36663
  • Sheva
    hát de mert nem igaz h egyet nyavadt gólt nem tudtunk berúgni
  • tep
    Az Inter és a Juve szívott......úgyhogy mi nem is panaszkodhatunk
  • Sheva
    0:0 maradt

a csatárok teljesítménye KURVA gyenge volt...
  • tep
    nem baj , maradtunk elsők a csoportban
  • Sheva
    nem

Serginho
    Inzaghi jöttek be
  • tep
    Gilát nem cserélték be?
  • Sheva
    Sheva nélkül nem tudunk gólt lőni...hihetetlen
  • tep
    az baj

.....csak ne kapjunk gólt a végén
  • Sheva
    hát jah de Vieri semmit nem csinál Pippon még látszódik h sérült volt...

Sheva kéne de ő meg lesérült
  • tep
    pedig most már ideje lenne
  • Sheva
    eddig csak Gomes kapus miatt 0:0
    egy rakat helyzetünk van és nem tudunk gólt lőni
  • Sheva
    27' AC Milan (Ita) 0 - 0 PSV Eindhoven (Hol)
  • Sheva
    Egyre több spekuláció lát napvilágot azzal kapcsolatban, hogy a szezon végén Michael Ballack elhagyja a Bayern München csapatát, mivel még mindig nem írta alá az új szerződését.

A Bayern kapitánya még nem tudja, hogy mit fog tenni, de a hírek szerint a Manchester United, a Real Madrid és a Milan is megpróbálja elcsábítani a bajoroktól, míg Ballack néhány héten belül meghozza döntését.

Kedden a Juventus ellen 2-1-re megnyert Bajnokok Ligája mérkőzés után Ballack kijelentette, hogy jelen pillanatban átgondolja a lehetőségeit.

„Még nem döntöttem el, és ez nehéz dolog, amikor sok indok szól a maradás mellett,” – mondta a középpályás. „A Bayern csapata nagyon közel áll a szívemhez.”

A német klub egy eddig példátlan ajánlatot tett Ballacknak, noha a játékos elmondta, hogy az ügyében nem a pénz lesz a döntő tényező.
  • Sheva
    Az AC Milan ismét érdeklődik a Newcastle United védője, Jean Alain Boumsong iránt. A piros-feketék vezetőinek határozott szándéka, hogy a téli átigazolási időszakban megerősítsék a hátsó alakzatot, és a francia Boumsong újra a látókörbe került.

Mielőtt Boumsong a Rangerstől a Szarkákhoz került volna, a Milan segédedzője, Mauro Tassotti a skót bajnokságban már megfigyelte. A milánói klub tavaly januárban nem szállt versenybe a Newcastle Uniteddal, de most újra érdeklődnek a játékos iránt, akit a csapat egykori alappilléréhez, Marcel Desaillyhoz hasonlítanak.

Az olasz óriásklub felkészül, hogy tesztelje a Newcastle ragaszkodását Boumsonghoz, aki csapatában folyamatosan játszik, amióta 7 millió Fontért a St James' Parkba került.
  • Sheva
    én nézni fogom ha lesz időm :)
  • North
    Melyik a jobb: látod a meccset kínai(vagy valami ázsiai) kommentárral v. nem látod?:) Ráadásul le is lehet venni a hangot.:)
  • forza milan
    próbáltam régebben,de kinai a kommentálás:D
  • North
    Szerintem is, neki is kell a játéklehetőség, ráadásul pihen is.
    Amúgy ha valaki nézni akarja élőben a meccset, az interneten megteheti. A DragonTV közvetíti, csak a pplive.uw.hu-ról előtte le kell tölteni és telepíteni egy klienst.
  • Sheva
    simán jó...
  • forza milan
    Vieri kezdö!ajajjj!
  • Sheva
    AC Milan try again for Newcastle defender Boumsong
    tribalfootball.com - October 19, 2005

AC Milan are reviving their interest in Newcastle United defender Jean Alain Boumsong.

Milan chiefs are determined to land a powerful centre-half in the winter market and are again eyeing French international Boumsong.

Before his move to Newcastle from Rangers, Boumsong was scouted by Milan assistant coach Mauro Tassotti at an Old Firm clash last season.

Milan chose not to compete with Newcastle for Boumsong last January, but are now reviving their interest in a player who has been likened to former club hero Marcel Desailly.

The Italian giants are prepared to test Newcastle's resolve over Boumsong, who has struggled for consistency since his arrival at St James' Park, with a bid of £7 million.

• Sheva
    A Milan azonban most valószínűleg jobb formában van, mint a tavasszal (akkor sokak szerint a PSV jobban megérdemelte volna a továbbjutást), amikor fogytán volt az ereje, és nemcsak a Liverpool elleni BL-döntőt bukta el, hanem a Juventusszal szembeni bajnoki címért folytatott párharcot is. A piros-feketék ezúttal négy bajnoki győzelemből érkeznek, amelyeken csupán egy gólt kaptak (nyolc ellenében), és nagyon úgy tűnik, a Milan évad elején még csikorgó gépezete egyre olajozottabban működik. A La Gazzetta dello Sport elemzése szerint a siker egyik titka, hogy az edző jobban használja a rotációt, kevesebb játékosnak biztos a helye, mint az előző idényben. (Most csak a Dida, Alessandro Nesta, Paolo Maldini, Kaká, Andrij Sevcsenko tengely tagjai tekinthetők "érinthetetlennek", de például Kaká vasárnap Cagliariban nem kezdett.)

Szinte minden játékos több lehetőséget kap, mint egy évvel ezelőtt, és senkinek sincs oka féltékenykedni: ha Christian Vierit nem viszik el Cagliariba, akkor biztos lehet benne, hogy a BL-ben ő fog kezdeni, ha vasárnap Serginho volt a balhátvéd, akkor szerdán Kaha Kaladze készülhet a szereplésre. Pippo Inzaghi és Marek Jankulovski felépülése ráadásul tovább gazdagítja az edző választási lehetőségeit. "A Bajnokok Ligája nagyon sok energiát elvesz tőlünk, ezért valamennyien szívesen fogadjuk a rotációt – jelentette ki a csapatkapitány Maldini, aki ebben az évadban most debütál a BL-ben. – Nem félünk attól, hogy olyanok játszanak, akik kevesebbet szoktak szerepelni, mert mindig mindenki felkészült a feladatra. A PSV-vel vigyázni kell, mert a tavasszal is nagyon jól játszott ellenünk."

Még a sérült Nestát is könnyedén pótolják

Ami a védelmet illeti, Nesta kézsérülése sem okoz különösebb gondot, hiszen Cafú viszszakerül a jobb szélre, így Stam bemegy középre Maldini mellé, és – Kaladzéval – máris összeállt a négyes. (Nesta egyébként állítólag nem akarja meghosszabbítani 2009-ig szóló szerződését, de a klubnál úgy vélik, hogy emiatt egyelőre nem kell aggódniuk.)

A csapat keddi sajtótájékoztatóján Ancelotti csak részben titkolózott: "A Cagliari elleni vasárnap esti bajnokihoz képest öt vagy hat változás lesz a kezdőcsapatban. Nem mondom el, kik kerülnek be, de nem olyan nehéz kitalálni. (Costacurta helyett Cafú, Serginho helyett Kaladze, Vogel helyett Pirlo, Rui Costa helyett Kaká, Gilardino helyett Vieri – a szerk.) Ebben az idényben a keret mennyiségi és minőségi szempontból is jobban áll, mint tavaly, ami a játékosok és a csapat szempontjából is jó. A PSV nagyszerű együttes, kiváló edzője van, ezért nagyon oda kell figyelnünk."
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
    Ma reggel egy ünnepség keretében a piros-feketék főhadiszállásán a Via Turatiban, Adriano Galliani, Christian Maldini és édesanyja, Adriana Fossa aláírták azt a papírt, amely szerint Paolo fia csatlakozhat az AC Milanhoz. Az eseményen jelen volt még a nagypapa, Cesare és a nagymama, Dianora Blanco is.

Christian 1996. június 14.-én született, és a klub korosztályos ifjúsági csapatához kerül, ahol az edzője Angelo Colombo lesz, aki az utánpótlásképzés vezetője. A fiatal Maldini szombaton az Inter ellen fog debütálni, amivel végleg apja nyomdokaiba lép.
  • Sheva
    A Bajnokok Ligája hármadik csoportfordulójában a PSV ellen készülő keret.

Kapusok: Dida, Kalac

Hátvédek: Cafu, Costacurta, Kaladze, Maldini, Jankulovski, Stam

Középpályások: Gattuso, Kakà, Pirlo, Rui Costa, Seedorf, Serginho, Vogel

Csatárok: Inzaghi, Gilardino, Shevchenko, Vieri

• Sheva
    A Chelsea és a Milan is beszállt az Arsenal csapata mellé az OFK Belgrád tinédzser játékosáért, Slobodan Rajkovicért folytatott versenybe. A 16 éves középpályás még csak Szerbia és Montenegró U21-es válogatottjának a tagja, és az Ágyúsok főnöke, Arsene Wenger a múlt héten már meg is leste játék közben.

Azonban a Chelsea megfigyelője, Frank Arnesen is azon ügyködik, hogy a Stamford Bridgere csábítsa, mialatt az AC Milan egykori játékosa, Cesare Maldini is ellenőrzi Rajkovicot ebben a hónapban.
  • Sheva
    Az Ascoli sztárja, Foggia az AC Milanba szeretne igazolni, és ki akarja harcolni a helyét az olasz válogatottban is. A csatár kiemelkedett a mezőnyből a vasárnapi Sampdoria elleni győzelemmel végződött mérkőzésen, és a következőket mondta:

„Nem igaz, hogy 2010-ig meghosszabbítom a szerződésem. Kevesebb van hátra, amiből egy év már eltelt, és miközben szeretem az Ascoli szurkolóit, szintén szeretnék csatlakozni a Milan gárdájához. A Milan után a másik nagy álmom az olasz válogatott. A posztomon jelenleg Camoranesi játszik, de remélem, a közeljövőben megszerzem a helyét.”
  • Sheva
    AC Milan coach Ancelotti: I could stay beyond 2007
    tribalfootball.com - October 18, 2005

After victory over Cagliari on Sunday, AC Milan coach Carlos Ancelotti took the opportunity to put an end to rumours that he will leave at the end of the season.

"I will stay here until 2007, when my contract comes to an end," said Ancelotti. "and I do not exclude the possibility of staying beyond that."

• Sheva
    Ascoli star Foggia wants AC Milan move
    tribalfootball.com - October 18, 2005

Ascoli star Pasquale Foggia wants a move to AC Milan - and also to break into the Italy national team.

The striker was outstanding in Ascoli's win over Sampdoria on Sunday and said: "It's not true that I have extended my contract to 2010. I only have less than a year left and while I love the Ascoli tifosi I also would love to join AC Milan.

"My dream is the Azzurri - after Milan. Camoranesi has my place in that team and I hope to take it from him soon in the future!"
  • Sheva
    edzés után nyilatkozott a Milan Channelnek. A cseh védő kitért a Cagliari elleni győzelemre is, ami a második mérkőzése volt a milánói piros-feketék színeiben:

„Fizikálisan jól érzem magam. Boldog vagyok és remélem, hogy a fájdalom végleg a múlté. Most már az edzőm rendelkezésére állok. A passzom Inzaghinak? Igen láttam, hogy Pippo előretört, és megpróbáltam odarúgni neki. Kár, hogy a labda egy kicsit erős volt, és így nem lett belőle gól. Egyébként, ami azt illeti jól ment a játék. Egy nagyszerű mérkőzésen, egy remek csapatot láttam, akik jól tették a dolgukat.”

A bajnoki cím megszerzéséről a következőket mondta:

„Ez egy nehéz bajnokság. A Milan, a Juventus és az Inter egy kicsit kiemelkedik a többi csapat közül, de ez kemény csata lesz.”

A bajnoki mérkőzés után a Bajnokok Ligája következik, ahol két nappal a Cagliari legyőzése után a PSV lesz az ellenfél.

„Ez a versenysorozat nagyon fontos a számomra. Az első két meccsen nem voltam ott, mert sérüléssel bajlódtam. Remélem, bevethető leszek, mert biztosan nagyszerű lenne a csapattársaim között.”
  • Sheva
    hát igen részben ez is...
  • Magic Boy
    Szerintem a fiatalos lendület hiányzik nálatok!
  • Sheva
    jók vagyunk csak a helyzetkihasználás nem megy olyan jól na meg a védelembe is vannak javítani valók
  • Magic Boy
    Na azt a meccs-et megnézem,mert idén mindkét csapat nagyonjó!
  • Magic Boy
    Igen!
  • Sheva
    reméltem is :D
  • R9
    ott nektek drukkolok :)
  • Sheva
    30 talán
  • R9
    nyomi juvéval mikor játszotok?