36663
  • Sheva
    Az olasz lapok így értékelték a tegnapi Cagliari-Milan bajnoki mérkőzésen pályára lépők teljesítményét.

LA GAZZETTA DELLO SPORT:

CAGLIARI: Carini 5; Lopez 5.5 ( Pisano 6), Canini 5, Bega 5.5, Agostini 4.5; Conticchio 6 (Langella 6), Abeijon 5.5 (Cossu 6), Budel 6, Gobbi 5.5; Esposito 6, Suazo 5.5.

MILAN: Dida 6.5; Stam 6.5, Costacurta 6, Maldini 6.5, Serginho 6; Gattuso 6.5, Vogel 5.5, Seedorf 6, Rui Costa 5 (Kakà 6); Shevchenko 6.5 (Inzaghi), Gilardino 6 (Jankulovski).

IL CORRIERE DELLO SPORT:

CAGLIARI: Carini 5; Lopez 5.5 (Pisano 6), Canini 5, Bega 5.5, Agostini 5; Conticchio 5 (Langella 6), Abeijon 5 (Cossu 6), Budel 5.5, Gobbi 5.5; Esposito 6, Suazo 6.5.

MILAN: Dida 6.5; Stam 6.5, Costacurta 6, Maldini 6, Serginho 5.5; Gattuso 6, Vogel 6, Seedorf 6, Rui Costa 5.5; Shevchenko 7, Gilardino 6.

TUTTOSPORT:

CAGLIARI: Carini 5; Lopez 5 (Pisano), Canini 5, Bega 5.5, Agostini 5.5; Conticchio 6 (Langella 6), Abeijon 5 (Cossu 6), Budel 5.5, Gobbi 6; Esposito 5.5, Suazo 6.

MILAN: Dida 6; Stam 6, Costacurta 6, Maldini 6, Serginho 6; Gattuso 6, Vogel 6, Seedorf 5.5, Rui Costa 5.5 (Kakà 6); Shevchenko 7 (Inzaghi), Gilardino 6.5 (Jankulovski).

IL CORRIERE DELLA SERA:

CAGLIARI: Carini 5; Lopez 5 (Pisano), Canini 5, Bega 5.5, Agostini 6; Conticchio 5.5 (Langella 6), Abeijon 4.5 (Cossu 6), Budel 5.5, Gobbi 5.5; Esposito 6, Suazo 6.5.

MILAN: Dida 6; Stam 6, Costacurta 6, Maldini 6, Serginho 6; Gattuso 5.5, Vogel 6, Seedorf 5.5, Rui Costa 5.5 (Kakà); Shevchenko 7 (Inzaghi), Gilardino 5.5 (Jankulovski).

LA REPUBBLICA:

CAGLIARI: Carini 5; Lopez 5.5 (Pisano), Canini 5, Bega 5, Agostini 5; Conticchio 5.5 (Langella 6), Abeijon 5.5 (Cossu 5.5), Budel 6, Gobbi 6; Esposito 5, Suazo 5.

MILAN: Dida 6.5; Stam 6, Costacurta 6, Maldini 6.5, Serginho 6.5; Gattuso 6.5, Vogel 6, Seedorf 6.5, Rui Costa 6 (Kakà 6); Shevchenko 6.5 (Inzaghi), Gilardino 7 (Jankulovski).

IL GIORNALE:

CAGLIARI: Carini 4; Lopez 5.5 (Pisano), Canini 4.5, Bega 5, Agostini 5; Conticchio 5 (31’ pt Langella 6), Abeijon 5 (Cossu 5.5), Budel 5.5, Gobbi 6; Esposito 5, Suazo 6.5.

MILAN: Dida 6.5; Stam 6, Costacurta 6, Maldini 6, Serginho 6; Gattuso 6.5, Vogel 6, Seedorf 6, Rui Costa 6 (Kakà 6); Shevchenko 6.5 (Inzaghi), Gilardino 6.5 (Jankulovski).
  • Sheva
    A Milan tavalyi és idei szezonkezdetének összehasonlítása. A piros-feketék az előző idényben, a bajnokságban kevesebb pontot szereztek, míg a Bajnokok Ligájában eredményesebbek voltak. Mindkét évben az ukrán Shevcheno volt a legeredményesebb, Kakà pedig mindkétszer a képzeletbeli dobogóra állhatott. Feltűnő, hogy a 2005/2006-os szezonban a Milan góljai nagy részét az első félidőben szerezte.

ELŐZŐ SZEZON:
    A pontok száma 7 bajnoki meccs után (hazai pályán: 4, idegenben: 3): 14.
    IDEI SZEZON:
    A pontok száma 7 bajnoki meccs után (hazai pályán: 3, idegenben: 4): 16.

ELŐZŐ SZEZON:
    A gólok eloszlása: 3 az első félidőben, 8 a második játékrészben. (Összesen: 11.)
    IDEI SZEZON:
    A gólok eloszlása: 10 az első félidőben, 3 a második játékrészben (Összesen: 13.)

ELŐZŐ SZEZON:
    Bajnoki és BL pontok: 20 (Serie A: 14 – Bajnokok Ligája: 6).
    IDEI SZEZON:
    Bajnoki és BL pontok: 20 (Serie A: 16 – Bajnokok Ligája: 4).

ELŐZŐ SZEZON:
    A három legjobb gólszerző:
    1. Sheva 6 (5 bajnoki és 1 BL),
    2. Seedorf 3 (2 és1)
    3. Kakà 2 (2 és 0).
    IDEI SZEZON:
    A három legjobb gólszerző:
    1. Sheva 7 (5 bajnoki és 2 BL),
    2. Kakà 4 (2 és 2)
    3. Gilardino 3 (3 és 0).

SERIE A 2005-2006 A Sampdoria utáni mérkőzések:
    4 mérkőzés, 4 győzelem, gólarány: 8-1

ELŐZŐ SZEZON:
    180 percnél többet pályán lévő játékosok száma: 15.
    IDEI SZEZON:
    180 percnél többet pályán lévő játékosok száma: 17.
  • Sheva
    nb1.hu?
  • Magic Boy
    Köszi!
  • shad0w
  • Magic Boy
    Erősíteni készül a Milan

Milánó, október 17., 11.30 Adriano Galliani "nagy neveket" szerződtetne.

A bajnokságban ugyan a 2. helyen áll a Milan, de már most 5 pont a lemaradása a Juventusszal szemben. A piros-feketék nem szeretnének még ennél is komolyabb hátrányba kerülni, éppen ezért a vezetők hamarosan megerősítik a csapatot. Az AC Milan kopasz alelnöke, Adriano Galliani bejelentette, hogy a klub nagy igazolásokat hajt végre az elkövetkezendő hónapokban, és télen több sztárt is megpróbálnak szerződtetni.
    - A Milannak a legmagasabb szintet kell képviselnie, és a legigényesebb szurkolókat is ki kell szolgálnia, ehhez pedig egy nagyon jó csapatra van szükségünk - így Galliano. - Úgy véljük, szükségünk lenne egy-két jó játékosra, akiknek a leigazolása komoly erősítést jelentene az együttesnek. Már több focistával is tárgyalásban állunk, akik igazi nagyágyúk, de neveket még nem mondhatok.
    K. B. L.
  • Magic Boy
    dobsz 1 tabellát?
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
    Az edző és a játékosok nyilatkozatai a Cgaliari ellen 2-0-ra megnyert mérkőzés után.

Ancelotti:
    „Nagyon elégedett voltam Serginho és Vogel teljesítményével, valamint s védekezésünk is precíz volt. Ez bizakodásra ad okot a jövővel kapcsolatban. A csapat egyre jobb, újra lazíthattunk, és továbbra is folytatjuk a játékosok rotálását, ami azért fontos, hogy mindenki a gárda tagjának érezze magát. A labdatartásra és a játék irányítására még mindig figyelnünk kell, de sok minden miatt elégedettek lehetünk.”

Inzaghi:
    „Jól csináltam. Remélem, hogy újra a csapat hasznára lehetek. Lassan, de biztosan elérem a csúcsformámat. Mozgás közben nem éreztem fájdalmat a lábaimban. A múlt vasárnapi teszt az ifik csapatában nagyon fontos volt. Félelem? Soha nem volt benne, mivel a klubom és a szurkolók támogattak, amikor sérült voltam.”

Vogel:
    „Elégedett vagyok. Jól játszottam, és annak is örülök, hogy a lehető legtöbb időt tölthettem a Milan mezében. Már az első félidőben eldöntöttük a meccset, mert nagyon magabiztosak voltunk. Szerdán egy igazán fontos mérkőzés következik. Ez az összecsapás nagyon különleges lesz a számomra, mert hat évet játszottam a PSV csapatában. Mindenesetre a biztos továbbjutáshoz meg kell nyernünk a meccset.”

Gilardino:
    „A gólom nagymértékben befolyásolta a játék képét. Amikor ilyen gólt szerzel, akkor megváltozik a mérkőzés menete. A csapat jól teljesített. A Juve eredményét ismerve a legfontosabb dolog a győzelem megszerzése volt. A pályán Sheva és én mindent megpróbáltunk a gólszerzés érdekébe, mert ezen az estén csúszós volt a talaj, és ezért nem volt könnyű rajta játszani. Most a Bajnokok Ligájában kell eredményesnek lennünk.”
  • Sheva
    Az olasz bajnokság 7. fordulójának utolsó mérkőzésén a Milan gyorsan eldöntötte a három pont sorsát. Az olasz válogatott csatára, Alberto Gilardino már az első félidő 24. másodpercében megszerezte a vezetést, amit a 27. percben Shevchenko duplázott meg. Ezután a Cagliarinak esélye sem volt, így a piros-feketék félgőzzel játszva is győztesen hagyták el a pályát. A mérkőzésnek két nagy visszatérője is akadt. Az egyik a cseh Jankulovski, míg a másik a milánói közönség egyik nagy kedvence, a hosszú ideig sérüléssel bajlódó Pippo Inzaghi. A Milan hátránya továbbra is öt pont a listavezetővel szemben.

CAGLIARI - MILAN 0-2

Gólszerzők: 1’ Gilardino, 27’ Shevchenko
    Játékvezető: Messina
    Sárga: Lopez, Serginho
    Hosszabbítás: 2 perc

CAGLIARI: Carini; Lopez (65’ Pisano), Canini, Bega, Agostini; Conticchio (31’ Cossu), Abeijon (31’ Langella), Budel, Gobbi ; Esposito, Suazo.
    Cserék: Campagnolo, Pisano, Vignati, Ferrarese, Capone, Cossu, Langella.
    Vezetőedző: Ballardini.

MILAN: Dida; Stam, Costacurta, Maldini, Serginho; Gattuso, Vogel, Seedorf, Rui Costa (68’ Kakà); Shevchenko (83’ Inzaghi), Gilardino (78’ Jankulovski).
    Cserék: Kalac, Simic, Kaladze, Pirlo, Jankulovski, Serginho, Inzaghi, Kakà
    Vezetőedző: Ancelotti
  • gabber_saviola
    Legnépszerűbb témák
    1. A.C. Milan
    2. F.E.A.R.
    3. FORMA1
    4. Need for Speed: Most Wanted
    5. US Cittá di Palermo
    6. World of Warcraft
    7. Milyen zenét hallgatsz?
    8. FIFA 06
    9. Serious Sam 2
    10. Age of Empires III
  • fsgh
    OLÉÉÉ OLLÉÉ OLLÉÉ!!! ELSŐKVAGYUNK!!!
    (Húú de nagy felkiáltó jelet kapok spemelésért!!:-DD)OlÉÉÉ
    Nade mostmár elég az offból,spemből..... JO8 All
    (Álomdjátok azt hogy az Inter 5-0-ra győz a sera-a-ban..jaa várjatok csak ez nem álom hiszen megtörtént:-PPPP)[most emiat naon boldog]
  • fsgh
    Na én léptem mert még meg se fürötm meg ilyenek azt má fél tizenegy van...
    JO8ALL
    (Gabber láttad-e már azt a képet amit a logómra kattintva láthatsz..?)
  • fsgh
    És még mindíg nem előztük meg a Need For Speedes topicot pedig itt vagy 3-4 hozzászólással töb van:-PP(ráadásul itt folyamatosan lökjük a szöveget,...)
  • fsgh
    még szép...:-)))
  • gabber_saviola
    a focista szepmtápikban vagyunk
  • Kanál
    ték =/
  • Kanál
    nincs
  • fsgh
    Van még itt vki?
  • fsgh
    Ez nem végtelen dé hanem érzelem nyílvánítás:-)))))))):-D