36663
-
#2487 szerintem igen:
- 4-et ebben a szezonba
- 6-ot a következőben , mint Chievo cserejátékosa -
#2486 sztem tipikusan olyan csatár, hogy rá kell építeni a csapatot, Parmaba rá volt építve láttuk is az eredményét
-
Csesza #2485 remélem nem :P -
Csesza #2484 remélem nem...
(természetesen ez nem fikázás hanem, nekem csak jobb lenne) -
#2483 szia
szerintem nem -
#2482 Sziasztok!
Szerintetek Vieri fog lőni 10 bajnoki gólt? Várom az észrevételeket... -
#2481 olyan mint tavaly Crespo szvsz
de remélem előbb lendületbe jön mint Cres tavaly -
#2480 valahogy úgy érzem, hogy Gila még nem az igazi.....nem tett jót neki ez a klub csere, de remélem hogy forába fog lendülni nemsokára
-
#2479 én is erre tippelek... és remélem Gila nem marad ki a kezdőből -
#2478 lazán nyertek, tippem 0-3 -
#2477 Sheva interjú -
#2476 Ambrosini interjú -
#2475 ok de ha az inter megverte simán akkor mi is megfogjuk főleg az önbizalom növelő lazioi 3 pont után -
#2474 azt tuti hogy olyan lesz, csak most Milan nyer nehezen... -
#2473 hát nyerni kell
de remélem nem olyan lesz mint az Ascoli ellen arra is mindenki mondta h sima 2-es erre X lett -
#2472 pfúúúúúú,Treviso?
az nagyon erős: 0-2 lesz! -
#2471 Shevchenko wants new AC Milan deal
tribalfootball.com - September 24, 2005
AC Milan striker Andrei Shevchenko has declared he would happily sign a new contract extension.
A £70 million target for Chelsea owner Roman Abramovich, Ukraine international Shevchenko declared: "I am ready to renew my contract.
"I still have not been invited to talk about this, but if an extension was proposed me, I could not refuse."
-
#2470 vmi olyasmi h szó sincs krízisről ezzel a 3ponttal egy lépést tettünk előre -
#2469 ez mi? -
#2468 AC Milan coach Ancelotti scoffs at crisis talk
tribalfootball.com - September 23, 2005
AC Milan coach Carlo Ancelotti has scoffed at talk of a crisis before Wednesday night's victory over Lazio.
"We've always been calm and have never considered any controversy," said Ancelotti. "There is a great harmony between the players, the coaches and the club and that has allowed us to face the defeats that inevitably come.
"The important thing was to fix the small things, this is a team that wants to create goals and entertain. To achieve this, everyone must stick to their roles.
"Crisis? No, there has never been one - against Lazio we have made a big step forward." -
#2467 mind jó -
#2466 ez de jó kép -
#2465 -
#2464 Liverpool boss Benitez slams AC Milan supremo Berlusconi
tribalfootball.com - September 22, 2005
Liverpool boss Rafa Benitez has taken a swipe at AC Milan patron Silvio Berlusconi over his constant criticism of coach Carlo Ancelotti's tactics.
Get your Free Screensavers now!
Benitez is confident Ancelotti can handle the latest mini-crisis at Milan and said: "Ancelotti has broad shoulders and will resist also the criticism of Berlusconi - fortunately I have a different president.
"It's impossible that the crisis is due to the match in Istanbul, Milan will return to win again.
"Tactically, I feel Italian. Totti is the symbol of quality, Emerson the best midfielder in Serie A, there is also Pirlo and Vieira.
"Gilardino and Kakà are two unequalled ones, Ibrahimovic can become Van Basten." -
#2463 -
#2462 -
#2461 -
#2460 -
#2459 -
#2458 -
#2457 -
#2456 -
#2455 A.C. Milan - Lazio -
#2454 Sheva:
Szép gólt lőttem, de Bobo remekül csinált helyet nekem. Pompás momentuma volt ez mindkettőnknek. Nem engedtük túlságosan elhúzni a Juventust. A Milan sosem volt krízisben. Annyi történt, hogy elvesztettünk egy meccset. Egyenletesen kell teljesítenünk, és néhány győzelme újra lendületet adhat. Ancelott? Fontos dolog, hogy hisz a csapatban, és mi is hiszünk benne. A gárda egységes. A céljaink mindig ugyanazok, és együtt akarunk továbbfejlődni. Örülünk ennek a győzelemnek, de következetesnek kell lennünk. Az elmúlt szezont is ugyanígy kezdtük. A Milan nem szokta jól kezdeni az idényt. Egy jó csapatot láttam a pályán, ahogy Genovában is. Csak akkor balszerencsések voltunk, de a Milannal minden rendben.”
Kakà:
„Megmutattam, hgy mire vagyok képes a pályán. Minden évben fejlődnöm kell, és jobbá válnom. Jól megértjük egymást Sevcsenkóval, a pályán és a pályán kívül egyaránt. Jó barátok vagyunk a privát életben is. A Milan soha nem volt krízisben. Meg kell érteni, hogy egy erős bajnokságban előfordul néha, hogy pontokat vesztesz, ami az előző két évben is megtörtént. A Milan egy erős gárda, a csapat egységes, és mi már a következő meccsen való jó teljesítményre gondolunk.”
Seedorf:
„A Milan jó meccset játszott. Igazi csapatot alkottunk, mivel szerettünk volna hazai pályán jó eredményt elérni, és bebizonyítani, hogy nem vagyunk krízisben. Örülök, hogy jól teljesítettem. Az előző szezonkezdetet figyelembe véve, a játékunk fejlődött, és tovább folytatjuk a csapatépítést. A tabella? A Juve a saját útját járja, ahogy mi is. A bajnokság hosszú, van idő visszaszerezni az elhullajtott pontokat.”
-
#2453 Az AC Milan azt fontolgatja, hogy keresztülhúzza az Inter tervét a Steaua Bukarest védőjének, Mirel Radoi ügyében. A román válogatott játékosát az AS Roma hátvédjéhez, Cristian Chivuhoz hasonlítják, és az egykori Steaua edző, Walter Zenga az elmúlt hat hónapban arról győzködte az Intert, hogy igazolják le Radoit. Egyébként mialatt a milánói kék-feketék haboznak, addig a Milan vezetői, Adriano Galliani és Ariedo Braida megfigyelték Radoit, és figyelembe veszik a januári átigazolási időszakban. -
#2452 A tegnap esti Milan-Lazio bajnoki mérkőzésen pályára lépett játékosok teljesítményének értékelése.
LA GAZZETTA DELLO SPORT:
MILAN: Dida 6.5; Cafu 6, Nesta 6 (Costacurta -), Stam 6, Kaladze 6; Ambrosini 6.5, Pirlo 6, Seedorf 6.5 (Gattuso -); Kakà 7; Shevchenko 7, Vieri 5 (Serginho -).
LAZIO: Sereni 5.5; Oddo 6, Siviglia 5.5, Stendardo 4.5, Zauri 5.5; Behrami 5 (Manfredini 5), Dabo 5, Liverani 5 (Baronio -), Giallombardo 5 (Pandev 5); Di Canio 6, Rocchi 5.
IL CORRIERE DELLO SPORT:
MILAN: Dida 6.5; Cafu 6, Nesta 5.5 (Costacurta -), Stam 6, Kaladze 5.5; Ambrosini 6, Pirlo 6.5, Seedorf 6 (Gattuso -); Kakà 6.5; Shevchenko 7, Vieri 5.5 (Serginho -).
LAZIO: Sereni 5; Oddo 6, Siviglia 5.5, Stendardo 5, Zauri 6; Behrami 6 (Manfredini 5.5), Dabo 5.5, Liverani 5 (Baronio -), Giallombardo 5.5 (Pandev 5.5); Di Canio 7, Rocchi 6.
TUTTOSPORT:
MILAN: Dida 6.5; Cafu 6, Nesta 5.5 (Costacurta -), Stam 6, Kaladze 6; Ambrosini 6.5, Pirlo 6.5, Seedorf 6 (Gattuso -); Kakà 6.5; Shevchenko 7, Vieri 6
(Serginho -).
LAZIO: Sereni 6.5; Oddo 6, Siviglia 5, Stendardo 4.5, Zauri 5; Behrami 5.5 (Pandev 4.5), Dabo 5, Liverani 5 (Baronio -), Giallombardo 4.5 (Manfredini 4.5); Di Canio 6, Rocchi 5.
IL CORRIERE DELLA SERA:
MILAN: Dida s.v.; Cafu 6.5, Nesta 6 (Costacurta -), Stam 6, Kaladze 6; Ambrosini 6, Pirlo 6.5, Seedorf 6.5 (Gattuso -); Kakà 6.5; Shevchenko 7, Vieri 5.5 (Serginho -).
LAZIO: Sereni 5; Oddo 6, Siviglia 5, Stendardo 5, Zauri 5.5; Behrami 5 (Pandev 5.5), Dabo 5, Liverani 5.5 (Baronio -), Giallombardo 5 (Manfredini 5.5); Di Canio 5, Rocchi -.
LA REPUBBLICA:
MILAN: Dida 6.5.; Cafu 6, Nesta 5.5 (Costacurta -), Stam 6, Kaladze 6; Ambrosini 6.5, Pirlo 6, Seedorf 5.5 (Gattuso -); Kakà 6; Shevchenko 7, Vieri 5 (Serginho -).
LAZIO: Sereni 5.5; Oddo 6.5, Siviglia 5.5, Stendardo 4.5, Zauri 6; Behrami 5 (Pandev 5), Dabo 6, Liverani 5.5 (Baronio -), Giallombardo 6 (Manfredini 5.5); Di Canio 6, Rocchi 5.
IL GIORNALE:
MILAN: Dida 6.5.; Cafu 6, Nesta 6 (Costacurta -), Stam 6, Kaladze 6; Ambrosini 6.5, Pirlo 6.5, Seedorf 6 (Gattuso -); Kakà 7; Shevchenko 7, Vieri 5 (Serginho -).
LAZIO: Sereni 6; Oddo 6, Siviglia 5, Stendardo 5, Zauri 5; Behrami 5 (Pandev 5), Dabo 5, Liverani 6 (Baronio -), Giallombardo 5 (Manfredini 5); Di Canio 6, Rocchi 5.
-
#2451 szép volt fiúk!!!
köszi gabber & mcfrost!!!
FORZA MILAN!!! -
#2450 A Milan gyorsan feledtette a múlt hétvégi Sampdoria elleni kisiklást, miután ma 2-0-ra verte a Lazio csapatát. A piros-feketék hamar dűlőre vitték a dolgot, mivel a 12. percben Sevcsenkó, majd kicsivel később Kakà mattolta a rómaiak védelmét. A meccs hátralévő részében már nem esett több gól, de a hazai csapat győzelme egy pillanatig sem forgott veszélyben. A Milan hátránya továbbra is öt pont a listavezetővel szemben.
MILAN-LAZIO 2-0
Gólszerzők: 12’ Shevchenko (M), 14’ Kakà (M)
Játékvezető: Messina
Sárgalap: Siviglia (L)
MILAN: Dida; Cafu, Nesta (86’ Costacurta), Stam, Kaladze; Ambrosini, Pirlo, Seedorf (74’ Gattuso); Kakà; Shevchenko, Vieri (81’ Serginho).
Vezetőedző: Ancelotti
LAZIO: Sereni; Oddo, Siviglia, Stendardo, Zauri; Behrami (46’ Manfredini), Dabo, Liverani (65' Baronio), Giallombardo (46’ Pandev); Di Canio, Rocchi.
Vezetőedző: D. Rossi
-
North #2449 Hát ez bejött. Máskor is ilyen szépeket tippelj!:) -
#2448 grat a Milan-nak