263
-
bazsi123 #103 legfrissebb directx, vga-driver, ijesmi rendben van? -
#102 Haveram jacana PC-en de folyton kilep neki :( Mit csinajon? -
#101 En minden Larry-t vegig tolam es ez is nagyon teccik :)
De nekem kilep egyfeszt azzal hogy larry.exe error :(
Valaki tud valamit errol??? -
cleric #100 Valószínűleg pont ezért tetszik, mert nem játszottál korábban egyik résszel sem. Így akár még jó játék is lehet, de a régi Larry-hez köze sincs. Óriási csalódás nekem is, pedig pozitívan álltam hozzá. -
#99 Lehet valahol jobb fényképezőt venni? A csövesnek kell lefényképeznem azt a ronda kurvát a boltban, de csak 3pontos képeket tudok csinálni, és az pont 20 ponttal lesz kevesebb, mint amennyit kéne :(
A buzibárban is elakadtam. A piaosztogatos játék első 3 pályája sima ügy, de a 4. valami iszonyatosan durva nehéz. Egyszerre 2-3 helyről jön az üveg vissza, közben meg ugyaz embereknek is kell a pia.... -
#98 Nem akarok az előző részekről áradozni, mert bennem ettől a résztől egy világ omlott össze.
Röviden annyit mondanék, hogy az nem csupán más volt, hanem teljes más játék! Az előző 6 rész amolyan igazi playboy-os kalandjátékok voltak... :) -
#97 Nekem ez az első LArry amit kipróbáltam de nekem nagyon tetszik... szal lehet azért mert nem játszottam a többivel de el sem tudom képzelni az miben volt más?! -
#96 Ettől tartottam. De hogy ezt miért így csinálták meg?! Komolyan mondom, életemben ekkorát még játékban nem csalódtam... :( :( :( :( -
#95 Hát nekem ez a nudepatch nem müxik! -
#94 Ha nincs minigame, akkor szvsz semmit nem lehet csinálni...
Szerintem sem jó, hogy elbaszták ezekkel a minigamekkel, de azért annyir nem rossz. -
#93 És ez hogy müxik? És mikor? -
#92 Szóval nincs rá mód, hogy kikerülhetők legyenek az idióta minigamek? -
#91 Ja már rájöttem, hogy lehet hugyozni is. (Jobb CTRL) -
#90 Hogy lehet pénztszerezni, ha seggrészeg az ember, és nem tud mixelni a részeség miatt. Pénzem sincs a 1/4 dolláros játékra sem... :( 0 pénzem, full részeg majdnem...
fényképeket kinek lehet eladni? Kijózanodni csak a kávétól lehet? -
#89 Töröld ki. :-) -
#88 Tényleg! Nem lehet kikapcsolni valahogy ezeket a mini game-kat? -
#87 Ezt nem akarom elhinni!
Mi az istent műveltek a kedvenc kalandjátékommal!? :(((
Olvastam a fórumot, de csak akkor döbbentem rá a szomorú valóságra, amikor ki is próbáltam.
Ilyen elbaszott hülye játékot rég nem láttam. Ezzel csak az a gond, hogy az eddigi Larry részeket imádtam. Miért nem lehetett ebből is sima kalandjátékot készíteni? Arghhh.... :(( -
mixk #86 Sziasztok azt szeretném kérdezni , hogy egy Tilly nevü lánynak kénne valami ruhát adni ezt hol tudom megveni. -
ACE #85 Itt a file:
Nudity Patch -
#84 Azt akarjátok, hogy eltűnjön a cenzúrázás? Mert ahhoz nekmm kell átírni ezt meg azt. Csak a fájl nevét. És bekell másolni egy könyvtárba. -
#83 Hajdanában végig játszottam majdnem az összeset, de ez azokhoz képest 1 rakás sz*r. Aki ezt kitalálta, el kéne temetni. Ezek a mini gamák 1-1-ig hányadékok. Jól elbaltázták az egészet. -
#82 Szerintem aki akarta már régen leszedte!! -
Sweex #81 Szevasztok innen le lehet szedni a gamet Warez StationItt minden ami játék csak ki kerül ide jön :D -
#80 Nekem még 2 fájl és lennt van a game! -
ceas #79 Grats:), magam sem fogalmazhattam volna jobban. Kb. ezzel össze is lett foglalva a játék lényege, sajnos -
#78 Hát béna vagyok, de most leszedtem egy hex editort, ez meg nem találja ezt a szöveget.
Ha meg csak pl Data 0-ra keresek, abból meg van egy rakttal.
Szóval nem lehetne feldobni valahova ezt a heckelt jam file-t? -
Coast #77 www.download.com -
#76 És tudnál adni egy linket ahol le lehetne tölteni ezt a Hex editor-t? -
#75 Gondolom a note pad nem ajánlott erre a módszerre, de nekem nincs más editorom :(
Nem tenné fel valaki ezt a Hexa Editorral átírt 2 MB-os file-t (AppInit.jam) valahova, persze csak azt ami nála már működik... :)
Vagy el is küldhetné ide:
[email protected] -
fucko #74 Nekem is ez van. -
#73 Érdekes!
Ha megnyitom a AppInit.jam fájlt és átirom a "NudityMode"-nál ezt:
Type Boolean Data 0
Erre:
Type Boolean Data 1
Akkor out of memory erroral elszáll.
Ti mit csináltatok, hogy ne legyen ez a hiba?
file méret nem változott... -
joe69 #72 latom -
joe69 #71 o mar letom a megoldast:) -
joe69 #70 hogyan lehet kijozanitani a csokat ha benyomott? -
#69 Kiváncsiságból, no meg némi nosztalgikus érzéstől vezérelve én is leszedtem, hiszen anno (mikor is? úgy 10 éve?) Amigán jókat játszottam a Larry sorozat első részeivel.
Hát mit mondjak, egy óra játék után tapasztalam az elmúlt évek "fejlődését"...
A rajzfilmszerűen eltúlzott grafika végülis jó, bár azért egy kicsivel többett vártam, rendben, nem kell egy kalandjátékban (?) mindenféle varázsszavakkal teletűzdelt effektorgia, de ez kb. 2-3 évvel ezelötti szinvonal. A zene és a hangok rendben vannak, tehát akár még egy iszonyú jó kis játék is lehetne.
De attól messze van. Bár kalandjátéknak titulálják, valójában egy konzolos ügyességi játékról van szó. Elborzaszt, hogy a párbeszédek alakulása attól függ, hogy egy side-scroll mini-játékban milyen dolgoknak megyek neki. Biztos ez jön be egy 10-12 éves srácnak, de a játék alapból 18 éven felülieknek készült, ami a másik furcsaság (eleddig emlékeim szerint meztelen (vagy legalább félmeztelen) nőt nem is mutattak Larry játékokban, itt egy "Censored" kép fedi el a legkritikusabb pontot, de az is kikapcsolható, ahogy most olvasom). Visszatérve a 'kalandjáték' részére, kvázi az egész vicc, mivel szinte semmit sem kell gondolkoznia a T. játékosnak, a Black Book-ban benne van, hogy kivel hol kell beszélni a történet előrehaladásához. Ami szabadságot meghagytak, az a különféle "tereptárgyak" átvizsgálása (Token és pénz reményében), valamint a vásárlás, hogy különféle tárgyakat, ruhákat, stb. vehessünk, de ez sem különösebben bonyolult, főleg, hogy rövid a tárgyak listája. Szóval az agyunk pihenhet, de a kezünk és a szemünk nem fog a mini-játékok miatt. A legszörnyűbb, hogy a párbeszédek és mini-játékok többsége alatt végig az alul futó játék-ablakot fogjuk figyelni, nem pedig magát a párbeszédet (bár annak végülis a fentiek alapján marginális a jelentősége a játék végigjátszása szempontjából, a párbeszédek sikeressége arról szól, hogy minél több zöld smiley-t és szivecskét kapjuk el, miközben a piros szinű cuccokat elkerüljük), vagy a karaktereket közben. Azt pedig már-már önirónikus, hogy a mini-játékokat 1-2 Token fejében meg lehet nyerni (mini játék közben ESC, majd alulról az második menüpont (ha jól emlékszem)). A poénok jó része sajnos kimerül a fingásban és böfögésben, ami azért finoman szólva is mélyrepülés a régi Al Lowe humorhoz képest...
Egy óra játék után én meguntam, végülis a legértelmesebb része tényleg az, hogy néhány töltés közbeni kép egész jól néz ki, de kb. ennyi.
Pár jótanács, amire már rá sikerült jönni:
-Az ittasságunkat vagy kávéval lehet csökkenteni (vásárolható pl. automatából), vagy vizeléssel (nálam CTRL).
-A könyvtárban (Library) Nigel-nél (a bejárat mellett, ballra) lehet extrákat vásárolni, úgy mint pl. elérhetőek lesznek a Concept Artok, vagy ha újra játszuk Sally Mae-vel a táncot, akkor minden sikeres sorozat után lekerül róla egy ruhadarab (amúgy ez a rész így vetkőztető verseny lesz, mivel ha elszúrunk egy sorozatot, akkor Larry-n lesz egyel kevesebb ruhanemű).
-Ha egy párbeszéd megvolt, a Black Book-ban (második vagy harmadik fülnél) az adott karakter alatt megjelenik az, és bármikor újra tudjuk játszani, de immár következmény nélkül. -
ACE #68 Ha valaki végigjátszotta, akkor egy, mentést nyomhatna. Igazából a képek nagyon jók a játékban, de egyéb más dolog kurvára fölös, szar, stb. -
ceas #67 Hát ez jó nagy ökörség szvsz. A humorról nekem más fogalmaim vannak, az ilyen idétlen"ügyességi" mini-gaméktól meg a falra mászok. Jah természetesen fucko a dumák feliratozására gondolt, ami valóban nincs benne, már ezért is uninstall járt volna az első pillanatban, hiszen egy alapavetően beszédorientált játékban azért elég nagy köcsögség lehagyni a feliratozást, már csak azért is mert talán egy két gyengén halló, netalán süket embertől elég szemét dolog elvenni a lehetőséget, ha már azt természetesnek veszik a készítők, hogy a világom mindenki perfekt angol beszédértéssel rendelkezik, miközben még másra is kell figyelnie... Nah, mindegy ebbe inkább nem megyek bele. Ez csak az én véleményem nem akarom senki szórakozását elrontani. -
ACE #66 Az a lényeg, hogy az egeret le-fel kell mozgatni, de úgy, hogy kellően erős legyen, és közben ne mozduljon ki jobbra, vagy balra -
#65 Nem.
Ja és azt nem tudjátok hogy milyen módszerrel kell hajogálni a pénzt a pohárba? Ma már 2x is k.rvár@ felidegesített! Úgylátom nálam ez hamar süllyesztőbe fog menni. :-) Ti milyen sikerekkel játszotok? -
mixk #64 Nem tudod , hogy az alkohol szintet hogyan lehet csökkenteni