263
-
Sztalin #223 Hol találok labor köpenyt? -
joe69 #222 mindegy, b-betut nyomva lathatod hogy miket lehet csinalni -
joe69 #221 b-t nyomsz, jobbra nyillal a ruhakhoz mesz, fel-le nyillal lepegetsz a ruhak kozott, ha kivalasztottad esc-et nyomsz -
Sztalin #220 Vettem ruhát,de hogy lehet felvenni? -
Sztalin #219 ja...én is a tehenész csaj után a könyvtárba mentem:) Kár,hgoy az első pár csajnál még nincs igazi "akció",de aztán kezd kicsit komolyabb lenni:) -
#218 nem vagyok zsido... beszarok:)
amugy mindegymilyen sorrendben megyek? marmint en most a szoke teheneszcsaj utan elbaktattam a konyvtarba -
Sztalin #217 Ez engem is érdekelne:) -
#216 Ja és tud valaki segiteni? A laboros csajhoz kellene valami labor-kabát vagy hasonló amiben nerdnek nézek ki. Olyat hol lehet venni? Nem találtam se automatába, se a punk srácnál. -
#215 Jó kis game ez. A buzibárban bazeg szó szerint feküdtem a röhögéstől olyanokat kellett csinálni :DDD -
#214 Nem akarja :)
De az lesz vegul :) -
#213 Azóta kétszer végignyomhatta volna már az egészet... -
#212 Hya... az is hiba volt hogy a haver csak mindig egyet mentett... -
cleric #211 Ebből is látszik, milyen jól sikerült játék lett... :( -
#210 mi a nehéz egy ruha megvásárlásán?
a szemközti lerobbant ház előtt álló csávótól megveheted. ha megnyomod a tab-ot akkor mutatja azokat az embereket akiknél a csevegésnél többet tudsz csinálni. -
#209 Semmit senki? :)
akkor leglab kudgyon valaki egy savet ami nem nagyon van tul ezeken pliz!!! -
#208 Senki semmit ?:) -
#207 Pedig be jo lenne :) -
#206 Kötve hinném, hogy lesz ekkora mákod... -
#205 Valaki tudna rajtam segiteni? Megment a haver SAVE fileja :(
Akinek van egy mentese ami kb ott van amikor ruhat kell venni hogy Zanna (aszem igy irjak arrol a Ruski csajrol van szo) szobaja ajon veled abba a kis hazikoba.
Haver mar elfogyasztotta :
Sally Mae
Analisa
A konyvtaros kicsajt
A kis islokai zenekrost
A boltos kicsajt akit fenykepzni kell
Pls egy kudgye el valaki ha megvan!!! -
blackgamer #204 nekem nem ment, inkább valami save file átíró kéne -
blackgamer #203 ma kijött új cheat Trainer for money, drunkeness, helath and tokens
tesztelem -
#202 ESCt nyomsz és ott a WIMP OUT menüpont és pár secret token feláldozásával megnyerheted. -
#201 Mivel már többen végig nyomtátok, ezért kérdezem, hogy van-e mód a mini játékok kikerülésére? -
#200 koszi mar megjavult.directx reinstall volt.
amugy tudjatok hogy lehet 100%osan dobni a penzt a poharba?:)
: 'le kurzor', majd fel masodperc mulva 'fel kurzor'.
Meg nem hibaztam benne:) -
#199 Na! Vegi toltam :)
allati a vege :)))) Aszitem leesek a szekrol ugy rohogtem! Sajnos csak 88% tudtam megcsinalni de eleg is volt ez nekem kerem :) -
#198 jah bocs, fáratt vagyok :D -
#197 Még jó hogy 5 ledesről beszélünk. -
#196 nem, ott van fehérnemüben és lehet 4 ledes shotokat csinálni róla -
#195 De az minijáték, azért nem kapod meg a zsét. Igazam van? -
#194 lehet még a hogyhívjákról is az Art galleryben :D -
#193 Amúgy asszem csak Zenaról lehet ötledes fotót csinálni, de nem lehet eladni őket helyben. -
#192 jajó :D -
#191 Minek? Csinálsz pár képet azt eladod. Ha már vettél "lengébb opciókat", akkor azt a csajt érdemes fotózni. Mondjuk a dance klubban Analisát. A 4 ledes képek már szép pénzt érnek, és helyben el tudod őket adni. -
#190 nem szogtam csítelni de kéne egy kis készpénz, valaki tudja a csítet hozzá? :D -
najó #189 jah pontositok a mazsorett lannyal:) -
najó #188 szerintem szorakoztato game,foleg ha nincs eleg turelme az embernek megcsinalni a nehez feladatot,bealdozok tokent es kesz,most tartok ott vegre eszmeletlent dugizott Larry a szorolapos csajjal:)) -
najó #187 crack?:) -
#186 Udv!
Otlete van vkinek, miert nem indul el a game??
Legujabb driverek, directx stb.. Fekete kepernyo, majd vissza az asztalra. Ha ablakban futtatom, kiir egy hibat az exe-vel kapcsban... -
Coast #185 Ment mail! -
ACE #184 Nem tud senki már végre egy kimentést küldeni, ahol már végignyomta?