Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsZso
Hát, amit én próbáltam ki, az 100%os volt. Lehet azt épp kihagytad. Persze kivételek mindig voltak, és mindig is lesznek ...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Az sem biztos hogy megállapítja ha olyan hiba van, Velem már volt ilyen, és ezerféle memtesztelõvel gerjesztettem, egyik sem írt hibát, pedig amikor raktam új RAM-ot a gépbe, rögtön semmi baj nem volt, sza'l tuti az volt a bibi.

steam, origin: ACE_hun

ZsZso
Le lehet szedni egy ramtest -es ISOt ingyenesen valahonnan. Felteszed egy CDre, újraindítod a gépet, bebootol róla, aztán megy egy fél órát, és minden egyes kis zugát a ramodnak meglesi, hogy jó -e. Ez biztos választ ad ...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Sephi
Egyre tutibb hogy memoria hiba!

Atalitottam By SPD -rol Optimal -ra es most mar egyenesen ujraindul a gep jatek kozben ...

Szal en mar nem tudom akkor mi lehet a baj 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

pluhi
Ideje elõvenni a Goldmemoryt.
Sephi
Acsi! Lehet a mem=el van a baj?

Nekem NF7-es alaplapom van rajta ket darab 256 -os DDram 400-on. Dual Channel... Most lattom hogy csak 333-en megy de ez lehet aze' van mert csak ennyit bir a lapom de BIOS-ban a timing BySPD -re van rakva... azt rakjam at Optimal -ra ? Lehet az segit?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Megorulok! Igy nem lehet ezt jaccani! Amikor pont nem remelem akkor vag ki 1000-el destopra 😞

I.C.ram
Nem birom 100%-osra megcsinálni! 😞 86.6%os, de már végigvittem, és nincs mit csinálni, már csak pozolni tudok, de az nem hoz semmi százalékot. tokent mibõl lehet szerezni?
I.C.ram
Mégsincs 😞
I.C.ram
Ja már megvannak 😊
I.C.ram
Nem tudja valaki a modellek nevét, akiket felhasználtak a játékban? Nincs kedvem végignézni mégegyszer a creditset 😊
Hmuda
Az WS játékok úgyahogy kezdik összeszedni magukat, fõleg a KOTOR óta.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

megnézted a manualt?
valaki?

traXion
Nagyon loál ez a csajozós játék! 😄

hogy lehet atoltozni, illetve a targyakat amiket vettem hasznalni pl. rugos cipo?

Sephi
A fenet... nekem az uj driver vagyon fent... lehet a hangakartyas cucc lesz a megoldas ?

Nekem fogalmam nincs milyen hangkartyam van vaz... NF7-es alaplapom van Abit es abba van benne (integralt) 😛

[NST]Cifu
Szvsz az, hogy más nem reagált, esetleg azt jelentheti, hogy másnál nem történtek ilyen anomáliák...
Ilyenkor egyébként a jó öreg próba-cseresznye megoldás a biztos pont: másik driver, a hangkárty hardweres gyorsítás visszavétele, stb. Elöbb-utóbb kiderül, hogy mi volt a probléma okozója. Sajnos a számítástechnika egy ilyen problémás világ. 😊))

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

I.C.ram
Legújabbat, ami az nvidia honlapján van.
[NST]Cifu
Mit gondolsz, én nem dühöngök az ilyenek miatt? 😊)
Látni, hogy mit csinálnak a Star Wars, a Battletech és más francshise-okkal? De sajnos ez van... Lehet reménykedni, hátha változik a piac... de ebben sajnos én már nem bízom...

Ombika
Most akkor nem erdemes letolteni?

Sephi
Marci! Te milyen nvidia driver hasznalasz?

Es mindeki ti hanyast?

I.C.ram
Mert õk veszik meg a játékot, akiknek már kicsit jobban benött a fejuk lágya, azok már nem nagyon adnak ki pénzt a játékokért, azaz minden szarért, hanem csak a legjobbakat veszik meg, azokkal meg ezek a kis cégek nem tudnak versenyezni.
I.C.ram
Na végigtoltam énis. Vannak benn jópoénok, de nem volt egy nagy szám. 8 óra alatt végiglehetett vinni.

Az viszont móka, hogy a végén meglehet venni Larry bácsikától azt a cuccot, amivel minden fõszereplõ csaj meztelen lesz 😊
Nálam tökéletesen megy SP2-vel is, jáccottam vele vagy 5 órát, és egyszer sem akadt le. Szerintem valami driver gond lehet

Sephi
Nincs fent... csak a SP1-es...

Azt hallottam hogy a játék rosszalkodik ,ha fenn van a SP2.

Sephi
Esetleg meg parszor leirom... szal aki ismer valami titkot hogy nekem miert lep ki neha a jatekbol az ossza ma' meg velem is mert kicsit idegesito a non-stop mentegetes...

Hmuda
Tudom tudom, de olyan dühítõ. Mint a Gyûrûk Urás agyatlan hentjátékok. A GyU azoknál a hulladékoknál milliószor többet érdemelne. Elszomorító, hogy a 10 éves amcsi (meg nem amcsi, mivel ott is vannak teljesen normális emberek, én már csak tudom :-) ) takonypócokhoz igazítják a piaci nézeteiket.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

[NST]Cifu
Valószinüleg üzletileg sikeres, és náluk a pénz a lényeg. Egy klasszikus gondolkodós kalandjáték valószinüleg túl bonyolult a piacnak, az meg kit érdekel, hogy hajdan mi volt a Larry játékok sikerének titka....

[NST]Cifu
ESC->Extras->Characters Model és itt a "<" és ">" gombokkal váltogass...

pluhi
Arra utal, hogy 3Ds modellt veszel. Az a teáskanna a 3DSMax egyik beépitett tárgya.
Sephi
Meg valami. Megvettem az egyik csaj pucer kepet de csak egy teaskannat mutat... miert van ez ?😊

Hmuda
Kipróbáltam és tényleg iszonyat lehangoló konzolos fost tudtak összebarmolni egy legendából. Nem értem miért jó a kiadóknak, hogy szétvandálkodnak minden kezük ügyébe akadó, jobb sorsra érdemes frencsájzt.

ZsZso
Nekem még kell elõtte a játék ... aztán segítek 😊

Tudna valaki abban segíteni, hogy hol lehet a hiányzó ruhadarabokat beszereznem?
A bõrszerkóhoz hiányzik az utolsó, a zöld pulcsis szetthez meg az utolsó kettõ.
Már ötször bejártam mindent, de csak nem találom. 😊
Elõre is köszi!

Sephi
Naon cucc!

De valaki segitsen ma' a problemamon 😞

ZsZso
Na jó ... asszem szólok a moderátoroknak, hogy tegyék be, aztán ha nem jó, akkor majd max megköveztek 😉

ZsZso

ZsZso
Formázgattam, meg ilyenek ... itt az új mû ... csak azért, hogy össze tudjatok veszni, hogy melyik a jobb 😉

ZsZso
Hehe ... javítok ... 😊

ZsZso

Megfelelõ banner lenne ez ?

Sephi
Ezt nem ertem. Jatek kozben siman kivel windowsba a gama. Vajon mit nem csinaltam jol?!

MrDevil
Hogy lehet gyorsan Tokent gyûjteni???

Nem raknál fel egy linket valahova a mentéseddel?

MrDevil
Hogy lehet gyorsan Tokent gyûjteni???

I.C.ram
Ja már megvan 😊
I.C.ram
Hát én feldöntöttem, de csak fingik utána.... 😞
amúgy én végig vittem a játékot.Nekem tetszett a játék bár lehet és játszottam az ezelötti részekkel. most 94%-nál tartok

MrDevil
Kössz