Galliani és Ricardo Izecson dos Santos Leite Kakà sikeresen megállapodott a brazil középpályás szerződéshosszabbításáról. Az érintettek így értékelték a történteket.
Galliani: „2010. június 30.-ig meghosszabbítottuk Kakà szerződését. Ez az öt év a maximum, amit az olasz jogszabályok megengednek. Jól emlékszem 2003. augusztus 15.-ére, a munkaszünet előtti napra, amelyen már reggel minden elrendeződött. Már akkor tudtam, hogy egy fontos játékos érkezik a Milanhoz, és nagyon boldog voltam.”
Kakà: „Egyre erősebben kötődök a Milanhoz. 2010-ig írtam alá, és remélem, hogy minden évben meghosszabbíthatom, mert ebben a klubban szeretném befejezni a karrieremet. Egyenesen a Milanhoz akartam jönni. Megérkeztem, és délben be is jelentették. Este fél tíz körül már ki is csomagolhattam. Azért tettem így, mert igazán szerettem volna csatlakozni a csapathoz. Elkezdtem írni a történelmemet a Milanban. Remélem, sokat fejlődhetek, mivel sok nagyszerű játékos van, akik a saját történelmüket írják a piros-feketéknél. Itt nem csak a labdarúgás létezik, hanem van egy emberi oldal is, mint például a barátság és a családias légkör. Ez az, amit szeretek.”
Braida: „Ennek a klubnak az erőssége a barátság és a családias légkör. Meggyőződésem, hogy a jövőben is így folytatjuk, és a Milan továbbra is győzni fog. Kakà a klub meghatározó fejezetét írja, és még fontosabb játékos válhat belőle. Kakà személyében egy különleges fiatalemberre tettünk szert, aki alázatos, és igazi bajnok.”
Leonardo: „Ilyen alkalmakkor mindig boldog vagyok. Ezt mindannyian elmondhatjuk. Ez a találkozó jól mutatja a Milan szellemiségét. Erre a csapatra az érzelem a jellemző, amit a közönség érzékel, és a történet folytatódik. Nagyon boldog vagyok, hogy ide tartozhatok. Nyolc éve vagyok itt, és az ilyen alkalmak miatt döntöttem a maradás mellett.”