36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#6294 türelem -
liverpool123 #6293 SEGITSÉG!!!!Töltöma Liberty Cityt de 88.2%nál megállt a letöltés pedig egy csomo a seed segitsetek hogy mi a baja -
#6292 banner -
404error #6291 tudna mondani valki a majmon kívül egy olyan magyar oldalt ami ien film letöltős, és bitcommet kliens -
#6290 csak 1-2 helyen láttam, hogy van ilyen, asszem a majmon volt, ha meghívtál valakit akkor kellett (!) neki valamennyi up-ot adni -
#6289 ettől függetlenül sok oldal elvan "átutalás" nélkül...
sztem tök felesleges, bár ne én mondjam meg... -
#6288 azért, hogy segítsed a másikat, mondjuk ha meghívtál valakit...
vagy mondjuk regelsz még 1-et stb.
de lehet azért találták ki, hogy meghívón kívűl azért is lehessen rinyálni mindenhol -
#6287 átadás, de egyáltalán nem értem minek adatforgalmat/arányt/ bárkinek is átutalgatni... -
#6286 endlessen az "átutalás" = "átadás"?
vagy pénzt akarnak? -
#6285 a modemet vidd vissza a múzeumba, ahonnan elloptad :DDDD -
#6284 mit csináljak, ha nem akar gyorsan jönni a cucc? nagyon jó gépem van és jó minőségű 56kbp/s-es modemem. :c) -
#6283 kérdezed már meg még egy párszor, mert az utolsó mondjuk 100 kommentben eddig kb 10X volt leírva, hogy van olyan eset, amikor lassú maga a torrent is, ígyhát nem tudsz mit tenni!
remélem még ma valaki megkérdezi! -
#6282 Sziasztok. Mit lehet csinálni ha a gépem olyan NAGYON tetün szedi a dolgokat ,hogy azt már képtelenség kivárni. A gépem jónak mondható, elég gyors, a netem 512-es. Esetleg a beállításokkal van a gond??? Vagy szokjam a dolgot mert ez így megy?
THXXXXX!! -
#6281 Töröld le :D -
#6280 Mert most az azureus a "menő". :D -
#6279 me'nem jo a bitcomet? -
#6278 áhhh.
megőrít ez az azureus.
állandóan átálítja a letöltési sebesség korlátokat.
minden korlátlanon van, de ő átrakja 20k le és 5k fel-re.
mit csináljak vele, hogy ne nyúljon hozzá?
-
#6277 Hy torrentet nem de warezt igen wanadoo.atw.hu fizetős de fain ! -
#6276 Hy
Nemtudna valaki adni egy olyan torrent oldalt ahonnan lelehet tölteni a :Windows Vista CTP Build 5308 x64 (c) Microsoft -et???
Mert a :Windows Vista CTP Build 5308 x32 (c) Microsoft minden torrentoldalon fent van csak a X64-es változata nincs.
THX -
#6275 virus irto lefoghatja a letöltést?Mert szinte csak az a különbség a két gép között szoftveresen(hardveresen elég sok).Nálam Avast van a másikon nod32. -
tomo #6274 lol, mondjuk, egy amd k-6 2es 400MHz es gep 700 kB/s feletti netsebessegnel "lefagyott".
de ettol fuggetlenul , nyilvan a geppel van baj, ha ugyanaz a netkapcsolat egy masikon jobban teljesit. ( ez persze nem jelentui, hogy hardveres a hiba, lehet szoftveres is ) -
#6273 LOL
Nem hiszem hogy a letöltésnél számitana hogy milyen teljesitményü a gép vagy mégis? -
tomo #6272 szar a geped.
hasznald a masikat -
#6271 Sajna nálam nem mert ha feljebb viszem az uplodot akkor az nö szépen de a downlod az marad.Egyébként a sebesség beállitás 1mb/128 nak megfelelöre állitottam.De az az érdekes minden ugyan igy van beállitva a másik gépen és ott ugyan az a progi ugyan onnan megy jön maxon le nálam meg csak igy vánszorog.Erre még nem jöttem rá hogy mitöl. -
tomo #6270 sajnos a gyenge upléoad atka. ugyanis minel tobbet adsz , annal tobbet kapsz. -
#6269 itt van a szemléltetö példa:letöltés
A 120kb helyett csak 7tel jön.A feltöltés az olyan stabil 9k ahogy elö van irva a letöltés meg mint az EKG 1-30ig minden pillanatban változik, de a maxot még csak meg se közeliti. -
#6268 ja de az a pláne hogy a feltöltést azt viszi a maximálisan beállitott szinten és ha növelem azonnal megy is fel a maximumig,de akkor akiktöl én töltök azok hogy hogy csak 0.1 vagy semmi éstéket adnak és csak töltenek tölem? -
#6267 hát...=(...elég xívás minkettőnkenk
azureussal próbálok most szedni...azzal van h hozza 60-al is... -
#6266 nekem is ez a problémám.Hiába kapcsolodik hozzám 25 seed meg 60 peer akkor is csk 5-6k val jön az anyag mivel ebbol csak jo ha 10 töl mutat letöltést,de azok is van hogy csak 0.1k val.Pedig ha mindegyik csak 2k-val adna felém már össze is jönne a teljes sávszél.És ez nem is lenne senkinek megeröltetö.Amugy ez igy normális vagy nálam van valami elcseszve?Probáltam kicserélni másik oldalrol letöltött torrentre, de valamiért csak a már letöltött anyag 2%-át ismerte fel a folytatáshoz,pedig ugyan az volt a torrent neve és a mentés helye is -
#6265 hmm...kösz az ötletet...gondoltam, h valami iesmi az egész...:(
Nem tom mit csináljak...it a nagy sávszél, és semmit sem tudok leszedni=( -
baca01 #6264 Ha a seederek nem mozgatják magukat akkor nem fog 260cxsúszni a dolog, mert nncs annyi upload. Azé gondolj bele hogy mennyivel egyszerűbb 30kval seedelni mint 260-al:P -
#6263 szevasztok!
na, az a hézag, hogy én már régi bitcomet használó vagyok, de mégsem értek valamit:eddig mikor még kábel netem volt jött minden maxal (30kb/s :(), de most költöztünk s lett adsl, ami elvileg ~260kb/s-el is kéne jönnie...jön is máshol(explorer/opera..)de a bitcometbe csak kicsi fájlokat tölt ennyivel.a nagy fájlokat gyakran még 10 kb/s-el sem tölti...mi lehet a prob?nem tudtok segíteni?... előre is köszi....:( -
#6262 letöltési helynek add meg azt a könyvtárat amibe idáig töltötted máshonnan, ekkor remélhetőleg elkezdi ellenőrízni, hogy mi van már lent és folytatja -
#6261 Két kérdésem lenne uTorrent és egyéb ügyben.Ha már elkezdtem letölteni valamit egy helyröl de lassan jön le, és másik oldalrol szeretném folytatni a letöltést ez lehetséges hogy onnan folytassa ahol a másik abbahagyta vagy elöröl kell kezdeni az egészet(amit nem szeretnék ,mert már sok lejött belöle).Ha igen mit kell tenni ez ügyben.
A másik meg hogy reggeltem a gigára, de mégse tudok bejelentkezni,pedig elfogadta a regisztráciot.Nem kaptam emilt se mint más helyken hogy aktiváljam a reget. -
#6260 Igy és ezzel a progival sikerült. Köszönöm a hathatós segítséget! -
#6259 Azureus legfrisebb verziójában csak úgy lehet már hogy ki kell jelölni melyik filét akarod leszedni ebből adódik hogy azzal biztos meg tudod csálni ezt a malört :) -
#6258 A kérdésem a következő lenne:
Van egy 2CD-s filmem amiből 1 file hiányzik. Találtam egy másik torrentet ahonnan le lehetne tölteni a filmet, de nekem csak az az egy file kellene. A kérdés ebből következik, hogy hogy tudom csak azt az egy engem érdeklő fájlt leszedni, anélkül, hogy az egyész CD-t letölteném?
Kerestem, de nem találtam a kérdésemre választ, az angolom meg...
Előre is köszi az érdemleges segítséget! -
totyi #6257 priviben ird már meg légyszi a cimet. -
#6256 bejön rendesen -
totyi #6255 az endless be jön nektek,mert nekem nem nagyon esetleg változot valami?