36663
  • Sheva
    ANCELOTTI: 'The will is there'
    9/18/2005
    GENOA - Carlo Ancelotti spoke to the Milan Channel after the Sampdoria defeat: 'It's a shame as Milan played well, we showed a will and refound the aggression that was missing in previous games. The thing that let us down was that we were punished on two occasions out wide. It still remains a positive performance. We controlled the game and created plenty of chances. There is no need for alarm, we are just missing a bit of attention which Samp took advantage of. We were a bit off-guard but also a bit unlucky. We were determined until the end even if we lost a bit of brightness. However, there are aspects that I can take some positives from. We'll be back. Another positive not note was Gilardino's goals, we've been waiting for it and he's broken the duck. Anyway, the team is improving, the spirit today was positive.'
  • Sheva
    nem tudom én se szerdán a Lazio ellen győzni kell
    a többiek meg kizárt dolog h veretlenül végigtolják a szezont
  • DONGUBA
    gyerekek 3 fordulo ment le mit parraztok?
  • forza milan
    jó,nemis az,csak nemlátom esélyét hogy a juventus 2-szer kikapjon mondjuk egymás után és aztán mi elöre törjünk!kemény dio lesz,össze kell kapni magukat mert ezigy nemlesz jó!gyözni kell!
  • Sheva
    3 forduló ment el senki sem mondhatott még a bajnoki címről
  • Sheva
    hát jah sajnos :(
    majd a Lazio ellen összekapják magukat
  • forza milan
    hát ez nagy baj,hpogy igy az elején begyengülünk,nagyon kellett volna a 3 pont!igy sztem leis mondhatunk a scudettoról!
  • McFrost
    sajna gyengus volt ma a csapatod....:(
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
    Sampdoria - A.C. Milan 2:1
  • Sheva
    Nem sikerült jól Maldini kettős jubilálása, miután a Sampdoria otthonában elszenvedte első (és remélhetőleg utolsó) bajnoki vereségét a Milan csapata. A találkozó jól kezdődött a piros-feketék számára, mivel Gilardino révén már a 19. percben megszerezték a vezetést. Az előny nem tartott ki a félidő végéig, és Bonazzoli góljával egyenlített a hazai gárda. A genovai együttesnek végül a győzelmet is sikerült megszerezni, miután az 58. percben Tonetto mattolta a Milan védelmét. Ezzel a vereséggel már 5 pont a Milan hátránya a listavezető Juventusszal szemben.

A mérkőzés adatai:

SAMPDORIA - MILAN 2-1
    Gólszerzők: Gilardino 19’, Bonazzoli 38’, Tonetto 58’.
    Játékvezető: Bertini
    Sárgalap: Seedorf 10’, Tonetto 53’, Diana 85’.
    Hosszabbítás: 4 perc

SAMPDORIA: Antonioli; Zenoni, Castellini, Pavan, Pisano; Diana, Volpi, Dalla Bona, Tonetto (Palombo 60’) ; Zauli (Flachi 57’), Bonazzoli (Kutuzov 77’).
    Vezetőedző: Novellino.
    MILAN: Dida; Cafu (Vieri 78’), Stam, Maldini, Kaladze; Gattuso (Serginho 62’), Pirlo (75’ Ambrosini), Seedorf, Kakà; Shevchenko, Gilardino.
    Vezetőedző: Ancelotti
  • Sheva
    A Corriere dello Sport terjedelmes cikket közölt Andrea Pirloról, aki a vele készült interjúban kijelentette, hogy a Milanban szeretné befejezni a pályafutását.

„Nem tartom magam nélkülözhetetlennek, mert sok jó játékos áll a Milan rendelkezésére, akik az én posztomon is tudnak játszani. Elégedett vagyok, hogy sokat játszom, és jól érzem magam. Nagyon örülök, hogy sokszor három támadóval lépünk pályára, mivel szeretem a támadófocit. Mi gólra játszunk. Kakà szuper, Vieri és Gilardino is hamarosan formába lendül. Remélem a Milanban fejezem be a karrierem. Most meg akarom nyerni a bajnokságot és a Bajnokok Ligáját.”
  • Sheva
    így van :P
  • Sheva
    na most értem haza hát a meccset sajnálom h elvesztettük de ilyen a foci
    Gabber és a többieknek köszönöm h a csapat mellett voltak
    McFrostnak köszönöm a képeket
  • Csesza
    bocs Sheva, de nem tudok ellenállni a kísértésnek (tudom ugyis jössz majd te is igy hozzánk)
    hahahahahahaahaha , grat a vereséghez :DDDDDDDDDDDDDDDPPPPPPPP
  • gabber_saviola
    szerintem a kutyavásár az egy szó ....
  • tep
    ez van...majd legközelebb nyerünk
  • DONGUBA
    ilyen is van sajna
  • McFrost
    xarul megyen sajna, erőlködtök!
  • DONGUBA
    kanal mar van irj oda
  • fsgh
    Sziasztok!
    Sztem döntetlen lesz...
  • DONGUBA
    sinalj
  • Kanál
    nincs samp topik
  • McFrost
  • DONGUBA
    mennyi karorvendo fasz jar ide
  • Kanál
    GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL ^^
  • gabber_saviola
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

R9 a Palermo-Inter meccsen nem voltál ilyen ........
  • DONGUBA
    nem erted mi???Menj es masztizz arra hogy torlod a hozzaszolasokat te fos
  • McFrost
  • DONGUBA
    Takarodj innen
  • McFrost
  • gabber_saviola
    jah , nem gyengén
  • Kanál
    Bonazzoli
  • McFrost
    ne , ez elsült: