star player, who was voted the best midfielder in last season's Champions League.

"When Kaka arrived at Milan we knew that he was a great player," said AC Milan vice-president Adriano Galliani.

"However, we didn't expect him to do what he has done so far, I don't think he expected it either. But he needs to continue to do well."
  • Sheva
    Paolo Maldini beéri Dino Zoffot az A-ligás mérkőzések örökranglistáján, és ugyanazon a napon letudhatja 800. tétmérkőzését a Milan színeiben. Ha a 37 éves játékos a vasárnap megrendezésre kerülő Sampdoria elleni mérkőzésen pályára lép, akkor az lesz az 570. élvonalbeli összecsapása, ami Zoff abszolút rekordja.

„Nem tudom megjósolni erre az évre vonatkozóan a fizikai állapotomat, de biztosan megpróbálom elérni, hogy a karrierem során 1000 tétmérkőzésen lépjek pályára.” – nyilatkozta a Gazzetta dello Sportnak.

Maldini 1985. január 20.-án debütált a Serie A küzdelmeiben, és egészen eddig a bajnokságot, a Bajnokok Ligáját, az Európai Szuperkupát, az Olasz Szuperkupát, az Olasz Kupát, az UEFA Kupát és a Világkupát is beleszámolva 799 alkalommal húzta magára a Milan mezét.

Van még egy másik cél is, mivel ha beleszámítjuk a válogatott mérkőzéseket, akkor Maldini 939 hivatalos mérkőzést játszott. Már csak 61 hiányzik és eléri az 1000-es álomhatárt.

Olyan hírek is voltak, amelyek szerint új keletű térdproblémái miatt a szezon végén, a vártnál hamarabb vissza kell vonulnia, de most úgy tűnik, kitölti a 2007-ig szóló szerződését.

„A kezelés, amit kaptam, elkezdet hatni, és sokkal jobban érzem magam.” – jelentette ki Maldini. „Úgy gondolom, hogy játszani fogok a Sampdoria ellen. Ami az 1000. meccset illeti: valamikor majd elérem, noha tény, hogy háromnaponta játszunk tétmeccset, ami ilyen idősen nagy teljesítmény.”
  • Sheva
    A Milan edzője, Carlo Ancelotti a vasárnapi Sampdoria elleni kezdőcsapatról beszélt:
    „Stam jól van és játszani fog. Pirlo és Gilardino az első perctől a pályán lesznek. Ambrosini és Serginho tegnap egészségügyi vizsgálaton vett részt. Ambro térdproblémával küzd, míg Serginho egy kis fájdalmat érez a combizmában.”

A Sampdoria elleni keret:

Kapusok: Dida, Kalac, Fiori.

Védők: Cafu, Kaladze, Maldini, Nesta, Simic, Stam.

Középpályások: Ambrosini, Gattuso, Kakà, Pirlo, Rui Costa, Seedorf, Serginho, Vogel.

Csatárok: Gilardino, Shevchenko, Vieri.
  • Sheva
    SQUAD FOR SAMPDORIA
    9/17/2005
    GOALKEEPERS: Dida, Kalac, Fiori.

DEFENDERS: Cafu, Kaladze, Maldini, Nesta, Simic, Stam.

MIDFIELDERS: Ambrosini, Gattuso, Kakà, Pirlo, Rui Costa, Seedorf, Serginho, Vogel.

STRIKERS: Gilardino, Shevchenko, Vieri.
  • Sheva
    Az Udinese csatára, Vincenzo Iaquinta tudja, hogy a Panathinaikos elleni mesterhármasa miatt újra az átigazolási piac előterébe helyezte. Tavaly januárban úgy tűnt, hogy Iaquinta a Barcelonához igazol, de az Udinese elnöke, Giampaolo Pozzo ezt meghiúsította, és ezen a nyáron a játékos kijelentette: „készen állok egy nagyobb klubba menni. A legjobb lenne a Barca színeiben gólt lőni a Nou Campban,”

A középcsatárt szerződése 2007-ig köti jelenlegi csapatához, és valószínű, hogy a szezon végén eligazol. Az AC Milan a veterán Christian Vieri helyére képzelné el, aki úgy látszik csak hiánypótlónak érkezett a nyáron.

Az AS Roma edzője, Luciano Spalletti is nagy rajongója és ő vitte Iaquintát az Udinesébe. Ha Antonio Cassano eladják, akkor Spalletti megkéri a Roma vezetőit, hogy januárban vegyék fel a kapcsolatot az Udinesével Iaquinta ügyében.
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
    Ancelotti interjú
  • Sheva
    Sheva interjú
  • Sheva
    Galliani és Ricardo Izecson dos Santos Leite Kakà sikeresen megállapodott a brazil középpályás szerződéshosszabbításáról. Az érintettek így értékelték a történteket.

Galliani: „2010. június 30.-ig meghosszabbítottuk Kakà szerződését. Ez az öt év a maximum, amit az olasz jogszabályok megengednek. Jól emlékszem 2003. augusztus 15.-ére, a munkaszünet előtti napra, amelyen már reggel minden elrendeződött. Már akkor tudtam, hogy egy fontos játékos érkezik a Milanhoz, és nagyon boldog voltam.”

Kakà: „Egyre erősebben kötődök a Milanhoz. 2010-ig írtam alá, és remélem, hogy minden évben meghosszabbíthatom, mert ebben a klubban szeretném befejezni a karrieremet. Egyenesen a Milanhoz akartam jönni. Megérkeztem, és délben be is jelentették. Este fél tíz körül már ki is csomagolhattam. Azért tettem így, mert igazán szerettem volna csatlakozni a csapathoz. Elkezdtem írni a történelmemet a Milanban. Remélem, sokat fejlődhetek, mivel sok nagyszerű játékos van, akik a saját történelmüket írják a piros-feketéknél. Itt nem csak a labdarúgás létezik, hanem van egy emberi oldal is, mint például a barátság és a családias légkör. Ez az, amit szeretek.”

Braida: „Ennek a klubnak az erőssége a barátság és a családias légkör. Meggyőződésem, hogy a jövőben is így folytatjuk, és a Milan továbbra is győzni fog. Kakà a klub meghatározó fejezetét írja, és még fontosabb játékos válhat belőle. Kakà személyében egy különleges fiatalemberre tettünk szert, aki alázatos, és igazi bajnok.”

Leonardo: „Ilyen alkalmakkor mindig boldog vagyok. Ezt mindannyian elmondhatjuk. Ez a találkozó jól mutatja a Milan szellemiségét. Erre a csapatra az érzelem a jellemző, amit a közönség érzékel, és a történet folytatódik. Nagyon boldog vagyok, hogy ide tartozhatok. Nyolc éve vagyok itt, és az ilyen alkalmak miatt döntöttem a maradás mellett.”
  • Sheva
    PRESS SURVEY - SHEVCHENKO: 'Content with the start made'
    9/16/2005
    MILAN - Il Corriere dello Sport interviewed Andriy Shevchenko who talked about the start to the season and his goals: 'I am content with the start made by me and Milan. We have to get foscued and that means not only fitness-wise but in terms of morale. Ascoli was a one-off so the fans shouldn't be too concerned, now we have Kaka and me for example, we're thinking of the team and trying to get forward as much as possible. I think over the next few games we'll see a few more players on the scoresheet. Gilardino and Vieri will be there without a doubt.'
  • Sheva
    SHEVA: 'It's pure fun to play alongside Ricky'
    9/16/2005
    MILAN - Tuttosport concentrated on what Shevchenko's partnership with Kakà: 'It’s pure fun to play alongside Ricky. He's world-class, with his own style, he can't be compared to anyone. We love the same type of football, precise and fast. Apart from that we are friends. My game has not changed, it's not true that I have sacrificed more to open up space for Vieri and Gilardino.'
  • Sheva
    Örömteli hír a Milan szurkolóinak: Ricardo Izecson dos Santos Leite, vagyis Kaká, 2010 június 30-ig meghosszabbította szerződését klubjával, miután megbeszélése Adriano Gallianival, Ariedo Braidával és Leonardóval sikerrel zárult a Via Turatiban.
  • Sheva
    Alessandro Nesta aláírta szerződésének meghosszabbítását, mellyel gyakorlatilag karrierje végéig elkötelezte magát a Milanhoz.

Annak ellenére, hogy a Real régóta szeretné soraiban tudni a kiváló védőt, Nesta a héten aláírta 2010-ig szóló szerződését.

A megállapodás szerint a válogatott védő évi £2.4 milliós fizetést kap. Az egyezség hamar megszületett, mivel Alessandro remekül érzi magát a piros feketéknél.
  • Sheva
    A Milan hátvédje, Kakha Kaladze szerint csapattársa, a brazil Kaká igazi sztár benyomását kelti a pályán kívül és belül egyaránt.

Kaladze így nyilatkozott: "Ricky fantasztikus volt, sokat köszönhetünk neki és góljainak. De ki akarom hangsúlyozni, hogy Kaká nemcsak futballistának lenyűgöző, ugyanis az életben ugyanolyan nagyszerű ember benyomását kelti, mint a pályán. A szüleit dicséret illeti a jó nevelésért, ugyanis ezért volt képes ilyen sokat fejlődni Olaszországban. Fenerbahce? Örülök a győzelemnek. Nagy szükségünk volt a jó startra, ez a siker megadjta a lendületet a folytatáshoz. Minden mérkőzésre úgy megyünk ki, hogy három pontot szerezzünk, mindig ez az első számú cél. Erős csapatunk van. Erre kell emlékeznünk amikor a Sampdoria ellen vonulunk vasárnap."
  • Sheva
  • North
    Kaká és Nesta is hosszabbított 2010-ig.
  • North
    acmilan.hu - Az acmilan.com-tól lett fordítva.
  • Rudee
    Corriere dello Sport?
  • Sheva
    A Corriere dello Sport Kakà-ról kérdezte azokat a brazilokat, akik megtapasztalták az olasz bajnokság légkörét.

ALTAFINI: „Kakà egy igazi tehetség, aki egyből megmutatta kvalitását. Más támadó-középpályásoktól eltérően, ő képes mindent eldöntő gólokat lőni. Ebből a szempontból azt mondhatom, hogy Kakà erősebb, mint Robinho. Az én véleményem szerint többet segít a csapatának.”

LEONARDO: „Első ránézésre látszik, hogy ő egy hamisítatlan tehetség. Az egyetlen kockázat az volt, hogy kiég, de Kakà megmutatta: érett a Serie A-ra.”

RIVALDO: „Ricky egy nagyszerű bajnok, és jogosan kap ennyi lehetőséget.”
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva

2005/2006
  • Sheva
    VOGEL: ‘I was kind of excited’
    9/14/2005
    MILANELLO – The Swiss midfielder spoke of yesterday evening’s game, of the situation in the Champions League and of his debut in Europe with Milan: ‘The Champions League is never easy. Each match, even those against a smaller lineup, can have hidden dangers. Some of the first round results have demonstrated this. We did well last night. The important thing is the win, which is always a reason to rejoice. I entered and honestly I was kind of excited. I lost two balls that I could have held onto, but fortunately they did not cause any problems. I will do better.’
  • Sheva
    KALADZE: 'To Genoa for three points’
    9/14/2005
    MILANELLO - Kala Kaladze is enjoying the victory over Fenerbahce and he renewed the compliments for Kaka and even his parents: ‘I am really happy about the Champions League victory. There was the desire to start well and to increase the morale. Conquering the three points is always our objective. We are strong and we must think about Sunday’s match in Genoa against Sampdoria as well. Yesterday evening Ricky was fantastic. He scored two extraordinary goals, but I would also like to say that he behaves as a great person should. For this I would like to thank his parents, who taught him very well and helped him grow up in an exceptional way.’
  • Sheva
    thx
  • McFrost
    Tuncay nagyon jó, teccik a játéka!
    Azt nem mondom hogy grat, de cép vot!
  • Sheva
    SQUAD TRAIN AT MILANELLO
    9/14/2005
    MILANELLO - After the win over Fenerbahce, Milan were back training at Milanello at 11.25am CET. They started with a warm-up and then those who played last night went to the gym. The other players took part in a five-against-five game in the 'cage'.
  • Sheva
    Az olasz lapok így értékelték a játékososk kedd esti Bajnokok Ligája mérkőzésen nyújtott teljesítményét.

LA GAZZETTA DELLO SPORT:

MILAN: DIDA 6; CAFU 6; NESTA 5,5; MALDINI 6; KALADZE 5,5; GATTUSO 5,5; (VOGEL 5); PIRLO 6; (SERGINHO 6); AMBROSINI 6,5; KAKA' 8; SHEVA 6,5; VIERI 5, (GILARDINO -)
    FENERBAHCE: VOLKAN 6; SERKAN 6; ONDER 6; FABIO LUCIANO 6; UMIT OZAT 6,5; APPIAH 6; (ASLAN 6); (NOBRE -).; MARCO AURELIO 6; SELCUK 6; ALEX 6; ANELKA 6; TUNCAY 6,5

IL CORRIERE DELLO SPORT:

MILAN: DIDA 6; CAFU 6,5; NESTA 5,5; MALDINI 6,5; KALADZE 6; GATTUSO 5; (VOGEL 5); PIRLO 6; (SERGINHO 6,5); AMBROSINI 6; KAKA’ 9; SHEVA 6; VIERI 4, (GILARDINO -)
    FENERBAHCE: VOLKAN 6,5; SERKAN 6; ONDER 5,5; FABIO LUCIANO 5,5; UMIT OZAT 5; APPIAH 6; (ASLAN 5,5); (NOBRE -).; MARCO AURELIO 5,5; SELCUK 6; ALEX 6,5; ANELKA 6,5; TUNCAY 5,5

TUTTOSPORT:

MILAN: DIDA 6; CAFU 5,5; NESTA 6; MALDINI 6,5; KALADZE 5,5; GATTUSO 5,5; (VOGEL 5,5); PIRLO 6; (SERGINHO 6,5); AMBROSINI 6; KAKA’ 8; SHEVA 6,5; VIERI 5,5; (GILARDINO -).
    FENERBAHCE: VOLKAN 6; SERKAN 5,5; ONDER 5,5; FABIO LUCIANO 6; UMIT OZAT 6; APPIAH 6,5; (ASLAN 6); (NOBRE -); MARCO AURELIO 6; SELCUK 5,5; ALEX 6,5; ANELKA 6,5; TUNCAY 6

IL CORRIERE

MILAN: DIDA 6.5; CAFU 6,5; NESTA 6.5; MALDINI 6,5; KALADZE 6; GATTUSO 5,5; (VOGEL 5,5); PIRLO 5,5; (SERGINHO 6,5); AMBROSINI 6,5; KAKA’ 8; SHEVA 6; VIERI 5; (GILARDINO -).
    FENERBAHCE: VOLKAN 6.5; SERKAN 6; ONDER 5,5; FABIO LUCIANO 5,5; UMIT OZAT 5,5; APPIAH 5,5; (ASLAN 5,5); (NOBRE -); MARCO AURELIO 6; SELCUK 6; ALEX 6,5; ANELKA 5,5; TUNCAY 6.

LA REPUBBLICA:

MILAN: DIDA 6; CAFU 6; NESTA 6; MALDINI 6,5; KALADZE 6; GATTUSO 6; (VOGEL 5,5); PIRLO 5,5; (SERGINHO 6); AMBROSINI 6,5; KAKA’ 7,5; SHEVA 6,5; VIERI 5; (GILARDINO -).
    FENERBAHCE: VOLKAN 6,5; SERKAN 6; ONDER 5,5; FABIO LUCIANO 5,5; UMIT OZAT 6; APPIAH 5,5; (ASLAN 5,5); (NOBRE -); MARCO AURELIO 6; SELCUK 5; ALEX 6,5; ANELKA 6; TUNCAY 6,5.

IL GIORNALE:

MILAN: DIDA 6,5; CAFU 5,5; NESTA 6,5; MALDINI 6,5; KALADZE 6; GATTUSO 6; (VOGEL 5,5); PIRLO 6; (SERGINHO 6); AMBROSINI 6.5; KAKA’ 8; SHEVA 6,5; VIERI 5; (GILARDINO -).
    FENERBAHCE: VOLKAN 7; SERKAN 6,5; ONDER 6,5; FABIO LUCIANO 6; UMIT OZAT 6; APPIAH 5,5; (ASLAN 5); (NOBRE -); MARCO AURELIO 6; SELCUK 6; ALEX 6; ANELKA 6; TUNCAY 6,5.