36663
-
#5272 Az AC Milan ismét megpróbálja megszerezni az AS Roma védőjét, Cristian Chivut. A piros-feketék vezetői úgy döntöttek, hogy újabb rohamot indítanak a román válogatott játékosáért, miután nem sikerült lealkudni Cris 8 millió Fontos vételárát.
A Milan hajlandó lenne némi készpénz mellé odaadni Pasquale Foggiát vagy Christian Abbiatit is. Foggia jelenleg az Ascoli gárdájában szerepel kölcsönben, de júniusban visszatér, mint ahogy Abbiati is, aki most a Juventus csapatát erősíti.
Forrás: tribalfootball.com -
#5271 :DDD
de ha találkozunk a döntőbe akkor a 2003-as sorozat ellentetje fog történni
ti kaptátok a barcát mi meg az intert most fordítva (persze ha tovább jut a két csapat) -
#5270 hát te tudod:D
nagyon durvát kívántam ám:DDD -
#5269 jáááááááááj :DDDDDDD
majd ott találkozunk :P -
#5268 hát úgy gondoltam májusban lesz egy számunkra fontosabb meccs:D -
#5267 AC Milan use Foggia, Abbiati in offer for Roma's Chivu
tribalfootball.com - March 13, 2006
AC Milan are moving for Roma defender Cristian Chivu.
Milan chiefs have chosen to revive their push for the Romania international after failing to talk Lyon down from their £8 million asking price for Brazilian defender Cris.
Milan are ready to offer cash plus one of Pasquale Foggia or Christian Abbiati in exchange for Chivu. Winger Foggia is on-loan at Ascoli this season, but will return to Milan in June - just as keeper Abbiati will from his time at Juventus.
The trump card Milan could play is patron Silvio Berlusconi's negotiations with Roma over a new TV deal involving Mediaset.
Mediaset are due to pour £80 million into the coffers of Roma and during negotiations Berlusconi could secure an agreement over Chivu. -
#5266 JUVENTUS-MILAN PRESS RATINGS
13/03/2006
LA GAZZETTA DELLO SPORT
JUVENTUS: Buffon 6.5; Zebina 6, Thuram 6, Cannavaro 6.5, Chiellini 6; Mutu 5.5, Emerson 7.5, Vieira 5, Nedved 6; Ibrahimovic 5.5 (46’ Del Piero 6), Trezeguet 5. Coach: Capello 6.
MILAN: Dida 6; Stam n.r. (14’ Costacurta 6), Nesta 6.5, Kaladze 6.5, Serginho 5.5; Gattuso 4.5, Pirlo 5.5, Seedorf 5.5 (79’ Ambrosini n.r.); Kakà 6; Shevchenko 5.5, Inzaghi 6 (67’ Gilardino 6). Coach: Ancelotti 6.
IL CORRIERE DELLO SPORT
JUVENTUS: Buffon 6.5; Zebina 5.5, Thuram 6, Cannavaro 6.5, Chiellini 5.5; Mutu 5.5, Emerson 6.5, Vieira 6, Nedved 6; Ibrahimovic 5.5 (46’ Del Piero 6), Trezeguet 5. Coach: Capello 6.
MILAN: Dida 6; Stam n.r. (14’ Costacurta 6), Nesta 6, Kaladze 6.5, Serginho 6.5; Gattuso 5, Pirlo 5.5, Seedorf 6 (79’ Ambrosini n.r.); Kakà 5.5; Shevchenko 5, Inzaghi 5.5 (67’ Gilardino 5). Coach: Ancelotti 6.
TUTTOSPORT
JUVENTUS: Buffon 6; Zebina 4.5, Thuram 5.5, Cannavaro 6, Chiellini 6; Mutu 6, Emerson 6.5, Vieira 5, Nedved 6.5; Ibrahimovic 4 (46’ Del Piero 6), Trezeguet 5. Coach: Capello 5.5.
MILAN: Dida 6; Stam n.r. (14’ Costacurta 6.5), Nesta 6.5, Kaladze 6.5, Serginho 6; Gattuso 5, Pirlo 5.5, Seedorf 5.5 (79’ Ambrosini n.r.); Kakà 6; Shevchenko 5.5, Inzaghi 5 (67’ Gilardino 6). Coach: Ancelotti 5.5. -
#5265 döntetlent kívántál Csöves? -
#5264 4 szer a világ legjobb bírójának választott Puhl nem tud dönteni,de te igen
nem akarsz elmenni játékvezetőnek? -
#5263 Ja igen, a tegnapi meccsről:
Elég uncsi volt, a null null mégis jó eredmény, szerintem örülhetünk hogy nem kaptunk gólt. Azért szerintem miután kiállították Gattusot, azután is elég jól játszottak. -
oaken #5262 Tök mindegy, hogy szándékos kezezés volt vagy sem, a labda a kapu felé tartott és úgy ért kezet, ebben az esetben pedig tizit kellett volna adni!Ja és nem igazán volt természetes testartásban a keze!Gattuso kiállítása viszont jogos volt!A BL-ben visszavághatunk a Juvénak, jó kis döntő lenne!
FORZA MILAN
-
#5261 Az olasz bajnokság 29. fordulójának szuperrangadóján nem bírt egymással a Juventus és a Milan. A gólnélküli döntetlent követően a hazaiak lehettek boldogabbak, hiszen megmaradt a tízpontos különbség a két együttes között. A találkozó krónikájához hozzátartozik, hogy Stamot sérülés miatt le kellett cserélni, míg Gattusot a 69. percben kiállította a játékvezető.
JUVENTUS-MILAN 0-0
Gólszerzők: -
Játékvezető: De Santis
Sárga lap: Stam (12.), Chiellini (28.), Gattuso (40.), Nesta (66.)
Piros lap: Gattuso (69. - második sárga lap)
Juventus: Buffon; Zebina, Thuram, Cannavaro, Chiellini; Mutu, Emerson, Vieira, Nedved; Ibrahimovic (Del Piero 46), Trezeguet
Cserék: Abbiati, Balzaretti, Blasi, Giannichedda, Camoranesi, Del Piero, Zalayeta.
Vezetőedző: Capello.
Milan: Dida; Stam (Costacurta 14), Nesta, Kaladze, Serginho; Gattuso, Pirlo, Seedorf (Ambrosini 79); Kaka; Shevchenko, Inzaghi (Gilardino 67)
Cserék: Kalac, Jankulovski, Costacurta, Ambrosini, Vogel, Rui Costa, Gilardino.
Vezetőedző: Ancelotti.
Forrás: acmilan.com -
#5260 Hja.. a juvemerda ellen jók voltunk ebben a bajnokságban, csak ők pofátlanul kevés pontot hullajtanak el. :( -
#5259 ....nem baj , most már csak a BL-re kell koncentrálni
....amúgy 10 emberrel is jobbak voltunk. -
#5258 maradt a 10 pont -
#5257 Francba.. juvejuvevaffanculo. =) -
#5256 sztem is az lesz vagy ha nem talál a Juve egy mákos gólt a legeslegeslegvégén -
R9 #5255 érik az X -
#5254 na most a szabadból gyerünk!!! -
#5253 Ancelotti is benne van
ha Vogel kezd nincskiállítás nincs emberhátrány -
R9 #5252 elég rég óta -
#5251 a második hely reményében nagyon kell a 3 pont -
#5250 Gattuso bazd meg :(
na gyerünk bravúr lenne a 3 pont
FORZA MILAN!!!!!!! -
#5249 a bírók a Juvét szeretik....... -
#5248 nem -
#5247 -
Monoton #5246 nahh eza red nem jött jokor .( -
Monoton #5245 nem volt szándékos kezezés!
de a sárga nem volt jogos! bár kitudja mit mondott!! -
Netkaloz #5244 Na pedig ez egy szabályos 11-es lett volna. -
#5243 figyelem!!madárszar a jobb karján ismétlem.... -
#5242 fejszerkezete megvan -
#5241 -
#5240 Buffonnak nagyon nehéz lesz gólt lőni :S -
R9 #5239 becsúszásnál megsérült + sárgát is kapott ^^ -
Kanál #5238 hehehe vicces vagy kicsi -
#5237 Shevchenko mit hagyott ki :\\\\\\\ -
#5236 Stam-ot miért cserélte le?
[leszaladt boltba] -
R9 #5235 ki akarlak hívni warra !!!!! 1v5-be állom -