263
-
#23 Má most melyik részre gondolsz ? -
#22 Na! Szal ez a jatek valami fantasztikus!
En ennyit regota nem rohogtem! Igaz alig ket orat jaccotam de igazan nehez reflexezni a beszelgetesek allat es kozben figyelni is mekkora poenokat mondanak :))))
Alig varom hogy hazaerjek es folytatom tovabb! :)) -
#21 Biztos lehecc benne, hogy a Larry sorozat sose fogja a kisgyerekeket célkeresztbe venni:) -
gazdi #20 Hmm, régebben megvolt kb az 5. rész, az tetszett anno, és most megcsinálnék belőlük párat még okt.5. előtt. Nincs meg véletlenül valakinek? Nem baj, ha csak biztonsági másolat, és a dobozát sem találod hirtelen. Megy egyáltalán XP-n? -
Coast #19 Arany lett a játék!!!! -
blackgamer #18 még ezer éve dos-os időben játszottam Larry-vel,
emlékszem a játék indításakor feltett kérdéseket, hogy elmúltál-e 18
és mekkorákat tudtunk rajta nevetni, nagyon jópofa game volt
én már várom a megjelenést
de, ennek a Larry-nek nem túl gyerekes a kinézete?
remélem nem a gyerek korosztályt célozzák meg velem,
mivel a Larry sorozat mindig a felnőtteknek szólt -
Coast #17 Na emberek,ez a játék csak engem érdekel???
-
Coast #16 Megjelent a hivatalos E3 trailer-je a játéknak.
http://www.vugames.com/file_list.do?gamePlatformId=607
Szerintem elég korrekt játék lesz belőle. -
Coast #15 megjelenés: Okt. 5 -
#14 Az új videóban láttátok Barbaro Jo háta mögött levő plakáton mi található? :-))
a., Tesco gazdaságos termékek akciós ajánlatai
b., Britney Spears koncert, előzenekarral a Metallica
c., Larry volt csajai a régebbi részekből
A nyertes egy minőségileg lejárt Boci trió csokit kaphat, az aluljáróban. "3db egy százaséé" ;-) -
Furko #13 Csak nekem tunt fel, hogy talan egy kisse gagyi maszkalos marhasagot csinalnak egy igazan jo kalandjateksorozatbol?
Az is aggaszt, hogy konzolokra is megjelenik... -
Coast #12 Aki esetleg még nem látta volna,itt van 3 videó három csajról akiket Larry-vel be kell cserkésznünk:
Sally Mae
Analisa GambozziniZena -
#11 Méghogy lopott...
LOL -
#10 az -
#9 hát ez csöcs bazzz... -
Coast #8 A játékot 2004 végén fogják kiadniPS2-re,X-BOX-ra és PC-re
Amúgy nekem tetszik ezaz új beszélgetős rendszer amit a játékban használni kell.Al Lowe-al meg nem vett részt a játék készítésébe,hogy miéret azt nem tudom.
-
#7 Hát, vegyél elő egy kb 15 évvel ezelőtti Larry-t. Akkor is így nézett ki (2D-ben), szal egyáltalán nem erről van szó... -
#6 Kissé lopott a csávó grafikája.
Anno láttam vagy 1 éve egy rajzfilmet-asszem Jimmy Neutron,vagy mi volt a címe-,s a főhős totál úgy néz ki,mint ez a Larry unokaöccs..... -
#5 Al Lowe - Mi van Al Lowe-al? -
Coast #4 Ide jöhetnek infók a játékról!!!! -
Coast #1 Larry Laffer kalandjai még azok számára is ismertek, akik nem próbálták a játékot. A Sierra anno ezzel a szériával hatalmas pénzeket tudhatott magának, s mitagadás, a Leisure Suit Larry sorozat tényleg megérte az árát. 7 rész látott napvilágot, s hosszas idők eltelte után a High Voltage fejleszti a soron következő epizódot, mely majd valamikor a jövő év végén a Vivendi Universal Games jóvoltából fog megjelenni.
A Magna Cum Laude legfontosabb eltérése, hogy itt már nem a jó öreg Larry Laffer-t fogjuk irányítani, hanem annak a 20-as éveinek elején járó, legalább annyira elcs*szett unokaöccsét, Larry Lovage-t. Eme bejelentés hatalmas port kavart a fórumokon világszerte, ám a döntés véleményem szerint érthető. Larry Laffer-t már annyi kalandon keresztül végigvittük, hogy a Magna Cum Laude-ban már szinte lehetetlen feladat újfent szerencsétlen lúzerként beállítani az ipsét. Így tehát megkaptuk a drága rokont, kivel 15 hölgy szívét kell meghódítanunk a program során, hogy finoman fejezzem ki magam.
by HC.Gamer