263
-
Gregi #183 Egy olyan kérdésem lenne, hogy a játékban levő zenéket nem lehet valahonnan beszerezni, vagy kivenni belőle? -
#182 Bar nem jo megoldas baszus mert a penz dobalos jateknal en nem tudok billentyuzetel dobni.
Egerel egy hiba nelkul vegig megyek en menetet de billel mindig elcseszem szal elg gazos :) -
#181 -
#180 LOL -
#179 Megifgyeltem hogy foleg akkor lep ki desktopra amikor egeret hasznalok... aszem jatek kozben ki fogom huzni az egeret :))) -
#178 B+, akkor azért nem találtam, mert én marha az automatáknál és a hasonló helyeken kerestem. MegaTHX! -
#177 Egy köpésre Tillytől. A Frat house előtt áll a fószer. -
#176 Az öltönyhöz hol lehet megvenni a cuccokat? Mert azokat az égen-földön nem találom... -
#175 zsír ez a játék, emtom ki mit gondol, de sztem a pc-s piacon 1 üde színfült, 1 kis ügyességi, jó poénok, némi szabadság, szal bejön ,) -
Gregi #174 Istenem, de nagy ökör vagyok. :)
Most jöttem csak rá, hogy ha ott tartom az egeret, akkor nem gördíti tovább a listát, rá kell nyomni a nyílra. :)
Most már megvan minden, köszi. -
#173 A gépből megvehetsz mindent, csak akkor jelenik meg a következő, ha már megvetted a másikat. -
Gregi #172 Nálam a könyvtárban csak a pulcsit, meg a csipogót lehetett hozzá megvenni, azóta nincs több cucc hozzá a könyvtárban.
Lefty-nél a bőrcucchoz meg csak a kesztyűt lehetett hozzá megvenni. Azon a pályarészen a kólás automatára emlékeztető gépből lehetett még hozzávenni azt a láncos bigyót, a buzibárban meg az arcszőrzetet.
És ennyi, a többit nem találom sehol. -
#171 Én pont msot szándékozok előfizetni az SWG-re, aztán később a JTLS-re. Mondjuk nem azért mert SW hanem mert tetszik a játékrendszere. -
#170 Azt a rohadt majmot hogy lehet megverni a pénzdobálásban? Vagy igazán mi a trükkje, hogy betaláljunk a pohárba?
Rohadt majom ezt neked -
#169 Minden mas jatek tokeletesen megy. -
Coast #168 A bőrcucchpu a Lefty bárjában A pulcsishoz meg a könyvtárban -
Gregi #167 Csak tud valaki segíteni, aki végig vitte már. :) -
#166 Hát nem tudom, a KOTOR tényleg ütöt, de ennyi - és az benne a félelmetes, hogy nem használta ki a filmek világában rejlő potenciált, mégis jó lett. A Battlefront iszonyú nagy csalódás (nálam még a BF:Vietnam is veri, az legalább hangulatos...), jelenleg jön még a KOTOR2 (ezt majd meglátjuk) és van még a Galaxies/Lightspeed, minden hibájával és előnyével... Nálam ez elég vegyesnek tűnik... -
#165 BTW más játékban/alkalmazásban csinálja? Mert ha nem, nem nagyon lehet hardverhiba. -
#164 Mar megvolt... a Ramnak az egvilagon semmi baja sincs :( -
#163 Hát, amit én próbáltam ki, az 100%os volt. Lehet azt épp kihagytad. Persze kivételek mindig voltak, és mindig is lesznek ... -
ACE #162 Az sem biztos hogy megállapítja ha olyan hiba van, Velem már volt ilyen, és ezerféle memtesztelővel gerjesztettem, egyik sem írt hibát, pedig amikor raktam új RAM-ot a gépbe, rögtön semmi baj nem volt, sza'l tuti az volt a bibi. -
#161 Le lehet szedni egy ramtest -es ISOt ingyenesen valahonnan. Felteszed egy CDre, újraindítod a gépet, bebootol róla, aztán megy egy fél órát, és minden egyes kis zugát a ramodnak meglesi, hogy jó -e. Ez biztos választ ad ... -
#160 Egyre tutibb hogy memoria hiba!
Atalitottam By SPD -rol Optimal -ra es most mar egyenesen ujraindul a gep jatek kozben ...
Szal en mar nem tudom akkor mi lehet a baj :( -
#159 Ideje elővenni a Goldmemoryt. -
#158 Acsi! Lehet a mem=el van a baj?
Nekem NF7-es alaplapom van rajta ket darab 256 -os DDram 400-on. Dual Channel... Most lattom hogy csak 333-en megy de ez lehet aze' van mert csak ennyit bir a lapom de BIOS-ban a timing BySPD -re van rakva... azt rakjam at Optimal -ra ? Lehet az segit? -
#157 Megorulok! Igy nem lehet ezt jaccani! Amikor pont nem remelem akkor vag ki 1000-el destopra :( -
#156 Nem birom 100%-osra megcsinálni! :( 86.6%os, de már végigvittem, és nincs mit csinálni, már csak pozolni tudok, de az nem hoz semmi százalékot. tokent miből lehet szerezni? -
#155 Mégsincs :( -
#154 Ja már megvannak :) -
#153 Nem tudja valaki a modellek nevét, akiket felhasználtak a játékban? Nincs kedvem végignézni mégegyszer a creditset :) -
#152 Az WS játékok úgyahogy kezdik összeszedni magukat, főleg a KOTOR óta. -
bazsi123 #151 megnézted a manualt? -
joe69 #150 valaki? -
#149 Nagyon loál ez a csajozós játék! :D -
joe69 #148 hogy lehet atoltozni, illetve a targyakat amiket vettem hasznalni pl. rugos cipo? -
#147 A fenet... nekem az uj driver vagyon fent... lehet a hangakartyas cucc lesz a megoldas ?
Nekem fogalmam nincs milyen hangkartyam van vaz... NF7-es alaplapom van Abit es abba van benne (integralt) :P -
#146 Szvsz az, hogy más nem reagált, esetleg azt jelentheti, hogy másnál nem történtek ilyen anomáliák...
Ilyenkor egyébként a jó öreg próba-cseresznye megoldás a biztos pont: másik driver, a hangkárty hardweres gyorsítás visszavétele, stb. Elöbb-utóbb kiderül, hogy mi volt a probléma okozója. Sajnos a számítástechnika egy ilyen problémás világ. :))) -
#145 Legújabbat, ami az nvidia honlapján van. -
#144 Mit gondolsz, én nem dühöngök az ilyenek miatt? :))
Látni, hogy mit csinálnak a Star Wars, a Battletech és más francshise-okkal? De sajnos ez van... Lehet reménykedni, hátha változik a piac... de ebben sajnos én már nem bízom...