36663
-
#2447 -
#2446 -
#2445 -
#2444 ejjj de gyengus a 2. félidő.... -
#2443 -
#2442 -
#2441 nem a forzárol, hanem a STÍLUSROL beszéltem, kérlek ne forgasd ki a szavam -
#2440 meg chievo, na az a bay! -
#2438 te rendes vagy az én csapatomhoz, én is a tiédhez..ez így a normális
nem ilyen r9 meg rudi stílusban nyomjuk :DDDDDDDD -
#2437 így születtünk Faterommal, egy család... -
#2436 kösz fiúk rendesek vagytok! -
#2435 anti lácijó fan klubb forevö! -
#2434 mondtam már hogy jó látni, ahogy kikap a lácijó? :P -
#2433 -
#2432 legyen igazad
BOBO GóLT & GILA GóLT!!!! -
#2431 mondom és hogy kiütés lesz -
#2430 AC Milan [2 - 0] Lazio
12' [1 - 0] A. Shevchenko
14' [2 - 0] Kaka
Copyright © 1998-2005 LiveScore.com
-
#2429 -
#2428 -
#2427 -
#2426 FORZA MILAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
DePreSsZYo #2425 gól 2:0 -
#2424 KAKA GOOOOOOOOOOOL!!! -
#2423 SHEVA GOOOOOOOOOOOL!!! -
#2422 -
#2421 ok és előre köszi -
#2420 dobok be képeket , ha nem lesz elfogadható minőségű a Chievo meccs. -
#2419 köszönjük Palermo mester
FORZA MILAN!!!
szorítok a palermonak -
#2418 NA,Forza Milan,Milanos tesok,ma nyerni kell,nyerünk is!Hajra királyok! -
#2417 mindenképp Milan győzelemre számítok, és nem elképzelhetettlen egy nagy arányu győzelem -
#2416 nem tom nem láttam még játszani de azt mondják nem rossz -
#2415 Nagy mázlitok lesz ha kompany hozzátok megy:-) (legalábbis az fmben jó:-PP)
Az életben mien? -
#2414 kompany neve merült fel de nem tom lesz-e belőle vmi a télen -
North #2413 Hát ez a gond. Hozni kellene valaki fiatalt, jó pár név felmerült már. Mindenesetre szerintem Stam már nem tudja azt a szintet hozni, ami elvárható lenne. -
#2412 elégedett is lennék ezzel az eredménnyel
Sheva Gila vagy Vieri gól :P -
#2411 Ma A Milan 2-0-ra veri a Lácijót! F.M! -
#2410 oszt akkor ki lenne védő? -
North #2409 Pedig gondolkozhatna rajta. -
#2408 Jaap Stam hivatlosan cáfolta azokat a pletykákat, hogy a Milannál eltöltött ideje hamarosan a végéhez ér. Nem hivatalos híresztelések szerint a Milan védelmének gyenge teljesítménye miatt a holland hamarosan visszatérhet szülőhazájába, de a játékos hétfőn adott rövid, de velős nyilatkozata elvetette ezeket a találgatásokat: "Sosem gondoltam arra, hogy elhagyom a Milant." -
#2407 A Milan vezetőedzője, Carlo Ancelotti nem aggódik amiatt, hogy csapata a vártnál gyengébben kezdte az új szezont. A Milan vezetése megerősítette, hogy továbbra is bízik Ancelotti képességeiben.
A vörös-fekete klub csak négy pontot gyűjtött be a bajnokság első három fordulójában, legutóbbi mérkőzésén pedig nagy meglepetésre 2-1-es vereséget szenvedett a Sampdoria otthonában. Ancelotti ennek ellenére továbbra is nyugodt, és magabiztosan néz a Lazio elleni mérkőzés elé. "Ez egyáltalán nem nehéz időszak nekem. Teljesen nyugodt vagyok, részben azért, mert nem olvasom az újságokat... Szerintem ez a nyugodtság a jó tulajdonságaim közé tartozik. Pontosan tudom, hogy a klub miként vélekedik rólam. Tavaly is voltak gondjaink a starttal, négy pontunk volt három mérkőzésből, de visszatértünk egy Lazio elleni győzelemmel. Most megint velük kerülünk szembe, de most hazai pályán. Ahhoz, hogy túltedd magadat az ilyen időszakokon, azt kell tenned, amiben a legjobb vagy. Kötelező győzelem? Nem ez az utolsó esélyünk a felzárkózásra, de vissza kell térnünk a helyes útra. Bizakodóak vagyunk, mivel a Sampdoria ellen nem játszottunk rosszul. A védelem? Ezek a játékosok jól játszottak és sokszor kisegítettek engem a múltban, a jövőben is ezt fogják tenni. A védelem jó volt a Sampdoria ellen. Kevés lehetőséget hagytunk nekik, bár a vége felé sok területet adtunk fel" - nyilatkozott Carlo Ancelotti.
Ancelotti mellett a vezetőség sem aggódik a csapat formája miatt. Adriano Galliani megerősítette, hogy továbbra is maximálisan megbíznak az edzőben: "A kispad nem ingott meg alatta egy pillanatra sem. Tény, hogy ő a csapat vezetőedzője, és az is marad a jövőben is. Ő egy fontos része a csapatunknak. Három éve versenyképesek vagyunk a legmagasabb szinten, és elég sok trófeát is gyűjtöttünk. Ezt nem szabad elfelejtenünk, és persze továbbra is egységesnek kell maradnunk. Három bajnoki mérkőzés után ugyanannyi pontunk van, mint tavaly ilyenkor, pedig most két idegenbeli találkozót játszottunk. Mivel tavaly vissza tudtunk térni a bajnokesélyesek közé, miután nyolc pontos hátrányt dolgoztunk le, meg tudjuk tenni ezt idén is, a lényeg az, hogy nyugodtak maradjunk."