36663
  • Sheva
    PRESS SURVEY - KAKA': 'Lake Maggiore is wonderful'
    10/22/2005
    MILAN - La Gazzetta dello Sport have reported on Kakà's sailing trip to Lake Maggiore and the town of Verbania: 'I've been sailing in Brazil a few times but it's a real passion for me here in Italy. I liked sailing from Verbania to Stressa, I fould three wonderful islands.'
  • Sheva
    Alberto Gilardino arról álmodik, hogy a Bajnokok Ligája döntőjében a Juventus csapatát legyőzve szerezzék meg az első helyet.

„Az, az álmom, hogy ezzel a nagyszerű csapattal bejussunk a Bajnokok Ligája döntőjébe. Fantasztikus, de egyben nehéz dolog odáig eljutni. Remélem, akkor az ellenfelünk a Juventus lesz,” – nyilatkozta a nyáron igazolt csatár.

Gilardino teljesítménye elég ingadozó, amióta megérkezett a Parma együttesétől, de reméli, hogy holnap délután a Palermo ellen sikerül megszerezni első gólját a San Siro közönsége előtt.

„Nagy szeretettel fogadtak, de nyilvánvaló, hogy kell egy kis idő a beilleszkedéshez, amikor egy új csapatba és új városba kerülsz. Különösen akkor, amikor mások az elvárások, és mindig a győzelem a cél. Hihetetlen dolog olyan bajnokokkal együtt játszani, mint Paolo Maldini és Billy Costacurta, akiket néhány évvel ezelőtt még csak a televízióban láthattam.”

Az olasz válogatott csatárnak Andriy Shevchenkoval, Christian Vierivel és Pippo Inzaghival is meg kell küzdeni a helyért.

„Ilyen szinten teljesen normális dolog a rotáció, de boldogabb lennék, ha több lehetőséget kapnék. A döntés az edző kezében van. Elég sok mérkőzés van a szezonban ahhoz, hogy mindenki szóhoz jusson. Egyik csatártársamat sem részesítem előnyben, mert bárki mellett tudok játszani. Nagyon megtisztelő, hogy Pippo Inzaghival hasonlítanak össze, mivel ő a világ egyik legjobb támadója. Sokat tanultam tőle.”

Két mentoráról, Cesare Prandelliről és Arrigo Sacchiról a következőket mondta.

„Sacchi nagyon fontos személy a számomra, mert sok jó tanácsot adott nekem, és kulcsszerepe volt abban, hogy a Milanba igazoltam. Carlo Ancelotti és Prandelli hasonló személyiségek, és jó kapcsolatban vannak a játékosaikkal. Ismerik a labdarúgás legapróbb részleteit is, ami igazán sokat segít.”
  • Sheva
    akkor nézd meg amit gabber linkelt ott mennyi választék van
  • forza milan
    hm?a font catergoriesnél választhatod ki a kategóriákat:D
  • Sheva
    sose nem :P
  • forza milan
    itt valszin nagyobb a betü választék!
  • báttyó02
    mennyémá...
  • gabber_saviola
    még nem tudok, de ....... :))))))))
  • Fyrex
    jaaaaaa, hát akkor eeezt mondd
    holnapra meghozza a postás bácsi az efem2006 ot aztán lessz nemulass :DDDD
  • gabber_saviola
    nem tudok büntipontot adni :(
  • Fyrex
    óvakodjatok gabber moderátor csak úgy szórja a büntipontokat mint a géppisztoly
  • gabber_saviola
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Sheva
    sry gabber moderator jóvoltából lesz dizájnos bannerünk :D
  • gabber_saviola
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

gabber moderátor :DDDDDD
  • Sheva
    na estére nekünk is dizájnos formájú bannerünk lesz Gabber jóvoltából
  • Sheva
    MILAN-PALERMO: FACTS AND FIGURES
    10/21/2005
    MILAN - Palermo arrive at the San Siro on Sunday. Gigi Del Neri's are currently on 12 points and the two sides have met on 35 times, with Milan never having lost to the visitors at the San Siro.

The two sides first met in October 23, 1932, with Palermo in the top flight for the first time after the First World War. Milan won 2-1, thanks to a brace from Romani. Michele Ferri is the only Palermo player to have ever joined the Rossoneri when he moved in the 2000-01 season although the defender never made an appearance.
  • Sheva
    Az AC Milan csatlakozott a Real Madrid védőjéért, Ivan Helgueráért folytatott versenyhez. A Liverpool és a Manchester Unietd is szívesen látná soraiban a spanyol játékost, akinek már csak ez az év van hátra a jelenlegi szerződéséből.

A piros-feketék egy tapasztalt középhátvédet keresnek, és Helguera is raja van a listájukon. A védő helyzete a következő hónapban letisztul, amikor várhatóan a Real új szerződést kínál a játékos ügynökének.
  • Sheva
    hmmm... remélem nem lesz igaza

3:1 G: Sheva, Gila ill. Makinwa
  • gabber_saviola
    Zamparinit felhívtam, hallani sem akar róla ......azt mondja hogy ki fogtok kapni

Zamparini tippje: 1-2
  • Sheva
    vagy nem akarsz gyorsan palermoi elnök lenni? :D
  • Sheva
    ok akkor hívjuk is a palermoiakat h egy láda sör fejébe a 3 pont a miénk :P
  • gabber_saviola
    jah én leadnám nektek a 3 pontot
  • Sheva
    hát jah fél óra volt mire az a betűs fontokat átlapoztam :D
  • gabber_saviola
    jó az az oldal, elég régóta használom
  • Sheva
    szeretném ha a milan nyerne igaz ki nem szeretné h a kedvenc csapat mindig nyerjen
    nagyon kell a 3pont mert úgyérzem a juve ezen a hétvégén se fog hibázni
  • Sheva
    jaja keresgéltem :)
  • gabber_saviola
    jah 1-1 szerintem is
  • McFrost
    főleg a jobb széle!

1-1 a tippem, Sheva & Caracciolo
  • gabber_saviola
    látom megtaláltad a dafont.com-ot :-)
  • gabber_saviola
    nájsz a banner, az eddigi legszebb :-)
  • Sheva
    a védelembe le kell az erősítés ezt szólom hozzá
  • forza milan
    Akkor jó:)Gondoltam hogy az lehet a gond!Egyébként te mit szólsz Alexhoz?
  • Sheva
    ok kira köszi már engedi hála istennek
  • forza milan
    nemtom,lehet hogy azért mert másolás után még nincs megnyitva a fórum!próbáld ugy hogy ittvagy a topikban,és közben kimásolod a hirt,és lehet hogy igy engedi!(nekem is ez volt a gond!)Szivesen!:D
  • forza milan
    BL E csoport
    1. AC Milan 3 1 2 0 5-3 5
    2. Fenerbahce 3 1 1 1 7-6 4
    3. PSV Eindhoven 3 1 1 1 1-3 4
    4. Schalke 04 3 0 2 1 5-6 2

Milan-Fener
    3-1
    Schalke-Milan
    2-2
    Milan-PSV
    0-0
  • Sheva
    thx a hírekért

te se tudod h miért nem enged beilleszteni a mozillám? :S
  • forza milan
    Andriy Shevchenko újabb elismerésben részesül. Egy olyan díjat vehet át Candido Cannavò-tól, melyet a maffia ellenes harcban meggyilkolt bíró, Rosario Livatino emlékére alapítottak.

Az elsimerést az ukrán gyermekek iránti jótékonysági munkájáért kapja meg a Milan csatára.

Forrás: acmilan.com
  • forza milan
    Úgy látszik, hogy, a szezon végén Alex elhagyja a PSV csapatát és kijelentette, hogy szívesen igazolna a Milanba. A kiváló védő 2004 nyarán kölcsönjátékosként került a holland klubhoz, miután a Chelsea megvásárolta.

Úgy tervezték, hogy Alex két szezont a Philips Stadionban tölt, majd ezután a Stamford Bridge-re teszi át székhelyét. Azonban a Kékek számára nem sok jót ígér, hogy Angliában nem kaphat munkavállalási engedélyt, mert nem játszott elegendő százalékban a brazil válogatott mérkőzésein.

A 23 éves játékos reméli, hogy a holland bajnokságban nyújtott teljesítményével felkelti a Milan figyelmét, mert szívesen lenne a piros-feketék brazil kontingensének tagja.

„Olyan játékosokkal játszani együtt, mint Dida, Cafu, Kaka és a többi brazil, mindenkinek, ahogy nekem is egy igazi álom lenne,” – nyilatkozta az Eindhoven Dagbladnak. „Keményen dolgozok, hogy jobb játékossá váljak. A Milan a kedvenc csapatom Európában. Most sok honfitársam játszik ott, így könnyen menne a beilleszkedés.”

Forrás: planetfootball.com
  • Sheva
    lehet h az elkövetkezendő időkben nenm tudok betenni híreket meg képeket meg összefoglalókat mert a böngészőm nem engedi a beillesztést :(((((
  • forza milan
    Üdvözlünk a milanosok körében!