263
  • Ombika
    Most akkor nem erdemes letolteni?
  • Sephi
    Marci! Te milyen nvidia driver hasznalasz?

Es mindeki ti hanyast?
  • I.C.ram
    Mert ők veszik meg a játékot, akiknek már kicsit jobban benött a fejuk lágya, azok már nem nagyon adnak ki pénzt a játékokért, azaz minden szarért, hanem csak a legjobbakat veszik meg, azokkal meg ezek a kis cégek nem tudnak versenyezni.
  • I.C.ram
    Na végigtoltam énis. Vannak benn jópoénok, de nem volt egy nagy szám. 8 óra alatt végiglehetett vinni.

Az viszont móka, hogy a végén meglehet venni Larry bácsikától azt a cuccot, amivel minden főszereplő csaj meztelen lesz :)
  • ACE
    Nálam tökéletesen megy SP2-vel is, jáccottam vele vagy 5 órát, és egyszer sem akadt le. Szerintem valami driver gond lehet
  • Sephi
    Nincs fent... csak a SP1-es...
  • Coast
    Azt hallottam hogy a játék rosszalkodik ,ha fenn van a SP2.
  • Sephi
    Esetleg meg parszor leirom... szal aki ismer valami titkot hogy nekem miert lep ki neha a jatekbol az ossza ma' meg velem is mert kicsit idegesito a non-stop mentegetes...
  • Hmuda
    Tudom tudom, de olyan dühítő. Mint a Gyűrűk Urás agyatlan hentjátékok. A GyU azoknál a hulladékoknál milliószor többet érdemelne. Elszomorító, hogy a 10 éves amcsi (meg nem amcsi, mivel ott is vannak teljesen normális emberek, én már csak tudom :-) ) takonypócokhoz igazítják a piaci nézeteiket.
  • [NST]Cifu
    Valószinüleg üzletileg sikeres, és náluk a pénz a lényeg. Egy klasszikus gondolkodós kalandjáték valószinüleg túl bonyolult a piacnak, az meg kit érdekel, hogy hajdan mi volt a Larry játékok sikerének titka....
  • [NST]Cifu
    ESC->Extras->Characters Model és itt a "<" és ">" gombokkal váltogass...
  • pluhi
    Arra utal, hogy 3Ds modellt veszel. Az a teáskanna a 3DSMax egyik beépitett tárgya.
  • Sephi
    Meg valami. Megvettem az egyik csaj pucer kepet de csak egy teaskannat mutat... miert van ez ?:)
  • Hmuda
    Kipróbáltam és tényleg iszonyat lehangoló konzolos fost tudtak összebarmolni egy legendából. Nem értem miért jó a kiadóknak, hogy szétvandálkodnak minden kezük ügyébe akadó, jobb sorsra érdemes frencsájzt.
  • ZsZso
    Nekem még kell előtte a játék ... aztán segítek :)
  • Gregi
    Tudna valaki abban segíteni, hogy hol lehet a hiányzó ruhadarabokat beszereznem?
    A bőrszerkóhoz hiányzik az utolsó, a zöld pulcsis szetthez meg az utolsó kettő.
    Már ötször bejártam mindent, de csak nem találom. :)
    Előre is köszi!
  • Sephi
    Naon cucc!

De valaki segitsen ma' a problemamon :(

• ZsZso
    Na jó ... asszem szólok a moderátoroknak, hogy tegyék be, aztán ha nem jó, akkor majd max megköveztek ;)
  • ZsZso
  • ZsZso
    Formázgattam, meg ilyenek ... itt az új mű ... csak azért, hogy össze tudjatok veszni, hogy melyik a jobb ;)

• ZsZso
    Hehe ... javítok ... :)

• ZsZso

Megfelelő banner lenne ez ?
  • Sephi
    Ezt nem ertem. Jatek kozben siman kivel windowsba a gama. Vajon mit nem csinaltam jol?!
  • MrDevil
    Hogy lehet gyorsan Tokent gyűjteni???
  • ACE
    Nem raknál fel egy linket valahova a mentéseddel?
  • MrDevil
    Hogy lehet gyorsan Tokent gyűjteni???
  • I.C.ram
    Ja már megvan :)
  • I.C.ram
    Hát én feldöntöttem, de csak fingik utána.... :(
  • Coast
    amúgy én végig vittem a játékot.Nekem tetszett a játék bár lehet és játszottam az ezelötti részekkel. most 94%-nál tartok
  • MrDevil
    Kössz
  • Coast
    a jobb fényképek készítéséhez fel kell szedni a zomm lence-et, ami a Swingles szinpad melett lámpában van.Csak fel kell dönteni és felvenni.
  • MrDevil
    És tokent hogy lehet a leggyorsabban szerezni???
  • I.C.ram
    Én sem tudtam, aztán nem akartam vele szarakodni, skipeltem. Úgyis van vagy 230 tokenem.
  • MrDevil
    Valaki megtudta csinálni azz a fotózást amikor a buzi bárban Helmutot kell fényképezni?? amúgy hogy lehet a legjobb képeket csinálni?????
  • Sephi
    Most neztem... feltettem az uj Nvidia drivert es nem csinalta... majd meg meglatom hogy miva de azer kosz a tancsit :)
  • I.C.ram
    Legjobb/leggyorsabb pénzkeresés a fotózás. Menj a házibulinál lévő kertbe, és ott a gyakorló pompom lányokat fotozzd le, úgy hogy ne majrézzanak, de azért kétpontos legyen a kép. 6dbot csinálj, aztán ott van rögtön egy csávó, akinek ellehet adni. Olyan 20 dolcsikat szokott adni, egy sorozatért.
  • joe69
    az elejen a mikrofonos csaj mogott van szorolap osztogatasi lehetoseg
  • Ronaldo07
    Pénzt honnan tudnék szerezni,mert anélkül nem tudok továbbjutni!!
  • Coast
    az öltönyhöz a frathouse elött álló csávónál vannak cuccok
  • MrDevil
    Hali !

Valaki nem tudja milyen ruha kell Tilly-hez???
    ja és hogy az öltönyhöz hol lehet beszerezni a kiegészítőket??? még van két csaj de egyikkel sem tudok beszélni!!!!