Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duddits
Még hogy nincs felirat??! Már az elején azzal kezdi mikor rákkantintasz valamire.

Érdekes énis átirtam és nekem müködik
Felirat abszolút nincs benne vagy csak en nem tláltam meg hogy hol kell bekapcsolni?

KG21
tényleg, a fenébe is :/

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Lenne egy kérdésem , hogy lehet az alkohol szintet csökenteni.
Seth
még mindíg jobb mint a wco 1 napja...

PSN ID.: Beegabor

Tatyla
Már csak 3 nap!!!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

esetleg 1 link a nude-patch-hez? plz...
Duddits
Magyarosítás lesz hozzá?

Duddits
És próbáltátok az új Nudity patch-et?

Már rá is jöttem. :)
Átírtam a "NudityMode" Type Boolean Data 0-t 1-re, és ezért nem ment, mikor visszaírtam, láss csodát mûködik. :)

ÁÁÁÁÁ!!!
Most kapok idegbajt. Nem hajlandó menni a játék "Out of memory error occured"-re hivatkozva.
Esetleg nincs valakinek valami ötlete?

Hex editor-ral nyitsd meg a AppInit.jam fájlt készíts belõle biztonsági másolatot és Nyomd le a Ctrl+F-et írd be, hogy NudityMode és ezt találja:
"NudityMode" Type Boolean Data 0
írd át úgy hogy 0 helyett 1 legyen és WÁÁÁÁÁ!!!!

KG21
wanadoo-ról 160 FT-ért 6 napig lehet tölteni, az nekem már megéri. Ezt is meg fogom nézni, ha lejött a Fifa, meg a Tony Hawk.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

sally mae ledobta a ruháit yeah!!!!!!!:))
hogy lehet kikapcsolni a censoredet:)
Bucser
Ez elvileg kalandjáték.. azt ugye vágod, hogy az mit jelent és mi a lényeg benne????

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

12346
sry, off:

jéé, "örömmel" látom, hogy van még wco. remélem lassan eltûnik. forumot is megszüntette, mer nem nagyon komálta a negatív véleményeket.. most meg lesem, hogy 200ft-os sms-el kemény 1(!!!) napig lehet töltögetni. elmegy már a... soha nem fizettem még warezért, de ez azért nekem is meleg.

sry, on

Sephi
Megeri leolteni! Komolyan nagyon allat!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

magus
na majd letoltom, kivancsi vagyok ra:D

Hentes Bill
nekem sem... na majd a lula 3d

Boldog Karácsonyt!

Tatyla
Holnapra lessz nekem is belöle valami mert elötte vannak fontosabb tölteni valók!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Duddits
Hát honnét passzoljak? Úgylátom este lesz mit tölteni. :-)

Sephi
Emgorute'! Te tudod milyen szoveg van benne? En mar a felenel jarok es egyetlen egyszer sem tortent meg egy beszelgetes kozben hogy ne kejjen elorol kezdenem mert nem tudtam odafigyelni a rohogestol :)))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Helló! Most szedtem le, de hiányzik a cd3-rõl a 47-es file. El tudná küldeni valaki emilben?
jAsOn VoOrHeEs
4CD?? :D
Én néztem errõl a game-rõl screenshotokat háááát... :(
Nekem annyira nem jön be :D

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Sephi
Az en lennek :)

Mar a felenel bisztos tartok! Nagyon mas mint az eddigi Larry-k mert ide kell atom reflex is! De naon ut!

ZsZso
olvass vissza ... XBOXon már nyomta egy srác

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

BBird
4CD!! Atyagatya!
Mondjuk nem lepõdöm meg annyira, hiszen jó ideje elkezdõdött az a szokás, mint anno 1,44 vs. CD idején volt. Vagy megjelent egy CD-n, vagy megvetted kislemezen, és targoncával vitted haza. :-)
Szegény Larry rokona bár magasságban összement, de "súlyban" felszedett pár gigát. :-)
nem szabad magadnak,csak ha ide is passzolsz egyet!:)
AnuluWork
Mesljetek! Milyen lett? A videót láttam belõle. Azon szétröhögtem a fejem.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Duddits
Ez jó? Ezt szabad tölteni?

toMpEr
Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude (c) Sierra MONEY (176x15MB) mo-ll.nfo

toMpEr
Leisure_Suit_Larry_Magna_Cum_Laude-MONEY
remelem melto folytatas! :)

WWWWWAAAAAAAAHHHHHH!
Holnap megjelenik a game!!!!!

Sephi
Miva' ?:) Attol meg hogy porosodik a polcon az X es csak neha inditom el aze' nem jelenti hogy utalom :P

Sudeki es a Fable no meg a Larry miatt lett utobbi hetekben eloveve....

Sephi
Ja :)

Seth
Sephi?? PS2 :)

PSN ID.: Beegabor

ZsZso
Xbox ?

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Sephi
Erre ember... az ujra!

Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude

Nagyon rulez!

ZsZso
Má most melyik részre gondolsz ?

Sephi
Na! Szal ez a jatek valami fantasztikus!

En ennyit regota nem rohogtem! Igaz alig ket orat jaccotam de igazan nehez reflexezni a beszelgetesek allat es kozben figyelni is mekkora poenokat mondanak :))))

Alig varom hogy hazaerjek es folytatom tovabb! :))

ZsZso
Biztos lehecc benne, hogy a Larry sorozat sose fogja a kisgyerekeket célkeresztbe venni:)

Hmm, régebben megvolt kb az 5. rész, az tetszett anno, és most megcsinálnék belõlük párat még okt.5. elõtt. Nincs meg véletlenül valakinek? Nem baj, ha csak biztonsági másolat, és a dobozát sem találod hirtelen. Megy egyáltalán XP-n?

fun is fun and done is done

Arany lett a játék!!!!

még ezer éve dos-os idõben játszottam Larry-vel,
emlékszem a játék indításakor feltett kérdéseket, hogy elmúltál-e 18
és mekkorákat tudtunk rajta nevetni, nagyon jópofa game volt
én már várom a megjelenést

de, ennek a Larry-nek nem túl gyerekes a kinézete?
remélem nem a gyerek korosztályt célozzák meg velem,
mivel a Larry sorozat mindig a felnõtteknek szólt

Na emberek,ez a játék csak engem érdekel???

Megjelent a hivatalos E3 trailer-je a játéknak.
http://www.vugames.com/file_list.do?gamePlatformId=607
Szerintem elég korrekt játék lesz belõle.

megjelenés: Okt. 5

BBird
Az új videóban láttátok Barbaro Jo háta mögött levõ plakáton mi található? :-))

a., Tesco gazdaságos termékek akciós ajánlatai
b., Britney Spears koncert, elõzenekarral a Metallica
c., Larry volt csajai a régebbi részekbõl

A nyertes egy minõségileg lejárt Boci trió csokit kaphat, az aluljáróban. "3db egy százaséé" ;-)