Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pluhi
Azóta kétszer végignyomhatta volna már az egészet...
Sephi
Hya... az is hiba volt hogy a haver csak mindig egyet mentett...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ebbõl is látszik, milyen jól sikerült játék lett... 😞
HooDoo
mi a nehéz egy ruha megvásárlásán?
a szemközti lerobbant ház elõtt álló csávótól megveheted. ha megnyomod a tab-ot akkor mutatja azokat az embereket akiknél a csevegésnél többet tudsz csinálni.
Sephi
Semmit senki? 😊

akkor leglab kudgyon valaki egy savet ami nem nagyon van tul ezeken pliz!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Senki semmit ?😊

Sephi
Pedig be jo lenne 😊

pluhi
Kötve hinném, hogy lesz ekkora mákod...
Sephi
Valaki tudna rajtam segiteni? Megment a haver SAVE fileja 😞

Akinek van egy mentese ami kb ott van amikor ruhat kell venni hogy Zanna (aszem igy irjak arrol a Ruski csajrol van szo) szobaja ajon veled abba a kis hazikoba.

Haver mar elfogyasztotta :

Sally Mae
Analisa
A konyvtaros kicsajt
A kis islokai zenekrost
A boltos kicsajt akit fenykepzni kell

Pls egy kudgye el valaki ha megvan!!!

nekem nem ment, inkább valami save file átíró kéne

traXion
ESCt nyomsz és ott a WIMP OUT menüpont és pár secret token feláldozásával megnyerheted.

3P
Mivel már többen végig nyomtátok, ezért kérdezem, hogy van-e mód a mini játékok kikerülésére?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

JustIce
koszi mar megjavult.directx reinstall volt.
amugy tudjatok hogy lehet 100%osan dobni a penzt a poharba?😊
: 'le kurzor', majd fel masodperc mulva 'fel kurzor'.
Meg nem hibaztam benne😊

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

Sephi
Na! Vegi toltam 😊

allati a vege 😊))) Aszitem leesek a szekrol ugy rohogtem! Sajnos csak 88% tudtam megcsinalni de eleg is volt ez nekem kerem 😊

traXion
jah bocs, fáratt vagyok 😄

pluhi
Még jó hogy 5 ledesrõl beszélünk.
traXion
nem, ott van fehérnemüben és lehet 4 ledes shotokat csinálni róla

pluhi
De az minijáték, azért nem kapod meg a zsét. Igazam van?
traXion
lehet még a hogyhívjákról is az Art galleryben 😄

pluhi
Amúgy asszem csak Zenaról lehet ötledes fotót csinálni, de nem lehet eladni õket helyben.
traXion
jajó 😄

pluhi
Minek? Csinálsz pár képet azt eladod. Ha már vettél "lengébb opciókat", akkor azt a csajt érdemes fotózni. Mondjuk a dance klubban Analisát. A 4 ledes képek már szép pénzt érnek, és helyben el tudod õket adni.
traXion
nem szogtam csítelni de kéne egy kis készpénz, valaki tudja a csítet hozzá? 😄

jah pontositok a mazsorett lannyal😊
szerintem szorakoztato game,foleg ha nincs eleg turelme az embernek megcsinalni a nehez feladatot,bealdozok tokent es kesz,most tartok ott vegre eszmeletlent dugizott Larry a szorolapos csajjal😊)
crack?😊
JustIce
Udv!

Otlete van vkinek, miert nem indul el a game??
Legujabb driverek, directx stb.. Fekete kepernyo, majd vissza az asztalra. Ha ablakban futtatom, kiir egy hibat az exe-vel kapcsban...

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

Ment mail!

Nem tud senki már végre egy kimentést küldeni, ahol már végignyomta?

steam, origin: ACE_hun

Egy olyan kérdésem lenne, hogy a játékban levõ zenéket nem lehet valahonnan beszerezni, vagy kivenni belõle?

Sephi
Bar nem jo megoldas baszus mert a penz dobalos jateknal en nem tudok billentyuzetel dobni.

Egerel egy hiba nelkul vegig megyek en menetet de billel mindig elcseszem szal elg gazos 😊

Bandee

ZsZso
LOL

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Sephi
Megifgyeltem hogy foleg akkor lep ki desktopra amikor egeret hasznalok... aszem jatek kozben ki fogom huzni az egeret 😊))

[NST]Cifu
B+, akkor azért nem találtam, mert én marha az automatáknál és a hasonló helyeken kerestem. MegaTHX!

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

pluhi
Egy köpésre Tillytõl. A Frat house elõtt áll a fószer.
[NST]Cifu
Az öltönyhöz hol lehet megvenni a cuccokat? Mert azokat az égen-földön nem találom...

Bandee
zsír ez a játék, emtom ki mit gondol, de sztem a pc-s piacon 1 üde színfült, 1 kis ügyességi, jó poénok, némi szabadság, szal bejön ,)

Istenem, de nagy ökör vagyok. 😊
Most jöttem csak rá, hogy ha ott tartom az egeret, akkor nem gördíti tovább a listát, rá kell nyomni a nyílra. 😊
Most már megvan minden, köszi.

pluhi
A gépbõl megvehetsz mindent, csak akkor jelenik meg a következõ, ha már megvetted a másikat.
Nálam a könyvtárban csak a pulcsit, meg a csipogót lehetett hozzá megvenni, azóta nincs több cucc hozzá a könyvtárban.
Lefty-nél a bõrcucchoz meg csak a kesztyût lehetett hozzá megvenni. Azon a pályarészen a kólás automatára emlékeztetõ gépbõl lehetett még hozzávenni azt a láncos bigyót, a buzibárban meg az arcszõrzetet.
És ennyi, a többit nem találom sehol.

Hmuda
Én pont msot szándékozok elõfizetni az SWG-re, aztán késõbb a JTLS-re. Mondjuk nem azért mert SW hanem mert tetszik a játékrendszere.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

mozesapo
Azt a rohadt majmot hogy lehet megverni a pénzdobálásban? Vagy igazán mi a trükkje, hogy betaláljunk a pohárba?
Rohadt majom ezt neked

Sephi
Minden mas jatek tokeletesen megy.

A bõrcucchpu a Lefty bárjában A pulcsishoz meg a könyvtárban

Csak tud valaki segíteni, aki végig vitte már. 😊

[NST]Cifu
Hát nem tudom, a KOTOR tényleg ütöt, de ennyi - és az benne a félelmetes, hogy nem használta ki a filmek világában rejlõ potenciált, mégis jó lett. A Battlefront iszonyú nagy csalódás (nálam még a BF:Vietnam is veri, az legalább hangulatos...), jelenleg jön még a KOTOR2 (ezt majd meglátjuk) és van még a Galaxies/Lightspeed, minden hibájával és elõnyével... Nálam ez elég vegyesnek tûnik...

pluhi
BTW más játékban/alkalmazásban csinálja? Mert ha nem, nem nagyon lehet hardverhiba.
Sephi
Mar megvolt... a Ramnak az egvilagon semmi baja sincs 😞