263
  • Gregi
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy a játékban levő zenéket nem lehet valahonnan beszerezni, vagy kivenni belőle?
  • Sephi
    Bar nem jo megoldas baszus mert a penz dobalos jateknal en nem tudok billentyuzetel dobni.

Egerel egy hiba nelkul vegig megyek en menetet de billel mindig elcseszem szal elg gazos :)
  • Bandee
  • ZsZso
    LOL
  • Sephi
    Megifgyeltem hogy foleg akkor lep ki desktopra amikor egeret hasznalok... aszem jatek kozben ki fogom huzni az egeret :)))
  • [NST]Cifu
    B+, akkor azért nem találtam, mert én marha az automatáknál és a hasonló helyeken kerestem. MegaTHX!
  • pluhi
    Egy köpésre Tillytől. A Frat house előtt áll a fószer.
  • [NST]Cifu
    Az öltönyhöz hol lehet megvenni a cuccokat? Mert azokat az égen-földön nem találom...
  • Bandee
    zsír ez a játék, emtom ki mit gondol, de sztem a pc-s piacon 1 üde színfült, 1 kis ügyességi, jó poénok, némi szabadság, szal bejön ,)
  • Gregi
    Istenem, de nagy ökör vagyok. :)
    Most jöttem csak rá, hogy ha ott tartom az egeret, akkor nem gördíti tovább a listát, rá kell nyomni a nyílra. :)
    Most már megvan minden, köszi.
  • pluhi
    A gépből megvehetsz mindent, csak akkor jelenik meg a következő, ha már megvetted a másikat.
  • Gregi
    Nálam a könyvtárban csak a pulcsit, meg a csipogót lehetett hozzá megvenni, azóta nincs több cucc hozzá a könyvtárban.
    Lefty-nél a bőrcucchoz meg csak a kesztyűt lehetett hozzá megvenni. Azon a pályarészen a kólás automatára emlékeztető gépből lehetett még hozzávenni azt a láncos bigyót, a buzibárban meg az arcszőrzetet.
    És ennyi, a többit nem találom sehol.
  • Hmuda
    Én pont msot szándékozok előfizetni az SWG-re, aztán később a JTLS-re. Mondjuk nem azért mert SW hanem mert tetszik a játékrendszere.
  • mozesapo
    Azt a rohadt majmot hogy lehet megverni a pénzdobálásban? Vagy igazán mi a trükkje, hogy betaláljunk a pohárba?
    Rohadt majom ezt neked
  • Sephi
    Minden mas jatek tokeletesen megy.
  • Coast
    A bőrcucchpu a Lefty bárjában A pulcsishoz meg a könyvtárban
  • Gregi
    Csak tud valaki segíteni, aki végig vitte már. :)
  • [NST]Cifu
    Hát nem tudom, a KOTOR tényleg ütöt, de ennyi - és az benne a félelmetes, hogy nem használta ki a filmek világában rejlő potenciált, mégis jó lett. A Battlefront iszonyú nagy csalódás (nálam még a BF:Vietnam is veri, az legalább hangulatos...), jelenleg jön még a KOTOR2 (ezt majd meglátjuk) és van még a Galaxies/Lightspeed, minden hibájával és előnyével... Nálam ez elég vegyesnek tűnik...
  • pluhi
    BTW más játékban/alkalmazásban csinálja? Mert ha nem, nem nagyon lehet hardverhiba.
  • Sephi
    Mar megvolt... a Ramnak az egvilagon semmi baja sincs :(
  • ZsZso
    Hát, amit én próbáltam ki, az 100%os volt. Lehet azt épp kihagytad. Persze kivételek mindig voltak, és mindig is lesznek ...
  • ACE
    Az sem biztos hogy megállapítja ha olyan hiba van, Velem már volt ilyen, és ezerféle memtesztelővel gerjesztettem, egyik sem írt hibát, pedig amikor raktam új RAM-ot a gépbe, rögtön semmi baj nem volt, sza'l tuti az volt a bibi.
  • ZsZso
    Le lehet szedni egy ramtest -es ISOt ingyenesen valahonnan. Felteszed egy CDre, újraindítod a gépet, bebootol róla, aztán megy egy fél órát, és minden egyes kis zugát a ramodnak meglesi, hogy jó -e. Ez biztos választ ad ...
  • Sephi
    Egyre tutibb hogy memoria hiba!

Atalitottam By SPD -rol Optimal -ra es most mar egyenesen ujraindul a gep jatek kozben ...

Szal en mar nem tudom akkor mi lehet a baj :(
  • pluhi
    Ideje elővenni a Goldmemoryt.
  • Sephi
    Acsi! Lehet a mem=el van a baj?

Nekem NF7-es alaplapom van rajta ket darab 256 -os DDram 400-on. Dual Channel... Most lattom hogy csak 333-en megy de ez lehet aze' van mert csak ennyit bir a lapom de BIOS-ban a timing BySPD -re van rakva... azt rakjam at Optimal -ra ? Lehet az segit?
  • Sephi
    Megorulok! Igy nem lehet ezt jaccani! Amikor pont nem remelem akkor vag ki 1000-el destopra :(
  • I.C.ram
    Nem birom 100%-osra megcsinálni! :( 86.6%os, de már végigvittem, és nincs mit csinálni, már csak pozolni tudok, de az nem hoz semmi százalékot. tokent miből lehet szerezni?
  • I.C.ram
    Mégsincs :(
  • I.C.ram
    Ja már megvannak :)
  • I.C.ram
    Nem tudja valaki a modellek nevét, akiket felhasználtak a játékban? Nincs kedvem végignézni mégegyszer a creditset :)
  • Hmuda
    Az WS játékok úgyahogy kezdik összeszedni magukat, főleg a KOTOR óta.
  • bazsi123
    megnézted a manualt?
  • joe69
    valaki?
  • traXion
    Nagyon loál ez a csajozós játék! :D
  • joe69
    hogy lehet atoltozni, illetve a targyakat amiket vettem hasznalni pl. rugos cipo?
  • Sephi
    A fenet... nekem az uj driver vagyon fent... lehet a hangakartyas cucc lesz a megoldas ?

Nekem fogalmam nincs milyen hangkartyam van vaz... NF7-es alaplapom van Abit es abba van benne (integralt) :P
  • [NST]Cifu
    Szvsz az, hogy más nem reagált, esetleg azt jelentheti, hogy másnál nem történtek ilyen anomáliák...
    Ilyenkor egyébként a jó öreg próba-cseresznye megoldás a biztos pont: másik driver, a hangkárty hardweres gyorsítás visszavétele, stb. Elöbb-utóbb kiderül, hogy mi volt a probléma okozója. Sajnos a számítástechnika egy ilyen problémás világ. :)))
  • I.C.ram
    Legújabbat, ami az nvidia honlapján van.
  • [NST]Cifu
    Mit gondolsz, én nem dühöngök az ilyenek miatt? :))
    Látni, hogy mit csinálnak a Star Wars, a Battletech és más francshise-okkal? De sajnos ez van... Lehet reménykedni, hátha változik a piac... de ebben sajnos én már nem bízom...