263
-
#143 Most akkor nem erdemes letolteni? -
#142 Marci! Te milyen nvidia driver hasznalasz?
Es mindeki ti hanyast? -
#141 Mert ők veszik meg a játékot, akiknek már kicsit jobban benött a fejuk lágya, azok már nem nagyon adnak ki pénzt a játékokért, azaz minden szarért, hanem csak a legjobbakat veszik meg, azokkal meg ezek a kis cégek nem tudnak versenyezni. -
#140 Na végigtoltam énis. Vannak benn jópoénok, de nem volt egy nagy szám. 8 óra alatt végiglehetett vinni.
Az viszont móka, hogy a végén meglehet venni Larry bácsikától azt a cuccot, amivel minden főszereplő csaj meztelen lesz :) -
ACE #139 Nálam tökéletesen megy SP2-vel is, jáccottam vele vagy 5 órát, és egyszer sem akadt le. Szerintem valami driver gond lehet -
#138 Nincs fent... csak a SP1-es... -
Coast #137 Azt hallottam hogy a játék rosszalkodik ,ha fenn van a SP2. -
#136 Esetleg meg parszor leirom... szal aki ismer valami titkot hogy nekem miert lep ki neha a jatekbol az ossza ma' meg velem is mert kicsit idegesito a non-stop mentegetes... -
#135 Tudom tudom, de olyan dühítő. Mint a Gyűrűk Urás agyatlan hentjátékok. A GyU azoknál a hulladékoknál milliószor többet érdemelne. Elszomorító, hogy a 10 éves amcsi (meg nem amcsi, mivel ott is vannak teljesen normális emberek, én már csak tudom :-) ) takonypócokhoz igazítják a piaci nézeteiket. -
#134 Valószinüleg üzletileg sikeres, és náluk a pénz a lényeg. Egy klasszikus gondolkodós kalandjáték valószinüleg túl bonyolult a piacnak, az meg kit érdekel, hogy hajdan mi volt a Larry játékok sikerének titka.... -
#133 ESC->Extras->Characters Model és itt a "<" és ">" gombokkal váltogass... -
#132 Arra utal, hogy 3Ds modellt veszel. Az a teáskanna a 3DSMax egyik beépitett tárgya. -
#131 Meg valami. Megvettem az egyik csaj pucer kepet de csak egy teaskannat mutat... miert van ez ?:) -
#130 Kipróbáltam és tényleg iszonyat lehangoló konzolos fost tudtak összebarmolni egy legendából. Nem értem miért jó a kiadóknak, hogy szétvandálkodnak minden kezük ügyébe akadó, jobb sorsra érdemes frencsájzt. -
#129 Nekem még kell előtte a játék ... aztán segítek :) -
Gregi #128 Tudna valaki abban segíteni, hogy hol lehet a hiányzó ruhadarabokat beszereznem?
A bőrszerkóhoz hiányzik az utolsó, a zöld pulcsis szetthez meg az utolsó kettő.
Már ötször bejártam mindent, de csak nem találom. :)
Előre is köszi! -
#127 Naon cucc!
De valaki segitsen ma' a problemamon :(
-
#126 Na jó ... asszem szólok a moderátoroknak, hogy tegyék be, aztán ha nem jó, akkor majd max megköveztek ;) -
#125 -
#124 Formázgattam, meg ilyenek ... itt az új mű ... csak azért, hogy össze tudjatok veszni, hogy melyik a jobb ;)
-
#123 Hehe ... javítok ... :)
-
Megfelelő banner lenne ez ? -
#121 Ezt nem ertem. Jatek kozben siman kivel windowsba a gama. Vajon mit nem csinaltam jol?! -
#120 Hogy lehet gyorsan Tokent gyűjteni??? -
ACE #119 Nem raknál fel egy linket valahova a mentéseddel? -
#118 Hogy lehet gyorsan Tokent gyűjteni??? -
#117 Ja már megvan :) -
#116 Hát én feldöntöttem, de csak fingik utána.... :( -
Coast #115 amúgy én végig vittem a játékot.Nekem tetszett a játék bár lehet és játszottam az ezelötti részekkel. most 94%-nál tartok -
#114 Kössz -
Coast #113 a jobb fényképek készítéséhez fel kell szedni a zomm lence-et, ami a Swingles szinpad melett lámpában van.Csak fel kell dönteni és felvenni. -
#112 És tokent hogy lehet a leggyorsabban szerezni??? -
#111 Én sem tudtam, aztán nem akartam vele szarakodni, skipeltem. Úgyis van vagy 230 tokenem. -
#110 Valaki megtudta csinálni azz a fotózást amikor a buzi bárban Helmutot kell fényképezni?? amúgy hogy lehet a legjobb képeket csinálni????? -
#109 Most neztem... feltettem az uj Nvidia drivert es nem csinalta... majd meg meglatom hogy miva de azer kosz a tancsit :) -
#108 Legjobb/leggyorsabb pénzkeresés a fotózás. Menj a házibulinál lévő kertbe, és ott a gyakorló pompom lányokat fotozzd le, úgy hogy ne majrézzanak, de azért kétpontos legyen a kép. 6dbot csinálj, aztán ott van rögtön egy csávó, akinek ellehet adni. Olyan 20 dolcsikat szokott adni, egy sorozatért. -
joe69 #107 az elejen a mikrofonos csaj mogott van szorolap osztogatasi lehetoseg -
#106 Pénzt honnan tudnék szerezni,mert anélkül nem tudok továbbjutni!! -
Coast #105 az öltönyhöz a frathouse elött álló csávónál vannak cuccok -
#104 Hali !
Valaki nem tudja milyen ruha kell Tilly-hez???
ja és hogy az öltönyhöz hol lehet beszerezni a kiegészítőket??? még van két csaj de egyikkel sem tudok beszélni!!!!