Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
a szemközti lerobbant ház elõtt álló csávótól megveheted. ha megnyomod a tab-ot akkor mutatja azokat az embereket akiknél a csevegésnél többet tudsz csinálni.
akkor leglab kudgyon valaki egy savet ami nem nagyon van tul ezeken pliz!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Akinek van egy mentese ami kb ott van amikor ruhat kell venni hogy Zanna (aszem igy irjak arrol a Ruski csajrol van szo) szobaja ajon veled abba a kis hazikoba.
Haver mar elfogyasztotta :
Sally Mae
Analisa
A konyvtaros kicsajt
A kis islokai zenekrost
A boltos kicsajt akit fenykepzni kell
Pls egy kudgye el valaki ha megvan!!!
tesztelem
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
amugy tudjatok hogy lehet 100%osan dobni a penzt a poharba?😊
: 'le kurzor', majd fel masodperc mulva 'fel kurzor'.
Meg nem hibaztam benne😊
Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
allati a vege 😊))) Aszitem leesek a szekrol ugy rohogtem! Sajnos csak 88% tudtam megcsinalni de eleg is volt ez nekem kerem 😊
Otlete van vkinek, miert nem indul el a game??
Legujabb driverek, directx stb.. Fekete kepernyo, majd vissza az asztalra. Ha ablakban futtatom, kiir egy hibat az exe-vel kapcsban...
Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
steam, origin: ACE_hun
Egerel egy hiba nelkul vegig megyek en menetet de billel mindig elcseszem szal elg gazos 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Most jöttem csak rá, hogy ha ott tartom az egeret, akkor nem gördíti tovább a listát, rá kell nyomni a nyílra. 😊
Most már megvan minden, köszi.
Lefty-nél a bõrcucchoz meg csak a kesztyût lehetett hozzá megvenni. Azon a pályarészen a kólás automatára emlékeztetõ gépbõl lehetett még hozzávenni azt a láncos bigyót, a buzibárban meg az arcszõrzetet.
És ennyi, a többit nem találom sehol.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Rohadt majom ezt neked

.